2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
olsun canım hayırlısı olsun.neyse kisenin sayende teyze olabileceğim bari..
beni ve burdaki tüm arkadaşlarımı yavrularına kavuştursun rabbim en kısa zamanda

Canimsin yaa enerjine hayranın bu halde bile iyimsersin canim benim güzel teyze amin inşallah Allahim herkezin kucagini doldursun

Üzgünüm ağlıyorum bi kez daha kaybettim ümitlerimi gök yüzü ayrı ağladı ben ayrı ağladım olmadı ne yapalım çok zormus Allah kimseye yaşatmasın 22 yaşındayım bende Anne olmak istiyorum görümcem hamile ablam hamile ama ben degilim inşaallah sizinki olur yaşadıklarımı yaşamazsınız

Hayret bir şey daha ne istiyor ne güzel sen ilgilenmişsin işte. Aslında ben eltimi hiç sevmiyorum ama diğer tarafa kök söktürdüğü için çok seviyorum

Kızlar tahmin ettiğim gibi..
Sonuç 1.20çıkmış negatif yani..
Hayırlısı olsun ne yapalım.

parsencim rabbim hayırsızsa vermez zaten ..yeterki onun sabrını versin hep duam buydu senin içinde duam rabbim tez zamanda hayırlı evlat versin sana ve bizlere inşallah

kız sorsana ona nasıl becerıyomuş

İşte baştan işini sıkı tuttu da ondan, aslında hepimizin içinde o potansiyel var ama bazılarımız kendimizi frenliyoruz bazılarımız hiç kendini sıkmayıp icabına bakıyor canım.

Hayret bir şey daha ne istiyor ne güzel sen ilgilenmişsin işte. Aslında ben eltimi hiç sevmiyorum ama diğer tarafa kök söktürdüğü için çok seviyorum

temizlikci göndermeden önce onu arayıp izin almalıymışım çünkü k.valdem ölünce kayınpederimin evi ile ilgili şeyler onun kontrolunde olmalıymış çünkü büyük gelinmiş.. kafayı yemiş. tabi k.pederimde bu konuda kendisine tepki gösterdi ev ikinizede sonuna kadar açık kim ne istiyorsa yapsın dedi..

aaa iyi yapmışsın kız senin doktorun kimdi Esra hocaya gidiyorum bende.
bende mi kullansam acabaaa :26:

Sisssstttt... ben de burdayimmmmm.........

Kizlar benim de tedavim basladi irenbede doktorum kaan bozkurt.kaan hoca bazi tahliller istedi benden devlet hasatanesinde yaptirdim fakat hastanenin yapmadigi bazi tahliller var ornegin ; dhea-s / 25-OHDVIT / rubella tg6(tgg de olabilir ) /toxoplozma Igg,IGm...bunlar hakkinda bilginiz varmi lutfen bilen arkadaslar cevap versin beni es gecmeyin lutfenn.....

Son düzenleme:
Kızlar tahmin ettiğim gibi..
Sonuç 1.20çıkmış negatif yani..
Hayırlısı olsun ne yapalım.

Ahhh canım gene bu yolda beraberiz, şimdi üzülürsün ama sonra geçecek alışıyorsun, tamam mı arkadaşım durmak yok devam

Tatlim yapma boyle sende biliyorsu ki bizler nerelerden geldik boyle yasi 22 dur gencsin ben 32 yim kizzz beni biliyorsun acin taze kolay degil katlanmasi ama ne olur fazla yipratma kendini gene denersi dur bakalim spermler cikti nasilsa inslh bi daha ki sefere olur..sen guclu ol ki yeniden baslayasin tedaviye bak ben hala yillardir bekliyorum hadi uzul agla ama yarin yeni gu e guzel mutlu umut dolu uyan

canmmm benm agla rahatla herseyın bır vaktı var bende hamıleyken kuzunm hamıleydı aynı suan hatıyle ben gıbı bnm tup onn normaldı onn tek bnm ıkızdı herseyı bırlıkte paylasıyorduk takkı 24haftaya kadar sak dıye kanam ıle kaybettm ben o devam ettı tabıkı onu görmek ıstemedı doguma kadar gormedm dogummdan bır hafta sonra gıttım dua ede ede allahm neolur bana sabır ver bebege nazarm felan degmesn dıye gıttım geldm yanıherseyın bır vaktı zamanı var allah sabrını arttırsın daha cok gencsınn sennde olurinşallah bol dua et hayırlısı nı ıste hep

tatlım geçmiş olsun sanada..ohh mis gibi yerleş yeni evine..bol bol şans getirsin sana yeni evin..rabbim tez vakitte güldürsün yüzünü hayırlısıyla

Mybaby yani eve taşınmadı ki hatibulut taşınacaktı

canım geçmiş olsunn.. kendini yıpratma lütfen çünkü zaten ancak bebek doğurma yaşların geliyor.. yumurtaların ve hormonların en güzel döneminde şu anda.. bu yaşının getirdiği avantajlarla kaliteli embriyolar yakalarsın tez zamanda bebeğine kavuşursun..

Kan testi mi yaptırdın, anlayamadım canım ya unutmuşum:26:

İşte baştan işini sıkı tuttu da ondan, aslında hepimizin içinde o potansiyel var ama bazılarımız kendimizi frenliyoruz bazılarımız hiç kendini sıkmayıp icabına bakıyor canım.

haklısınn canmmm:26::26:ben yapamıyorm esımın beynınnetını yıyom ama onlara hıcbırsey dıyemıyormm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…