hımm belkı benım gıbı erken yaptırmıştır dıye sordum benım dun transferımın 5. gunuydu ve yaptırdım 0,76 cıktı
ALLAH ım hepimizin kalbıne gore verır ınsallah
olsun canım hayırlısı olsun.neyse kisenin sayende teyze olabileceğim bari..
beni ve burdaki tüm arkadaşlarımı yavrularına kavuştursun rabbim en kısa zamanda
Cnm gozunaydin darisi kalp atisina inslh
amın canmda 5 cok erkenyaaa
biliyorum da işte yapmayacağım işler yapıyorum ama 12. güne kadar beklıcem kendıme soz verdım
biz eltimle artık sadece senede bir gün kavınvaldemin senelik kuranında konuşuyoruz canım o gün herkezin yanında normal davranıyoruz çünkü kuran ya benim evimde oluyor yada onun evinde.. o gün hariç diğer zamanlarda birbirimizi yolda bile görsek selam vermiyoruz.. bütün bağları koparttık ve kafam çok çok rahatladı.. çok patavatsız, dangalak, hiç susmayan ve aşırı seviyesiz bi tip..
k.valdem vefat ettikten sonra bana büyük gelin modunda k.valdelik yapmaya çalıştı artık herkez ona danışacakmış her konuda ama tabii bu bana işlemedi:) en son ben k.pederimin evine bana temizliğe gelen bayanı temizlik yapması için göndermiştim, eltim gelip ondan izin almadan nasıl kayınpederime temizlikci gönderirim diye orada kıyameti kopartmış.. o gün telefonla ağzının payını verdim dahada asla konuşmuyoruz..
Kızlar tahmin ettiğim gibi..
Sonuç 1.20çıkmış negatif yani..
Hayırlısı olsun ne yapalım.
kız sorsana ona nasıl becerıyomuş
Slm kızlar hayırlı cumalar 10. Gün kan testim 0.41 çıktı hamile miyim değilmiyim?
Hayret bir şey daha ne istiyor ne güzel sen ilgilenmişsin işte. Aslında ben eltimi hiç sevmiyorum ama diğer tarafa kök söktürdüğü için çok seviyorum
Canim ben de başkentte tedavi oluyorum ya hemsireyi aradım adetim gecikti test de yaptimnegatif dedim.randevu mu alım yoksa adet soktirucu biseymi alayım dedim.dra sordu tarlusal kullansın 10 gün içinde adet olmazsa gelsin dedi.adet olursamda normal tedavi için gidecem....sende ara bi bakalım hemsireleri numaraları yoksa verim))
Kızlar tahmin ettiğim gibi..
Sonuç 1.20çıkmış negatif yani..
Hayırlısı olsun ne yapalım.
Üzgünüm ağlıyorum bi kez daha kaybettim ümitlerimi gök yüzü ayrı ağladı ben ayrı ağladım olmadı ne yapalım çok zormus Allah kimseye yaşatmasın22 yaşındayım bende Anne olmak istiyorum görümcem hamile ablam hamile ama ben degilim inşaallah sizinki olur yaşadıklarımı yaşamazsınız
Üzgünüm ağlıyorum bi kez daha kaybettim ümitlerimi gök yüzü ayrı ağladı ben ayrı ağladım olmadı ne yapalım çok zormus Allah kimseye yaşatmasın22 yaşındayım bende Anne olmak istiyorum görümcem hamile ablam hamile ama ben degilim inşaallah sizinki olur yaşadıklarımı yaşamazsınız
tatlım geçmiş olsun sanada..ohh mis gibi yerleş yeni evine..bol bol şans getirsin sana yeni evin..rabbim tez vakitte güldürsün yüzünü hayırlısıyla
İşte baştan işini sıkı tuttu da ondan, aslında hepimizin içinde o potansiyel var ama bazılarımız kendimizi frenliyoruz bazılarımız hiç kendini sıkmayıp icabına bakıyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?