2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Bu gün biraz daha iyisin değil mi canım?

Arkadaşlar durmak yok yola devam böyle olana kadar tam gaz tam destek

kazasız belasız inşalllahhhhhhhh tez zamanda darısı başınızaaaaaaaaaaaaa
Aminnnnnnnnnnnnnnnn canım benımmmm...yarın dokuz bucuk da RANDEVUMU ALDIM..iğnelere baslarım yarın canımmm..allahım umutsuz bırakmasın hiç kimseyıı...Rabbim yar ve yardımcım olsun kızlarrr dua edınnn...

Canım bak ne güzel 22 yaşındasın, daha gençsin elbet bir gün hamile kalırsın sabret ve dua et. Bak ben 35 yaşındayım aramızda tam 14 yaş var, bu ne demek düşüne biliyor musun!!!!!!!! Sen daha 22 yaşında ben ise 35 yaşında hamile kalmaya çalışıyorum lütfen haline şükret.

kızlar nasipten öte yol yok galiba.inşallah bundan sonraki denemeleriniz hayırla sonuçlanır.hatta doğal yoldan olsa ne güzel olur.

Kızlar tahmin ettiğim gibi..
Sonuç 1.20çıkmış negatif yani..
Hayırlısı olsun ne yapalım.

geçmiş olsun canım.. ne yazıkki elimizden birşey gelmiyor.. hayırlısı olsun demekten başka.
inşallah bu son negatifin olur.

kızlar nasipten öte yol yok galiba.inşallah bundan sonraki denemeleriniz hayırla sonuçlanır.hatta doğal yoldan olsa ne güzel olur.

İnşallah canım fakat hamile kalalım da biz tüpede razıyız biz

Kizlaaaarrrrrrrr....ses bir ki denemeeee

hayırlı olsun keseciğin darısı pıtpıtlara olsun.allah kucağına almayı nasip etsin.

pıhtılaşma sorunumu var sende de.

canım çok üzgnüm rabbim tez zamanda hayırlı evlat versin inşallah..

Kan testi mi yaptırdın, anlayamadım canım ya unutmuşum:26:

Sagolun bi nebze de olsa içimi rahatlattiniz Allahım bir kez daha sınıyor her şeyin hayırlısı

Canım gözün aydın darısı ilk pıtpıtlara inşallah Rabbim korusun miniğimizi

İnşallah canım fakat hamile kalalım da biz tüpede razıyız biz

sen tüpe hazırlan cnm beklerken sürpriz yapsa ne güzel olur.kızım küçükken hamile kalçam diye korkardım keşke kazara kalanlardan olsaydım şimdi uğraşıp duruyoruz bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…