tşk ederim destekleriniz için canlarım
birazdan yola çıkıcam evime gidiyorum
taşınıcaz zaten yeni ev yeni umutlar bizi bekliyor
ciddimisin yaaa
Kuzum benim dün ben bgn sen nede böyle oldu ki
off çok üzüldüm yaaaaa zaten içim dolu dolu bide üstüne bu haber
bizim totemimiz hiçbi işe yaramadı yani öylemi
bizler yine burda yeni tedavilerimiz için yeni test günlerimiz için bir arada omuz omuza yolumuza devam edeceğiz
seni çok seviyorum canım benimmmm
üzülme diyemiyorum üzülünüyor çünkü bgn dilediğin gibi ağla sızla
ama yarınlarda bizlerde güleceğiz sakın bunu unutma bitanem
Aminnnnnnnnnnnnnnnn canım benımmmm...yarın dokuz bucuk da RANDEVUMU ALDIM..iğnelere baslarım yarın canımmmkazasız belasız inşalllahhhhhhhh tez zamanda darısı başınızaaaaaaaaaaaaa
Arkadaşlar durmak yok yola devamböyle olana kadar tam gaz tam destek
Üzgünüm ağlıyorum bi kez daha kaybettim ümitlerimi gök yüzü ayrı ağladı ben ayrı ağladım olmadı ne yapalım çok zormus Allah kimseye yaşatmasın22 yaşındayım bende Anne olmak istiyorum görümcem hamile ablam hamile ama ben degilim inşaallah sizinki olur yaşadıklarımı yaşamazsınız
Kızlar tahmin ettiğim gibi..
Sonuç 1.20çıkmış negatif yani..
Hayırlısı olsun ne yapalım.
kızlar nasipten öte yol yok galiba.inşallah bundan sonraki denemeleriniz hayırla sonuçlanır.hatta doğal yoldan olsa ne güzel olur.
Arkadaşlar durmak yok yola devamböyle olana kadar tam gaz tam destek
allah bir kapıyı kapatırsa bir kapıyı açar........
Sisssstttt... ben de burdayimmmmm.........
Kizlar benim de tedavim basladi irenbede doktorum kaan bozkurt.kaan hoca bazi tahliller istedi benden devlet hasatanesinde yaptirdim fakat hastanenin yapmadigi bazi tahliller var ornegin ; dhea-s / 25-OHDVIT / rubella tg6(tgg de olabilir ) /toxoplozma Igg,IGm...bunlar hakkinda bilginiz varmi lutfen bilen arkadaslar cevap versin beni es gecmeyin lutfenn.....
aynennnnnn kuzuummm.....ceydaaaaaaaa ben adet oldummmm yarın gıdıyorummm daktıraaaaa...çoook heyecanlıyımmmmm
kızlar doktordan geldim minnacık bir kese göründü hamdolsun.perşembe yine gitcem kontrole.bu arada alttan muayene oldum sıkıntı yok dedi doktorum.kasık ağrıları iyiye işaret dedi şimdilik bu kadar.ha bide estrofemi kesti.kan sulandırıcı iğneye ve progestan fitile devam
Kizlaaaarrrrrrrr....ses bir ki denemeeee
canım çok üzgnüm rabbim tez zamanda hayırlı evlat versin inşallah..
Tatlim yapma boyle sende biliyorsu ki bizler nerelerden geldik boyle yasi 22 dur gencsin ben 32 yim kizzz beni biliyorsun acin taze kolay degil katlanmasi ama ne olur fazla yipratma kendini gene denersi dur bakalim spermler cikti nasilsa inslh bi daha ki sefere olur..sen guclu ol ki yeniden baslayasin tedaviye bak ben hala yillardir bekliyorum hadi uzul agla ama yarin yeni gu e guzel mutlu umut dolu uyan
canmmm benm agla rahatla herseyın bır vaktı var bende hamıleyken kuzunm hamıleydı aynı suan hatıyle ben gıbı bnm tup onn normaldı onn tek bnm ıkızdı herseyı bırlıkte paylasıyorduk takkı 24haftaya kadar sak dıye kanam ıle kaybettm ben o devam ettı tabıkı onu görmek ıstemedı doguma kadar gormedm dogummdan bır hafta sonra gıttım dua ede ede allahm neolur bana sabır ver bebege nazarm felan degmesn dıye gıttım geldm yanıherseyın bır vaktı zamanı var allah sabrını arttırsın daha cok gencsınn sennde olurinşallah bol dua et hayırlısı nı ıste hep
canım geçmiş olsunn.. kendini yıpratma lütfen çünkü zaten ancak bebek doğurma yaşların geliyor.. yumurtaların ve hormonların en güzel döneminde şu anda.. bu yaşının getirdiği avantajlarla kaliteli embriyolar yakalarsın tez zamanda bebeğine kavuşursun..
Kan testi mi yaptırdın, anlayamadım canım ya unutmuşum:26:
Sagolun bi nebze de olsa içimi rahatlattiniz Allahım bir kez daha sınıyor her şeyin hayırlısıCanım bak ne güzel 22 yaşındasın, daha gençsin elbet bir gün hamile kalırsın sabret ve dua et. Bak ben 35 yaşındayım aramızda tam 14 yaş var, bu ne demek düşüne biliyor musun!!!!!!!! Sen daha 22 yaşında ben ise 35 yaşında hamile kalmaya çalışıyorum lütfen haline şükret.
Slm kızlar hayırlı cumalar 10. Gün kan testim 0.41 çıktı hamile miyim değilmiyim?
aynennnnnn kuzuummm.....ceydaaaaaaaa ben adet oldummmm yarın gıdıyorummm daktıraaaaa...çoook heyecanlıyımmmmm
kızlar doktordan geldim minnacık bir kese göründü hamdolsun.perşembe yine gitcem kontrole.bu arada alttan muayene oldum sıkıntı yok dedi doktorum.kasık ağrıları iyiye işaret dedi şimdilik bu kadar.ha bide estrofemi kesti.kan sulandırıcı iğneye ve progestan fitile devam
İnşallah canım fakat hamile kalalım da biz tüpede razıyız biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?