2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bana ozelde yaptircaksin dediler..giciklarrr :) haftaya histereskopi cektiricem degerlerim normal cikarsa hemen tedaviye baslarmiyiz kizlar..

kim dedi cnm devlet hastanesindekilermi.özelde biraz pahalı bu testler sanırım.başka hastane varsa oraya git k.doğumcuya şansını dene bence benim arkadaşta devlette yaptırdı hemde semt polikliniği idi

Kız öyle dedin de aklıma ne geldi ilk okuldayım banyoda klozte basıp aynaya bakıyorum hüngür hüngürde alıyorum ben hamilemiyim diye, düşün saçımın tek teline bile daha dokunulmamış

kız nerden o kanıya vardın midenmi bulanıyordu yoksa bir erkekmi baktıydı

kızlar evim şahaneyi izleyeniniz varmı biraz hüzünlü bi bölüm bu günkü..

aminn allah razı olsun canım benm..bizim ailede pıhtılaşma sorunu var ama hiç test yapmadılar bize.o yüzden hocaya dedim kalp atışı duyulursa test yapalım ona göre o iğneyi bırakalım dedi.

vallahı ne ıyı dra denk gelmişsin ben benım kıne kuzenımde pıhtılaşma sorunu vardı bebek tutunmuyordu acaba ırsı olabılırmı dedım ''oldu onda var karsı komsuda var test yapalım olurmu öyle''dedi.en az 2 düşük felan olması lazım dedi bakılması için.ne büyük saçmalık bu kadar yoğun bır tedavı alıyorsun ama ufacık bır teste bakılmıyor.bande kıçımı kaldırıp devlet hastanesıne gıtmedim....
eeeeeeeeeeee sen şimdi ilaç kullanıyon zaten nasıl anlayacaklar kanda pıhtılaşma oldugunu ilaçın etkisi var sonuçta:26::26:

kızlar evim şahaneyi izleyeniniz varmı biraz hüzünlü bi bölüm bu günkü..

herşeyin hayırlısı işte..allah yardımcıları olsun.bazen olmuyor diye çokda üzülüp kahırlanmamak,cok istememek lzaım.ne hayatlar var çünkü

herşeyin hayırlısı işte..allah yardımcıları olsun.bazen olmuyor diye çokda üzülüp kahırlanmamak,cok istememek lzaım.ne hayatlar var çünkü

evet bende o yüzden yazdım aslında.. hayatta herşeyin hayırlısı hayatım. asla isyan etmemeliyiz ve kendi halimize üzülmemeliyiz.

ya sorma allah arzı olsun çok iyi bi doktor.haftaya perşembemi gelim dedim ne zaman istersen gel aklına ne takılırsa ara dedi.gebe kalamayan hastaları için dua bile istedi o olaya gelince dediki testi söyledide ben adını bilemicem tabi kanda bakalım sulandırıcı iğne size işe yaramışmı görelim kullanmaya gerek varmı bakalım dedi.yani testte çıkar dedi

Slm kızlar hayırlı cumalar 10. Gün kan testim 0.41 çıktı hamile miyim değilmiyim ?

Canım benim nasip buymus seni çok iyi anlıyorum hem senin daha yasin küçük bitanem inşallah en kisa zamanda bebisin gelecek her zaman yanındayız

maşallah kuzum buranınsunuz seherle beraber.inşallah hiçbir sıkıntı yaşamadın çarcabuk gecer 9 ayınız.

kız nerden o kanıya vardın midenmi bulanıyordu yoksa bir erkekmi baktıydı

Ne bileyim artık gazdan karnım mı şişmişti ya da ay ne bileyim kız şimdi düşününce ne komik şey yaşamışım diyorum resmen salya sümük ağlıyordum

Kızlar ilkokula daha başlamamıştım veya 1. sınıftaydım neyse hatırlamıyorum, banyoda salya sümük ağlıyordum ben hamilemiyim diye, ha birde klozete basmışım yüzüme bakıyorum ayna da, baka baka salya sümük ağlıyorum hamileyim diye, üstelik saçımın tek bir teline dokunulmamış daha

maşallah kuzum buranınsunuz seherle beraber.inşallah hiçbir sıkıntı yaşamadın çarcabuk gecer 9 ayınız.

canım benim evet ikimiz aynı anda öğrendik seherle.ve sonuna kadarda öyle gider inşallah.sizlerde çok geçmeden bu güzel haberleri alırsınız inşallah tek duam bu gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…