Bana ozelde yaptircaksin dediler..giciklarrr :) haftaya histereskopi cektiricem degerlerim normal cikarsa hemen tedaviye baslarmiyiz kizlar..
evet cnm, kısmetse yarın bakıcaz. cumartesi günü bakarlar mı bilmiyorum da :26:
eşime söyledim, bende yanında olmak istiyorum dedi. Hem 12. günü bekliycez dedi. O daha rahat bendenbugun versen bellı olurdu aslında canım..
0 ın altında cıktı mı yada 2-5 falan gebelik olmuyor maalesef...
eşim çalışıyor, olumsuz sonucu da kaldıramayabilirim. O yanımda olsa daha güçlü olurum sanırımBakarlar tabi, sen keşke bu gün yaptırsaydın
aaa iyi yapmışsın kız senin doktorun kimdi Esra hocaya gidiyorum bende.
bende mi kullansam acabaaa :26:
eşim çalışıyor, olumsuz sonucu da kaldıramayabilirim. O yanımda olsa daha güçlü olurum sanırım
Slm kızlar hayırlı cumalar 10. Gün kan testim 0.41 çıktı hamile miyim değilmiyim?
ben erhan beye gıdıyorum...bi ara dr ne derse onu yaparsın canım
Kız öyle dedin de aklıma ne geldi ilk okuldayım banyoda klozte basıp aynaya bakıyorum hüngür hüngürde alıyorum ben hamilemiyim diye, düşün saçımın tek teline bile daha dokunulmamış
inşallah cnm, hepimiz güzel sonuçlarla geliriz ha keza, bayram yeri gibi yaparız burayıİnşallah canım güzel sonuçlar alırsın
aminn allah razı olsun canım benm..bizim ailede pıhtılaşma sorunu var ama hiç test yapmadılar bize.o yüzden hocaya dedim kalp atışı duyulursa test yapalım ona göre o iğneyi bırakalım dedi.
kızlar evim şahaneyi izleyeniniz varmı biraz hüzünlü bi bölüm bu günkü..
Amiiiiin canım, inşallah bir daha ki denememizde bizde hamile kalacağız
herşeyin hayırlısı işte..allah yardımcıları olsun.bazen olmuyor diye çokda üzülüp kahırlanmamak,cok istememek lzaım.ne hayatlar var çünkü
vallahı ne ıyı dra denk gelmişsin ben benım kıne kuzenımde pıhtılaşma sorunu vardı bebek tutunmuyordu acaba ırsı olabılırmı dedım ''oldu onda var karsı komsuda var test yapalım olurmu öyle''dedi.en az 2 düşük felan olması lazım dedi bakılması için.ne büyük saçmalık bu kadar yoğun bır tedavı alıyorsun ama ufacık bır teste bakılmıyor.bande kıçımı kaldırıp devlet hastanesıne gıtmedim....
eeeeeeeeeeee sen şimdi ilaç kullanıyon zaten nasıl anlayacaklar kanda pıhtılaşma oldugunu ilaçın etkisi var sonuçta:26::26:
Slm kızlar hayırlı cumalar 10. Gün kan testim 0.41 çıktı hamile miyim değilmiyim?
ya sorma allah arzı olsun çok iyi bi doktor.haftaya perşembemi gelim dedim ne zaman istersen gel aklına ne takılırsa ara dedi.gebe kalamayan hastaları için dua bile istedio olaya gelince dediki testi söyledide ben adını bilemicem tabi kanda bakalım sulandırıcı iğne size işe yaramışmı görelim kullanmaya gerek varmı bakalım dedi.yani testte çıkar dedi
kız nerden o kanıya vardın midenmi bulanıyordu yoksa bir erkekmi baktıydı
maşallah kuzum buranınsunuz seherle beraber.inşallah hiçbir sıkıntı yaşamadın çarcabuk gecer 9 ayınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?