Canım benim yaa maşallahhhh
Ben de duygulandımmmBende yaşar mıyım ki bunları bigün. Doktora gidip bebeğimi görebilir miyim, kalp atışını duyabilir miyim.
Gün sayıp cinsiyetini öğrenebilir miyim. doğacağın günün hayalini kurup şimdi yokluğuna ağlarken o gün kollarımda olacağını düşleyebilir miyim ? Artık sadece kendime alışveriş yapmak yerine bebeğime bu da çok yakışır diyip giydireceğim günü yaşayabilecek miyimmm.... Çok etkiledi beni anlattığım Rabbim sağlıkla dünyaya getirip huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Çok tşk ederim canım. Allah nasip ettiyse elbet sen de yaşarsın canım. Bizde de tam 1 senedir uğraşıyoruz bu günü görmek için. Biz de acaba diyorduk hep.....
Allah da seni güldürsün bebeğim. Antibiyotik içiyorum diye erken kalkıyorum saati için neyseki bugün son artık içmiycem öğleye kadar uyumaya çalışçam böle çekilmez yoksa.
Nöbeti uykuya tutturcam :)
Bize kalp sesi de çok yakın dedi. Hatta bi müddet gezdirdi kamerayı her an duyabiliriz sesini dedi. Sonra duyurmadı sıpa.haftaya çağırdı bakalım. Şükür eşim hep gelebiliyor. Rahat bi yerde devlet memuru. Zaten dün gelmese herhalde iş yerinde heyecandan öldürdü.
Canım benim yaa maşallahhhh
Ben de duygulandımmmBende yaşar mıyım ki bunları bigün. Doktora gidip bebeğimi görebilir miyim, kalp atışını duyabilir miyim.
Gün sayıp cinsiyetini öğrenebilir miyim. doğacağın günün hayalini kurup şimdi yokluğuna ağlarken o gün kollarımda olacağını düşleyebilir miyim ? Artık sadece kendime alışveriş yapmak yerine bebeğime bu da çok yakışır diyip giydireceğim günü yaşayabilecek miyimmm.... Çok etkiledi beni anlattığım Rabbim sağlıkla dünyaya getirip huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah..
sürekli kasık ağrısı çekiyorum, karnımda tabir edemediğim bi seyreme tarzı kıprışma var. göğüslerde şişkinlik ve aç kalıcam diye ödüm patlıyor. Ocak ayında da trasferim vardı tutundu, sonra bıraktı. o yüzden pozitif çıksa bile sevinemicem sanırımvarmı herhangi gibi bir belirti bakalımmm....ohhh çatla çatla yarın olmaz şimdi sana
sürekli kasık ağrısı çekiyorum, karnımda tabir edemediğim bi seyreme tarzı kıprışma var. göğüslerde şişkinlik ve aç kalıcam diye ödüm patlıyor. Ocak ayında da trasferim vardı tutundu, sonra bıraktı. o yüzden pozitif çıksa bile sevinemicem sanırım
amiiiinnn cnm tüm isteyenler inşallah. 12. Güne bıraktık diye eşime trip yaptım şimdi, bütün herkesler yapmışlar dedim benle de çatla patla diyolar dalga geçiyolar dedm güldüsevinirsin sevinirsin merak etmee canım..rabbım bunda yüzünü güldürsün inşallah
aleyküm selam hoş geldinnselam kızlarrrr
midem kasılıyo sinirden artık yahuuuu,,,, bitsin artık şu gün ve tatil başlasıııınnnn.... kız sen test yaptırmadın mı dahaaleyküm selam hoş geldinn
yaptırmadım valla :86: sen tatile mi gittinnnmidem kasılıyo sinirden artık yahuuuu,,,, bitsin artık şu gün ve tatil başlasıııınnnn.... kız sen test yaptırmadın mı daha
yaşasın kızgın kumlar, serin sularrrrama bi de burda yağan yağmur faktörü varrr inşallah tatilimiz güzel geçer ne diyimmm.....
ah ayçiçeği yaaa senınde yazdıkların benı cok etkıledı..
Sizin şu pimpirikliginiz beni öldürüyor,insallah tutar canim benim ve bir önceki gibi olumsuzluk yasamazsin.sen böyle düşünme kötüyü çağırma hiçbir zaman.haa olmadı mi hayırlısı böyleymiş dersin.sürekli kasık ağrısı çekiyorum, karnımda tabir edemediğim bi seyreme tarzı kıprışma var. göğüslerde şişkinlik ve aç kalıcam diye ödüm patlıyor. Ocak ayında da trasferim vardı tutundu, sonra bıraktı. o yüzden pozitif çıksa bile sevinemicem sanırım
Başkalarına derken iyi de kendime gelince sözgeçiremiyorumSizin şu pimpirikliginiz beni öldürüyor,insallah tutar canim benim ve bir önceki gibi olumsuzluk yasamazsin.sen böyle düşünme kötüyü çağırma hiçbir zaman.haa olmadı mi hayırlısı böyleymiş dersin.
gitcem yarın gece yola çıkcammmmyaptırmadım valla :86: sen tatile mi gittinnn
sürekli kasık ağrısı çekiyorum, karnımda tabir edemediğim bi seyreme tarzı kıprışma var. göğüslerde şişkinlik ve aç kalıcam diye ödüm patlıyor. Ocak ayında da trasferim vardı tutundu, sonra bıraktı. o yüzden pozitif çıksa bile sevinemicem sanırım
yarın 12. günümgitcem yarın gece yola çıkcammmm:79::79::81::81::81::81::81::122::122::122::122:
ne meraksız çıktın yahu... 10. günün değil miiii???? yarın bari yaptır, test günün ne zaman
midem kasılıyo sinirden artık yahuuuu,,,, bitsin artık şu gün ve tatil başlasıııınnnn.... kız sen test yaptırmadın mı daha
yaşasın kızgın kumlar, serin sularrrrama bi de burda yağan yağmur faktörü varrr inşallah tatilimiz güzel geçer ne diyimmm.....
Hepimiz için hayırlısı olsunooo belirtiler iyiye işaret bak bende bunların hiçbiri yoktu.hayırlısı be gülümmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?