2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Çok tşk ederim canım. Allah nasip ettiyse elbet sen de yaşarsın canım. Bizde de tam 1 senedir uğraşıyoruz bu günü görmek için. Biz de acaba diyorduk hep.....

Çok tşk ederim canım. Allah nasip ettiyse elbet sen de yaşarsın canım. Bizde de tam 1 senedir uğraşıyoruz bu günü görmek için. Biz de acaba diyorduk hep.....

AMİNNNNNNNNNNNNNNN. Kendi adıma ve burdaki bütün arkadaşlarıma bebişşşşşşşşşş istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm

hımm anladım cnm.
en guzelı uyumak zaten yaa...ben ılk denemem de evdeydim bol bol yattım dınlendım uyudum ohh...zaman çabuk geçti gibi..
ama 2.deneme de iş yerındeydımm sankı aklım daha cok ondaydı ne bıleyım cnku erkenden güne başlıyoruz ya ondan sanırım günler daha zor geçmişti..

çok güzel hadi hayırlısı

ah ayçiçeği yaaa senınde yazdıkların benı cok etkıledı..

varmı herhangi gibi bir belirti bakalımmm....ohhh çatla çatla yarın olmaz şimdi sana
sürekli kasık ağrısı çekiyorum, karnımda tabir edemediğim bi seyreme tarzı kıprışma var. göğüslerde şişkinlik ve aç kalıcam diye ödüm patlıyor. Ocak ayında da trasferim vardı tutundu, sonra bıraktı. o yüzden pozitif çıksa bile sevinemicem sanırım

sevinirsin sevinirsin merak etmee canım..rabbım bunda yüzünü güldürsün inşallah

sevinirsin sevinirsin merak etmee canım..rabbım bunda yüzünü güldürsün inşallah
amiiiinnn cnm tüm isteyenler inşallah. 12. Güne bıraktık diye eşime trip yaptım şimdi, bütün herkesler yapmışlar dedim benle de çatla patla diyolar dalga geçiyolar dedm güldü

aleyküm selam hoş geldinn
midem kasılıyo sinirden artık yahuuuu,,,, bitsin artık şu gün ve tatil başlasıııınnnn.... kız sen test yaptırmadın mı daha

yaşasın kızgın kumlar, serin sularrrr ama bi de burda yağan yağmur faktörü varrr inşallah tatilimiz güzel geçer ne diyimmm.....

yaptırmadım valla :86: sen tatile mi gittinnn

Sizin şu pimpirikliginiz beni öldürüyor,insallah tutar canim benim ve bir önceki gibi olumsuzluk yasamazsin.sen böyle düşünme kötüyü çağırma hiçbir zaman.haa olmadı mi hayırlısı böyleymiş dersin.

Başkalarına derken iyi de kendime gelince sözgeçiremiyorum İnşallah pozitifi görürüz diyelim ozaman gerisini de sonra düşünürüz

Son düzenleme:

ooo belirtiler iyiye işaret bak bende bunların hiçbiri yoktu.hayırlısı be gülümmm...

gitcem yarın gece yola çıkcammmm:79::79::81::81::81::81::81::122::122::122::122:

ne meraksız çıktın yahu... 10. günün değil miiii???? yarın bari yaptır, test günün ne zaman
yarın 12. günüm
tatil kulağa çok hoş geliyor, tadını çıkar

ayyyyy benide götürrrrseneeeeeee çook ihtiyacım varrr:78::78::78::78::78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…