eşime söyledim, bende yanında olmak istiyorum dedi. Hem 12. günü bekliycez dedi. O daha rahat benden
kızlar evim şahaneyi izleyeniniz varmı biraz hüzünlü bi bölüm bu günkü..
pArsennnnnnn yapma yaa...
off ne dicem bilemiyorum şimdi yaa..
rabbim en güzelini bilir bitanem herşeyde vardır bi hayır üzülmee lütfen
canımm rabbim sana sabır versin uzulme yaaa daha yasın genç denersiniz yine..
bak bende 2 denemede de negatif aldım napalımmmm rabbım böyle uygun görüyor demek ki..
tamam bitanemm oyle yapın artıkın..
ben cok sabırsızdım ama ılk deneme de 10.gunde 2.denemede 8. günde yapmıştım testi..
hayırlısı olur ınsallah..
ohh vallaa onu bunu ızlerken keki yak sonra sizinle konuşurken oldu de
keşke bende yaptırsaydım meraktan ölücem:86:
kızlar doktordan geldim minnacık bir kese göründü hamdolsun.perşembe yine gitcem kontrole.bu arada alttan muayene oldum sıkıntı yok dedi doktorum.kasık ağrıları iyiye işaret dedi şimdilik bu kadar.ha bide estrofemi kesti.kan sulandırıcı iğneye ve progestan fitile devam
ohh vallaa onu bunu ızlerken keki yak sonra sizinle konuşurken oldu de
:)))) canımsın yaa iyi teşhisss
hem size hem tv ye ama en çok size dalmışımm tek suçlu phala aslında bana eltimi hatırlattı ondan oldu:))
:)))))))) offff çok güldüm yaaa transferin 1. Günündeyim neyseki gülmek hapşırmak öksürmek bişey yapmaz diye hemşire ve dr binbeşyüz kere söyledi.
Daha bismillah 1. Gün geçmedi bana saat hala 3
Canım çok sevindim gözün Aydın. Biz de haftaya Perşembe gideceğiz kalp sesi için. Sizin de öyle mi? Ben de kansulandırıcı iğne. Crinino jel bi de vitamin verdi dün. Onu görünce eşimde ben de ağladık hatta doktorum bize bakınca o da tutamadı kendini. Beni de ağlattınız dedi.
Bende söyliyim binbeşyüzbir olsun, gülmek hapşırmak öksürmek bir şey yapmaaaaaaz
Ne güzel bir tablodur kim bilir.
Canım çok sevindim gözün Aydın. Biz de haftaya Perşembe gideceğiz kalp sesi için. Sizin de öyle mi? Ben de kansulandırıcı iğne. Crinino jel bi de vitamin verdi dün. Onu görünce eşimde ben de ağladık hatta doktorum bize bakınca o da tutamadı kendini. Beni de ağlattınız dedi.
Aman sakın sigara içme:):):) keşke sigara da bişey yapmayaydı :/ sigara içmediğim için yurtta ve dünyada ne kadar yiyecek varsa bitirebilirim. İki dakka ağzım boş durmuyor patlıycam.
ne yapalım tatlım dediğin gibi hayırlısı böyleymiş.olmayınca olmuyor.çocuğuda koysalar olmuyormuş
:)))) canımsın yaa iyi teşhisss
hem size hem tv ye ama en çok size dalmışımm tek suçlu phala aslında bana eltimi hatırlattı ondan oldu:))
:)))))))) offff çok güldüm yaaa transferin 1. Günündeyim neyseki gülmek hapşırmak öksürmek bişey yapmaz diye hemşire ve dr binbeşyüz kere söyledi.
Daha bismillah 1. Gün geçmedi bana saat hala 3
Aman sakın sigara içme
Öyleydi canım biz de ilk kez yaşadığımız için eşim zaten heyecandan ölecekti. Doktor kese orda görüyorum deyince açtı hemen muslukları o tabi ben deher zaman duamdasınızı Allah isteyen herkese versin inş. Bizlere de sağlıklı kucağımıza almak nasip etsin inş.
perşembe kese büyüyomu diye çağırdı kalp atışı için erken sanırım :)) bende progestan fitile ve kan sulandırıcı iğneye devam ediyorum ..bu arada eşinle gitmişsin ne güzel.ben heryere herşeye tek başıma giriyorum..çok şanslısın
dimi kuzucumm valla haklısınn..
rabbımın elınde hersey..
yaaa benden kaçmaz kızımmmmm
nese olan oldu...
kuzucumm evet bısey olmaz..
bol bol gülebilirsin ama ağlamak yok
ohooo daha 1 .günden geçmiyorsa işin zor
Öyleydi canım biz de ilk kez yaşadığımız için eşim zaten heyecandan ölecekti. Doktor kese orda görüyorum deyince açtı hemen muslukları o tabi ben deher zaman duamdasınızı Allah isteyen herkese versin inş. Bizlere de sağlıklı kucağımıza almak nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?