2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
evet cnm, kısmetse yarın bakıcaz. cumartesi günü bakarlar mı bilmiyorum da :26:

Başkalarına derken iyi de kendime gelince sözgeçiremiyorum İnşallah pozitifi görürüz diyelim ozaman gerisini de sonra düşünürüz

Yarın ikimiz içinde büyük gün.Rabbim yüzümüzü güldürur insallah.birbirimizden duaları mızı esirgemeye lim arkadaşım. Bugün rüyamda yatsgimin üstünde 3 tane kundak ta bebek varmış. 2 bebek yanyana diğeri ni göremiyorum ama 3.bebeginfe ordaoldugunu hissediyorum.esimde beni hamile olarak gormus.hayirlara vesile olsun inşallah.

Hayrolsun inşallah cnm bnm ya rüyalarınız çok güzellllllllll
Allahım inşallah dualarımızı kabul eder.
Her okumamda hepinize de ayrı ayrı yer veriyorum cnm,
Ben de seni bekliyordum, ismini görünce eşime bile söyledim
inşallah tahlil yaptırmamıştır yarın beraber bakıcaz dedim

yarın 12. günüm
tatil kulağa çok hoş geliyor, tadını çıkar
12. gün... yaptırırsın artık herhaldeeee kız ben merak ediyom, benim için bari yaptır :13::13::13::13::13:
ayyyyy benide götürrrrseneeeeeee çook ihtiyacım varrr:78::78::78::78::78::78:
gel annem gel..... sen karacabeye kadar gel, birlikte devam ederiz antalyaya doğruuuuu ama sen gebişsin ya, o yol sana uzun gelmez dimiiiii

sen tatilde olucan aklına bile gelmeyiz artık

Aslında ben bugun yaptırmak istedim eşim istemedi tam gününde öğrenelim dedi bende ısrar etmedim:)

yok anam yok dağları delerim ben.gebe falanda değilim.bugün kocaman bir negatif aldım kabul ettim

Aslında ben bugun yaptırmak istedim eşim istemedi tam gününde öğrenelim dedi bende ısrar etmedim:)
aynı muhabbet eşimle aramızda da geçti, ben bakıcam bugün dedim, o bende olucam yanında yarın beraber gidip bakarız dedi, Bi sözünü iki edemiyorum sert biraz sağolasıca :86:

yok anam yok dağları delerim ben.gebe falanda değilim.bugün kocaman bir negatif aldım kabul ettim

aaaaaa.... ne zaman öğrendin ayoll.... zaman ne çabuk geçti neyse o zaman ben yaptırırken bi daha yaptır da beraber gebe kalalım bari kız o zaman mybayby de öğrendi mi

ben bu gidişle hiç yaşayamayacağım.beni de duygusala bağlama lütfen canım.zaten yaram taze.sen tuz basma.sarmaya çalışıyorum.:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

amiiiinnn cnm tüm isteyenler inşallah. 12. Güne bıraktık diye eşime trip yaptım şimdi, bütün herkesler yapmışlar dedim benle de çatla patla diyolar dalga geçiyolar dedm güldü

artıkın bu kadar durdunnnnn yarın da olur merak etme canım..

selam kızlarrrr

slm şeker.

gitcem yarın gece yola çıkcammmm:79::79::81::81::81::81::81::122::122::122::122:

ne meraksız çıktın yahu... 10. günün değil miiii???? yarın bari yaptır, test günün ne zaman

ohh demek yolculuk yarınn...
bende haftaya pazar gitçem kızz....aynen bursa da hava yağmurluu...ama Antalya da güzeldir heralde

aaaaaa.... ne zaman öğrendin ayoll.... zaman ne çabuk geçti neyse o zaman ben yaptırırken bi daha yaptır da beraber gebe kalalım bari kız o zaman mybayby de öğrendi mi

evet canım onunda negatif tutmadı yaaa....
hayırlısı bakalım şu anda doktor görmek istemiyorum

ben bu gidişle hiç yaşayamayacağım.beni de duygusala bağlama lütfen canım.zaten yaram taze.sen tuz basma.sarmaya çalışıyorum.:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

evet ayçiçeği benım de gözlerimi doldurdu...

KARAMSAR OLMAK YOK KIZLARR...BİR GÜN BİZDE ANNE OLUCAZ BAŞKA YOLU YOK

CANIM dün üzücü haberler aldık ya sormaa cupcakelove nın de bebişi yok artık gördün mü yazdıklarını bılmem

artık o gelsede ben onu istemiyorum.....
küstüm işte küstümmmmmm:100::100:

bak bakk..bu lafını hatırlatırım sana parsencimmmmmmmmmmmmmmmm...
kızzzzzzzz cennet kokulu bebiş istenmez mi hiç akıllım..
sen üzgüntüden ne dediğini bilmiyon herhal

bak bakk..bu lafını hatırlatırım sana parsencimmmmmmmmmmmmmmmm...
kızzzzzzzz cennet kokulu bebiş istenmez mi hiç akıllım..
sen üzgüntüden ne dediğini bilmiyon herhal

o cennet kokacaksa benimde ayağımın altında olacak cennet buna ne dersin canım...
tamam canım gelirsede geri çevirmeyiz yaniiiii

o zaman bak kız hamile bırak kendini yoksa senin kafanı kırarım

kızzzz benı güldürdünnnn Allahımda senı güldürsünnnnn....inşaAllah kuzucumm hepımız en kısa zamanda koca göbişlerle gezelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…