- 17 Şubat 2013
- 698
- 136
- 323
evet cnm, kısmetse yarın bakıcaz. cumartesi günü bakarlar mı bilmiyorum da :26:
Başkalarına derken iyi de kendime gelince sözgeçiremiyorumİnşallah pozitifi görürüz diyelim ozaman gerisini de sonra düşünürüz
evet ayçiçeği benim de gözlerim doldu kiiiiiHerkesss için dualarım canım benim. Ağlaya ağlaya bu yolları aşıp bebeğimize kavuşucaz Allahın izniyle
Hayrolsun inşallah cnm bnm ya rüyalarınız çok güzellllllllllYarın ikimiz içinde büyük gün.Rabbim yüzümüzü güldürur insallah.birbirimizden duaları mızı esirgemeye lim arkadaşım. Bugün rüyamda yatsgimin üstünde 3 tane kundak ta bebek varmış. 2 bebek yanyana diğeri ni göremiyorum ama 3.bebeginfe ordaoldugunu hissediyorum.esimde beni hamile olarak gormus.hayirlara vesile olsun inşallah.
12. gün... yaptırırsın artık herhaldeeeeyarın 12. günüm
tatil kulağa çok hoş geliyor, tadını çıkar
gel annem gel..... sen karacabeye kadar gel, birlikte devam ederiz antalyaya doğruuuuuayyyyy benide götürrrrseneeeeeee çook ihtiyacım varrr:78::78::78::78::78::78:
12. gün... yaptırırsın artık herhaldeeeekız ben merak ediyom, benim için bari yaptır :13::13::13::13::13:
gel annem gel..... sen karacabeye kadar gel, birlikte devam ederiz antalyaya doğruuuuuama sen gebişsin ya, o yol sana uzun gelmez dimiiiii
Hayrolsun inşallah cnm bnm ya rüyalarınız çok güzellllllllll
Allahım inşallah dualarımızı kabul eder.
Her okumamda hepinize de ayrı ayrı yer veriyorum cnm,
Ben de seni bekliyordum, ismini görünce eşime bile söyledim
inşallah tahlil yaptırmamıştır yarın beraber bakıcaz dedim
12. gün... yaptırırsın artık herhaldeeeekız ben merak ediyom, benim için bari yaptır :13::13::13::13::13:
gel annem gel..... sen karacabeye kadar gel, birlikte devam ederiz antalyaya doğruuuuuama sen gebişsin ya, o yol sana uzun gelmez dimiiiii
aynı muhabbet eşimle aramızda da geçti, ben bakıcam bugün dedim, o bende olucam yanında yarın beraber gidip bakarız dedi, Bi sözünü iki edemiyorum sert biraz sağolasıca :86:Aslında ben bugun yaptırmak istedim eşim istemedi tam gününde öğrenelim dedi bende ısrar etmedim:)
yok anam yok dağları delerim ben.gebe falanda değilim.bugün kocaman bir negatif aldım kabul ettim
Canım benim yaa maşallahhhh
Ben de duygulandımmmBende yaşar mıyım ki bunları bigün. Doktora gidip bebeğimi görebilir miyim, kalp atışını duyabilir miyim.
Gün sayıp cinsiyetini öğrenebilir miyim. doğacağın günün hayalini kurup şimdi yokluğuna ağlarken o gün kollarımda olacağını düşleyebilir miyim ? Artık sadece kendime alışveriş yapmak yerine bebeğime bu da çok yakışır diyip giydireceğim günü yaşayabilecek miyimmm.... Çok etkiledi beni anlattığım Rabbim sağlıkla dünyaya getirip huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah..
amiiiinnn cnm tüm isteyenler inşallah. 12. Güne bıraktık diye eşime trip yaptım şimdi, bütün herkesler yapmışlar dedim benle de çatla patla diyolar dalga geçiyolar dedm güldü
selam kızlarrrr
midem kasılıyo sinirden artık yahuuuu,,,, bitsin artık şu gün ve tatil başlasıııınnnn.... kız sen test yaptırmadın mı daha
yaşasın kızgın kumlar, serin sularrrrama bi de burda yağan yağmur faktörü varrr inşallah tatilimiz güzel geçer ne diyimmm.....
gitcem yarın gece yola çıkcammmm:79::79::81::81::81::81::81::122::122::122::122:
ne meraksız çıktın yahu... 10. günün değil miiii???? yarın bari yaptır, test günün ne zaman
aaaaaa.... ne zaman öğrendin ayoll.... zaman ne çabuk geçtineyse o zaman ben yaptırırken bi daha yaptır da beraber gebe kalalım bari kız o zaman mybayby de öğrendi mi
ben bu gidişle hiç yaşayamayacağım.beni de duygusala bağlama lütfen canım.zaten yaram taze.sen tuz basma.sarmaya çalışıyorum.:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
evet ayçiçeği benım de gözlerimi doldurdu...
KARAMSAR OLMAK YOK KIZLARR...BİR GÜN BİZDE ANNE OLUCAZ BAŞKA YOLU YOK
artık o gelsede ben onu istemiyorum.....
küstüm işte küstümmmmmm:100::100:
ayyyy inşaAllah canım benımmm yaaa...Allahım hem cok heyecanlıyım hem de cok korkuyorum yaaaa:18::18::18:tedavin hayırlı olsun canımm.. inşallah bu tedavinle bebişine kavuşacaksın:)
ayyyy inşaAllah canım benımmm yaaa...Allahım hem cok heyecanlıyım hem de cok korkuyorum yaaaa:18::18::18:
bak bakk..bu lafını hatırlatırım sana parsencimmmmmmmmmmmmmmmm...
kızzzzzzzz cennet kokulu bebiş istenmez mi hiç akıllım..
sen üzgüntüden ne dediğini bilmiyon herhal
o zaman bak kız hamile bırak kendini yoksa senin kafanı kırarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?