2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ensuece asuorkidemm nfy eguşum sağolun kızlar ilginize

Son düzenleme:
kızlar günaydınnnnn...................söyleyin bakalım hepiniz dün nerelerdeydiniz.....

kızlar günaydınnnnn...................söyleyin bakalım hepiniz dün nerelerdeydiniz.....

günaydın canım..
dün anneme gittim önce sonra dışarı çıktım epey bi dolandım gezdim yani..
akşama eşimle AVM ye gittik yine saat 23.00 gibi geldik eve çok yorulmuşum koltukta sızmış kalmışım

günaydın canlar..
musmutlu yıllar olsun hepimizeee
hazırlanıp birazdan çıkıcam kursa gitcem şipşak foto kursuna
yarında bir özel hastaneden iş görüşmesi için çağırdılar
gidip birde ona bakayım görüşeyim şartları uygun olarsa çalışayım biraz tüp parama destek çıkayım

ooooooooohhhhh sokaklar senin dolaşşşşşş....... kısmetse bende c.tesiden sonra gezicem... :)))

yaaa walla cok heyecanlıyım randevun 13:00 da idi sanırım.... senin için dua ediyorum cnm... hayırlı haberlerle gel inşallah...

bende önümüzdeki adetle gidicem hulusi hocaya..
dediğin ilacı anladım bana vermedi canım ben sadece vitamin kullandım bugüne kadar.
ilacı hemşirelere sor bence bulamıyorum dersen onlar seni bulabileceğim eczanelere yönlendirebilirler.

güldencim walla benimde test yapasım war..... heyecan yaptım yawww.....

sanada günaydın canım...
seyy bennnn
dün 11 e kadar uyudum 11 bucuk gibi bursaya gittik gezdik dolaştık alışveriş yaptık sinemaya gittik ve gece 11 bucukta çiğ köfteciye gidip evimize geldikkk
uzun zamandır tatil yapmıyodum iyi geldi

Son düzenleme:
Günaydınlar güzel anneler, anne adayları ve aday adayları

Kızlar iğne faslı bu akşam bitiyor son iğneleri yapıyorum ctesi opu olacak

Dualarınızı bekliyorum :18:

Son düzenleme:

ooooo iş görüşmeleri falan baya baya iş hatunumu olcan sen...
foto kursunun sonunda doğum fotoğrafçısı ol epey iş çıkar sana

Kızlar moralim cok bozuldu Kahverengi akıntı geldi ilaçla beraber sanırım Regli olucamSaat 13:00 te kan vericem kendimi negatife hazırladım

ooooo iş görüşmeleri falan baya baya iş hatunumu olcan sen...
foto kursunun sonunda doğum fotoğrafçısı ol epey iş çıkar sana

valla bi bakıcaz bakalım işte boş durmaktansa azıcık bişiler yapayım die düşündüm..
nasıl olacaksa onuda hiç bilmiyom
aslında benim amacımda doğum fotoğrafçılığı ama onun için daha epey zaman lazım..
bu kurstan sonra bir kurs daha var. onada devam etmem gerekiyooo..
şimdi iş görüşmesi var.. eğer o olursa kurs işi yatıcak biraz.

Kızlar moralim cok bozuldu Kahverengi akıntı geldi ilaçla beraber sanırım Regli olucamSaat 13:00 te kan vericem kendimi negatife hazırladım

hayır hayır hiçççç olumsuz düşünmüyorsun.......... olabilir böyle şeyler... kahve akıntı pembe lekeeee... korkmaaaaa......

Günaydınlar güzel anneler, anne adayları ve aday adayları

Kızlar iğne faslı bu akşam bitiyor son iğneleri yapıyorum ctesi opu olacak

Dualarınızı bekliyorum :18:

:) benımle aynı zamanlarda yumurtların toplanacak demekki benım yarın senın cumartesi benım iğnelerim dun akşam 21.00 sonuncusunu yaptım göbegim kevgire döndü :)) Allah hayırlısıyla sağlıklı bebek nasıp etsin her birinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…