2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Amin canım bak negüzel bir günde öğrendin, Cuma
Nasıl değerlerin kaç çıktı? Allah katlandığını da göstersin

cnm bizde erkek infertilitesinden basvurmustuk esimin sperm sayisi 2 milyon ve altiya rapor cikinca baktimki benim amh dusuk bulunmus ve amh dusuklugunden dolayi raporum kadin infertilitesi olarak verilmisti.. degerim 1.2 di ozaman.. cnm onceki denemenle ilgili tedavi oldugun yerden tup tedavisi olduguna dair kaseli imzali yazi al rapor dosyana koy herseye yeni baslayan bir hasta olmadigin anlasilir asilama sarti olmaz.. asilama sarti herkeze yokki yuzeysel sikintilarda yada yeni baslamis hic tedavi olmamis hastalarda var.. disarda bir iki tane tup zaten denemissen neden asilama istesinler gereksiz.. ben hic asilama yaptirmadim rapor cikti..

sağol canım bilgini paylaştığın için o zaman bize kesin tüp bebek için rapor verirler..

Amin canım bak negüzel bir günde öğrendin, Cuma
Nasıl değerlerin kaç çıktı? Allah katlandığını da göstersin

inş amın cnm ..mubarek cuma gunu hayırlı haberı aldım hayırlısıyla.. değerim yuksek çıktı bıraz.375 çıktı... inş katlanır...

Son düzenleme:

cnm size asla asilama demezler erkekte 4 milyon alti zaten agir erkek infertilitesine giriyor.. daha onceden hic tedavin varmi kac yasindasin..

cnm insallah tez zamanda raporun cikar tedavine baslarsin..

inşallah canmm hayırlısıyla inşallah

Cumanız hayırlı olsun kızlar nasılsınız.bugün 17. Günüm transferin kasık ağrım geçti kalmadı hiç bi problemi var acaba beta hcg yaptırdım 5000 çıktı geceden beri uyuyamıyorum

olmaz canm ne sorun olcak hamişsin ne güzel öle endişelenme tadını çıkar

hamileyımmmmmmmmm... rabbim dualarımı kabul etti.. rabbım herkese çocuk sahıbı olmayı nasip etsin....

oleeeyyyyyy bi hamişimiz daha olduuuuu

inş amın cnm ..mubarek cuma gunu hayırlı haberı aldım hayırlısıyla.. değerim yuksek çıktı bıraz.375 çıktı... inş katlanır...

ayyy masallahhh canimm benimm.. tebriklerr kat kat degerin artsin.. harikaaa bi haberr

canin hormonel yapin tamamen bastan sekilleniyor.. cevrendekiler sana karsi biraz daha hassas olsaya.. zaten tup bebek surecide yipratici.. kaynana gorumce biraz uzak kalsinlar..

canım kimse anlayışlı davranmıyo maalesef yıprandım bende..ama kmseyle görüşmüyorum bi süre bende

Kendimi çok iyi hissediyorum. Merak eden herkese çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız.

Transferi hayirli olsun

Gozunaydin arkadasim sonuna kadar iyi gitsingebeligin
hamileyımmmmmmmmm... rabbim dualarımı kabul etti.. rabbım herkese çocuk sahıbı olmayı nasip etsin....
Gozunaydinnnnnnn

Tatlim cok cok gecmis olsun bunlarida atlattin yavas ve amin adimla bebegine yaklasiyorsun.

Aaaa harika bir haber, çok çok sevindim canım artık kucağına kavuşmayı nasip etsin Yüce Allahım

Teşekkür ederim bitanem sende çok tatlisin
AMİN...
sanada hayırlı cumalar canım
Kuzum senin doktorla görüştüm ims cihaz değil yapılan işlem dedi spermin başını buyutulerek bakılıyor dedi orda uygulaniyormus:26:kafam karıştı sen aradım mi:26:

canım gözunaydin değerin çok güzel rabbim kucağına almayi nasip etsin

sanmıyorum aşılama desinler bence alabilirsin raporu ama devletin işi belli de olmaz hani
özelde yaptırırsın imkan varsa canım hayırlısı

Maşallah Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
biraz bahsedermisin herhangi bi belirti bişey hissetin mi
transfer sonrası nelere dikkkat ettin mesela

hiç de almadım biliyormusun öyle bi kagıt gibi bişey ya
çünkü dr negatif diyince yıkıldım biraz konuşuncada çıktım odadan
hiiç aklıma gelmedi ztn hemen samsuna döndüm
çok lazım olursa isterim gönderirler olmadı

Ayyy inşallah canım sen raporsuz yapacaksın değil mi? Birde hangi hastaneye karar verdin?

evet cnm raporsuz.. Memorial Semra hanimda cnm kesin olarak..zaten bana indirim yaptilar rapor hakki bitenlere ozel bi indirimleri varmis 4750 ye tedavi olacagim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…