2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Aaa kusura bakma görmemişim Medical Park da tedavi gördüm Doktorum Tayfun Alper merkez çok iyi ilgililer hemşiresinden sekreterlerine varana kadar (parayı verince gerçi hepsi öyle ama ) ama maddiyatı zorladık 2. denemeyi büyük ihtimal 19 mayıs üniversitesinde yapmayı düşünüyorum ordaki doktorumda Davut Güven, oranında merkezi iyi diye duydum en azından fiyatı özele göre çok iyi bakacağız artık

ben önümüzdeki hafta gideceğim dr a eşimle. bu hafta izin alamadı çünkü
en azından bi konuşacağım bakalım şartlar nedir nasıldır çıkarsa süper olur
Rabbim seninde işlerinde kolaylık versin canım dediğin gibi geç olsun güç olmasın inşallah
Sende bende inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz son tedavilerimiz olur

hımmm Medical parka mı gelmiş Tayfun hoca sanırım önceden omü deydi dimi kendisi
omu ye bende gitmiştim sertaç beye laporoskopi için ama Davut bey hakkında daha olumlu şeyler duydum
dediğin gibi özele göre çok daha uygun devlette fiyatlar keşke ilgi alaka da özeller gibi olsa
Allah yardımcımız olsun Rabbim hepimize kolaylıklar versin

İş yerinde dinleme şansın varsa hem orada hem evde seni dinlendirecek müzikler dinle ve sürekli Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm de

Aminn İnşallah canım cümlemiz için Davut hoca laparoskopimi yaptı mülayim ve ilgili bir hoca hasta sayısıda çok fazla sen nerde oldun tedavilerini ? Nasıl geçti memnunmuydun

Aminn İnşallah canım cümlemiz için Davut hoca laparoskopimi yaptı mülayim ve ilgili bir hoca hasta sayısıda çok fazla sen nerde oldun tedavilerini ? Nasıl geçti memnunmuydun

yok canım sertaç hoca yaptı benim laporoskopimi
Davut hocayla ilgili hastanede beklerken falan diğer hastalardan olumlu şeyler duydum
ben izmirde özel tınaztepede oldum hastane ve ekipten çok memnundum lakin 2. tedavi için imsi cihazı olan bi yer arıyorum
o yüzden samsunda varmı biliyormusun diye sormuştum morfoloji sorunu var ve bu cihaz ile şansımız artabilir
eger bulamazsam yine izmire giderim sanırım aynı yerde 2. kez şansımı denerim bilemiyorum:44:

İş yerinde dinleme şansın varsa hem orada hem evde seni dinlendirecek müzikler dinle ve sürekli Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm de

maalesf işyerim berbat bi yer kurtulacağım günü iple çekiyorum.bol bol tesbih çekiyorum rabbim sabır versin ne dim hayatım.gebelik devam ederse inşallah zaten çıkcam işten ben

Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557

Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ

[/TD]
[TD="align: left"]
NİCK
[/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[TD="align: left"]Allah'ım en kısa zamanda kucağımıza hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
2
[/TD]
[TD="align: left"]desdo
[/TD]
[TD="align: left"]Allah'ım en kısa zamanda kucağımıza hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
3
[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
4
[/TD]
[TD="align: left"]SEHER25
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım en kısa zamanda seheri bebekle sevindir. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
5
[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım yeni tedavisinde bebeğine kavuştur. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
6
[/TD]
[TD="align: left"]marmalade34
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
7
[/TD]
[TD="align: left"]maideomer06
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
8
[/TD]
[TD="align: left"]0hatu0
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
9
[/TD]
[TD="align: left"]guletkn
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
10
[/TD]
[TD="align: left"]ballim86
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım tedavisini hayırla sonuçlandır. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
11
[/TD]
[TD="align: left"]blgk
[/TD]
[TD="align: left"]Tez zamanda yolunu açıp tedavisini başlatmaya nasip et Allahım. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
12
[/TD]
[TD="align: left"]cedrus
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
13
[/TD]
[TD="align: left"]hatibulut
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
14
[/TD]
[TD="align: left"]ysmnmrt
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]15
[/TD]
[TD="align: left"]nes_han
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]16
[/TD]
[TD="align: left"]kafunder
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]17
[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]18
[/TD]
[TD="align: left"]yeteeeer
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]19
[/TD]
[TD="align: left"]elam88
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]20
[/TD]
[TD="align: left"]menekseg5
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]21
[/TD]
[TD="align: left"]saras88
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]22
[/TD]
[TD="align: left"]Seremcem
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]23
[/TD]
[TD="align: left"]merveeaydin
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]24[/TD]
[TD="align: left"]mybaby24[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]25[/TD]
[TD="align: left"]nazan.e[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

“Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUA’da bulunduğu vakit, bu melek: ‘AMİN’ der. Ve: ‘Senin için de bir misli olsun’ der.” Müslim-Ebu Davud

"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]

Haklısın ben ünv . hastanesinde yaptırdım doktorum da prof . yani olmassa benden değil senden demek istedi kısaca

maalesf işyerim berbat bi yer kurtulacağım günü iple çekiyorum.bol bol tesbih çekiyorum rabbim sabır versin ne dim hayatım.gebelik devam ederse inşallah zaten çıkcam işten ben

Anladım canım Allah gönlüne göre versin

Hiç bilmiyorum ilk kez senden duydum ama kulağıma takılırsa bakarım burdan haber veririm sana

allah razı olsun.sen nasılsın adetin bittimi.bak bu ay gebelik şansın yüksek haberin olsun

Bitti canım adetim, 2 milyon sperm, 0 morfoloji %10 hızlı hareketle kalırım hamile canım merak etme sen

Rabbim hayir mubarek cuma gununu yuzu suyu hurmetine efendimizin yuzu suyu hurmetine mekkede medine edilen dualarin yuzu suyu hurmetine uc aylarin yuzu suyu hurmetine rabbime yalvariyorum emeklerimizi bosa cikarmasin hamile kardeslerimiz hayirlisiyla kucagina alsin.
sonuc bekleyenler ve transferi olacak kardeslerim pozitif sonuclar alsin amin....

canin hormonel yapin tamamen bastan sekilleniyor.. cevrendekiler sana karsi biraz daha hassas olsaya.. zaten tup bebek surecide yipratici.. kaynana gorumce biraz uzak kalsinlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…