Rabbim ol dedikten sonra olmucak şey yok yeterki ol desin canım
tabiiii bu heycan bu umut biz bebek sahibi olana kdr geçmiyecek vazgeçmiyeceğiz
Ama bide ben nerde tedavi gördün demiştim :26: samsunda tedavi gördüysen dr un kimdi ?
ayy Allahım yardımcın olsun inşallah senin için en hayırlı hastaneyi en hayırlı doktoru bulursun tatlım kavusursun bebişinebende aynı şeylerle ugrasıyom ptsi doktora gitçem rapor için gerekli adet dışı yapılcak testleri yaptırcam canm sonra adetimi beklicem diğer testler için öle yani o arada eim test yaptırcak artık hayırlısı ya bi ara çok acele ediyodum olsun başlayalım tedaviye diye sonra rapor çıkarabileceğimizi öğrenince dedim aceleye gerek yok Allahım yardımcım olcak inşallah yavas yavas yap herşeyi
Aaa kusura bakma görmemişim Medical Park da tedavi gördüm Doktorum Tayfun Alper merkez çok iyi ilgililer hemşiresinden sekreterlerine varana kadar (parayı verince gerçi hepsi öyle ama ) ama maddiyatı zorladık 2. denemeyi büyük ihtimal 19 mayıs üniversitesinde yapmayı düşünüyorum ordaki doktorumda Davut Güven, oranında merkezi iyi diye duydum en azından fiyatı özele göre çok iyi bakacağız artık
4 yıldır aynı yerde çalışıyorum bi kişiyle tartışmam olmadı biliyomusun bugünlerde kaynana görümce işyerindeki adam dü nakşam eşimle..bilerek yapmıyorum sussam daha çok içimde kalacak.büyük patlamalar oluyo rabbim yardım etsin ya..inşallah gelip geçici bi dönemdir :26: aslında çokta dikkat ediyorum su içiyorum sakinleşmeye çalışıyorum ama nedne böyle oluyo bilmiyorum:26:
Büyük bir sınavdayız eminim sabrın sonunu Mükafatıyla kazanacağız önümüzdeki maçlara kaldık desene
hımmm Medical parka mı gelmiş Tayfun hoca sanırım önceden omü deydi dimi kendisi
omu ye bende gitmiştim sertaç beye laporoskopi için ama Davut bey hakkında daha olumlu şeyler duydum
dediğin gibi özele göre çok daha uygun devlette fiyatlar keşke ilgi alaka da özeller gibi olsa
Allah yardımcımız olsun Rabbim hepimize kolaylıklar versin
yok canım olmuyor ama anne ne kadar sakin olursa bebekte sakin olurmuş öyle diyorlar dogunca görecez bakalım hayırlısı 3 ayından sonra geçiyorbebeğe bi zararı oluyormu peki bunların :26:
Tebrik ederim canım. :) Doktorun suratına çarpsaydın sonucunu. Allahım benim bu doktorlara olan gıcığım da bitseydi.
Aminn İnşallah canım cümlemiz için Davut hoca laparoskopimi yaptı mülayim ve ilgili bir hoca hasta sayısıda çok fazla sen nerde oldun tedavilerini ? Nasıl geçti memnunmuydun
İş yerinde dinleme şansın varsa hem orada hem evde seni dinlendirecek müzikler dinle ve sürekli Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm de
yok canım olmuyor ama anne ne kadar sakin olursa bebekte sakin olurmuş öyle diyorlar dogunca görecez bakalım hayırlısı 3 ayından sonra geçiyor
Çok ilginç, doktorun neden böyle konuştu hayretler içinde kaldım ama sanki yumurta rezervi az olan hastası hiç olmamış gibi veya dünyada rezervi az olup da hamile kalan görmemiş duymamış gibi davranmış ama bak hamile kalmışsın umarım bundan sonra ki hastalarına konuşurken sen aklına gelirsin de ona göre konuşur.
maalesf işyerim berbat bi yer kurtulacağım günü iple çekiyorum.bol bol tesbih çekiyorum rabbim sabır versin ne dim hayatım.gebelik devam ederse inşallah zaten çıkcam işten ben
yok canım sertaç hoca yaptı benim laporoskopimi
Davut hocayla ilgili hastanede beklerken falan diğer hastalardan olumlu şeyler duydum
ben izmirde özel tınaztepede oldum hastane ve ekipten çok memnundum lakin 2. tedavi için imsi cihazı olan bi yer arıyorum
o yüzden samsunda varmı biliyormusun diye sormuştum morfoloji sorunu var ve bu cihaz ile şansımız artabilir
eger bulamazsam yine izmire giderim sanırım aynı yerde 2. kez şansımı denerim bilemiyorum:44:
Anladım canım Allah gönlüne göre versin
canmm ya çok duygulandım okurken Allahım 9ay ayırmasın senden inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah sizee
allah razı olsun.sen nasılsın adetin bittimi.bak bu ay gebelik şansın yüksek haberin olsun
4 yıldır aynı yerde çalışıyorum bi kişiyle tartışmam olmadı biliyomusun bugünlerde kaynana görümce işyerindeki adam dü nakşam eşimle..bilerek yapmıyorum sussam daha çok içimde kalacak.büyük patlamalar oluyo rabbim yardım etsin ya..inşallah gelip geçici bi dönemdir :26: aslında çokta dikkat ediyorum su içiyorum sakinleşmeye çalışıyorum ama nedne böyle oluyo bilmiyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?