2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

amiin canm benm inşallah

aminn canmm Allahım dualarımızı kabul etsin

cnm bende agustos regly ile basliyorum.. hep seninle pes pese dusuyoruz:)

hadi bakalım canm inşallah hayırlısıyla son tedavin olur

bugün gittim canım devlet hastanesine aynen dediğini söylediler 3.testi de yaptırın dosyayı öyle teslim edin dediler.Neyseki haftaya perşembe sperm testi için gün verdiler o gün sonuç çıkıyor.Şansımı deneyeceğim devlet hastanesine de evrakları verip dosya açtıracağım.Bakalım ne zamana başlayacaklar.Sana da bilgi veririm bununla ilgili..tabi bu arada özele de gideceğim.Hangisi önce başlarsa ona yaptırırım.

her hastanenin uygulamasi farkli oluyor.. benim rapor aldigim yer bir tane bizde semen verin digerleri eskiden disardan olanlari koyun demisti ben iki yil oncekini koymustum:))

cnm insallah tez zamanda raporun cikar tedavine baslarsin..

Cumanız hayırlı olsun kızlar nasılsınız.bugün 17. Günüm transferin kasık ağrım geçti kalmadı hiç bi problemi var acaba beta hcg yaptırdım 5000 çıktı geceden beri uyuyamıyorum

hayırlısı olsun hakkında canım
evrakları teslim ettikten sonrada raporun çıkması bekleniyor birde
inşallah hemen çıkar canım
tabiki haberdar edersen sevinirim bende bilgi toplamaya çalışyorum bu rapor konusunda

her hastanenin uygulamasi farkli oluyor.. benim rapor aldigim yer bir tane bizde semen verin digerleri eskiden disardan olanlari koyun demisti ben iki yil oncekini koymustum:))
evet öyleymiş ensucum ya bi ark söyledi 3 klomenli 2 gonalf li aşılamadn sonra rapor veriyoruz demiş
bende bu önümüzdeki hafta gideceğim üni hastanesine bakalım amh düşüklüğünden şansımı deneyeceğim bi
sende aĞustosta başlıyormuşsun kuzum hayırlısı olsun şimdiden inşallah

aynen canım bize de öyle dediler,kadın hormon tahlilleri bir tane yetiyor.Sperm testi bir tane yetmiyor :))))

Cumanız hayırlı olsun kızlar nasılsınız.bugün 17. Günüm transferin kasık ağrım geçti kalmadı hiç bi problemi var acaba beta hcg yaptırdım 5000 çıktı geceden beri uyuyamıyorum

Waaauw,supermis 5000 deger:)) bi problem yoktur'ne olabilir ki:)) bence 3-4gune kalp atisi bile duyarsin rahmin bakti,bu bebek bayagi buyuyecek,bari kasilmamin bi anlami yok diye vazgecti

Aminn canım, Allah kabul etsin.

benim de amh 0,84 çıktı..bugün verdiğim hormon tahlilinde de değerlerim çok kötü çıkması e2 yüksekti düşürmüşüm çok şükür.fsh 11 çıktı..eşimde zaten varikosel var sperm sonucu 3 milyon çıkmıştı kafam karıştı sence bize de aşılamamı derler tüp bebek mi derler.Aşılama derlerse uğraşamam gider özelde tüp yaptırırım.

5milyon altina tup bebek veriliyor diye biliyorum.bana rezerv azligindan verilmisti,fsh9,7 idi rapor alirken..1.tup sonrasi fsh dusurmek icin kur yaptim,cay ictim..test yaptirdim 2ay sonrasi fsh 2,77 dusmus ama e2 yukselmis bayagi..biri dusunce digeri cikiyor genelde rezerv azliginda...disarida asilama yaptirdiysan dosyana ekle,ben druma yazi yazdirmistim dosyaya koymak icin.

Teşekkür ederim cevabın için. Evde sütüm yok bugün çıkışta gidiyimde aliyim :)

hamileyımmmmmmmmm... rabbim dualarımı kabul etti.. rabbım herkese çocuk sahıbı olmayı nasip etsin....

Son düzenleme:
hamileyımmmmmmmmm... rabbim dualarımı kabul etti.. rabbım herkese çocuk sahıbı olmayı nasip etsin....
Çok şükürrrrrrrr Yarabbimm Allahımm tüm isteyenleri de böyle müjdelesin inşallahhhh
Allah tamamına erdirsin, kucağına da almayı nasip etsin
Tüm isteyenlere nasip olsun inşallahh
Tebrik ederim cnmm

Son düzenleme:
Canim merhaba,gecmis olsun..operasyonun nasil gecti,sonuc iyidir insallah..memorialde devam ediceksin dimi?onumuzdeki tedavinde pgt yapilacak mi?

sagol cnm iyi gectide sonrasi kotuymus iki gundur yatiyorum.. histereskopide sorun yok ama laparaskopi cok zor birseymis.. laprs. de sol tupum alindi yapisiklik sislik ve sorunlu oldugu icin, sag tupte sorun yok o bana kaldi.. memorialda devam edecegim cnm gelecek ay baskilama tedavisi yapacaklar cetrotide igne ve ilaclarla agustos ayindada tup deneyecegim..
pgt bana uymuyor cnm o cok yumurtasi olanlar icin.. zaten bizde asil sikinti erkek infertilitesi ayrica benimde rezervim az 3-4 yumurta toplaniyor zorla kaci dollenirse hepsi koyuluyor.. sen nasilsin cnm..

Çok şükürrrrrrrr Yarabbimm Allahımm tüm isteyenleri de böyle müjdelesin inşallahhhh
Allah tamamına erdirsin, kucağına da almayı nasip etsin
Tüm isteyenlere nasip olsun inşallahh
Tebrik ederim cnmm

çok teşekkur ederim canımm.. amınnnn canım inş...şuan çok şaşkınım...bu anı o kadar cok bekledım kı..Allahıma bınlerce şükürler olsun.. inş sağlıklı bır şekılde kucagıma almayıda nasip eder... rabbıımm herkese nasip etsinn ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…