Merhaba canım, bende kimyasal gebelik yaşadım. Eylül veya Ekim gibi bende yeni tedaviye başlayacağım
ben önümüzdeki hafta gideceğim dr a eşimle. bu hafta izin alamadı çünkü
en azından bi konuşacağım bakalım şartlar nedir nasıldır çıkarsa süper olur
Rabbim seninde işlerinde kolaylık versin canım dediğin gibi geç olsun güç olmasın inşallah
Sende bende inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz son tedavilerimiz olur
Rabbim hayir mubarek cuma gununu yuzu suyu hurmetine efendimizin yuzu suyu hurmetine mekkede medine edilen dualarin yuzu suyu hurmetine uc aylarin yuzu suyu hurmetine rabbime yalvariyorum emeklerimizi bosa cikarmasin hamile kardeslerimiz hayirlisiyla kucagina alsin.
sonuc bekleyenler ve transferi olacak kardeslerim pozitif sonuclar alsin amin....
cnm bende agustos regly ile basliyorum.. hep seninle pes pese dusuyoruz:)
bende tam olarak bundan bahsediyordum
3 sperm testi neden isterler ki
2. testte iyi çıksa hadi bugün iyi çıktı değerleriniz koşun aşılama yaptırın mı dicekler
1 hafta sonra değerlerin kötü çıkmayacagı ne malum
bu ne biçim sistem, içim daraldı
amiin canm benm inşallah
aminn canmm Allahım dualarımızı kabul etsin
hadi bakalım canm inşallah hayırlısıyla son tedavin olur
bugün gittim canım devlet hastanesine aynen dediğini söylediler 3.testi de yaptırın dosyayı öyle teslim edin dediler.Neyseki haftaya perşembe sperm testi için gün verdiler o gün sonuç çıkıyor.Şansımı deneyeceğim devlet hastanesine de evrakları verip dosya açtıracağım.Bakalım ne zamana başlayacaklar.Sana da bilgi veririm bununla ilgili..tabi bu arada özele de gideceğim.Hangisi önce başlarsa ona yaptırırım.
ayy Allahım yardımcın olsun inşallah senin için en hayırlı hastaneyi en hayırlı doktoru bulursun tatlım kavusursun bebişinebende aynı şeylerle ugrasıyom ptsi doktora gitçem rapor için gerekli adet dışı yapılcak testleri yaptırcam canm sonra adetimi beklicem diğer testler için öle yani o arada eim test yaptırcak artık hayırlısı ya bi ara çok acele ediyodum olsun başlayalım tedaviye diye sonra rapor çıkarabileceğimizi öğrenince dedim aceleye gerek yok Allahım yardımcım olcak inşallah yavas yavas yap herşeyi
sagoll canim benimm insallah hepimizin son olacak..
bugün gittim canım devlet hastanesine aynen dediğini söylediler 3.testi de yaptırın dosyayı öyle teslim edin dediler.Neyseki haftaya perşembe sperm testi için gün verdiler o gün sonuç çıkıyor.Şansımı deneyeceğim devlet hastanesine de evrakları verip dosya açtıracağım.Bakalım ne zamana başlayacaklar.Sana da bilgi veririm bununla ilgili..tabi bu arada özele de gideceğim.Hangisi önce başlarsa ona yaptırırım.
evet öyleymiş ensucum ya bi ark söyledi 3 klomenli 2 gonalf li aşılamadn sonra rapor veriyoruz demişher hastanenin uygulamasi farkli oluyor.. benim rapor aldigim yer bir tane bizde semen verin digerleri eskiden disardan olanlari koyun demisti ben iki yil oncekini koymustum:))
her hastanenin uygulamasi farkli oluyor.. benim rapor aldigim yer bir tane bizde semen verin digerleri eskiden disardan olanlari koyun demisti ben iki yil oncekini koymustum:))
Cumanız hayırlı olsun kızlar nasılsınız.bugün 17. Günüm transferin kasık ağrım geçti kalmadı hiç bi problemi var acaba beta hcg yaptırdım 5000 çıktı geceden beri uyuyamıyorum
Aminn canım, Allah kabul etsin.Rabbim hayir mubarek cuma gununu yuzu suyu hurmetine efendimizin yuzu suyu hurmetine mekkede medine edilen dualarin yuzu suyu hurmetine uc aylarin yuzu suyu hurmetine rabbime yalvariyorum emeklerimizi bosa cikarmasin hamile kardeslerimiz hayirlisiyla kucagina alsin.
sonuc bekleyenler ve transferi olacak kardeslerim pozitif sonuclar alsin amin....
hayırlısı olsun hakkında canım
evrakları teslim ettikten sonrada raporun çıkması bekleniyor birde
inşallah hemen çıkar canım
tabiki haberdar edersen sevinirim bende bilgi toplamaya çalışyorum bu rapor konusunda
evet öyleymiş ensucum ya bi ark söyledi 3 klomenli 2 gonalf li aşılamadn sonra rapor veriyoruz demiş
bende bu önümüzdeki hafta gideceğim üni hastanesine bakalım amh düşüklüğünden şansımı deneyeceğim bi
sende aĞustosta başlıyormuşsun kuzum hayırlısı olsun şimdiden inşallah
Aminn canım, Allah kabul etsin.
benim de amh 0,84 çıktı..bugün verdiğim hormon tahlilinde de değerlerim çok kötü çıkması e2 yüksekti düşürmüşüm çok şükür.fsh 11 çıktı..eşimde zaten varikosel var sperm sonucu 3 milyon çıkmıştı kafam karıştı sence bize de aşılamamı derler tüp bebek mi derler.Aşılama derlerse uğraşamam gider özelde tüp yaptırırım.
canım hayırlı olsun çalışmaya başlaman daha iyi kafan dağılır en azından kendini yoracak işler yapma bol bol su iç kavrulmamış fındık ceviz badem ye bol bol protein al et süt yumurta(her sabah mutlaka) nohut mercimek falan bir de kabız olmamaya calış aç karnına kayısı ye inşallah rabbim ol der de bebiş haberini alırız :)
Çok şükürrrrrrrr Yarabbimm Allahımm tüm isteyenleri de böyle müjdelesin inşallahhhhhamileyımmmmmmmmm...rabbim dualarımı kabul etti.. rabbım herkese çocuk sahıbı olmayı nasip etsin....
Canim merhaba,gecmis olsun..operasyonun nasil gecti,sonuc iyidir insallah..memorialde devam ediceksin dimi?onumuzdeki tedavinde pgt yapilacak mi?
Çok şükürrrrrrrr Yarabbimm Allahımm tüm isteyenleri de böyle müjdelesin inşallahhhh
Allah tamamına erdirsin, kucağına da almayı nasip etsin
Tüm isteyenlere nasip olsun inşallahh
Tebrik ederim cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?