Amin canım. çok güzel dua olmuş
Rabbim bu güzel günde burada bulunan tüm arkadaşlarıma anne olmayı en kısa sürede tattırsın Bu güzel duyguyu yaşamayan hiçbir arkadaşım kalmasın Rabbim için bu kolaydır "O" dilerse olur. Rabbim duamızı kabul edilen dualardan eylesin Bu duayı ben değil Hz. Fatıma annemiz yapıyormuş gibi kabul eylesin Rabbim bu açılan eller benim değil Hz. fatıma annemizin elleri olsun ne olur anneliği yaşamak ,isteyen kimsenin kucağını boş bırakma Yarabbi! Aminnnnnnnnnnnn
Aranıza yenı katıldım geçmişi okumadım benimde 10gün sonra transferim olacak bu 3.denememiz rahatsızlığımız azosperm benim size sorum hangi merkezde yaptıracağınız:18:inşallah kurban olduğum rabbim gönlümüzdeki muradımızı tez zamanda çifter çifter verir
Hımm anladım canım ben sanırım bursaya gitmeye karar verdimevet tatlım aradım anladıgım kadarıyla imsi cihazı yok ama normale göre daha yüksek bi cihazları var
çünkü bana emriyolog da öle demişti ben kat kat büyütüyorum diye
erdal beyle görüşemedim sekreterle görüştüm en sağlıklı olan seçiliyor zaten falan filan dedi
başkasıymışım gibi aradım hehehhee
Amin..Allahim;su mubarek gunde,cocuk isteyen,tedavi asamasinda olan,benim gibi sonuc bekleyen ve sonucunu yeni alan tum kardeslerimize saglikli,hayirli,omuru uzun evlat nasip eyle.kucagimiza alip,buyutmek icin bize ve eslerimize de saglik ve omur ver.simdi okumus oldugum Yasin'ler araciligi ile dualarimi kabul eyle.gonlumuzden gecen evlat sevgisini soldurma..amin,allah kabul etsin
Ey büyük Allahım..Senden baska gidecek kapımız ,senden baska isteyecek kimsemiz yok ya Rab..Sana acılan ellerımızı karsılıksız koyma ya Rab..Hz. muhammed(s.a.v) in yüzü suyu hürmetine bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et ya Rab...Hz. meryeme verdiğin mucizeden,
Hz. İbrahime nasip ettiğin mucizeden bize de nasip et ya Rab...Biz aciz kullarını çaresiz çölde bırakma ya Rab..Birsin Teksin herseye Kadirsin ya Rab..Sen ol dersen oluverir ancak ya Rab..Kun fe Yekun ya Rab...Mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine sen dualarımızı kabul et, eli yüzü düzgün salih evlatlar nasip et ya Rab..Amin Amin Amin....
Gel gel bursaya gelHımm anladım canım ben sanırım bursaya gitmeye karar verdimdoktor maili bir degerlendirsin bakalım ne diyecek:26:
Aminnnnn canim benim aminnnRabbim bumübarek günde şu aciz kullarinin dualarini kabul eyle hepimizi evlat sahibi yap hiç kimsenin kolları yuvaları boş kalmasin opusu olanlara kalite yumurta transferi olanlara bebeklerinin sımsıkı tutunmasini hastane doktor arayanlara en hayırlı yeri nasip et hep derler Rabbim sevdiği kullarini denermis çok şükür bizler sevdiğin kullarindanmisiz hayirlisiyla nasipse evlat hasreti çeken bu topikteki ve diger kullarına evlat nasip eyle AMiN
Hımm anladım canım ben sanırım bursaya gitmeye karar verdimdoktor maili bir degerlendirsin bakalım ne diyecek:26:
Insallah ya rabbim emeklerimzi bosa cikarmz rahimde sorun derkenn anlmdim
Hımm anladım canım ben sanırım bursaya gitmeye karar verdimdoktor maili bir degerlendirsin bakalım ne diyecek:26:
Canım aramıza hoşgeldin inşallah bu tedavinde evladına kavusursun benim 4.deneme olacak suan merkez arayisindayim
Aaaaaa gerçektenmi söylemeyi unutmuşlardır her yıl bebek şenliği düzenliyorlar pazar günü ben gelicem sende gel tanışalım
yanı 2sebep vardır ya ya embriyo iyi degilse tutmaz ya da rahimde enfeksiyon miyom vb bi şey varsa tutmaz..ikisinde de sorun yoksa tutar inş..
Amin inşallah canım bizde yaklaşık 1.5senedir ilaç tedavisindeyiz sıfır spermdi şimdi şükürler olsunki 5milyona ulaştı rabbim inşallah annelik duygusunu taddırır bizlere hayırlısıyla mücadeleye devamVealeyküm selam hoşgeldin aramıza
transferin şimdiden hayırlı ugurlu olsun...
2. deneme için merkez arayışındayım sorun sperm morfolojisi
Hepimize versin Rabbim lutfundan kereminden nasiip etsin hayırlsıyla
Aranıza yenı katıldım geçmişi okumadım benimde 10gün sonra transferim olacak bu 3.denememiz rahatsızlığımız azosperm benim size sorum hangi merkezde yaptıracağınız:18:inşallah kurban olduğum rabbim gönlümüzdeki muradımızı tez zamanda çifter çifter verir
Merhaba, transferin hayirli olsun,donmus herhalde..insallah bebegin olur,bak toplanip dua ettik,yeni merkez aramak zorunda kalmazsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?