2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Allahım bu mübarek günde ettiğimiz tüm duaları kabul eyle.burdaki tüm arkadaşlarımn kucağını boş bırakma herbirimize hayırlı,sağlıklı,sihhatli cocuklar nasip et,bizleri evlat hasretiyle sınama yarabbim.aminnn

Çok güzel dua Allah senden razı olsun.

Vealeyküm selam hoşgeldin aramıza
transferin şimdiden hayırlı ugurlu olsun...
2. deneme için merkez arayışındayım sorun sperm morfolojisi
Hepimize versin Rabbim lutfundan kereminden nasiip etsin hayırlsıyla

Hımm anladım canım ben sanırım bursaya gitmeye karar verdim doktor maili bir degerlendirsin bakalım ne diyecek:26:

Amin Allah dualarınızı kabul etsin inşallah. Amim amin amin

Aminnnnn canim benim aminnn

Hımm anladım canım ben sanırım bursaya gitmeye karar verdim doktor maili bir degerlendirsin bakalım ne diyecek:26:

Hadi hayırlsıı canım bakarsın arkandan bende gelirim Bursalara istanbullara
kafam çok karışık benimde :44::44::44:
İmsi oldugu için içine daha çok siniyor değil mi bende senin gibi düşüyorum
mail ne zmn cvplancak yaaaaa merak ediyorumm
bide ben şimdi çıkıyorum yemek yapıcam tatlım görüşürüz sonraaaaa

Canım aramıza hoşgeldin inşallah bu tedavinde evladına kavusursun benim 4.deneme olacak suan merkez arayisindayim

Hoşbuldum canım inşallah hepimizin son denemesi olur ben memorialde yaptıracağım çok araştırdım ilk 2 denememi Antalya ıvfde yaptırdım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah

Kizlar,benim transferin 5.gunu bugun.cok merak ediyorum..en erken ne zaman test yaptirabilirim?haftaya cts ye kadar bekleyemem gibi geliyor..siz ne dersiniz?

Vealeyküm selam hoşgeldin aramıza
transferin şimdiden hayırlı ugurlu olsun...
2. deneme için merkez arayışındayım sorun sperm morfolojisi
Hepimize versin Rabbim lutfundan kereminden nasiip etsin hayırlsıyla
Amin inşallah canım bizde yaklaşık 1.5senedir ilaç tedavisindeyiz sıfır spermdi şimdi şükürler olsunki 5milyona ulaştı rabbim inşallah annelik duygusunu taddırır bizlere hayırlısıyla mücadeleye devam

Merhaba, transferin hayirli olsun,donmus herhalde..insallah bebegin olur,bak toplanip dua ettik,yeni merkez aramak zorunda kalmazsin..

Canım arkadaşlarım duaya katıldığınız için sizlerden Allah razı olsun... Dualarınız tez zamanda kabul olsun...

Son düzenleme:
Merhaba, transferin hayirli olsun,donmus herhalde..insallah bebegin olur,bak toplanip dua ettik,yeni merkez aramak zorunda kalmazsin..

inşallah cnm amin rabbim dualarımızı bu hayırlı günlerde kabul eylesin bizde diğer sitede dualar ediyoruz yüreği evlat aşkıyla yanan herkeze rabbim tez zamanda :13::13:versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…