2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Birden çok yükselmiş beni korkuttu

Yeni hamişler hayırlı olsun darısı diğerlerinin başına

yok cnm bende baska cocuk.. esimin sperm sayisi 2 milyon alti ve degerleri kotu, benimde yumurta rezervim ve kalitem yasla kotulesti.. tedavi olmadigim az yer kaldi:)) amerikan hast, bahceci, istanbul tup bebek cnm ve simdide sekizinci tedavimde memorial semra hanima gectim.. sende baska cocuk varmi..

Waaauw,supermis 5000 deger:)) bi problem yoktur'ne olabilir ki:)) bence 3-4gune kalp atisi bile duyarsin rahmin bakti,bu bebek bayagi buyuyecek,bari kasilmamin bi anlami yok diye vazgecti

Çok tatlısın ya valla yeminlen. :) ani artış beni korkutuyor

Canım arkadaşlarım duaya katıldığınız için sizlerden Allah razı olsun... Dualarınız tez zamanda kabul olsun...

Senden de Allah razı olsun canım. Allah herkesin duasını kabul etsin inş.

bende de çocuk yok 1,5 yıldır çocuk istiyoruz, 6 ay olduğunda doktora gittik..eşimde varkosel çıktı.sonra zamanla benim de hormonlarımda yükseklik ve düşüklük olduğunu farkettik...aynı yani..ama biz daha yeni başlıyoruz tedaviye tüp bebeğe..açıkcası kafamız çok karıştı..ameliyatmı olsa diye ama yaşımızdan dolayı bir de benim yumurta rezervim düşük çıkınca ameliyatı beklemek istemedik. yaş önemliymiş yaa büyükler doğru söylemiş.. :))))

Canım arkadaşlarım duaya katıldığınız için sizlerden Allah razı olsun... Dualarınız tez zamanda kabul olsun...

Ben duanin sonuna yetiştim;(((((
Allah razı olsun senden,bugün cooook moralim bozuktu oturdum ağladım bazen insanlar bana ağır geliyorlar,ama burda bukadar insanin birbiri için dua etmesi ki insanlar tanidikarina canciger olduklarına etmiyor,çok etkilendim.allahım hepimizin duasıni kabul etsin

Rabbim dualarımızı kabul etsin, bugün patoloji sonuçlarımı almaya gittik çok şükür temiz çıktı muayenede oldum doktor rahmin çok iyi göründüğünü söyledi, ağustosta 4. tedaviye basliycaz hayirlisiyla :)

Allah senden de razı olsun phalacım
sayende topladık dualar ettik bizde
Dualarımız kabul olsun hayırlısıyla inşallah

canım benimmm bizler birbirimizin halinden anlıyoruz onlar anlamıyor ondan boşver sen düşünme bunları
güzel şeyler düşünelim bak ne güzel dualar ettik Rabbim sesimizi duyacak inanıyoruz sende inan canım benimmm
bizler artık çok hassaslaştık neye üzülüp neye sevineceğimizi anlamaz oldum bende inan ki

çok sevindim canım temiz çıkmış sonucun.
tedavin agustosta madem şimdiden hayırlısı olsn

arkadaşlar dünde benim transferim yapıldı ikizlerimi aldım ama daha hastanedeyken kanamam geldi doktor bişey demiyor ama ben cok korkuyorum sizce bebişlerim benimlemidir hala böyl birşey geldimi başınıza

Gel gel bursaya gel
Geliyorum
Kız mailinde benden bahsettin mi
Cevap gelsin bahsedicem canım
Dün gönderdik bitanem henüz cevap yok
Hoşbuldum canım inşallah hepimizin son denemesi olur ben memorialde yaptıracağım çok araştırdım ilk 2 denememi Antalya ıvfde yaptırdım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
Hayirlisi olsun canım inşallah

arkadaşlar dünde benim transferim yapıldı ikizlerimi aldım ama daha hastanedeyken kanamam geldi doktor bişey demiyor ama ben cok korkuyorum sizce bebişlerim benimlemidir hala böyl birşey geldimi başınıza
Selam hayırlı olsun inşallah tutar
Doktoruna sormadınmı,ben duymadım hiç.acaba temizleme esnasında mı oldu

Selam hayırlı olsun inşallah tutar
Doktoruna sormadınmı,ben duymadım hiç.acaba temizleme esnasında mı oldu
transferden 2 saat sonra geldi kanamam o sırada hastanedeydikönce vitamin serumu yaptı sonra bir igne yaptı dikkat et dinlen dedi gönderdi ertesi gün yine kanamam gelince aradım artık bizim yapabileceğimiz bişey kalmadı dedi bekliyceksin dedi ben cok tedirginim bu 4 tüp bebegim korkuyorum

inşallah bişey olmaz canım bir araştır bakalım nedenmiş acaba.. ben de ilk kez duyuyorum

Aklıma bisürü şey geldi acaba yumurtalık toplama esnasında zedelendimi bilmiyorumki ancak bu beklenmedik bir kanamaysa doktorun hatası diye düşünüyorum .ilkkez duydum.transferden sonra kanamayı.inşallah tutar budada vardır bir hayır ama kan herzaman yumurtalık veya rahimden gelir.doktor iğne yapmış yardımcı olmuş ama bilemiyorum kime güveneceğimizide şaşırdık

Rabbim hastanelere düşürmesin bizleri.

Yumurta toplama esnasında kanama olabilir ama transfer esnasında olmaması lazım çok özür idrara bile yarım saat sonra izin veriyorlar.acaba katariter yerleştirme esnasındamı oldu bak taktım ben şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…