yok canım uğraşmam zaten...direk gider özel de yaptırırım.Desene sen de bendenmişsin.Yaşımız yakın. Gebelik şansımızın düşmesi normal bence...yaşdan dolayı.senin başka çocuk varmı ilk mi ? bu arada istanbulda nerede tedavi oluyorsun.
Waaauw,supermis 5000 deger:)) bi problem yoktur'ne olabilir ki:)) bence 3-4gune kalp atisi bile duyarsinrahmin bakti,bu bebek bayagi buyuyecek,bari kasilmamin bi anlami yok diye vazgecti
Çok tatlısın ya valla yeminlen. :) ani artış beni korkutuyor
Canim anormal bir deger olmasi icin yani mol gebelik gibi yuz binli (350.000 gibi) deger gormen gerek benim bildigim..saglikli bir gebelik isareti senin degerin,sevinmene bak
Ama henüz benim bebeğim yok ki...
E fistigim o gobusteki bebis ne bu senlik ayni kaderi paylaşanlarin buluşması
Canım arkadaşlarım duaya katıldığınız için sizlerden Allah razı olsun... Dualarınız tez zamanda kabul olsun...
yok cnm bende baska cocuk.. esimin sperm sayisi 2 milyon alti ve degerleri kotu, benimde yumurta rezervim ve kalitem yasla kotulesti.. tedavi olmadigim az yer kaldi:)) amerikan hast, bahceci, istanbul tup bebek cnm ve simdide sekizinci tedavimde memorial semra hanima gectim.. sende baska cocuk varmi..
Canım arkadaşlarım duaya katıldığınız için sizlerden Allah razı olsun... Dualarınız tez zamanda kabul olsun...
Ben duanin sonuna yetiştim;(((((
Allah razı olsun senden,bugün cooook moralim bozuktu oturdum ağladım bazen insanlar bana ağır geliyorlar,ama burda bukadar insanin birbiri için dua etmesi ki insanlar tanidikarina canciger olduklarına etmiyor,çok etkilendim.allahım hepimizin duasıni kabul etsin
Rabbim dualarımızı kabul etsin, bugün patoloji sonuçlarımı almaya gittik çok şükür temiz çıktı muayenede oldum doktor rahmin çok iyi göründüğünü söyledi, ağustosta 4. tedaviye basliycaz hayirlisiyla :)
GeliyorumGel gel bursaya gel
Cevap gelsin bahsedicem canımKız mailinde benden bahsettin mi
Dün gönderdik bitanem henüz cevap yokHadi hayırlsıı canım bakarsın arkandan bende gelirim Bursalara istanbullara
kafam çok karışık benimde :44::44::44:
İmsi oldugu için içine daha çok siniyor değil mi bende senin gibi düşüyorum
mail ne zmn cvplancak yaaaaa merak ediyorumm
bide ben şimdi çıkıyorum yemek yapıcam tatlım görüşürüz sonraaaaa
Hayirlisi olsun canım inşallahHoşbuldum canım inşallah hepimizin son denemesi olur ben memorialde yaptıracağım çok araştırdım ilk 2 denememi Antalya ıvfde yaptırdım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
Selam hayırlı olsun inşallah tutararkadaşlar dünde benim transferim yapıldı ikizlerimi aldım ama daha hastanedeyken kanamam geldi doktor bişey demiyor ama ben cok korkuyorum sizce bebişlerim benimlemidir hala böyl birşey geldimi başınıza
transferden 2 saat sonra geldi kanamam o sırada hastanedeydikönce vitamin serumu yaptı sonra bir igne yaptı dikkat et dinlen dedi gönderdi ertesi gün yine kanamam gelince aradım artık bizim yapabileceğimiz bişey kalmadı dedi bekliyceksin dedi ben cok tedirginim bu 4 tüp bebegim korkuyorumSelam hayırlı olsun inşallah tutar
Doktoruna sormadınmı,ben duymadım hiç.acaba temizleme esnasında mı oldu
arkadaşlar dünde benim transferim yapıldı ikizlerimi aldım ama daha hastanedeyken kanamam geldi doktor bişey demiyor ama ben cok korkuyorum sizce bebişlerim benimlemidir hala böyl birşey geldimi başınıza
transferden 2 saat sonra geldi kanamam o sırada hastanedeydikönce vitamin serumu yaptı sonra bir igne yaptı dikkat et dinlen dedi gönderdi ertesi gün yine kanamam gelince aradım artık bizim yapabileceğimiz bişey kalmadı dedi bekliyceksin dedi ben cok tedirginim bu 4 tüp bebegim korkuyorum
senin hamilelik nasıl gidiyor arkadaşım kaçıncı haftadasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?