Allah sendende razı olsun güzel kardeşim
bende de çocuk yok 1,5 yıldır çocuk istiyoruz, 6 ay olduğunda doktora gittik..eşimde varkosel çıktı.sonra zamanla benim de hormonlarımda yükseklik ve düşüklük olduğunu farkettik...aynı yani..ama biz daha yeni başlıyoruz tedaviye tüp bebeğe..açıkcası kafamız çok karıştı..ameliyatmı olsa diye ama yaşımızdan dolayı bir de benim yumurta rezervim düşük çıkınca ameliyatı beklemek istemedik. yaş önemliymiş yaa büyükler doğru söylemiş.. :))))
Kizlar sürekli yazamiyorum ama hep okuyorum yazilanlari paylasilanlari. Bugünkü dualarinizi Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla kabul etsin inşaallah. Allah burdaki arkadaslarimin ve diğer tüm mü'min kardeşlerimin gönüllerindeki isteklerini hayirlisiyla en kisa zamnada kabul eylesin insaallah.
Gelelim bana bende bende 5 tüp bebek denemem sonunda Rabbim yüzümüze güldü çok sükür.
9 gün önce gittigimizde tek kesemizi gördük bugunde kalp atışını dinlemeye gitrigimzdede sürpriz iki bebek göründü tek kesede ve biz eşimle şoka girdik cünkü tek kese görünce ve degerimin 11.günü 95 le baslamasindan sonra aklimizin ucundan bile gecmiyodu artik ikiz ihtimali.
Söylemek istedigim asla umidinizi yitirmeyin ve bol bol dua edip Rabbimize sıgının.
Her zaman dualarimdasiniz ve sizlerdende dua bekliyorum.
Ayrica nazardanda çok korkuyorum.
Cümle ümmeti Muhammedin evladi Rabbime emanet olsun insaallh.
Rabbim hayirlisiyla tum mu'min kardeslerime hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insaallah.
hay maşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhrabbimin mucizesi bebeklerin canım ben haftaya 6+4 olunca kalp atışına gitcem duyulurmu ? bide alttanmı duydunuz.gümbür gümbürmü kasılma şeklindemi ???
Canım arkadaşlarım duaya katıldığınız için sizlerden Allah razı olsun... Dualarınız tez zamanda kabul olsun...
Aklıma bisürü şey geldi acaba yumurtalık toplama esnasında zedelendimi bilmiyorumki ancak bu beklenmedik bir kanamaysa doktorun hatası diye düşünüyorum .ilkkez duydum.transferden sonra kanamayı.inşallah tutar budada vardır bir hayır ama kan herzaman yumurtalık veya rahimden gelir.doktor iğne yapmış yardımcı olmuş ama bilemiyorum kime güveneceğimizide şaşırdık
Rabbim hastanelere düşürmesin bizleri.
Yumurta toplama esnasında kanama olabilir ama transfer esnasında olmaması lazım çok özür idrara bile yarım saat sonra izin veriyorlar.acaba katariter yerleştirme esnasındamı oldu bak taktım ben şimdi
dondurulmuş embryo idi yumurta toplamayla ilgisi yok canım ama benim adetim cok düzenziz her an gelebilir diye tahminim vardı ama bu cok farklı siyah kahve pembemsi karışık ve bir pedi dolduracak şekilde bir anlık sonra gelmiyor
kullandığın ilaçlarında etkisi olabilir dedi doktor ama yinede acaba gittimi bebişlrim diyorum :18:
Kötü düşünme sakın kaç gün var testte.rabbim yüzüne baksın
amin allah razı olsun rabbim hepimize versin işllh
daha dün yapıldı transferim
arkadaşlar dünde benim transferim yapıldı ikizlerimi aldım ama daha hastanedeyken kanamam geldi doktor bişey demiyor ama ben cok korkuyorum sizce bebişlerim benimlemidir hala böyl birşey geldimi başınıza
arkadaşlar dünde benim transferim yapıldı ikizlerimi aldım ama daha hastanedeyken kanamam geldi doktor bişey demiyor ama ben cok korkuyorum sizce bebişlerim benimlemidir hala böyl birşey geldimi başınıza
hamileyımmmmmmmmm...rabbim dualarımı kabul etti.. rabbım herkese çocuk sahıbı olmayı nasip etsin....
sagol cnm iyi gectide sonrasi kotuymus iki gundur yatiyorum.. histereskopide sorun yok ama laparaskopi cok zor birseymis.. laprs. de sol tupum alindi yapisiklik sislik ve sorunlu oldugu icin, sag tupte sorun yok o bana kaldi.. memorialda devam edecegim cnm gelecek ay baskilama tedavisi yapacaklar cetrotide igne ve ilaclarla agustos ayindada tup deneyecegim..
pgt bana uymuyor cnm o cok yumurtasi olanlar icin.. zaten bizde asil sikinti erkek infertilitesi ayrica benimde rezervim az 3-4 yumurta toplaniyor zorla kaci dollenirse hepsi koyuluyor.. sen nasilsin cnm..
Kizlar sürekli yazamiyorum ama hep okuyorum yazilanlari paylasilanlari. Bugünkü dualarinizi Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla kabul etsin inşaallah. Allah burdaki arkadaslarimin ve diğer tüm mü'min kardeşlerimin gönüllerindeki isteklerini hayirlisiyla en kisa zamnada kabul eylesin insaallah.
Gelelim bana bende bende 5 tüp bebek denemem sonunda Rabbim yüzümüze güldü çok sükür.
9 gün önce gittigimizde tek kesemizi gördük bugunde kalp atışını dinlemeye gitrigimzdede sürpriz iki bebek göründü tek kesede ve biz eşimle şoka girdik cünkü tek kese görünce ve degerimin 11.günü 95 le baslamasindan sonra aklimizin ucundan bile gecmiyodu artik ikiz ihtimali.
Söylemek istedigim asla umidinizi yitirmeyin ve bol bol dua edip Rabbimize sıgının.
Her zaman dualarimdasiniz ve sizlerdende dua bekliyorum.
Ayrica nazardanda çok korkuyorum.
Cümle ümmeti Muhammedin evladi Rabbime emanet olsun insaallh.
Rabbim hayirlisiyla tum mu'min kardeslerime hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insaallah.
canım maşallahBirden çok yükselmiş beni korkuttu
Yeni hamişler hayırlı olsun darısı diğerlerinin başına
canım hayırlı olsun kat kat artsın değerin :) Allahım kucağında sevdirsin :
canım geçmiş olsun :) bu yeni tedavini aamin :)
Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?