2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Allah sendende razı olsun güzel kardeşim

maalesef bende o saatlerde çok yoğundum bakamadım bile.dualarınız kabul olsun inşallah.rabbim gebe kalanların evlatlarını kucağına almayı nasip etsin.uğraşan kardeşlerimizede tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin aminnnn

Kizlar sürekli yazamiyorum ama hep okuyorum yazilanlari paylasilanlari. Bugünkü dualarinizi Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla kabul etsin inşaallah. Allah burdaki arkadaslarimin ve diğer tüm mü'min kardeşlerimin gönüllerindeki isteklerini hayirlisiyla en kisa zamnada kabul eylesin insaallah.
Gelelim bana bende bende 5 tüp bebek denemem sonunda Rabbim yüzümüze güldü çok sükür.
9 gün önce gittigimizde tek kesemizi gördük bugunde kalp atışını dinlemeye gitrigimzdede sürpriz iki bebek göründü tek kesede ve biz eşimle şoka girdik cünkü tek kese görünce ve degerimin 11.günü 95 le baslamasindan sonra aklimizin ucundan bile gecmiyodu artik ikiz ihtimali.
Söylemek istedigim asla umidinizi yitirmeyin ve bol bol dua edip Rabbimize sıgının.
Her zaman dualarimdasiniz ve sizlerdende dua bekliyorum.
Ayrica nazardanda çok korkuyorum.
Cümle ümmeti Muhammedin evladi Rabbime emanet olsun insaallh.
Rabbim hayirlisiyla tum mu'min kardeslerime hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insaallah.

kızlar misafirim geldi kavuşamadım sohbete duaya

:)) evet cnm yas tup bebekte cok onemli o yuzden elini cabuk tut.. insallah dogru doktorla bebegine kavusursun tez zamanda..

hay maşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rabbimin mucizesi bebeklerin canım ben haftaya 6+4 olunca kalp atışına gitcem duyulurmu ? bide alttanmı duydunuz.gümbür gümbürmü kasılma şeklindemi ???

hay maşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rabbimin mucizesi bebeklerin canım ben haftaya 6+4 olunca kalp atışına gitcem duyulurmu ? bide alttanmı duydunuz.gümbür gümbürmü kasılma şeklindemi ???

Evet gerçekten 7 yilin sonnda Rabbim mucizesini nasip etti çok şükür. Canim ben bugün 6+2 yim karindan bakti kalp atimini gördük ama duyamadik daha.15 gün sonra gelin dedi ama isterseniz eger haftayada gelebilirsiniz dedi.öyle yani bizim için çok büyük sürpriz oldu.hamile olduğumu ogrenince ve kese görünce bile bu kadar heyecanlanmamis ve mutlu olamamistim.Rabbime ne kadar şükretsem azdir. Hayirlisiyla insaallah sen ve diğer arkadaslarimada nasip etsin.

Canım arkadaşlarım duaya katıldığınız için sizlerden Allah razı olsun... Dualarınız tez zamanda kabul olsun...

Canim benim allah senden de razi olsun hepimizi toplayıp dua ettik Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin iyiki seni tanimisin

Ettiginiz dualar kabul olsun hepimizin ne sikintisi varsa rabbim hafifletsin ve gonlumuzun taaa en derinliklerindeki o ozlem .o hasret hayirlisyla bizi bulsun acimizi alsin gotursun insl hayirli evlatlar nasip olsun hepimuze

dondurulmuş embryo idi yumurta toplamayla ilgisi yok canım ama benim adetim cok düzenziz her an gelebilir diye tahminim vardı ama bu cok farklı siyah kahve pembemsi karışık ve bir pedi dolduracak şekilde bir anlık sonra gelmiyor
kullandığın ilaçlarında etkisi olabilir dedi doktor ama yinede acaba gittimi bebişlrim diyorum :18:

Kötü düşünme sakın kaç gün var testte.rabbim yüzüne baksın

amin allah razı olsun rabbim hepimize versin işllh
daha dün yapıldı transferim

Çok yeni sakin ve sabırlı olmalısın bu günlerini güzel geçirmeye çalışki yiğenimiz sana tutunsun haydi bakalım kendine gel ve canlan kötü biley olsa doktor zaten söylerdi güzel dinlen güzel beslen haberini bekliyorum

arkadaşlar dünde benim transferim yapıldı ikizlerimi aldım ama daha hastanedeyken kanamam geldi doktor bişey demiyor ama ben cok korkuyorum sizce bebişlerim benimlemidir hala böyl birşey geldimi başınıza

Canim benim korkma bişey olmamıştır,sonuçta rahim girişini bir aletle tutuyorlar insandır o kanama gibi şey,içini ferah tut

arkadaşlar dünde benim transferim yapıldı ikizlerimi aldım ama daha hastanedeyken kanamam geldi doktor bişey demiyor ama ben cok korkuyorum sizce bebişlerim benimlemidir hala böyl birşey geldimi başınıza

Transferin hayirli olsun,az bir kanama ise bence dert olmaz,opudan dolayi vajinaldir veya transfer esnasinda rahim icine katater sokmak icin rahim agzini cimbizliyorlar ya ondan olmustur,belki..tabiki bebislerin senledir..rahim ici kanama olsa dr soylerdi heralde..uzme kendini..

hamileyımmmmmmmmm... rabbim dualarımı kabul etti.. rabbım herkese çocuk sahıbı olmayı nasip etsin....

canım hayırlı olsun kat kat artsın değerin :) Allahım kucağında sevdirsin :)

canım geçmiş olsun :) bu yeni tedavini olumlu etkileyecek bir başlangıç olur inşallah :)

canım maşallah rabbim kucağında sevdirsin tatlım :)
Birden çok yükselmiş beni korkuttu

Yeni hamişler hayırlı olsun darısı diğerlerinin başına
canım maşallah korkma tatlım çoğul gebeliktir büyük ihtimalle :) rabbim kucağında sevdirsin :)

kızlar dualarınızı okudum canı gönülden hepsine amin diyorum :)

Allahım bugün ve hergün sana açılmış olan ellerimizi sana edilen dualarımızı geri çevirme gönlümüzdeki meleklerimizi bizlere nasip et hz meryem (a.s.) ve hz zekeriya (a.s.)'a bahşettiğin mucizeyi bize de bahşet ya rabbi. Allahım evlerimizi bebek sesleri , kucaklarımızı bebeklerimizin sıcaklığı ile doldur tedavilerimizi olumlu sonuçlandır hamileliklerimizi sorunsuz geçirmemizi sağla amin :)

kizlar hepinizin dualarini Allah kabul etsin.. tez zamanda Allahim hepimizin yuzune gulsun canlarim..

Kızlar ben dayanamadım test yaptım 8. Gün 89 çıktı elim ayağım titriyor eşim bilmiyor 1 dakika oldu öğreneli çok fenayım ben kalbim durcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…