2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Kız bende fala çok duskunumdur,hatta enson arkadaşım bi falcı var dedi kadını arayıp hesap numarasına para yatırdık,Telde tarot baktı.3_3,5 aya bi çocuk görünüyor dedi.arkadasima bakmisti ona çıkmış.kısmet artık hatta arkadaşım okadar inanmistiki geçen ay için bu ay tekrar deneme bak kadının dediği ay dene demisti))))))

Bu faldan benden istiyorum))) insallah hepsi gerçek olur canim benim,allah muradini versin güzelim.

Parayla baktırmam ben bedava olcak benim ki
sen boşver kadın hangi ay dediğine arkadaşım
inşallah tabiki 3 aya kalmadan bebişler gelir
ama ona göre plan yapma derim....
sen şimdi ne aşamadasın canım unuttum da:26:

Bu faldan benden istiyorum))) insallah hepsi gerçek olur canim benim,allah muradini versin güzelim.

bende okuyunca şok oldum da işte keşke gerçek olsa fal olmasa
yinede insan okuyunca mutlu oluyor canım
napalım nasip kısmet artık
Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın

şokkkk şookk şokkkkk kığızzzz şimdi yine yolladım falımın resmini ne dediiiiiiiii falcı bacııı
dört vakte kadar ailene katılacak bir erkek çocugunun haberini alacaksın
hayırlı bir haber alacaksın kısmetin çok büyük olacak.boş yere para harcamanın sıkıntısını ilerde göreceksin,tutumlu olmakta fayda var
bir süre kafa dinlemeli ve kısa süreliğine de olsa tatil yapmalısın buna ihtiyacın oldugu çok açık ortada.

şok oldummm şuannnn tekrr içip yollasam mı ki

of be ya sabahtan beri temizlik yaptım yemek yaptım şimdi yemek yiyorum ama hiç halim kalmadı.o kadar yorulmuşumki ayaklarım ağrıyor valla.eşimde hastalandı ona bakıyorum bi yandan.canım çıktı yani....
yok gülüm ben pek içime atmam ağlarım ama öyle çok ağlayabilen birisi değilimdir..aman allah ağlatmasın canım kimseyi,hiç birimizi.
nisan yağmurunu bende duydum inşallah işe yarar bebişim
toplanalım ya bir türlü bir araya gelemedik

kızz benim yerimede içip yollasana bakim ne dicekç
merk ettim haa

güle güle kirlen der annem ben temizlik yapınca bende sana diyim bari
çok geçmiş olsun canım
bende fallarla mutluluk oyunu oynuyorum okumuşsundur belki
şimdi yüzüm güldü fal yorumuna
açtım gökhan özenden benden soruluru dağıtıyorum valla çok eğlenceli tavsiye ederim
iyi gelir yorgunlugun üstüne
hepimiz güleceğizzzz güzel günler bizi bekliyor parsenimmmm

inşallah aşkım bende inanıyorum olacak bir gün eşşek sıpası zamanını bekliyor işte
ben varya hiç fal baktırmam bir kere baktırdım hiç biri tutmadı.
eşin yokmu evde nasıl dağıtıyorsun benimki yatıyor valla.
bende şimdi kendime bi yorgunluk kahvesi yapıyım canım çekti gel içelim canım.desdo sende davetisin canıcımm

yok canım mesaiye gitti
yalnızım o sebeple yalnız yalnız dinliyorum bişeyler
desdo gitti sanırım

gerçekten miiii

gerçek tabi yaaa özel mesaj kutuna bakarmısın

Son düzenleme:

Gercekten gulumsedim canim☺️
Dogru soyluyosun ama iste kucuk bir belirti olsa insan ucuyor, havalara giriyor. Olmayinca da iste boyle miz miz bir hal aliyor:)

Sade olsun canlarim benim ki....eve gidince bende icim..bende de var kaave falı diye uygulama bende ona yollayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…