Canim neden bu kadar umitsiz hissediyorsun?hic birimizin lay lay lom gecmiyor hayati ama gene de umutlu davranalim.benim de transferin 6.gunu..benim de hic belirtim yok ama olacak diyorum insallah..yapilan arastirmalar da gostermis ki,nasil dusunursek beyin vucudumuza gerek hormonlar gerek diger salgilar ile oyle olmasi icin emir veriyormus!cunku bu dusuncelerimize beynimiz inaniyormus..bizim bu durumumuzda hele tam boyle bir durum,gulumse:))
Fala inanma falsız kalma derlerdogru demişler inanmam ama falsızda kalmam
ne zaman kahve içsem fal bakan varmı diye sormayı da asla ihmal etmem
ki artık cep telefondan baktırdıgım falla bu soruyu sormak ortadan kalktı
sırf fal baktırayım diye hergün kahve içmeyi adet haline getirdim
bugünkü falımı paylaşmak istedimzira bebekten bahsediyor
ailene veya yakın çevreye sağlıklı bir erkek çocuk berektiyle geliyor.sağlıgınla ilgili sıkıntıların ortadan kalkıyor,çabalarının sonucunu alacaksın.Başkalarının eleştirileriyle kendini üzme.bir süredir canını sıkan bir iş senin yogun mudahelen ile hayırla sonuçlanacak
Fala inanma falsız kalma derlerdogru demişler inanmam ama falsızda kalmam
ne zaman kahve içsem fal bakan varmı diye sormayı da asla ihmal etmem
ki artık cep telefondan baktırdıgım falla bu soruyu sormak ortadan kalktı
sırf fal baktırayım diye hergün kahve içmeyi adet haline getirdim
bugünkü falımı paylaşmak istedimzira bebekten bahsediyor
ailene veya yakın çevreye sağlıklı bir erkek çocuk berektiyle geliyor.sağlıgınla ilgili sıkıntıların ortadan kalkıyor,çabalarının sonucunu alacaksın.Başkalarının eleştirileriyle kendini üzme.bir süredir canını sıkan bir iş senin yogun mudahelen ile hayırla sonuçlanacak
Kız bende fala çok duskunumdur,hatta enson arkadaşım bi falcı var dedi kadını arayıp hesap numarasına para yatırdık,Telde tarot baktı.3_3,5 aya bi çocuk görünüyor dedi.arkadasima bakmisti ona çıkmış.kısmet artık hatta arkadaşım okadar inanmistiki geçen ay için bu ay tekrar deneme bak kadının dediği ay dene demisti))))))
Bu faldan benden istiyorum))) insallah hepsi gerçek olur canim benim,allah muradini versin güzelim.
Bu faldan benden istiyorum))) insallah hepsi gerçek olur canim benim,allah muradini versin güzelim.
kız içine atma o daha kötü ağlayasın gelince ağla inan iyi geliyor
yıkılmıcaz tabi çok şükür sağlığımız yerinde tekrar denicez Allah bize güç sağlık verdiği sürece canım
iyi yapmışsın tabi ohh gez toz miss gibi
bende gezip tozuyorum ama o kafamdaki bi türlü gitmiyor işteeee
bu ay Annem e nisan yagmuru biriktirmiştim onu içeceğim, izmirin nisan yagmurune farkediyosa
nisan yagmuru şifadır berekettir derler ya belki vesilem olur umut işte
başka topikte 2 arkadaş nisanda suyu biriktirip içtiler mayısda hamile kaldılar nasip kısmet işte
toplanalım tabi bi efkar dağıtalımmm
şokkkk şookk şokkkkk kığızzzz şimdi yine yolladım falımın resmini ne dediiiiiiiii falcı bacııı
dört vakte kadar ailene katılacak bir erkek çocugunun haberini alacaksın
hayırlı bir haber alacaksın kısmetin çok büyük olacak.boş yere para harcamanın sıkıntısını ilerde göreceksin,tutumlu olmakta fayda var
bir süre kafa dinlemeli ve kısa süreliğine de olsa tatil yapmalısın buna ihtiyacın oldugu çok açık ortada.
şok oldummm şuannnntekrr içip yollasam mı ki
of be ya sabahtan beri temizlik yaptım yemek yaptım şimdi yemek yiyorum ama hiç halim kalmadı.o kadar yorulmuşumki ayaklarım ağrıyor valla.eşimde hastalandı ona bakıyorum bi yandan.canım çıktı yani....
yok gülüm ben pek içime atmam ağlarım ama öyle çok ağlayabilen birisi değilimdir..aman allah ağlatmasın canım kimseyi,hiç birimizi.
nisan yağmurunu bende duydum inşallah işe yarar bebişim
toplanalım ya bir türlü bir araya gelemedik
kızz benim yerimede içip yollasana bakim ne dicekç
merk ettim haa
güle güle kirlen der annem ben temizlik yapınca bende sana diyim bari
çok geçmiş olsun canım
bende fallarla mutluluk oyunu oynuyorumokumuşsundur belki
şimdi yüzüm güldü fal yorumuna
açtım gökhan özenden benden soruluru dağıtıyorum valla çok eğlenceli tavsiye ederim
iyi gelir yorgunlugun üstüne
hepimiz güleceğizzzz güzel günler bizi bekliyor parsenimmmm
tamam kız hemen yapıyorum bi kahve daha ne olcak sen iste yeterki
yorumunu sana yollucam
yok canım mesaiye gittiinşallah aşkım bende inanıyorum olacak bir gün eşşek sıpası zamanını bekliyor işte
ben varya hiç fal baktırmam bir kere baktırdım hiç biri tutmadı.
eşin yokmu evde nasıl dağıtıyorsun benimki yatıyor valla.
bende şimdi kendime bi yorgunluk kahvesi yapıyım canım çekti gel içelim canım.desdo sende davetisin canıcımm
gerçekten miiii
Canim neden bu kadar umitsiz hissediyorsun?hic birimizin lay lay lom gecmiyor hayati ama gene de umutlu davranalim.benim de transferin 6.gunu..benim de hic belirtim yok ama olacak diyorum insallah..yapilan arastirmalar da gostermis ki,nasil dusunursek beyin vucudumuza gerek hormonlar gerek diger salgilar ile oyle olmasi icin emir veriyormus!cunku bu dusuncelerimize beynimiz inaniyormus..bizim bu durumumuzda hele tam boyle bir durum,gulumse:))
baktırdın mı fala bekliyorum:26:
baktırdın mı fala bekliyorum:26:
ne? nolmuş? ne zaman?biri fala mı bakıyomuş
yok baktırmadım canım.biraz sonra yapıcam sana mesaj atarım..
bakıyormuş tabi yaa haberin yok mu senin
çatla patla ohhh
Sade olsun canlarim benim ki....eve gidince bende icim..bende de var kaave falı diye uygulama bende ona yollayiminşallah aşkım bende inanıyorum olacak bir gün eşşek sıpası zamanını bekliyor işte
ben varya hiç fal baktırmam bir kere baktırdım hiç biri tutmadı.
eşin yokmu evde nasıl dağıtıyorsun benimki yatıyor valla.
bende şimdi kendime bi yorgunluk kahvesi yapıyım canım çekti gel içelim canım.desdo sende davetisin canıcımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?