2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

bende aksine zayıfladım yaaa ben kendimi bildim bileli 54 tüm 53 e düşmüşüm benimde 2.transferim 1 ay ara ile oldu .Çok ilaç kullandım malesef ben bu yaşıma kadar ağrı kesici bile içmeyen insan bu kadar ilaçı alınca vücut şoka girdi sanırım .Kilo önemli tabide bebişler daha önemli vitaminli şeyler tüket meyve ve sebze ve bol su iç bunlar sindiminede yardımcı olacaktır. vee tabiki insan stres yapıyor kafaya takıyor ama mümkün olduğunca uzak dur . ben mesela transfer gününü kendimde sadece muayeneye gittim döndüm gibi bir gün olarak gördüm beynimde öyle şartladım ve istirahat ediyorum dedim sanırım işe yaradı :)

Ama kocam artık beni tosunum diye seviyor;((((tabi canim bebis olsunda kiloları veririm 15 ay hiç aralıksız ilac ilac ilac insallah bunlar son olur vallahi.sehere yazdım yatakta 3 kişi yatiyoz eşim uykusunu alamamış dedim ama 3.kisiyi sormadı.ben,eşim ve gobegim)))

seher kim? 3 kişi kelimesini bile kullanmak ne kadar hoş geliyor kulağa Allah'hımm o güzel günleri göstersin bizlere

valla çok haklısın canım ya bende asla unutamazdım.hatta ne olur yarabbim unutayımda sonra bulunca seviniyim diye dua ederdim.
ama bu sefer kararlıyım kaçan kovalanır taktiğini denicem

bende ya bende çok kiloluyum(
bizde üç kişi yatıyoruz yatakta yaaa

Eveeettt geldim..
Paşalarımı uğurladım annemdeyim ama sizinleyim...
Neler oldu kimler hamile,sonuçlarınız ne oldu merak ediyorum..
egunal severlerden yardım bekliyorum beni bilgilendirsinler litfen
Bu arada sabah kırmızılar geldi kendilerine teessüf ediyorum

Yop yoğun 15 gün geçirdim...
Aşk dolu...
Paşalarımla aşkımızı yaşadık...
Dedim ki acil doğurmam lazım sonra yine dedim ki sen bunu 9 yıldır diyorsun en iyisi deme bi daha

tesekkurler tatlım netten hesaplamalardan buldum ve sok oldum bılmıyordum boyle hesaplandıgını hayırlısıyla 10 subatta yaklasık dogum tarıhı

canm hayırlı olsun.bende netten hesapladım. benım kıde 14 şubat çıktı doğum tarıhı. aramızda 4 gun varmış demekhayırlısı belli olmazz net olarak ama:) :) rabbım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsın..

Pardon kizlar telefonda bir hata oldu. Bugun transferimin 5. Gunu hic bir belirti yok. Aglamamak icin kendimi zor tutuyorum. Yada hic tutmasam mi..

canım benmde belirtim olmadı öle.herkesın illa belirtisi olcak dıye bişey yok bunyeye göre değişiyormuş.. benım tek ara ara karnım ağrıdı hep. bozma morelını hemen hayırlısı. üzüntü stres yok unutma..hayırlı sonuçlar alırz inş senden de

Son düzenleme:
Canim nerde bırakmıştın ki bizi? Phala ve parsen olumsuz sonuç aldı,seher25 düşük yaptı,ben bu hafta dondurulmuş embriyomu bi aksilik olmazsa transfer ettirecem,ensu laporoskopi ve histereskopi oldu,haticigim çok şükür iyi ama hormonların etkisinde.ayşin1,kitos,yasey hamile benden bu kadar.
Sen ssk işlerini hallettin mi ne zaman baslayacam tedaviye

inşallaH yaa korkuorum gene negatf olcak diee

uleeeennnnnn burdakılerle hiç anlaşamıyorum ben,içinizi ferah tutun olacak dıyın,12 gun bekleyın olmazsa üzülün.daha fol yok yumurta yok hep olumsuzluk,hep olumsuzluk...

en ümitsiz anında olmasamda yanında döktüğün göz yaşında beni düşün mutlu ol şarkısını ferdiden sana yolluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…