Ne manyaksun kız sen))) eminim camasirida serip unutmussundur ))
Yok o işim haftaya
Anammmm nasıl stres yapmam kız şimdiden çoook heyacanliyim.evet ama doğru söylüyorsun biraz burdan uzak kalırım kitap okurum zaman gecer insallah.tek sıkıntı yaptığım şey bide kilo aldım ya tedavilerden uffffffff
anladım canm sizde zorlu yollardan geçmişsiniz Allah kucağınaaldığın günü de göstersin
bende aksine zayıfladım yaaa ben kendimi bildim bileli 54 tüm 53 e düşmüşüm benimde 2.transferim 1 ay ara ile oldu .Çok ilaç kullandım malesef ben bu yaşıma kadar ağrı kesici bile içmeyen insan bu kadar ilaçı alınca vücut şoka girdi sanırım .Kilo önemli tabide bebişler daha önemli vitaminli şeyler tüket meyve ve sebze ve bol su iç bunlar sindiminede yardımcı olacaktır. vee tabiki insan stres yapıyor kafaya takıyor ama mümkün olduğunca uzak dur . ben mesela transfer gününü kendimde sadece muayeneye gittim döndüm gibi bir gün olarak gördüm beynimde öyle şartladım ve istirahat ediyorum dedim sanırım işe yaradı :)
Ama kocam artık beni tosunum diye seviyor;((((tabi canim bebis olsunda kiloları veririm 15 ay hiç aralıksız ilac ilac ilac insallah bunlar son olur vallahi.sehere yazdım yatakta 3 kişi yatiyoz eşim uykusunu alamamış dedim ama 3.kisiyi sormadı.ben,eşim ve gobegim)))
seher kim? 3 kişi kelimesini bile kullanmak ne kadar hoş geliyor kulağa Allah'hımm o güzel günleri göstersin bizlere
Vallahi taktik süper ama ise yararmi meçhul))
Benim bi ev arkadaşım vardı kitapların arasına para koyardı unutturdu,sonra en umulmadık zamanda parayı bulurdu aman yarabbi bi sevindirdi bi sevindirdi...Neysem bende yapacam dedim parayı koydum kitabın arasına unutacam ya güya onu ne mümkün,aklımdan çıkmıyor,cüzdanımdaki parayı bilmezdim ama kitabın arasında su kadar param ver derdim..yani ben umursamayacam diyince aklıma daha çok takiyom
Ama kocam artık beni tosunum diye seviyor;((((tabi canim bebis olsunda kiloları veririm 15 ay hiç aralıksız ilac ilac ilac insallah bunlar son olur vallahi.sehere yazdım yatakta 3 kişi yatiyoz eşim uykusunu alamamış dedim ama 3.kisiyi sormadı.ben,eşim ve gobegim)))
Sem kimsin bir yerlerden hatırlayacağım ama çıkaramadım
tesekkurler tatlım netten hesaplamalardan buldum ve sok oldumbılmıyordum boyle hesaplandıgını hayırlısıyla 10 subatta yaklasık dogum tarıhı
Pardon kizlar telefonda bir hata oldu. Bugun transferimin 5. Gunu hic bir belirti yok. Aglamamak icin kendimi zor tutuyorum. Yada hic tutmasam mi..
Neyse cogu gıttı azı kaldı.sonuna gelmişsen güzelim inşallah yumurtaların da kalıtelı olup güzelecek dollenırler ve sonundaböyle 9 ay boyunca gezersın
Canim nerde bırakmıştın ki bizi? Phala ve parsen olumsuz sonuç aldı,seher25 düşük yaptı,ben bu hafta dondurulmuş embriyomu bi aksilik olmazsa transfer ettirecem,ensu laporoskopi ve histereskopi oldu,haticigim çok şükür iyi ama hormonların etkisinde.ayşin1,kitos,yasey hamile benden bu kadar.Eveeettt geldim..
Paşalarımı uğurladım annemdeyim ama sizinleyim...
Neler oldu kimler hamile,sonuçlarınız ne oldu merak ediyorum..
egunal severlerden yardım bekliyorum beni bilgilendirsinler litfen
Bu arada sabah kırmızılar geldi kendilerine teessüf ediyorum
inşallaH yaa korkuorum gene negatf olcak diee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?