2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

haklısınnnn tamam bundan sonra taktiğim bu olacakkkkkkkk

İnsallah canim Allah razi olsun. Yani insallah dedigin gibidir canim. Cok isterim bu mutlulugu yasamayi.

Canim benim insallah tutunmuslardir senin bücürükler(allah mi söyletti kız iki tane felan mi transfer oldu)
Canim hepimizmiz aynı mutluluğu yaşamak istiyoruz,bende ilk asilamamda,ilk tüp denememde hep bi belirti arıyordum,sol kasigim hep agriyordu ahaaa tuttu felan oldum,hatta göğüslerin agriyordu ama tutmadı,hiç belirti arama yani,insanlar normal yolla hamile kalıp ta ne zaman ogreniyorlar.için rahat olsun zaten elimizden biseyde gelmez olmuşsa olmuştur zaten

0hatu0 hayırlı osun hamileliğiniz, sizin tedaviniz hangi merkezde oldu, kaçıncı gün transfer edildi 3.gün mü 5. gün mü acaba.şimdiden teşk

Yop yoğun 15 gün geçirdim...
Aşk dolu...
Paşalarımla aşkımızı yaşadık...
Dedim ki acil doğurmam lazım sonra yine dedim ki sen bunu 9 yıldır diyorsun en iyisi deme bi daha
Gel kız beraber doguralim bende 6 yıldır diyorum
Allah kavuştursun canım Ohhh ne güzel pasalarla bol bol zaman gecirmissin artık seni aramızda görmek istiyoruz

Son düzenleme:
Amin canım hayırlısıyla ogunlerde gelır ınsallah senınkı tama sevgılıler gunune denk gelıyor

41 kere maşallah hafızana canım. Aday ol muhtar seçelim. :)

kimseler yok sanırımmmmm

Eklentiler

• $dyn003original348174gifkf2.gif
    4,2 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Selaammmm
Özlediniz mi beni

özledik tabiki de
paşalarına da iyi yolculuklar

Allahın izniyle bizimde olacak bebeklerimiz canım bizide sevindirecek bak görürsün ben buna çok inanıyorum
bende inanıyorum canım bende
ama tutamadım işte kendimi oyle minik minik kıyafetlerin biberonların oyuncakların arasında kendimi

Son düzenleme:

sende mi melindam canım benimmm çok zor gerçekten çok zor
Rabbim duysun sesimizi bu acılarımızı unutturcak acılar vermesin
sağlıklı hayırlı evlatlarımızı müjdelesin bizlere
bide mailine cvp geldimi canım:26:

Allah razi olsun canim..
Valla tam emin olmamakla baraber 1 tane transfer edili die biliyorum. Hic bisey sormak icimden gelmedi. Rabbim hayirlsini versin canim.

kız içine atma o daha kötü ağlayasın gelince ağla inan iyi geliyor
yıkılmıcaz tabi çok şükür sağlığımız yerinde tekrar denicez Allah bize güç sağlık verdiği sürece canım
iyi yapmışsın tabi ohh gez toz miss gibi
bende gezip tozuyorum ama o kafamdaki bi türlü gitmiyor işteeee
bu ay Annem e nisan yagmuru biriktirmiştim onu içeceğim, izmirin nisan yagmuru ne farkediyosa
nisan yagmuru şifadır berekettir derler ya belki vesilem olur umut işte
başka topikte 2 arkadaş nisanda suyu biriktirip içtiler mayısda hamile kaldılar nasip kısmet işte
toplanalım tabi bi efkar dağıtalımmm

Allah razi olsun canim..
Valla tam emin olmamakla baraber 1 tane transfer edili die biliyorum. Hic bisey sormak icimden gelmedi. Rabbim hayirlsini versin canim.

Canim neden bu kadar umitsiz hissediyorsun?hic birimizin lay lay lom gecmiyor hayati ama gene de umutlu davranalim.benim de transferin 6.gunu..benim de hic belirtim yok ama olacak diyorum insallah..yapilan arastirmalar da gostermis ki,nasil dusunursek beyin vucudumuza gerek hormonlar gerek diger salgilar ile oyle olmasi icin emir veriyormus!cunku bu dusuncelerimize beynimiz inaniyormus..bizim bu durumumuzda hele tam boyle bir durum,gulumse:))

çok güzelmiş tüylerim diken diken oldu valla harikasın
bizimde Rabbimden asla ümidimizi kesmememiz gerek Rabbim ol derse olur
paylaşım için çok tşkler canım

Sanada günaydın fistikkkk,vallahi yataktayim halen kalmadım yok.sihirli bi el gelse evi temizlese kahvaltı hazirlasa,sonra beni kaldirsa olmami yaaasa;(((

o sihirli elden bende istiyorum nerde varsa söleyin hemennnn:84::84::84::84:

canım benim sonucum malesef negatif oldu
14 yumim toplandı 9 u microenjeksiyon yapıldı
6sı döllendi 2si 3.gün transferi yapıldı kalan 4ü embriyolog tarafından yeterli gelişimi göstermediği için dondurulmadı malesef
oysa 14 yumi toplandıgında ne kdr da sevinmiştim ama elde kaldı 0
eşimdeki morfoloji sorunu sanırım kalitesiz embriyolar oluşturdu
2. deneme için imsi olan bi yerde yaptırmayı düşünüyorum
dr um eşime selenyum ve zinco hap yazdı bi faydası olur mu bilmiyorum
yarın ürologa gideceğiz morfoloji neden bozukmuş öğrenmeye çalışacagız belki bişey vardır diye
ona görede tedavimize yön vereceğiz
başını şişirdim kusura bakma ama çok doluyum inan çooook

çok da yaramaz olmasın ama yaa azcık yaramaz olsun

Fala inanma falsız kalma derlerdogru demişler inanmam ama falsızda kalmam
ne zaman kahve içsem fal bakan varmı diye sormayı da asla ihmal etmem
ki artık cep telefondan baktırdıgım falla bu soruyu sormak ortadan kalktı
sırf fal baktırayım diye hergün kahve içmeyi adet haline getirdim
bugünkü falımı paylaşmak istedim zira bebekten bahsediyor

ailene veya yakın çevreye sağlıklı bir erkek çocuk berektiyle geliyor.sağlıgınla ilgili sıkıntıların ortadan kalkıyor,çabalarının sonucunu alacaksın.Başkalarının eleştirileriyle kendini üzme.bir süredir canını sıkan bir iş senin yogun mudahelen ile hayırla sonuçlanacak

Amin canım hayırlısıyla ogunlerde gelır ınsallah senınkı tama sevgılıler gunune denk gelıyor

inş. canım.. evet ilk aklıma gelmemişti o gune denk geldiğinı sonradan farkettım. hayırlısı o gunler gelsın bakalım. Erken mı gelır bebiş geç mi belli olmaz:) Ama sevgılıler gununde güzel olur hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…