uleeeennnnnn burdakılerle hiç anlaşamıyorum ben,içinizi ferah tutun olacak dıyın,12 gun bekleyın olmazsa üzülün.daha fol yok yumurta yok hep olumsuzluk,hep olumsuzluk...
en ümitsiz anında olmasamda yanında döktüğün göz yaşında beni düşün mutlu ol şarkısını ferdiden sana yolluyorum
İnsallah canim Allah razi olsun. Yani insallah dedigin gibidir canim. Cok isterim bu mutlulugu yasamayi.
Ihmam öyle bir ortamda ben de hiç rahat etmiyorum. Benim kayınbababm yok ama kayınvalidem şükür hiç sıkıntı yaratmıyor. Gittiğimde rahat ediyorum. Gelin gibi sabahtan kalkıp kahvaltı hazırlamak, evi temizlemek gibi bi zorunluluk oluşturmuyor. Şükür.. O yüzden nerede rahat ediyorsam orada olmak beni daha çok mülkü ediyor...
Gel kız beraber doguralimYop yoğun 15 gün geçirdim...
Aşk dolu...
Paşalarımla aşkımızı yaşadık...
Dedim ki acil doğurmam lazım sonra yine dedim ki sen bunu 9 yıldır diyorsun en iyisi deme bi daha
Amin canım hayırlısıyla ogunlerde gelır ınsallahcanm hayırlı olsun.bende netten hesapladım. benım kıde 14 şubat çıktı doğum tarıhı. aramızda 4 gun varmış demek hayırlısı belli olmazz net olarak ama:) :) rabbım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsın..
Canim nerde bırakmıştın ki bizi? Phala ve parsen olumsuz sonuç aldı,seher25 düşük yaptı,ben bu hafta dondurulmuş embriyomu bi aksilik olmazsa transfer ettirecem,ensu laporoskopi ve histereskopi oldu,haticigim çok şükür iyi ama hormonların etkisinde.ayşin1,kitos,yasey hamile benden bu kadar.
Sen ssk işlerini hallettin mi ne zaman baslayacam tedaviye
Selaammmm
Özlediniz mi beni
bende inanıyorum canım bendeAllahın izniyle bizimde olacak bebeklerimiz canım bizide sevindirecek bak görürsün ben buna çok inanıyorum
Inşallah bitanemsuan okadar ağlamasım var ki herkes çocuğunun yılsonu gösteri fotolarini koymuş bakarken içim gitti bneden sonra evlenenler doğum günü fotosu koymuş okadar içim acıyor ki Rabbim en kisa zamanda bizlere de yasatsin inşallah tedaviye başlayıp hayirlisiyla bebisime yada bebislerime kavuşmayı çok istiyorum
Allah razi olsun canim..Canim benim insallah tutunmuslardir senin bücürükler(allah mi söyletti kız iki tane felan mi transfer oldu)
Canim hepimizmiz aynı mutluluğu yaşamak istiyoruz,bende ilk asilamamda,ilk tüp denememde hep bi belirti arıyordum,sol kasigim hep agriyordu ahaaa tuttu felan oldum,hatta göğüslerin agriyordu ama tutmadı,hiç belirti arama yani,insanlar normal yolla hamile kalıp ta ne zaman ogreniyorlar.için rahat olsun zaten elimizden biseyde gelmez olmuşsa olmuştur zaten
yok aşkım benim ben üzüntüden değil son bir haftadır çok yoğundum hiç evde durmadım.hep gezdim kafa dğıttım iyi geldi valla..
sende üzülme artık bak ağlıyormuşsun,benim daha gözümden bir damla yaş gelmedi hepsini içime akıttım.yıkılmadım ayaktayım.
geldiğiniz zaman bi mesaj atın ya melindamda sende bir türlü buluşamıyoruz
ikinci meyhane buluşmasını yaparız,valla çok ihtiyacım var...
Allah razi olsun canim..
Valla tam emin olmamakla baraber 1 tane transfer edili die biliyorum. Hic bisey sormak icimden gelmedi. Rabbim hayirlsini versin canim.
Ben bu hikayeden çok etkilenmistim, Rabbimin ol demesine bakar hersey..
Bir gün evli bir çift Hz. Musayı görür ve ondan Allaha kendileri için dua etmesini ve bir çocuk sahibi olmak istediklerini söylerler.Hz. Musada Allaha dua eder ve Allahtan şöyle bir cevap gelir:
'Ya Musa söyle o çifte asla çocukları olmayacak onlar döl tutamaz.'
Hz. Musada gidip Allahın sözlerini o çifte anlatır.Aradan bir kaç sene geçer.Hz Musa o evli çiftle tekrar karşılaşır.Yanlarında birde küçük çocuk vardır ve onu Hz Musa ile tanıştırırlar.Bu bizim çocuğumuz diye.Hz. Musa çok şaşırır ve Rabbine sorar bu durumu.O zaman O yüce yaradandan şöyle bir cevap gelir :
'Ya Musa ben onlara kendi peygamberimle olmaz diye cevap göndermeme rağmen onlar benden hiç ümit kesmediler ve hep dua ettiler.O çocuk dualarının mükafatıdır der.'
Sanada günaydın fistikkkk,vallahi yataktayim halen kalmadım yok.sihirli bi el gelse evi temizlese kahvaltı hazirlasa,sonra beni kaldirsa olmami yaaasa;(((
Eveeettt geldim..
Paşalarımı uğurladım annemdeyim ama sizinleyim...
Neler oldu kimler hamile,sonuçlarınız ne oldu merak ediyorum..
egunal severlerden yardım bekliyorum beni bilgilendirsinler litfen
Bu arada sabah kırmızılar geldi kendilerine teessüf ediyorum
Eki Görüntüle 1149871 Eki Görüntüle 1149878 Eki Görüntüle 1149885 böyle yaramaz bebişleriniz olsun inşşş
Amin canım hayırlısıyla ogunlerde gelır ınsallahsenınkı tama sevgılıler gunune denk gelıyor
41 kere maşallah hafızana canım. Aday ol muhtar seçelim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?