2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hamile kalmak istiyorum birden canım çekti

canım mümkün değil suyu hiç sevmem allah affetsin ve bulantı yapıyo 1-1,5 litre yeni yeni içmeye başladım.sen nasıl oldun kuzum ya

Bende 1, 5 lt ustune cikamadim daha.yanima koca bi bardak aldim.ben bardakla icmez kafaya dikerdim suyu.1.5 lt su şişesi kocaman bi bardakla ictigim zaman daha cabuk bitiyo ikinci 1.5 lt ye geciyorum gibi simdilik hepsini bitiremesemde..

Kızzz bende bu gün suya başladım, günde ya 1 bardak ya 2 bardak içerdim. Şimdi 12 bardak içeceğim iyi mi sence?

Bende ayni durumdaydim simdi cok zorlaniyorum.kendime cozumler bulmaya calisiyorum daha fazla icmek icin.baslangic icin cok iyi bence..

Adetim bitti 3 gün sonra yapıldı canım dost acı söylermis ben gerçekleri söyledim ki
Ohhh maşallah, sen biraz daha bekle kızım onun için sana özel vakit ayırması gerek

yarına kadar beklerim sonra tekrar kendimi hatirlatirim nasılsa daha gitme zamanım var

Adetim bitti 3 gün sonra yapıldı canım dost acı söylermis ben gerçekleri söyledim ki

yarına kadar beklerim sonra tekrar kendimi hatirlatirim nasılsa daha gitme zamanım var

Aynen öyle canım bu günde bekle yarın olmadı tekrar yazarsın

Kızzz bende bu gün suya başladım, günde ya 1 bardak ya 2 bardak içerdim. Şimdi 12 bardak içeceğim iyi mi sence?

Çok az şu iciyormussun su candir ben günde 3 3.5 Litre şu içiyorum 500luk tupperimi günde 6 7 kez dolduruyorum bana herkes ne kadar çok su iciyorsun diyorlar kesinlikle suya alış yararı çok zararı yok

Çok az şu iciyormussun su candir ben günde 3 3.5 Litre şu içiyorum 500luk tupperimi günde 6 7 kez dolduruyorum bana herkes ne kadar çok su iciyorsun diyorlar kesinlikle suya alış yararı çok zararı yok
Kız daha şimdiden midem bulantı 3 bardak oldu alt tarafı e bünye alışık değil tabi

ya bende su içemiyorum normaldede su içen biri değilim ama bu sırada midemi bulandırıyo.sen harikasın kzı 12 bardak ne demek

Bende 1, 5 lt ustune cikamadim daha.yanima koca bi bardak aldim.ben bardakla icmez kafaya dikerdim suyu.1.5 lt su şişesi kocaman bi bardakla ictigim zaman daha cabuk bitiyo ikinci 1.5 lt ye geciyorum gibi simdilik hepsini bitiremesemde..

kesinlikle sana katılıyorum.1,5 litrelik şişe önümde duruyor onla içemiyorum bardağa koysamda içemiyorum.alışamıyorum su içmeye ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…