canım mümkün değil suyu hiç sevmem allah affetsin ve bulantı yapıyo 1-1,5 litre yeni yeni içmeye başladım.sen nasıl oldun kuzum ya
Kızzz bende bu gün suya başladım, günde ya 1 bardak ya 2 bardak içerdim. Şimdi 12 bardak içeceğim iyi mi sence?
Bende ayni durumdaydim simdi cok zorlaniyorum.kendime cozumler bulmaya calisiyorum daha fazla icmek icin.baslangic icin cok iyi bence..
Hamile kalmak istiyorum birden canım çekti
Adetim bitti 3 gün sonra yapıldı canım dost acı söylermis ben gerçekleri söyledim kiolsun canm ev temizliği rahatlatıyo insanı Allahım yardımcın olsun canm benm
yaa bak yaa ne güzel moral veriyon sen öle donlar fora ymışpuf hemen cekerler inşallah adetten kaç gün sonraya kadar cekiyolar ki canm benm adet biteli 4 bugun:44:
oyy maşallah canm olsun bekle valla kafan daha rahat olur hayırlısıyla kavuscan bebiş(ler)ine
Ohhh maşallah, sen biraz daha bekle kızım onun için sana özel vakit ayırması gerek
canım ben artık hamileliğin 9 ayına bile sabredecek gücü bulamıyorum. direk doğmuş bebeğimi istiyorum:))
sağol canım ben artık ayaklandım biraz daha iyiyim.. gebelikte ilk 3 ayı atlattımı gerisi rahat canım.. iyi olmana sevindim.
Adetim bitti 3 gün sonra yapıldı canım dost acı söylermis ben gerçekleri söyledim ki
yarına kadar beklerim sonra tekrar kendimi hatirlatirim nasılsa daha gitme zamanım var
Kız keşke olsa da 9 ay bekleriz sen ne diyorsun
Kızzz bende bu gün suya başladım, günde ya 1 bardak ya 2 bardak içerdim. Şimdi 12 bardak içeceğim iyi mi sence?
illaki bekleyeeğizde o psikolojim kalmamış artık..
Kız daha şimdiden midem bulantı 3 bardak oldu alt tarafı e bünye alışık değil tabiÇok az şu iciyormussunsu candir ben günde 3 3.5 Litre şu içiyorum 500luk tupperimi günde 6 7 kez dolduruyorum bana herkes ne kadar çok su iciyorsun diyorlar kesinlikle suya alış yararı çok zararı yok
Kız daha şimdiden midem bulantı 3 bardak oldu alt tarafı e bünye alışık değil tabi
Kizlar nacizane tavsiyem suya biraz limon sikin. Benimde su midemi cok bulandiriyor.
Bende 1, 5 lt ustune cikamadim daha.yanima koca bi bardak aldim.ben bardakla icmez kafaya dikerdim suyu.1.5 lt su şişesi kocaman bi bardakla ictigim zaman daha cabuk bitiyo ikinci 1.5 lt ye geciyorum gibi simdilik hepsini bitiremesemde..
Kız daha şimdiden midem bulantı 3 bardak oldu alt tarafı e bünye alışık değil tabi
ya bende su içemiyorumnormaldede su içen biri değilim ama bu sırada midemi bulandırıyo.sen harikasın kzı 12 bardak ne demek
Şuan 4 tane oldu her halde daha da içe bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?