Kizlar bugun transferin 7.gunumdeyim..simdilik bi belirti filan yok.belli belirsiz bi kasikta ignelenme oluyo arada..simdi ortaligi supurup yeni oturdum..belki arin idrar testi yaparim..
Kizlar bugun transferin 7.gunumdeyim..simdilik bi belirti filan yok.belli belirsiz bi kasikta ignelenme oluyo arada..simdi ortaligi supurup yeni oturdum..belki arin idrar testi yaparim..
İki kese gördüm çok mutluyum bugün melindam :86:
canımm maşallahh harika bi haber..:)tekrardan tebriklerr
hayatım senin doktorun kimdi..
Amin canım, Allah gönlündekini haırlı kılsın, sana da nasip etsin inşallahMaşallahAllah nazardan saklasın canım, Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almyaı nasip etsin. Darısı bizlere olsun inşallah
Amin canım, neyapmam gerektiği hakkında en ufak fikrim yok, Allah yardımcımız olsunmaşşallah allah kucagna almayı nasıp etsın cok dıkkat et ıyı bır doktora gıt ıkız cok rısklı oluyo her gıttınde rahm boynunu vs sor tamammı allah yardımcın olsn
çok teşekkür ederim cnm, malatya, doğufertil, Denizhan Deniz doktorum. herkesin gönlünce olsun inşallah
canımm inşallah tutunduuu güzell haberler bekliyoruz sendenn..
kuzummmmmmmmmmmm ben 6.gün idrar testi yapmaya başlamışım ya
Ha ha haa sen dayanamadım demiyorsun da bahane buluyorsun. bende öyleyim inan en sevdiğim oyuncaklar temizlik malzemelerim
Hoşbulduk antepte yaptiracam geçen yıl birinciyi denedik olmadı 2 denememiz olacak inşallah hayırlısı olur baktımda antepte yaptıran hiç yok anesteziyle transfer olmak embriyo yu etkileri tutmasını falan bilgisi olan varmı veya anesteziyle transfer olan varmi
insalah guzel sonuc cikar kizlar yaa..aslinda bi taraftan da korkuyorum ya kotu sonuc olursa diye,o yuzden hic test apasim yok.kendimi 4 gun daha hamile hissedeyim diye..normalde ben tembelim,temizlik yapmayi da hic sevmem ama simdi dinlenme modundayim ya:) hamaratligim tutuyo,kek filan yapiyorum
Merhabalar,
2 başarısız aşılama sonrası erkek infertilitesi nedeniyle tüp bebek tedavisine başlayacağız.
Aslında bu ay başlayacaktık ancak malesef ki aşılama tedavisi sırasında oluşan kistim yırtıldığı için (over kist rüptürü) 1 gece hastanede geçirmem gerekti. 1 gece diye gittiğim hastanede malesef ki 6 gün geçirmek durumunda kaldım. Zira vurdukları progestan iğneler sonucunda sol kalça kasım komple enfekte oldu ve ayrıca nur topu gibi bir de apsem oldu ve malesef bu uzunca süre farkedilemedi. CRP değerim her gün katlanarak arttı ve sonunda 132'yi gördüklerinde hastane artık iyice telaşlanmıştı. Antibiyotikler değişti, yeni antibiyoriklerle biraz olsun düşmeye başlayınca taburcu ettiler, ve ancak serumlar çıktıktan sonra anlaşıldı sorunum çünkü sol kalçam ve bacağım kocaman olmuştu...
neyse zorlu uzun bir süreçti..
şimdi iyiyim...
lakin birazcık mola ihtiyacım vardı...
regl olduğumda tedaviye devam mı etsem, bir ay daha mı beklesem kararsızım. ama sonunda bu yola gireceğime göre vakit kaybetmemem gerekiyor sanırım.
işin kötüsü, tüp bebek doktorum, aşılamamı gerçekleştiren doktor. değiştirmek istedim, olmadı... ne yapacağım bilmiyorum. içime sinmiyor ama buralarda devletle anlaşmalı tek hastane orası...
hakkımızda hayırlısı olsun...
İnsalah guzel sonuc cikar kizlar yaa..aslinda bi taraftan da korkuyorum ya kotu sonuc olursa diye,o yuzden hic test apasim yok.kendimi 4 gun daha hamile hissedeyim diye..normalde ben tembelim,temizlik yapmayi da hic sevmem ama simdi dinlenme modundayim ya:) hamaratligim tutuyo,kek filan yapiyorum
ev hanımısın dimi sen ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bende yakında işten ayrılacağım evden nasıl bir iş yürütüyorsun bana da tavsiye eder misin?Haticim aslinda ev hanimi degildim,evden calisiyordum ama su bebe calismalari yuzunden rahat olayim diye 1yildir is almiyorum.bebem olursan bi sure daha ev hanimligina talim mecburen:))
sağol canım üşenmemiş yazmışsın çok teşekkür ederim..
phala nın haricinde diğer kızçelerimin durumunu yeni öğrendim..
ssk işleri hemen hallolmuyor canım 90 gün süresi var muayene için..
olmadı bastırıp parayı yapıcam en sonunda ödesin eşim kişisi
Haticim aslinda ev hanimi degildim,evden calisiyordum ama su bebe calismalari yuzunden rahat olayim diye 1yildir is almiyorum.bebem olursan bi sure daha ev hanimligina talim mecburen:))
çok teşekkür ederim cnm, malatya, doğufertil, Denizhan Deniz doktorum. herkesin gönlünce olsun inşallah
Bende yakında işten ayrılacağım evden nasıl bir iş yürütüyorsun bana da tavsiye eder misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?