kesinlikle sana katılıyorum.1,5 litrelik şişe önümde duruyor onla içemiyorum bardağa koysamda içemiyorum.alışamıyorum su içmeye ya
Kimyasal gebelikle beta değerin 0 çıkması arasında ne fark var canım biliyor musun?
Aromalandirirsan daha rahat icersin limon tansiyonunu dusurebilir taze nane yapragi atabilirsin yada salatalik seviyorsan dograyip aromasi cikinca.suzup icebilirsin ne seviyosan meyve parcalari at icine oh miss
bende bugün rekorumu kırcam galiba.1 litre çtim bile.ama midem felaket oldu
Canim kimyasal gebelikte,embriyo rahme tutunuyor ama buyuk ihtimal kromozom bozuklugu sebebiyle dogal seleksiyon denen,vucut kabul etmeyip,bikac gun icinde vucuttan atiyor.degerin 0 cikmasi,embriyonun hic tutunamadigi anlamina geliyor..bu bilgiler isiginda genelde dr tedaviyi bi sonrakinde sekillendiriyor..
bende bugün rekorumu kırcam galiba.1 litre çtim bile.ama midem felaket oldu
kesinlikle sana katılıyorum.1,5 litrelik şişe önümde duruyor onla içemiyorum bardağa koysamda içemiyorum.alışamıyorum su içmeye ya
ay artık neler konuşuyoruz bir bardak oldu yok 2 bardak oldu
Ben de hic fena su icmem.ben normalde cay cok severdim,calisirken iste masama kupa ile ilik su aliyordum.yudum yudum iciliyo..alisinca su icmeye de,10 dk gecsin benim dilim damagima yapisiyor:))
Bu arada taa universiteye giderken dahiliyeci bana kizmisti su icmeye calimicaksin!iceceksin...sagolsun sonrasinda bi sekilde zorlayarak alistim2lt su icmeye...
Normal bardak defil onun buyukleri varya onunla dene bide.ben limon sıktim bi kac damla bardaga ama oda olmayacak surekli limonla bi bardaga cubuk tarcin koydum yok oda olmadi.simdi bide su markalarini denicem belki ictigim su agirdir.digerlerinden birini daha rahar icerim belki.
canım bende ailem izmirde oldugu için izmire gittim
morfoloji sıkıntısı varsa ozaman imsi cihazı olan bi yere gitmek daha iyi değil mi 3. Deneme için:26:
Benimde 2. Olcak ama bende imsi olan bi yer arıyorum samsunda varmı bilmiyorum hiç
Ender telli yi de duydum idris koçağı da ama hangisi dersen inan bi fikrim yok
senin raporun var mı peki? Medicana anlaşmalı mı?
Histeroskopi yapıldı mı hiç?
Birde 2 tedavinde de kaç embriyo oluştu bu knuda bilgi verirmisin
benim 14 yumi toplandı ama 0 kaldı dondurulmuşum bile yok sanırım spermden bozuldu hepsi o yüzden soruyorum canım
iyice düşün taşın öyle karar ver acele etme canım inşallah son tedavin olur mucizen gelir
Kimyasal gebelikle beta değerin 0 çıkması arasında ne fark var canım biliyor musun?
Hamile kalmak istiyorum birden canım çekti
Adetim bitti 3 gün sonra yapıldı canım dost acı söylermis ben gerçekleri söyledim ki
Çok az şu iciyormussunsu candir ben günde 3 3.5 Litre şu içiyorum 500luk tupperimi günde 6 7 kez dolduruyorum bana herkes ne kadar çok su iciyorsun diyorlar kesinlikle suya alış yararı çok zararı yok
Şuan 4 tane oldu her halde daha da içe bilirim
Normal bardak defil onun buyukleri varya onunla dene bide.ben limon sıktim bi kac damla bardaga ama oda olmayacak surekli limonla bi bardaga cubuk tarcin koydum yok oda olmadi.simdi bide su markalarini denicem belki ictigim su agirdir.digerlerinden birini daha rahar icerim belki.
Ohhh şimdiden alıştım bilebende bendeeeee
hım bugun yarın cekerlerse sıkıntı olmaz artık bi şekilde yalvar yakar almaya çalışırım sırahıh donlar fora o zmaaaann
oh maşallah canm ya bende az su içen kervanındayım yemek öncesi bi bardak yemek sonrası bi bardak içiyom kahvaltı aksam yemeği 4 bardak oluyo bi iki bardak kadar da arada içsem 6bardak iyi içiyomusum ya yeter bu bana
ha gayret ama ben seni görürürm bikaç gün sonra diş çekerkenm dudagım yarılınca bende iki üç gün 2lt içmiştim de sonra peeehhh
benm ablamın böbrek tası problemi vardı hiç su içmezdi sonra erikli içmeye başladı şimdi rahat içiyo suyu. erikli dene istersen canm
Ohhh şimdiden alıştım bile
Su içmeye alışyazda geldi bol bol iç kuzum
kimyasal gebelik iki şekilde oluyor canım.. biri ilaçların etkisinden biraz yüksek bir değer çıkabiliyor, diğeride embriyo tutunmaya çalışıyor ama tutunma kısa süreli oluyor yani keseye kadar gidemiyor..
değer direk 0 çıkmışsa embriyo hiç tutunamamış oluyor..
Sizleri okudukça habire su içmeye giderken buluyorum kendimi
İki kese gördüm çok mutluyum bugün melindam :86:bol bol su iç kuzum bebis su ister
ya hiç sorma
Çok az şu iciyormussunsu candir ben günde 3 3.5 Litre şu içiyorum 500luk tupperimi günde 6 7 kez dolduruyorum bana herkes ne kadar çok su iciyorsun diyorlar kesinlikle suya alış yararı çok zararı yok
bende bendeeeee
hım bugun yarın cekerlerse sıkıntı olmaz artık bi şekilde yalvar yakar almaya çalışırım sırahıh donlar fora o zmaaaann
oh maşallah canm ya bende az su içen kervanındayım yemek öncesi bi bardak yemek sonrası bi bardak içiyom kahvaltı aksam yemeği 4 bardak oluyo bi iki bardak kadar da arada içsem 6bardak iyi içiyomusum ya yeter bu bana
ha gayret ama ben seni görürürm bikaç gün sonra diş çekerkenm dudagım yarılınca bende iki üç gün 2lt içmiştim de sonra peeehhh
benm ablamın böbrek tası problemi vardı hiç su içmezdi sonra erikli içmeye başladı şimdi rahat içiyo suyu. erikli dene istersen canm
Ayyyy çok sevindim senin adına ne güzel ne güzelİki kese gördüm çok mutluyum bugün melindam :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?