2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kesinlikle sana katılıyorum.1,5 litrelik şişe önümde duruyor onla içemiyorum bardağa koysamda içemiyorum.alışamıyorum su içmeye ya

Aromalandirirsan daha rahat icersin limon tansiyonunu dusurebilir taze nane yapragi atabilirsin yada salatalik seviyorsan dograyip aromasi cikinca.suzup icebilirsin ne seviyosan meyve parcalari at icine oh miss

Kimyasal gebelikle beta değerin 0 çıkması arasında ne fark var canım biliyor musun?

Canim kimyasal gebelikte,embriyo rahme tutunuyor ama buyuk ihtimal kromozom bozuklugu sebebiyle dogal seleksiyon denen,vucut kabul etmeyip,bikac gun icinde vucuttan atiyor.degerin 0 cikmasi,embriyonun hic tutunamadigi anlamina geliyor..bu bilgiler isiginda genelde dr tedaviyi bi sonrakinde sekillendiriyor..

Aromalandirirsan daha rahat icersin limon tansiyonunu dusurebilir taze nane yapragi atabilirsin yada salatalik seviyorsan dograyip aromasi cikinca.suzup icebilirsin ne seviyosan meyve parcalari at icine oh miss

düşündükçe bile midem bulanıyo amaaaaaaa nasıl olacak böyle bilmiyorum

Hııım anladım canım benim ki demek tutunmaya çalışmış ama tutunamamış

bende bugün rekorumu kırcam galiba.1 litre çtim bile.ama midem felaket oldu

Ben de hic fena su icmem.ben normalde cay cok severdim,calisirken iste masama kupa ile ilik su aliyordum.yudum yudum iciliyo..alisinca su icmeye de,10 dk gecsin benim dilim damagima yapisiyor:))
Bu arada taa universiteye giderken dahiliyeci bana kizmisti su icmeye calimicaksin!iceceksin...sagolsun sonrasinda bi sekilde zorlayarak alistim2lt su icmeye...

kesinlikle sana katılıyorum.1,5 litrelik şişe önümde duruyor onla içemiyorum bardağa koysamda içemiyorum.alışamıyorum su içmeye ya

Normal bardak defil onun buyukleri varya onunla dene bide.ben limon sıktim bi kac damla bardaga ama oda olmayacak surekli limonla bi bardaga cubuk tarcin koydum yok oda olmadi.simdi bide su markalarini denicem belki ictigim su agirdir.digerlerinden birini daha rahar icerim belki.

kız herkes içiyo bi ben içmiyom ya valla alışmalıyım haklısın

limonlu su içilmiyo evet haklsın..benimde tez zamanda çözüm bulmam lazım

anca gördüm canım kusura kalma ilk denemede 5.gün transferi yapıldı 14 yumurtadan 2 si kaldı 5.güne gidilince dondurulmaya kalmadı

ikinci denemde pgt yaptılar 14 yummuertadan 10 döllendi pgt yapılınca hepsini eleyip 2 tanesini bıraktılar 3.gün transferi oldu
raporum yok ama fakülteden almayı düşünüyorum hsg çekilmedi
artık başka şehirde yapacak gücüm kalmadı sıkıldım orda burda misafirhanelerde kallmaya genartta erkek bayan tuvaleti banyosu hep beraberdi eksi 2. Kattta perişan olduk bilemiyorum idris beyede ii diyorlar bakalım hayırlısı

Kimyasal gebelikle beta değerin 0 çıkması arasında ne fark var canım biliyor musun?

kimyasal gebelik iki şekilde oluyor canım.. biri ilaçların etkisinden biraz yüksek bir değer çıkabiliyor, diğeride embriyo tutunmaya çalışıyor ama tutunma kısa süreli oluyor yani keseye kadar gidemiyor..
değer direk 0 çıkmışsa embriyo hiç tutunamamış oluyor..

Hamile kalmak istiyorum birden canım çekti

bende bendeeeee

Adetim bitti 3 gün sonra yapıldı canım dost acı söylermis ben gerçekleri söyledim ki

hım bugun yarın cekerlerse sıkıntı olmaz artık bi şekilde yalvar yakar almaya çalışırım sıra hıh donlar fora o zmaaaann

Çok az şu iciyormussun su candir ben günde 3 3.5 Litre şu içiyorum 500luk tupperimi günde 6 7 kez dolduruyorum bana herkes ne kadar çok su iciyorsun diyorlar kesinlikle suya alış yararı çok zararı yok

oh maşallah canm ya bende az su içen kervanındayım yemek öncesi bi bardak yemek sonrası bi bardak içiyom kahvaltı aksam yemeği 4 bardak oluyo bi iki bardak kadar da arada içsem 6bardak iyi içiyomusum ya yeter bu bana

Şuan 4 tane oldu her halde daha da içe bilirim

ha gayret ama ben seni görürürm bikaç gün sonra diş çekerkenm dudagım yarılınca bende iki üç gün 2lt içmiştim de sonra peeehhh

benm ablamın böbrek tası problemi vardı hiç su içmezdi sonra erikli içmeye başladı şimdi rahat içiyo suyu. erikli dene istersen canm

Ohhh şimdiden alıştım bile
Su içmeye alışyazda geldi bol bol iç kuzum

anladım canım benimkisi o zaman tutunmaya çalıştı ama atıldı o zaman

Çok az şu iciyormussun su candir ben günde 3 3.5 Litre şu içiyorum 500luk tupperimi günde 6 7 kez dolduruyorum bana herkes ne kadar çok su iciyorsun diyorlar kesinlikle suya alış yararı çok zararı yok

Kızlar benim bir arkadaşım var o anlattı. Bizim bu içtiğimiz suların ph değeri yüksekmiş. Sadece eczanelerde satılan karbonat varmış onu suya karıştırıp öyle içilmesi gerekiyor metabolizmayı çok iyi çalıştırıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…