- 22 Mayıs 2014
- 362
- 20
- 33
İnşallah cnm tüüm isteyenlere nasip olsun inşallah, herkesin gönlünce olsun, ikiz hayalimdiAyyyy çok sevindim senin adına ne güzel ne güzel
İnşallah cnm tüüm isteyenlere nasip olsun inşallah, herkesin gönlünce olsun, ikiz hayalimdi
canım mümkün değil suyu hiç sevmem allah affetsin ve bulantı yapıyo 1-1,5 litre yeni yeni içmeye başladım.sen nasıl oldun kuzum ya
İki kese gördüm çok mutluyum bugün melindam :86:
birkaçgundur lekeydı aama sımdı kanama basladıı
İnşallah cnm tüüm isteyenlere nasip olsun inşallah, herkesin gönlünce olsun, ikiz hayalimdi
Ohhh şimdiden alıştım bile
Su içmeye alışyazda geldi bol bol iç kuzum
Kızlar benim bir arkadaşım var o anlattı. Bizim bu içtiğimiz suların ph değeri yüksekmiş. Sadece eczanelerde satılan karbonat varmış onu suya karıştırıp öyle içilmesi gerekiyor metabolizmayı çok iyi çalıştırıyormuş.
ya valla çok zor geliyo bana canm işte bi buçuk fln içiyom anca:26: inşallah cogalır canm
oyyy canmm çoook sevindim Allahım kolaylıkla dogurmayı kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
hım ama 7üstünde olsun olması gereken öle diyolar canm hep ilginçmiş:44::44:
Kızlar benim bir arkadaşım var o anlattı. Bizim bu içtiğimiz suların ph değeri yüksekmiş. Sadece eczanelerde satılan karbonat varmış onu suya karıştırıp öyle içilmesi gerekiyor metabolizmayı çok iyi çalıştırıyormuş.
Benim evdeki su arıtma canım ph filan ayarlıyor icimide çok güzel oluyor dışarı çıkarken de yanıma alıyorum peki suyun tadını bozmuyormuymus karbonat:44::26:
Benim evdeki su arıtma canım ph filan ayarlıyor icimide çok güzel oluyor dışarı çıkarken de yanıma alıyorum peki suyun tadını bozmuyormuymus karbonat:44::26:
Kizlar bugun transferin 7.gunumdeyim..simdilik bi belirti filan yok.belli belirsiz bi kasikta ignelenme oluyo arada..simdi ortaligi supurup yeni oturdum..belki arin idrar testi yaparim..
Aşk olsun ne süpürüyorsun ne gereği var.
ben özel sektörde çalışıyorum zaten gebelikten sonra onlar çıkarırlar ben çıkmasambende gittiği yere kadar çalışıp çıkcam bidaha da çalışmayı düşünmüyorum ya:26:
Ha ha haa sen dayanamadım demiyorsun da bahane buluyorsun. bende öyleyim inan en sevdiğim oyuncaklar temizlik malzemelerimCanim aslinda hic is yapmiyorum ama jelim eriin diye yurumem gerekiyodu,bos yurumeyim,makinayla birlikte yuruyeyim dedim
Canım geçmiş olsun, bundan sonra ki yolun açık olsun.Merhabalar,
2 başarısız aşılama sonrası erkek infertilitesi nedeniyle tüp bebek tedavisine başlayacağız.
Aslında bu ay başlayacaktık ancak malesef ki aşılama tedavisi sırasında oluşan kistim yırtıldığı için (over kist rüptürü) 1 gece hastanede geçirmem gerekti. 1 gece diye gittiğim hastanede malesef ki 6 gün geçirmek durumunda kaldım. Zira vurdukları progestan iğneler sonucunda sol kalça kasım komple enfekte oldu ve ayrıca nur topu gibi bir de apsem oldu ve malesef bu uzunca süre farkedilemedi. CRP değerim her gün katlanarak arttı ve sonunda 132'yi gördüklerinde hastane artık iyice telaşlanmıştı. Antibiyotikler değişti, yeni antibiyoriklerle biraz olsun düşmeye başlayınca taburcu ettiler, ve ancak serumlar çıktıktan sonra anlaşıldı sorunum çünkü sol kalçam ve bacağım kocaman olmuştu...
neyse zorlu uzun bir süreçti..
şimdi iyiyim...
lakin birazcık mola ihtiyacım vardı...
regl olduğumda tedaviye devam mı etsem, bir ay daha mı beklesem kararsızım. ama sonunda bu yola gireceğime göre vakit kaybetmemem gerekiyor sanırım.
işin kötüsü, tüp bebek doktorum, aşılamamı gerçekleştiren doktor. değiştirmek istedim, olmadı... ne yapacağım bilmiyorum. içime sinmiyor ama buralarda devletle anlaşmalı tek hastane orası...
hakkımızda hayırlısı olsun...
güzel bişey bebeğini kendin büyüteceksin, ama ben sanırım bi süre sonra evde kafayı yerim ev hanımlığı pek bana göre değil, bende 16 haftalık ücretli izinden sonra 6 ay ücretsiz izin alıcam kısmetse sonrada biriktirdiğim izinlerimi almayı düşünüyorum yaklaşık 1 yaşına kadar ben bakmış olucam gerisi allah kerim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?