2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
İnşallah cnm tüüm isteyenlere nasip olsun inşallah, herkesin gönlünce olsun, ikiz hayalimdi

maşşallah allah kucagna almayı nasıp etsın cok dıkkat et ıyı bır doktora gıt ıkız cok rısklı oluyo her gıttınde rahm boynunu vs sor tamammı allah yardımcın olsn

Ohhh şimdiden alıştım bile
Su içmeye alışyazda geldi bol bol iç kuzum

ya valla çok zor geliyo bana canm işte bi buçuk fln içiyom anca:26: inşallah cogalır canm

İki kese gördüm çok mutluyum bugün melindam :86:

oyyy canmm çoook sevindim Allahım kolaylıkla dogurmayı kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

hım ama 7üstünde olsun olması gereken öle diyolar canm hep ilginçmiş:44::44:

Bak karıştırmış olabilirim yüksek mi olması gerekmiş düşük mü hatırlamıyorum yani ne gerekiyorsa onu sağlıyormuş karbonat

Benim evdeki su arıtma canım ph filan ayarlıyor icimide çok güzel oluyor dışarı çıkarken de yanıma alıyorum peki suyun tadını bozmuyormuymus karbonat:44::26:

Benim evdeki su arıtma canım ph filan ayarlıyor icimide çok güzel oluyor dışarı çıkarken de yanıma alıyorum peki suyun tadını bozmuyormuymus karbonat:44::26:

Ben de aritma cihazi dusunuyorum bu aralar..karbonat bozuyo tabi ki..ben denedim kac sefer,kotu tatSifa olsun diye hictim.sonra tv de bi dr dinledim: allah bosuna mi yaratmis midenin ph dusuk,suyun ph olmasi gerektigi gibi..eger karbonatli suyu surekli icerseniz midenin ph bozulur, o zaman da mide yemekleri eritemez,hazimsizlik olur dedi..bana da cok mantikli geldi,bunlar hep yeni icatlar
(Ph degeri yukselince asit derecesi duser,PH degeri dusukse asit orani yukselir)

Tadını çok bozmuyor ama gene bir tat değişikliği var

Kizlar bugun transferin 7.gunumdeyim..simdilik bi belirti filan yok.belli belirsiz bi kasikta ignelenme oluyo arada..simdi ortaligi supurup yeni oturdum..belki arin idrar testi yaparim..

Kizlar bugun transferin 7.gunumdeyim..simdilik bi belirti filan yok.belli belirsiz bi kasikta ignelenme oluyo arada..simdi ortaligi supurup yeni oturdum..belki arin idrar testi yaparim..

Aşk olsun ne süpürüyorsun ne gereği var.

Merhabalar,

2 başarısız aşılama sonrası erkek infertilitesi nedeniyle tüp bebek tedavisine başlayacağız.

Aslında bu ay başlayacaktık ancak malesef ki aşılama tedavisi sırasında oluşan kistim yırtıldığı için (over kist rüptürü) 1 gece hastanede geçirmem gerekti. 1 gece diye gittiğim hastanede malesef ki 6 gün geçirmek durumunda kaldım. Zira vurdukları progestan iğneler sonucunda sol kalça kasım komple enfekte oldu ve ayrıca nur topu gibi bir de apsem oldu ve malesef bu uzunca süre farkedilemedi. CRP değerim her gün katlanarak arttı ve sonunda 132'yi gördüklerinde hastane artık iyice telaşlanmıştı. Antibiyotikler değişti, yeni antibiyoriklerle biraz olsun düşmeye başlayınca taburcu ettiler, ve ancak serumlar çıktıktan sonra anlaşıldı sorunum çünkü sol kalçam ve bacağım kocaman olmuştu...

neyse zorlu uzun bir süreçti..

şimdi iyiyim...

lakin birazcık mola ihtiyacım vardı...

regl olduğumda tedaviye devam mı etsem, bir ay daha mı beklesem kararsızım. ama sonunda bu yola gireceğime göre vakit kaybetmemem gerekiyor sanırım.

işin kötüsü, tüp bebek doktorum, aşılamamı gerçekleştiren doktor. değiştirmek istedim, olmadı... ne yapacağım bilmiyorum. içime sinmiyor ama buralarda devletle anlaşmalı tek hastane orası...

hakkımızda hayırlısı olsun...

ben özel sektörde çalışıyorum zaten gebelikten sonra onlar çıkarırlar ben çıkmasam bende gittiği yere kadar çalışıp çıkcam bidaha da çalışmayı düşünmüyorum ya:26:

güzel bişey bebeğini kendin büyüteceksin, ama ben sanırım bi süre sonra evde kafayı yerim ev hanımlığı pek bana göre değil, bende 16 haftalık ücretli izinden sonra 6 ay ücretsiz izin alıcam kısmetse sonrada biriktirdiğim izinlerimi almayı düşünüyorum yaklaşık 1 yaşına kadar ben bakmış olucam gerisi allah kerim artık

Canim aslinda hic is yapmiyorum ama jelim eriin diye yurumem gerekiyodu,bos yurumeyim,makinayla birlikte yuruyeyim dedim
Ha ha haa sen dayanamadım demiyorsun da bahane buluyorsun. bende öyleyim inan en sevdiğim oyuncaklar temizlik malzemelerim

Canım geçmiş olsun, bundan sonra ki yolun açık olsun.

senin işin güzel olduğu için bu şekilde düşünebiliyorsun ama benmkiler şimdiden çıkarma derdindeler o yüzden bende gittiği yere kadar çalışıp çıkcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…