2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım benim eşimde de hiç hücre bile yok....ilk tese 8 hücre vardı.. ondan sordum.. bu dr hangi şehirde hangi hastane de görüşmek için sordum...

melindam, aysengeçmiş olsun Çok üzülüyorum negatif haberi alınca ama bu malesef deneme yanılma işi. Olursa olur olmazsa bir daha deneriz demek lazım. Allah sabır ve yeniden deneme gücü versin. Ben de en çok eşim için üzülmüştüm ama onlar da en çok bizim için üzülüyorlar emin olun. Ne yapalım kısmet değilmiş. İnşallah bir dahaki sefere olur.

Canım nasıl yani 3. gün dondurulanları çözdüler 5. güne kadar bekleyip mi transfer ettiler?

Tebrik ederim Benim de ilkinde gözlerim kararmıştı şimdi 2 sn'de yapıyorum :)

evet cnm kontrol vardi iyiydi cok sukur ama ertesi gun cok hastakandin bugun daha kotuyum yarin gidicem tekrar bebege bise olmasdan korkuyom.randevu alisin super olmus cnm bsna msj la haber et burdan bulamayabilirim.optum cokk

Hayatım geçmiş olsun. Neyin var?

Merkez'den aradılar ilaçları bırakın dediler ohhhh be ilaçlardan kuruldumSalı günü doktorla görüşmeye gidecekmişiz 3. Deneme için konuşucam ne zaman başlayalım diye baharda nasipse başlarım

cnm en azindan bir ay daha igne vurulup kimyasalmi diye dusunmeyeceksin.. birde pes pese hep ayni yerde yaptirmamani tavsiye ederim ben o hataya dustum.. iki kezden fazla bir merkeze sans vermemek gerek..

çok doğru söylemişsin veren de alan da rabbim bazen ne kadar da istesek sonuç değişmiyor Allahım insallah bir daha ki tedavinde hem pozitifi görmeyi hem de kucağına almayı nasip eder :)

kızlar eşimle konuşmayı deneyecemm ... bu gece ayrılıyorum.... iyi geceler size... sanırım bize zor bir gece olacak..........

kızlar eşimle konuşmayı deneyecemm ... bu gece ayrılıyorum.... iyi geceler size... sanırım bize zor bir gece olacak..........

hayırlısı olsun insallah allahım bir daha ki tedavinde pozitifi görmeyi nasip etsin

cnm üzüldüm ama inşlh bi dahaki sefere tutunur meleğin sana buralar gelmek bile başarı öle düşün ben oralara da gelemedim daha...
sabrın en büyüğü senin ve eşinin olsun.....

Arkadaşlar ya benim göbeğimde yer kalmadı. Nedense bu defa çok morardı. Göbekten başka yere yapan var mı?

cnm eşim geldi ne yapsam ki söylesem mi

yani bence söyle ...tabi tepkisini bilen sensin kalbini kıracaksa sessiz kal...bişey yokmuş gibi cumartesiyi bekle..buna sen karar vereceksin..ben geçen tedavimde söylememiştim gününde öğrendi..ama senin yerinde olsam söylerim.....

Evet canim 3.gun donduruldu yaklaşık 1 ay sonra cozdurup 5.gune gelmesi saglandi ve gelenlerden transfer ettiler kalanlar tekrar donduruldu :)

Evet canim 3.gun donduruldu yaklaşık 1 ay sonra cozdurup 5.gune gelmesi saglandi ve gelenlerden transfer ettiler kalanlar tekrar donduruldu :)

Canım ne kadar dayanıklıymış embriyoların maşallah. Merkezin de iyiymiş. Bizimkiler 3. gün ölmek üzere olan embriyoları çözüp transfer etmişerdi Merkez yaşadığından ve sağlıklı olduğundan emin olduktan sonra transfer etmiş. Kaç tane embriyon oldu merak ettim? Bana bu şartllarda tutunur gibi geliyor. Kısmetse :)

Ben isten yeni geldim ve simdi okudum ne denilir bilemiyorumki bi kac gun sonra benimde test gunum ve karmakarisik duygular icindeyim Allahim hepimize kuvvet versin ve hayirlisiyla yavrularimiza kavustursun ne olur umutsuz olmayin hatta olmayalim sizi cok öpüyorum.

Canim 11 taneydi cozuldu ve 5.gune 7 tanesi geldi sonra tekrar donduruldular.benim yumoslar birazvfazls oldu progestran degerim cok yukseldi doktorum dinlenmem gerekrtigini bu sekilde riskli olr dedi ve regli olmayi bekledim emriyolarda dinduruldu.

Canim 11 taneydi cozuldu ve 5.gune 7 tanesi geldi sonra tekrar donduruldular.benim yumoslar birazvfazls oldu progestran degerim cok yukseldi doktorum dinlenmem gerekrtigini bu sekilde riskli olr dedi ve regli olmayi bekledim emriyolarda dinduruldu.

Ben de bu değerlere hiç bakmıyorlar. En son benim de 11 tane idi, şimdi 15-17 olacak gibi. Ama doktorum transfer yapacak sanırım. Aslında dinlenmek daha iyi olurdu belki.. Hadi hayırlısı...

Ben de bu değerlere hiç bakmıyorlar. En son benim de 11 tane idi, şimdi 15-17 olacak gibi. Ama doktorum transfer yapacak sanırım. Aslında dinlenmek daha iyi olurdu belki.. Hadi hayırlısı...

Hayirlisi olsun iyi dusun sonucu guzel olsun bende oyle yapmaya calisiyorum hep dua ediyorum hepimize :) bizde kavuscaz yavrularimiza.

tmm canım haberdar ederim cok saol ilgilendiğin için..
sanada cookkk geçmiş olsun acil şifalar dilerim canım
saol canim sen gidincw genetikleri spihti testkerini filan yap de yaparlar canim.

Arkadaşlar ya benim göbeğimde yer kalmadı. Nedense bu defa çok morardı. Göbekten başka yere yapan var mı?
ne cabuk yerin bitti kiz kac
Gun oldu daha :) asil benim yerim bitti bacaga basladim orada morarinca karnima yaprim bugun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…