bu sefer denerken de demiştimki bu da düşecek desınler dusmeden öldurecem kendımı ve mektup yazacam esıme bebegm bızı bırakıyordu ama ben onu bırakmadım onunla gıdıyorm dıyecekdım sonra kıme ne hıssettıysem kım benı kırp ıncıtmısse herseyı yazıp sonunada alın bu dunya sıze kalsın dıyıp eşimden özurdıleyecektım ama yapamıyorum yapamıyacamda sanırım çünkü onu çok sevıyorum dıyorm bende gıdersem kafayı yer delırırrm ıyı olacagnı bılsem neyse ama daha kötu olur yapma dıyorm kendıme bıraz daha dayan bıraz daha cabala ümit kesme sakın elbet olacak dıyıp duruyorum şuan kendıme
Rahmin içine girerek çekilmiyomuydu bu canim ya hep öyle okudum:s
Eşimin bu ayın 24ünde testi var gitcez zeynep kamile bi sorarım bakalim canim saol çok
soruna cevap verememişim evet canım ilk denemem olacak daha önce ikikez aşılama yapıldı olmadı.canım hayırlı olsun tedavin :) inşallah sonu bebişli olsun :)
her soruna ve dra göre değişik tedaviler görüyoruz :) güzel olur inşallah :) ilk denemen mi?
canım 3 gündür çıkıyorsa yüksek değer çıkabilir hadi hayırlısı :) ama sen kan testi yaptır kesin sonucu görelim :)
canım heyecanlanman normal bebişleri alacaksın :) nsonu pozitif olur inşallah :)
canım inşallah :) dün yazdıklarını okuyunca eşini hastalığından haberdar oldum çok geçmiş olsun :) canım ya hem tüp bebek hem de bu allahım yardımcın olsun inşallah ikisinin sonucu da güzel olsun :)
aaa bu tedavi yönteminde tek değilmişim çok sevindim benim gibi cetrodite kullanacak birini görmüş olduğuma :) bende endometriyozis olduğu için onu baskılamak adına 2 ay kadar suni menopoza sokulacağım canım o yüzden dondurulacak ayrıca doktorların genel görüşüde artık dondurulmuş embriyodan yana.merhaba arkadaşlar hepinizin tedavisi hayırlısı olsun hamile kalan arkadaşlar da inşallah bebeklerini sağsalim kucağına alırlar.. daha önce yazmışmıydım bilmiyorum bu sayfaya ama şöyle bir göz gezdirmiştim.
bende bu ay tüp bebek için tedaviye başladım. öncelikle doğum kontrol hapı kullanarak başladım. 20 günüde cetrotide .ğne yaptırmaya başlayacağım adet oluncada yumurta geliştiri ilaçları kullanacağım.. ama tadavimin sonuçlanmasına daha çoook var. yumurtalalr toplandıktan sonra embriyolar dondurulacak ve lucrin kullanacağım. sanırım bir çok kişiye göre benimki çok farklı olacak varmı benim gibi karmaşık tedavi gören bilmiyorum ama bende endometriyozis var o yüzden bu şekilde bir tedavi süreci belirlendi. sabırla bekleyeceğiz yapacak birşey yok. yeter ki sonucu hayırlısı ile olumlu olsun..[/Q
mrb cnm bende hemen hemen hergün okuyorum ama pek sık yazamıyorum benimde 2.tedavim olcak banada adetten önce 7 gün cetrotide verdi farklı bi tedavi uyguluyo ilk denemede az yumurta toplandı hepsi aynı zamanda büyümüyomuş o yüzden böle bi tedavi uyguluyo herşey uygun olmazsa donduracakmış bizim doktor dondurulmuş embriyonun şansının daha yüksek olduğunu düşünüyo seninki niye dondurulacak inşallah dediğin gibi hayırlısıyla olumlu olur hepimizinki
aaa bu tedavi yönteminde tek değilmişim çok sevindim benim gibi cetrodite kullanacak birini görmüş olduğuma :) bende endometriyozis olduğu için onu baskılamak adına 2 ay kadar suni menopoza sokulacağım canım o yüzden dondurulacak ayrıca doktorların genel görüşüde artık dondurulmuş embriyodan yana.
evt cnm banada tuhaf gelmişti inşallah ilk ve son denemen olur
oldu kuzum ameliyat ama yeniledi dr kötü huylu değil dedi ama hayatımızda ne çok değiştiridi bu ameliyat ve tedvi süreci
Canim,ben cok acimasin diye radyomara gitmistim.orda vajinal usg muayenesi gibi ama icine sivi veriliyo,sonra karnindan rontgen cekiliyor..benim duydugum cok can yakan biseydi.ama simdi oyle degil sanirim,pek acimadi diyo herkes.ben daha once kan vermeye gidersem,sorarim senin icin...
Kesinlikle canim çok ama çok zor bi süreç ben nişanlıyken yaşamaya başladım o süreci sonra evlendik ve birlikte aştık bu illeti ama Allahım kimseye yaşatmasın kesinlikle yediğimiz içtiğimiz herşey değişti dünyaya bakış açımız çok sey değişti insallah sonuçlarınız güzel çıkcak kader arkadaşım benim çok zor bu beklemeler haber et çıkınca sonuçlar bana da lütfen tatlm dualarım sizinle
Hım bilmiyorum ki bende değişmiş olabilir ben netten baktım ole nasil bise diye içeriden diye anlatıyodu. Tmm canım çok saol gidersen sorarsan sevinirim:)
amin teşekürederm arkadaşım zor zamanlar yaşadım ve yaşamaktayımda ama allahıma şükür ediyorum eşim yanımda diye rabbim bu zorlukları aratacak sıkıntı yaşatmasın inş
canım ilk denemen de kavusursun bebişlerine inşallahsoruna cevap verememişim evet canım ilk denemem olacak daha önce ikikez aşılama yapıldı olmadı.
canım allahım eşlerimizi yanımızdan ayırmasın hep mutlu olmamızı sağlasın daha ne isteriz bebişimiz olursa mutluluğumuz daha da artar ama olmazsa ama azalmaz canım :) allahım başka dert vermesin :)
canım ilk denemen de kavusursun bebişlerine inşallah
asilamada 12.gun kanda degerim 22.Bu ne ankama gelir.lutfen akil verin
KIZLAR BU GÜN BIDIKIMIN SÜNETTİ İÇİN ALIŞVERİŞE GİTTİKYOK BÖYLE BİR GÜZELİK MUTLULUK BEN CİMCİMEME BAKTIM BIDIKIMDA GİYDİ SÜNETLİKLERİNİ MANKENLER GİBİ GELDİ ÖNÜMÜZE BAKIN NASIL OLMUŞUM DİYE ÇOK GÜZEL BİR SÜNNETLİK ALDI KENDİSİNE HAFTAYA PZRTS SÜNET OLACAK BEN OLMAYACAĞIM YANINDA (eşimin kontroü var )İNŞŞŞ RABBİM HEPİMİZE BÖYLE GÜZEL GÜNLER YAŞAMAYI NASİP ETSİN
inşşşşş hamile olursunda gidemezsinamin canım inşallah darısı bize :) güzel olmuşlardır teyzesi eminim :) bizim kuzu da ağustos 28 de olacak sünnet ben de olamayacağım o günkızımın ölüm yıl dönümü ama... Belki de gebe olurum temmuzdaki tedavi de yine de gidememmmmmmm :)
Slm kızlar aranıza yeni katıldım umarım aranıza katarsınız şimdiden teşekkurler.....benim transferin 9. Gunu 3 gundur 3değişik idrar testi yaptım 3 dede pozitifi gordum sizce bu testlein yanılma payı varmıdır 13 haziran kan testi gunum ben bilemedim yorumlarınızı bekliorum.....
bende tüp bebek için macerama harika başladım dün doktora gittim hsg, smear, kültür yaptırmak için bi saat gecikmeli girdim zaten doktorahsg yokmus marmarada zeynep kamil tadilattaymış kartal çok yogunmus 6ay sonraya sıra geliyomus özelde yaptır dedi, sonra smear örneği aldı tutusturdu elime onunla indim patolojiye dedi doktor giriş yapmamıs çıktım doktor gitmiş indim tekrar sekreteri aradı anlattı yapcaklar giriş çıkın yukarı dedi çıktım sekreter ben bugunluk burdayım yetkim yok yapamam yarın gelin dedi indim tekrar böyle dediler dedim iyi yarın sabah gelin ozaman dedi elimde smear örnegimle eve geldim bu sabah gidip doktora giriş yaptırdık hallettim çok sinir oldum dün ya moral fln kalmadı hsg ne kadar ki özelde kızlar:44:
inşşşşş hamile olursunda gidemezsin
canım SİZEDE GEÇMİŞ OLSUN MALESEF BİZDEDE ÇOK DEĞİŞİTİ AMA RABBİMİN BU GÜNÜNE ÇOK ŞÜKÜR
Aramıza hoşgeldin.
İnşallah kan sonucunda da harika değer çıkar.
Rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayıda nasip etsin inşallah.
canımmm rapor peşinde koşturmak da zor inan bide rapor için yaptıgın masraflar ayrıca dert
ben hsg yi 2013 başında 450tl ye narkozlu çektirmiştimmalesef çok pahalı
Allah yardımcın olsun canım
inşallah canımmmmmmmmmmmm hepimiz oluruz bu topikte gebe olmayan kalmazzzzzzzzSadece öyle demeyeyim kucağında bebeği olmayan kalmazzzzzzzzz inşallllllllllllllllaaaaahhhhhhhh
Sen bu aralarda bir tedavi düşünüyor musun canım?
Aynen canim hamdolsun Rabbime insallah hayırlısıyla bebislerimiz gelir de unuturuz o günleri:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?