2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

seherciğim SEN NELER SÖYLÜYORSUN BÖYLE NE DEMEK KENDİMİ ÖLDÜRECEĞİM VS CANIM ELBETTEKİ KOLAY ŞEYLER YAŞAMIYORSUN AMA BU DÜŞÜNDÜKLERİN HİÇ DOĞRU ŞEYLER DEĞİL SENİN ACİLEN DESTEK ALMAN GEREKİYOR İYİ BİR PSKOLOĞDAN ÖNCE KENDİNİ TOPALAMALISIN AYRICA BU YAŞANALAR SENİN SUÇUN DEĞİL İMTİHANIN EŞİNİ SEVİYORSAN (ki ben biliyoru çok seviyorsunuz ve çok yakışıyorsunuz )HEP ONUN YANINDA OLACAKSIN ONU BABA YAPAMADIM NE DEMEK KENDİNİ SUÇLAMAKTAN VAZ GEÇ BEN İNANIYORUM Kİ SEN PSKOLOJİNİ TOPALARSAN SENİN BEBEĞİN DOĞAL YOLDAN GELECEK VE 9 AY GÖBÜŞÜNDE KALIP KUCAĞINA GELECEK

Rahmin içine girerek çekilmiyomuydu bu canim ya hep öyle okudum:s

Eşimin bu ayın 24ünde testi var gitcez zeynep kamile bi sorarım bakalim canim saol çok

Canim,ben cok acimasin diye radyomara gitmistim.orda vajinal usg muayenesi gibi ama icine sivi veriliyo,sonra karnindan rontgen cekiliyor..benim duydugum cok can yakan biseydi.ama simdi oyle degil sanirim,pek acimadi diyo herkes.ben daha once kan vermeye gidersem,sorarim senin icin...

canım hayırlı olsun tedavin :) inşallah sonu bebişli olsun :)
her soruna ve dra göre değişik tedaviler görüyoruz :) güzel olur inşallah :) ilk denemen mi?
soruna cevap verememişim evet canım ilk denemem olacak daha önce ikikez aşılama yapıldı olmadı.

amin teşekürederm arkadaşım zor zamanlar yaşadım ve yaşamaktayımda ama allahıma şükür ediyorum eşim yanımda diye rabbim bu zorlukları aratacak sıkıntı yaşatmasın inş

KIZLAR BU GÜN BIDIKIMIN SÜNETTİ İÇİN ALIŞVERİŞE GİTTİK YOK BÖYLE BİR GÜZELİK MUTLULUK BEN CİMCİMEME BAKTIM BIDIKIMDA GİYDİ SÜNETLİKLERİNİ MANKENLER GİBİ GELDİ ÖNÜMÜZE BAKIN NASIL OLMUŞUM DİYE ÇOK GÜZEL BİR SÜNNETLİK ALDI KENDİSİNE HAFTAYA PZRTS SÜNET OLACAK BEN OLMAYACAĞIM YANINDA (eşimin kontroü var )İNŞŞŞ RABBİM HEPİMİZE BÖYLE GÜZEL GÜNLER YAŞAMAYI NASİP ETSİN

oldu kuzum ameliyat ama yeniledi dr kötü huylu değil dedi ama hayatımızda ne çok değiştiridi bu ameliyat ve tedvi süreci

Kesinlikle canim çok ama çok zor bi süreç ben nişanlıyken yaşamaya başladım o süreci sonra evlendik ve birlikte aştık bu illeti ama Allahım kimseye yaşatmasın kesinlikle yediğimiz içtiğimiz herşey değişti dünyaya bakış açımız çok sey değişti insallah sonuçlarınız güzel çıkcak kader arkadaşım benim çok zor bu beklemeler haber et çıkınca sonuçlar bana da lütfen tatlm dualarım sizinle

Hım bilmiyorum ki bende değişmiş olabilir ben netten baktım ole nasil bise diye içeriden diye anlatıyodu. Tmm canım çok saol gidersen sorarsan sevinirim:)

canım SİZEDE GEÇMİŞ OLSUN MALESEF BİZDEDE ÇOK DEĞİŞİTİ AMA RABBİMİN BU GÜNÜNE ÇOK ŞÜKÜR

amin teşekürederm arkadaşım zor zamanlar yaşadım ve yaşamaktayımda ama allahıma şükür ediyorum eşim yanımda diye rabbim bu zorlukları aratacak sıkıntı yaşatmasın inş

canım allahım eşlerimizi yanımızdan ayırmasın hep mutlu olmamızı sağlasın daha ne isteriz bebişimiz olursa mutluluğumuz daha da artar ama olmazsa ama azalmaz canım :) Allahım başka dert vermesin :)

soruna cevap verememişim evet canım ilk denemem olacak daha önce ikikez aşılama yapıldı olmadı.
canım ilk denemen de kavusursun bebişlerine inşallah

aminn amin amin

amin canım inşallah darısı bize :) güzel olmuşlardır teyzesi eminim :) bizim kuzu da ağustos 28 de olacak sünnet ben de olamayacağım o gün kızımın ölüm yıl dönümü ama... belki de gebe olurum temmuzdaki tedavi de yine de gidememmmmmmm :)

inşşşşş hamile olursunda gidemezsin

Aramıza hoşgeldin.
İnşallah kan sonucunda da harika değer çıkar.
Rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayıda nasip etsin inşallah.

canımmm rapor peşinde koşturmak da zor inan bide rapor için yaptıgın masraflar ayrıca dert
ben hsg yi 2013 başında 450tl ye narkozlu çektirmiştim malesef çok pahalı
Allah yardımcın olsun canım

inşşşşş hamile olursunda gidemezsin

inşallah canımmmmmmmmmmmm hepimiz oluruz bu topikte gebe olmayan kalmazzzzzzzz sadece öyle demeyeyim kucağında bebeği olmayan kalmazzzzzzzzz inşallllllllllllllllaaaaahhhhhhhh
sen bu aralarda bir tedavi düşünüyor musun canım?

Son düzenleme:
canım SİZEDE GEÇMİŞ OLSUN MALESEF BİZDEDE ÇOK DEĞİŞİTİ AMA RABBİMİN BU GÜNÜNE ÇOK ŞÜKÜR

Aynen canim hamdolsun Rabbime insallah hayırlısıyla bebislerimiz gelir de unuturuz o günleri:)

Aynen canim ya hayırlısı insallah biz o arada normale devam ya tutarsa ya tutarsa:)))

amin canım amin inşşş Yok canım bizim ufukta tedavi yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…