2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar bugün evlilik yıldönümümüz 10 haziran ama ben ne süslenebilicem nede bişey alabilcem nede evde bişey yapabilcem.eve gidip yatınca ancak dinleniyorum çünkü.sizce napayım bi akıl verin.:26:
Yildonumuz kutlu olsun kiz ne hediyesi dn buyuk hediye gobisinde bencede disardan biseyler sole yeter..
canım biliyorsun benim eşimin beyinde timör var mr çekildi endokrinde kontrolleri vardı onlar yapıldı
Gecmis olsun esine tatlim sifasi en kisa zamanda olsun..
Ah cnm o zeynep kamilinde hic biseyi bitmiyor umarim ozelde yaptirirsin.
bende bugün dr.daydım.c.tesi sabah buz bebeklerimi alıcam nasipse.şimdiye kadar heycan yoktu ama dr. bugün transfer deyince içimi bir sevinç kapladı
Buzbebekkeri 9ay seninle olsunlar...

TEŞEKÜR EDERİM CANIM RABBİM SENİDE İKİZ ANASI YAPSIN İNŞŞ

asilamada 12.gun kanda degerim 22.Bu ne ankama gelir.lutfen akil verin
hayırlı olsun diyelimm de hayırlı olsun..güzel bi başlangıç olmuş canım..aşılama tüpten farklı ilerler..söyle düşün eğer tüp bebek olsaydı ve beşinci gün embriyosu yerleştirilmiş olsaydı bugün daha yedinci günün olacakti kiiii bu çokk güzel bi değer 7. gün için..yanıltmak istemem ama büyük bi ihtimalle bebeğin seninlee gözünaydın:)))

inşallahh bebişin seninle olurda o yüzden gidemezsinnn canım

TEŞEKÜR EDERİM CANIM RABBİM SENİDE İKİZ ANASI YAPSIN İNŞŞ

Amin kiz en buyuk hayalimde o zaten senelerin acisi ikizle cikar cumlemize olsun be guzelim kim hamis olursa bi kisi daha evladina kavusmus olur..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

kızlar yemin ederim kalbim okurken pırr pırr etti yaaa bu falcı bana hep bebek diyip duruyo sinirim oynadıııı şaşkınlıktan

Bebek hayali kuran birisisin dileklerin gerçekleşmek üzere, mutluluk çok yakın demişşşşş
hane içinden biri yeni bir iş teklifi almak üzere sonu kazançlı olacak demiş
eşim bi iş için başvurmayı planlıyordu yaaaaa ayy töbeler töbesiiiiiii

ensuuuuu canımmmm biliyor mu dersin cidden bu falcı

Canim benim ya suan çok kötü ağlıyorum,ben düşük yaptın sanıyordum ama şimdi okuyunca içim bi garip olsu,allahım kimseye kaldıramayacağı acı vermesin,kimseye evlat açısı yasatmasin.diyecek baska bişey bulamıyorum yıkıldım

ben tüp açılsın diye laporoskopi olmuştum o bile benimc anımı öyle bir yaktıkiiiiiii off off 4 gün kendime gelemdim karın agrısından
inşallah bu çektiğin acılar dinecek sonunda bebeğin gelecek canımmm.

dimiii cnmm sonrasi oldukca zor.. olacaklarin gozunu korkuttum iyice:)) sagol cnm benim insallah hepimiz bu zorluklarin karsiligini alacagiz.. cok optum

Kiz ben kacirmidim ne falcisi bu..

Hayırlı olsun güzelim,darısı senin oğluna olur inşallah)))en kısa zamanda....allah yigenlerinide sana bağışlasın güzelim,allah çocukların ayaklarını taşa degdirmesin

dimiii cnmm sonrasi oldukca zor.. olacaklarin gozunu korkuttum iyice:)) sagol cnm benim insallah hepimiz bu zorluklarin karsiligini alacagiz.. cok optum

hahahha :)))) valla göz korkutmak değil ama çok değişik bir acıydı yaaa:18:
Aaaa bide yukardaki falcı bacının ne yazdıgına bir baksana bana sanada orda bi cümle yazmıştımda

Kiz ben kacirmidim ne falcisi bu..

selam tatlım bi uygulama fal programı falın resmini çekip yolluyon yorumluyo
bi kaç gündür bana üst üste bebek diyip duruyorda burda da paylaşmıştım az önce de yollamıştım böyle bu yorum geldi şaştım kaldım
yanii fala inanma falsız kalma derler ki bende öyle gönülden inanan biri değilimdir de
böle bebek falan diyince sevindim yaaa ama inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…