İNŞŞ CANIM RABBİM HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN
Yildonumuz kutlu olsun kiz ne hediyesi dn buyuk hediye gobisinde bencede disardan biseyler sole yeter..kızlar bugün evlilik yıldönümümüz 10 haziranama ben ne süslenebilicem nede bişey alabilcem nede evde bişey yapabilcem.eve gidip yatınca ancak dinleniyorum çünkü.sizce napayım bi akıl verin.:26:
Gecmis olsun esine tatlim sifasi en kisa zamanda olsun..canım biliyorsun benim eşimin beyinde timör var mr çekildi endokrinde kontrolleri vardı onlar yapıldı
Ah cnm o zeynep kamilinde hic biseyi bitmiyor umarim ozelde yaptirirsin.bende tüp bebek için macerama harika başladım dün doktora gittim hsg, smear, kültür yaptırmak için bi saat gecikmeli girdim zaten doktorahsg yokmus marmarada zeynep kamil tadilattaymış kartal çok yogunmus 6ay sonraya sıra geliyomus özelde yaptır dedi, sonra smear örneği aldı tutusturdu elime onunla indim patolojiye dedi doktor giriş yapmamıs çıktım doktor gitmiş indim tekrar sekreteri aradı anlattı yapcaklar giriş çıkın yukarı dedi çıktım sekreter ben bugunluk burdayım yetkim yok yapamam yarın gelin dedi indim tekrar böyle dediler dedim iyi yarın sabah gelin ozaman dedi elimde smear örnegimle eve geldim bu sabah gidip doktora giriş yaptırdık hallettim çok sinir oldum dün ya moral fln kalmadı hsg ne kadar ki özelde kızlar:44:
Buzbebekkeri 9ay seninle olsunlar...bende bugün dr.daydım.c.tesi sabah buz bebeklerimi alıcam nasipse.şimdiye kadar heycan yoktu ama dr. bugün transfer deyince içimi bir sevinç kapladı
TEŞEKÜR EDERİM CANIM RABBİM SENİDE İKİZ ANASI YAPSIN İNŞŞYildonumuz kutlu olsun kiz ne hediyesi dn buyuk hediye gobisinde bencede disardan biseyler sole yeter..
Gecmis olsun esine tatlim sifasi en kisa zamanda olsun..
Ah cnm o zeynep kamilinde hic biseyi bitmiyor umarim ozelde yaptirirsin.
Buzbebekkeri 9ay seninle olsunlar...
hayırlı olsun diyelimm de hayırlı olsun..güzel bi başlangıç olmuş canım..aşılama tüpten farklı ilerler..söyle düşün eğer tüp bebek olsaydı ve beşinci gün embriyosu yerleştirilmiş olsaydı bugün daha yedinci günün olacakti kiiii bu çokk güzel bi değer 7. gün için..yanıltmak istemem ama büyük bi ihtimalle bebeğin seninlee gözünaydın:)))asilamada 12.gun kanda degerim 22.Bu ne ankama gelir.lutfen akil verin
inşallahh bebişin seninle olurda o yüzden gidemezsinnn canımamin canım inşallah darısı bize :) güzel olmuşlardır teyzesi eminim :) bizim kuzu da ağustos 28 de olacak sünnet ben de olamayacağım o günkızımın ölüm yıl dönümü ama... belki de gebe olurum temmuzdaki tedavi de yine de gidememmmmmmm :)
merhaba arkadaşlar hepinizin tedavisi hayırlısı olsun hamile kalan arkadaşlar da inşallah bebeklerini sağsalim kucağına alırlar.. daha önce yazmışmıydım bilmiyorum bu sayfaya ama şöyle bir göz gezdirmiştim.
bende bu ay tüp bebek için tedaviye başladım. öncelikle doğum kontrol hapı kullanarak başladım. 20 günüde cetrotide .ğne yaptırmaya başlayacağım adet oluncada yumurta geliştiri ilaçları kullanacağım.. ama tadavimin sonuçlanmasına daha çoook var. yumurtalalr toplandıktan sonra embriyolar dondurulacak ve lucrin kullanacağım. sanırım bir çok kişiye göre benimki çok farklı olacak varmı benim gibi karmaşık tedavi gören bilmiyorum ama bende endometriyozis var o yüzden bu şekilde bir tedavi süreci belirlendi. sabırla bekleyeceğiz yapacak birşey yok. yeter ki sonucu hayırlısı ile olumlu olsun..[/Q
mrb cnm bende hemen hemen hergün okuyorum ama pek sık yazamıyorum benimde 2.tedavim olcak banada adetten önce 7 gün cetrotide verdi farklı bi tedavi uyguluyo ilk denemede az yumurta toplandı hepsi aynı zamanda büyümüyomuş o yüzden böle bi tedavi uyguluyo herşey uygun olmazsa donduracakmış bizim doktor dondurulmuş embriyonun şansının daha yüksek olduğunu düşünüyo seninki niye dondurulacak inşallah dediğin gibi hayırlısıyla olumlu olur hepimizinki
bende gelecek ay cetrotide kullanacagim uc gun bazi ilaclarla beraber.. baskilama tedavisi yapacagiz dediler.. sonraki aydada ilk adetimlede tedavi baslayacak..
geçmiş olsun cannımm ben eşinin durumunu bilmiyordum yeni öğrendim rabbim acil şifalar versinn inşallahhcanım seherin allah yardımcısı olsun valla eşimin mr haftaya çıkacak bakalım inşşş herşey youlndadır
TEŞEKÜR EDERİM CANIM RABBİM SENİDE İKİZ ANASI YAPSIN İNŞŞ
Ey yüce rabbim bana ve burada ki arkadaşlarıma en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip et
ENSU'YAbende gelecek ay cetrotide kullanacagim uc gun bazi ilaclarla beraber.. baskilama tedavisi yapacagiz dediler.. sonraki aydada ilk adetimlede tedavi baslayacak..
mrb cnm sen laporoskopini olmuşsun geçmiş olsun iyisin demi bende histeroskopi oldum hayırlı olur tedavilerimiz inşallah benim bu ay başlıcak tedavim burda bazı topiklerdeki nickleri biliyo ya insan onları hamile olduğunu görünce çok mutlu oluyo sanki çok yakın bi arkadaşın hamile gibi az önce bi arkadaşı okudum da çok mutlu oldum umutlandımda
mrb cnm sen laporoskopini olmuşsun geçmiş olsun iyisin demi bende histeroskopi oldum hayırlı olur tedavilerimiz inşallah benim bu ay başlıcak tedavim burda bazı topiklerdeki nickleri biliyo ya insan onları hamile olduğunu görünce çok mutlu oluyo sanki çok yakın bi arkadaşın hamile gibi az önce bi arkadaşı okudum da çok mutlu oldum umutlandımda
benimde laparaskopi ve histereskopi beraberdi cnm.. biraz duzeldim ama laprsk. cok cok zor birseymis Allahim kimseye yasatmasin.. bunca tedavi zor gelmemisti bu zor geldi..
sendede umarim birsey cikmamistir tedavinede basliyorsun cok sevindim cnm.. bende tonla arkadas edindim buradan artik ne yapiyorlar diye takip ediyorum hepsini.. cnm darisi basimiza bizde insallah iyi haberlerle gelecegiz..
canım ne olur böyle yapma asla ümidini kesme bizim de imtihanımız bu malesef olanları kabullenip ne yapabiliriz bundan sonra demeliyizben kızımı ölmeden önceki gece 30sn acı çekerken gördüm dayanamadım hayatta olup acı çekmesini istemedim ve istemezdim de sabaha karşı süt sağmaya kalktığımda yanlışlıkla meleğimi cennetine al dedim o dkkalarda ölmüş meleğim bu sözü söyledikten sonra çok ağladım eşim uyuttu beni onu rüyamda gördüm mutlu idi allahım yanına melek olarak aldı onları :) onlara layık olmalıyız asla ölümü düşünme hayat ne kadar zor olsa da dayanmalıyız güzel yönlerini görmeliyiz hep eşinden bahsediyorsun güzel sekilde :) ne güzel bir evliliğin var seni seven yanında olan :) çocuğu olup ta nice insanlar var mutsuz biz bunun da olumlu yanlarını görmeye çalışalım ümit etmeye devam edelim allahım inşallah bize güzel evlatlar nasip edecek her seyin hayırlısı :)
seni burada hepimiz ne çok seviyoruz unutma :) biz görmeden bu kadar seviyorsak yanındakileri düşünemiyorummmmmmmmm :)
benimde laparaskopi ve histereskopi beraberdi cnm.. biraz duzeldim ama laprsk. cok cok zor birseymis Allahim kimseye yasatmasin.. bunca tedavi zor gelmemisti bu zor geldi..
sendede umarim birsey cikmamistir tedavinede basliyorsun cok sevindim cnm.. bende tonla arkadas edindim buradan artik ne yapiyorlar diye takip ediyorum hepsini.. cnm darisi basimiza bizde insallah iyi haberlerle gelecegiz..
ben tüp açılsın diye laporoskopi olmuştum o bile benimc anımı öyle bir yaktıkiiiiiii off off 4 gün kendime gelemdim karın agrısından
inşallah bu çektiğin acılar dinecek sonunda bebeğin gelecek canımmm.
kızlar yemin ederim kalbim okurken pırr pırr etti yaaa bu falcı bana hep bebek diyip duruyo sinirim oynadıııı şaşkınlıktan
Bebek hayali kuran birisisin dileklerin gerçekleşmek üzere, mutluluk çok yakın demişşşşş
hane içinden biri yeni bir iş teklifi almak üzere sonu kazançlı olacak demiş
eşim bi iş için başvurmayı planlıyordu yaaaaa ayy töbeler töbesiiiiiii
ensuuuuu canımmmm biliyor mu dersin cidden bu falcı
KIZLAR BU GÜN BIDIKIMIN SÜNETTİ İÇİN ALIŞVERİŞE GİTTİKYOK BÖYLE BİR GÜZELİK MUTLULUK BEN CİMCİMEME BAKTIM BIDIKIMDA GİYDİ SÜNETLİKLERİNİ MANKENLER GİBİ GELDİ ÖNÜMÜZE BAKIN NASIL OLMUŞUM DİYE ÇOK GÜZEL BİR SÜNNETLİK ALDI KENDİSİNE HAFTAYA PZRTS SÜNET OLACAK BEN OLMAYACAĞIM YANINDA (eşimin kontroü var )İNŞŞŞ RABBİM HEPİMİZE BÖYLE GÜZEL GÜNLER YAŞAMAYI NASİP ETSİN
dimiii cnmm sonrasi oldukca zor.. olacaklarin gozunu korkuttum iyice:)) sagol cnm benim insallah hepimiz bu zorluklarin karsiligini alacagiz.. cok optum
Kiz ben kacirmidim ne falcisi bu..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun cannımm ben eşinin durumunu bilmiyordum yeni öğrendim rabbim acil şifalar versinn inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?