selam tatlımbi uygulama fal programı falın resmini çekip yolluyon yorumluyo
bi kaç gündür bana üst üste bebek diyip duruyorda burda da paylaşmıştım az önce de yollamıştım böyle bu yorum geldi şaştım kaldım
yanii fala inanma falsız kalma derler ki bende öyle gönülden inanan biri değilimdir de
böle bebek falan diyince sevindim yaaaama inanmıyorum
Amin kiz en buyuk hayalimde o zaten senelerin acisi ikizle cikarcumlemize olsun be guzelim kim hamis olursa bi kisi daha evladina kavusmus olur..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsun güzelim,darısı senin oğluna olur inşallah)))en kısa zamanda....allah yigenlerinide sana bağışlasın güzelim,allah çocukların ayaklarını taşa degdirmesin
Anladim ilgincmis bende ne baktiritim ne inaniri. Ama insan bole seyler duyuncada hevesleniyor..
Inslh cnm gonlundekiler olur ..
selam tatlımbi uygulama fal programı falın resmini çekip yolluyon yorumluyo
bi kaç gündür bana üst üste bebek diyip duruyorda burda da paylaşmıştım az önce de yollamıştım böyle bu yorum geldi şaştım kaldım
yanii fala inanma falsız kalma derler ki bende öyle gönülden inanan biri değilimdir de
böle bebek falan diyince sevindim yaaaama inanmıyorum
ama beni ağlattın senne güzel dular etmişsin amin yüreğine sağlık
Hadi bakalim kız hemen çalışmalara başla)))
Ben de kaave falı uygulamasına yollyip duruyom hem kendiminkini hem arkadaşlarımınkini,hatta arkadaşım falini okurken ayaktaydı yere çöktü)))
kızlar yemin ederim kalbim okurken pırr pırr etti yaaa bu falcı bana hep bebek diyip duruyo sinirim oynadıııı şaşkınlıktan
Bebek hayali kuran birisisin dileklerin gerçekleşmek üzere, mutluluk çok yakın demişşşşş
hane içinden biri yeni bir iş teklifi almak üzere sonu kazançlı olacak demiş
eşim bi iş için başvurmayı planlıyordu yaaaaa ayy töbeler töbesiiiiiii
ensuuuuu canımmmm biliyor mu dersin cidden bu falcı
ama beni ağlattın senne güzel dular etmişsin amin yüreğine sağlık
:))))) canimmmm ciddi bu bacii falii dogru bakiyorrr.. bendede hep bebek konulari cikiyor.. ablamada is degisecen cikmistiya iki haftaya 15 yillik isini degisti hemde asla dusunmezken...
cok icme bi kac yudum al dok cnm...
insallahhhh cikacakkk benn inaniyorummm. sende inannn cikacagina cnm
ağlama canımO günleride göreceksin elbet allah izin verirse
rabbim bizlere de kendi evlatlarımız için dogumgünleri sünnetler düğünler partiler yapmayı nasip etsin
kızlar yemin ederim kalbim okurken pırr pırr etti yaaa bu falcı bana hep bebek diyip duruyo sinirim oynadıııı şaşkınlıktan
Bebek hayali kuran birisisin dileklerin gerçekleşmek üzere, mutluluk çok yakın demişşşşş
hane içinden biri yeni bir iş teklifi almak üzere sonu kazançlı olacak demiş
eşim bi iş için başvurmayı planlıyordu yaaaaa ayy töbeler töbesiiiiiii
ensuuuuu canımmmm biliyor mu dersin cidden bu falcı
Şok şok şokkuzum fala inanma falsizda kalma
kızlar ben çıktım iyi geceler
Kiz ben kacirmidim ne falcisi bu..
benimde laparaskopi ve histereskopi beraberdi cnm.. biraz duzeldim ama laprsk. cok cok zor birseymis Allahim kimseye yasatmasin.. bunca tedavi zor gelmemisti bu zor geldi..
sendede umarim birsey cikmamistir tedavinede basliyorsun cok sevindim cnm.. bende tonla arkadas edindim buradan artik ne yapiyorlar diye takip ediyorum hepsini.. cnm darisi basimiza bizde insallah iyi haberlerle gelecegiz..
çok geçmiş olsun cnm ya Rabbim görüyo çektiklerimizi daha fazla bekletmesin inşallah bendede bi sorun yok polip aldık dedi ii dedi bakalım
yokk aksıne halı cam perde bırsey bırakmadm kanamm artsında gıtsın dıye ama cok yoruldm yaaa
aynen öyleeenapıyorsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?