2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Anladim ilgincmis bende ne baktiritim ne inaniri. Ama insan bole seyler duyuncada hevesleniyor..
Inslh cnm gonlundekiler olur ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin kiz en buyuk hayalimde o zaten senelerin acisi ikizle cikar cumlemize olsun be guzelim kim hamis olursa bi kisi daha evladina kavusmus olur..

EVET BİR KİŞİ DAHA SAVAŞI KAZANMIŞ OLACAK

hayırlı olsun güzelim,darısı senin oğluna olur inşallah)))en kısa zamanda....allah yigenlerinide sana bağışlasın güzelim,allah çocukların ayaklarını taşa degdirmesin

ama beni ağlattın sen ne güzel dular etmişsin amin yüreğine sağlık

Anladim ilgincmis bende ne baktiritim ne inaniri. Ama insan bole seyler duyuncada hevesleniyor..
Inslh cnm gonlundekiler olur ..

yok canım inanmak asla aklımdan geçmez sadece eglence amaçlı yani benimki
yoksa çok günah oldugunu billiyorum elbette
sadece bebek falan diyince sevindim işte ne bileyim

Hadi bakalim kız hemen çalışmalara başla)))
Ben de kaave falı uygulamasına yollyip duruyom hem kendiminkini hem arkadaşlarımınkini,hatta arkadaşım falini okurken ayaktaydı yere çöktü)))

ama beni ağlattın sen ne güzel dular etmişsin amin yüreğine sağlık

ağlama canım o günleride göreceksin elbet Allah izin verirse
Rabbim bizlere de kendi evlatlarımız için dogumgünleri sünnetler düğünler partiler yapmayı nasip etsin

Hadi bakalim kız hemen çalışmalara başla)))
Ben de kaave falı uygulamasına yollyip duruyom hem kendiminkini hem arkadaşlarımınkini,hatta arkadaşım falini okurken ayaktaydı yere çöktü)))

hahhaha
bedavası böle bakıyo ücretlisi ne dicek kim bilir
aman fala inanma falsız kalma
Neyseki halim çıksın falim

:))))) canimmmm ciddi bu bacii falii dogru bakiyorrr.. bendede hep bebek konulari cikiyor.. ablamada is degisecen cikmistiya iki haftaya 15 yillik isini degisti hemde asla dusunmezken...
cok icme bi kac yudum al dok cnm...
insallahhhh cikacakkk benn inaniyorummm. sende inannn cikacagina cnm

ayy evet sölemiştin canım ablanın işini hayret edilecek şey dogrusu
yok ddiğin gibi 1 yudum sonrası çöp :120:

Şok şok şok kuzum fala inanma falsizda kalma

Kiz ben kacirmidim ne falcisi bu..

:)) eglence cnm yoksa bende kendime kural koymustum on yila yakin hic kimseye kahve fali cevirip baktirmamistim..
bunda ucretsiz internete atiyoruz yazi geliyor.. can sikintisi mybabyide ben alistirdim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…