2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

kız patatesinden al bari bitanecik canın çeker
ketcapada banarsın
sen bi ye bak ben seni nasıl kınıcam
yersen söle taam mı

Kuzum bak yukarda mybayb nedemis oda gidiyor çikolata yemeye şimdi sen ona kız destoda birazdan gider mutfağa sabret

evet gittim bişeyler almaya ama çikolata alcam demedim ki
ben bi bardak su aldım sadece ( inanmadınız dimi )
itiraf ediyorummmm dondurma aldım

Mcdonals miay çok severim hakkını bana gondersenekız adam yanında yerken nasıl duruyorsun gece gece olsada yesem
bende değilem ki...

Kız biaralar rejimdeydin ya aman ye kız arkandayim bu aralar Psk bozuk kendimi yemeğe verdim gel beraber yiyelim

gıttınız herhalde hepiniz
bende cıkıyom o zaman(bahane oldu uykum geldı)
küstüm ama kendınıze ıyı bakın yınede ben sıkılıncada burda olun heran bana cevap yazmaya hazır...saygılar bizden

aferin ya eşine helal olsun beeee...saygılar sunuyorum valla
tatlım biz şuanda hiç mi hiç ilaç içmiyoruz sen içiyorsun bize göre sorun yok yani

hahahaaahaa

nasıl bır mantıktır sendeki aklında kalacagına mıdende kalsın
sankı yemezse ölecek

desdo bi tanecik bile patates çalmadın mı dogru sölee

dondurma yedi yaaaaa
halley daha masumdu

canım hatırlıyomusunuz bir gece saat üçe kadarmıydı tam hatırlamıyorum sohbet etmiştik de açıkmıştık hepimiz o saatte mutfağa dalmıştık

Ay evet canim gecenin ucünde yemek yemistim ay Karnım açıktı pizzami siparis versem desdo kızar ama

yemedım canım ya çünkü ben burgercıyım
vallahı acayıp uykum geldı sizler calısmıyonuz mu kız:26::26:

canım hatırlıyomusunuz bir gece saat üçe kadarmıydı tam hatırlamıyorum sohbet etmiştik de açıkmıştık hepimiz o saatte mutfağa dalmıştık

evet evet hatırladımmmm

bende herhangi bi saat yiyebilirim mc.d ve b.king
ben desdoya patates çalması için iştah kabartırdım ama bilmiyom yicek mi

gıttınız herhalde hepiniz
bende cıkıyom o zaman(bahane oldu uykum geldı)
küstüm ama kendınıze ıyı bakın yınede ben sıkılıncada burda olun heran bana cevap yazmaya hazır...saygılar bizden

yoo gitmedik ama sen gidiyorsun belli ki
hadi iyigeceler Allah rahatlık versin

aman ye gitsin yaaaa.ne olcak reji yapar zayıflarız nasılsa
Ay evet canim gecenin ucünde yemek yemistim ay Karnım açıktı pizzami siparis versem desdo kızar ama

hişşşttt sakın desdo duymasın gizli gizli yiyelim dövecek inanki..eee hamburger dedi azdırdı bizi şimdi..

dondurma yedi yaaaaa
halley daha masumdu

canan karatay saglıklı bır ınsan uyandıgında sabah ac olmalı der,zaten bır tane hormon varmıs yag yakımınımı ne hızlandırın en fazla gece salgılanırmıs ama yatmadan önce yemek yemezsen cok daha fazla salgılanıyormus.

aman ye gitsin yaaaa.ne olcak reji yapar zayıflarız nasılsa

hişşşttt sakın desdo duymasın gizli gizli yiyelim dövecek inanki..eee hamburger dedi azdırdı bizi şimdi..

ister ınanın ister ınanmayın eşimde ısrar ettı ama yemedım,yemem dersem yemem okadar ulennnnnnnnnnnnnnn.ne kızım banane yiyin yarın öbur gun sızde eşinizden tosunum lafını fuyunda görün

ee şimdi ramazanda geliyor ye yat..yandık valla zor geçecek yinee

dondurma yedi yaaaaa
halley daha masumdu

siz yerken iyi de ben yiyemem mi
yedim işte birazdan hamburger sipariş edersem şaşırma

sanki ilk defa gecenin üçünde yemek yedin de
ver ver pizza candır :102::102::102: hemen ara

yok ev hanımıyım
bu arada benimde favorim burger

Tebrikler hamilesin asilamada degerler daha dusuk oluyor,kendi yerinde dollendigi icin.zaten test gunun 14.gun olmaliydi..esinle sevinebilirsiniz

yorumlariniz icin hepinize cok tesekkur ederim.insallah bebegim benimledir.rabbim isteyen herkese nasip etsin.cuma tekrar test yaptiracagim sanirim o zaman emin olabilecegim

dondurma yedi yaaaaa
halley daha masumdu
canlarım iyi geceler gercekten gözüm kapanıyor..okullar tatıle gırsın o zaman sabahlarız bile
sizlerle sohbet guzel oluyor her nekadar topik tup bebek olsada aklım dagılıyor,zaman cabuk gecıyor.iyiki varsınız

Bu gecede birsey begendiremedim al hadi bitane daha dondurma ye:131:
nasıl bır mantıktır sendeki aklında kalacagına mıdende kalsın
sankı yemezse ölecek
can bogazdan gelir bikere yesin ne olacak
yemem kızım ben bu saatte hele abur cubur hayattaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
Iradeye bak onunde saygıyla egilmek düşer bize
Cikolatayi ben salladimniye yüzüme vurdun

Yat kuzum iyi geceler ben çalışıyorum tek çalışmam bebek içinoda heray boş

valla beğendiremedin dimi öle oldu niyeyse
yüzüne vurmadım ki çikolata parsene silah verdin parsencim ateş etmeden mudahele edeyim dedim

kızlar sohbet güzel ama sabah dr a gideceğiz ürologa erken uyumam lazım
hadi size iyigecelerrrr Allah rahatlık versin yarın görüşürüz yine akşam çayında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…