lan ne pis boğazmışsınız ne yıyonuz bu saatte bakın benım kı mcdonaldstan sıparış verdı sımdı oturdu yıyor yemıyorum ben...zaten ilaçlardan hormon alıp duruyoz şişiyoz bıde kendı elımle kendıme zarar veremem
kınıyorum sizleri
Kuzum bak yukarda mybayb nedemis oda gidiyor çikolata yemeye şimdi sen ona kızdestoda birazdan gider mutfağa sabret
Kuzum bak yukarda mybayb nedemis oda gidiyor çikolata yemeye şimdi sen ona kızdestoda birazdan gider mutfağa sabret
Mcdonals milan ne pis boğazmışsınız ne yıyonuz bu saatte bakın benım kı mcdonaldstan sıparış verdı sımdı oturdu yıyor yemıyorum ben...zaten ilaçlardan hormon alıp duruyoz şişiyoz bıde kendı elımle kendıme zarar veremem
kınıyorum sizleri
bende değilem ki...
aferin ya eşine helal olsun beeee...saygılar sunuyorum valla
tatlım biz şuanda hiç mi hiç ilaç içmiyoruz sen içiyorsun bize göre sorun yok yani
nasıl bır mantıktır sendeki aklında kalacagına mıdende kalsın
sankı yemezse ölecek
aayy o senin yeğenindi dimimaşallah ona ya çok tatlı
bende diyorum resmi bi yerden hatırlıyorum sanki:44: paylaşmıştın burda
melindama sıgınma bakimmm
gel sen böyle gel gellll bak sana dondurma alıcam ben gelll:131:
püskevitide çaya banmayı sevmem kiiii
bana sen ordan çek bi açık çay en iyisi
canım hatırlıyomusunuz bir gece saat üçe kadarmıydı tam hatırlamıyorum sohbet etmiştik de açıkmıştık hepimiz o saatte mutfağa dalmıştık
kız patatesinden al bari bitanecik canın çeker
ketcapada banarsın
sen bi ye bak ben seni nasıl kınıcam
yersen söle taam mı
evet gittim bişeyler almaya ama çikolata alcam demedim ki
ben bi bardak su aldım sadece( inanmadınız dimi )
itiraf ediyorummmm dondurma aldım
canım hatırlıyomusunuz bir gece saat üçe kadarmıydı tam hatırlamıyorum sohbet etmiştik de açıkmıştık hepimiz o saatte mutfağa dalmıştık
Mcdonals miay çok severim hakkını bana gondersene kız adam yanında yerken nasıl duruyorsun gece gece olsada yesem
Kız biaralar rejimdeydin ya aman ye kız arkandayim bu aralar Psk bozuk kendimi yemeğe verdim gel beraber yiyelim
gıttınız herhalde hepiniz
bende cıkıyom o zaman(bahane oldu uykum geldı)
küstüm ama kendınıze ıyı bakın yınede ben sıkılıncada burda olun heran bana cevap yazmaya hazır...saygılar bizden
Mcdonals miay çok severim hakkını bana gondersene kız adam yanında yerken nasıl duruyorsun gece gece olsada yesem
kız kesin yemiştir
Kız biaralar rejimdeydin ya aman ye kız arkandayim bu aralar Psk bozuk kendimi yemeğe verdim gel beraber yiyelim
Ay evet canim gecenin ucünde yemek yemistim ay Karnım açıktı pizzami siparis versem desdo kızar ama
dondurma yedi yaaaaa
halley daha masumdu
aman ye gitsin yaaaa.ne olcak reji yapar zayıflarız nasılsa
hişşşttt sakın desdo duymasın gizli gizli yiyelim dövecek inanki..eee hamburger dedi azdırdı bizi şimdi..
canan karatay saglıklı bır ınsan uyandıgında sabah ac olmalı der,zaten bır tane hormon varmıs yag yakımınımı ne hızlandırın en fazla gece salgılanırmıs ama yatmadan önce yemek yemezsen cok daha fazla salgılanıyormus.
dondurma yedi yaaaaa
halley daha masumdu
Ay evet canim gecenin ucünde yemek yemistim ay Karnım açıktı pizzami siparis versem desdo kızar ama
yemedım canım ya çünkü ben burgercıyım
vallahı acayıp uykum geldı sizler calısmıyonuz mu kız:26::26:
ister ınanın ister ınanmayın eşimde ısrar ettı ama yemedım,yemem dersem yemem okadar ulennnnnnnnnnnnnnn.ne kızım banane yiyin yarın öbur gun sızde eşinizden tosunum lafını fuyunda görün
canım iki gün sonra tekrarla ama malesef değer düşük inşallah artar tatlım
benim aşılamadan sonra 85 çıkmıştı sonra test yapmadık 10 gün sonra kese görünmedi sancı ağrı dış gebelikmiş lütfen iyice yükselene kadar testleri yenile :)
inşallah güzel sonuçlarla gelirsin :)
Tebrikler hamilesinasilamada degerler daha dusuk oluyor,kendi yerinde dollendigi icin.zaten test gunun 14.gun olmaliydi..esinle sevinebilirsiniz
hayırlı olsun diyelimm de hayırlı olsun..güzel bi başlangıç olmuş canım..aşılama tüpten farklı ilerler..söyle düşün eğer tüp bebek olsaydı ve beşinci gün embriyosu yerleştirilmiş olsaydı bugün daha yedinci günün olacakti kiiii bu çokk güzel bi değer 7. gün için..yanıltmak istemem ama büyük bi ihtimalle bebeğin seninlee gözünaydın:)))
evet evet hatırladımmmm
bende herhangi bi saat yiyebilirim mc.d ve b.king
ben desdoya patates çalması için iştah kabartırdım ama bilmiyom yicek mi
yoo gitmedik ama sen gidiyorsun belli ki
hadi iyigeceler Allah rahatlık versin
canlarım iyi geceler gercekten gözüm kapanıyor..okullar tatıle gırsın o zaman sabahlarız biledondurma yedi yaaaaa
halley daha masumdu
Bu gecede birsey begendiremedimaayy o senin yeğenindi dimimaşallah ona ya çok tatlı
bende diyorum resmi bi yerden hatırlıyorum sanki:44: paylaşmıştın burda
melindama sıgınma bakimmm
gel sen böyle gel gellll bak sana dondurma alıcam ben gelll:131:
püskevitide çaya banmayı sevmem kiiii
bana sen ordan çek bi açık çay en iyisi
nasıl bır mantıktır sendeki aklında kalacagına mıdende kalsın
sankı yemezse ölecek
Iradeye bak onunde saygıyla egilmek düşer bizeyemem kızım ben bu saatte hele abur cubur hayattaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
Cikolatayi ben salladimkız patatesinden al bari bitanecik canın çeker
ketcapada banarsın
sen bi ye bak ben seni nasıl kınıcam
yersen söle taam mı
evet gittim bişeyler almaya ama çikolata alcam demedim ki
ben bi bardak su aldım sadece( inanmadınız dimi )
itiraf ediyorummmm dondurma aldım
yemedım canım ya çünkü ben burgercıyım
vallahı acayıp uykum geldı sizler calısmıyonuz mu kız:26::26:
Bu gecede birsey begendiremedimal hadi bitane daha dondurma ye:131:
can bogazdan gelir bikere yesin ne olacak
Iradeye bak onunde saygıyla egilmek düşer bize
Cikolatayi ben salladimniye yüzüme vurdun
Yat kuzum iyi geceler ben çalışıyorum tek çalışmam bebek içinoda heray boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?