2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Avatar resiminde ki kızı biliyor musun annesinin parmağını tutmuş yawrum.

Günaydın kızçelerim...
Anneme geçtim sabahın körü kahvaltı yapıp alışverişe gidiciiizzzz...

Yildonumuz kutlu olsun kiz ne hediyesi dn buyuk hediye gobisinde bencede disardan biseyler sole yeter..

bekledim ama eşimde hiçbişey almamış yapmamış kutlamadı bile ve daha 2.senemiz.yazık valla bu erkeklere verdiğimiz emeklere..

dalga geçme ne genci
Inşallah o yaşlara sevdiklerimle gelirim hayatım

yaşı 38 olmuş birisi 36 yaşındaki birisiyle dalga geçemez yaş konusunda tabiki sevdiklerinle yaşa 86 96 ları belin bükülmüş elinde baston gözünde kavanoz dibi gözlüklerinle etrafında torunlarınla Pamuk şekeri gibi bir nine ol

İnşallah canım seneye doğum günümde doğurmayı düşünüyorum Allah kısmet ederse

kız inşallah yaaaaaaaaaaaaaaaa bende ocak doğumluyum inşallah gebeliğin devamı gelirse yavrucukta ocakta doğacak baksana

38 misiiin? Bilmiyordum kız maşallah 25 yaşında gibisi ben hep öyle hissettim. Hem 36 ile 38 arasında sanki dağlar var peeh

kız inşallah yaaaaaaaaaaaaaaaa bende ocak doğumluyum inşallah gebeliğin devamı gelirse yavrucukta ocakta doğacak baksana

Kız senin ki 1 gram olmuş maşallah, İnşallah doğum günlerimizde doğarlar demek o yüzden benim kisi tutmadı annesi gibi ikizler olmak istiyor demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…