- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Evet o başladı masum atıştırmalıktan burger dedi canımız çektiaman ye gitsin yaaaa.ne olcak reji yapar zayıflarız nasılsa
hişşşttt sakın desdo duymasın gizli gizli yiyelim dövecek inanki..eee hamburger dedi azdırdı bizi şimdi..
Sende suçu ilaçlara at ben öyle yapıyorumister ınanın ister ınanmayın eşimde ısrar ettı ama yemedım,yemem dersem yemem okadar ulennnnnnnnnnnnnnn.ne kızım banane yiyin yarın öbur gun sızde eşinizden tosunum lafını fuyunda görün
Kız gaza gelmek üzereyim ama bu saatte olmaz ya en iyisi yarın akşam yemeğe burgerlara davet ettireyim kendimisiz yerken iyi de ben yiyemem mi
yedim işte birazdan hamburger sipariş edersem şaşırma
sanki ilk defa gecenin üçünde yemek yedin de
ver ver pizza candır :102::102::102: hemen ara
yok ev hanımıyım
bu arada benimde favorim burger
canlarım iyi geceler gercekten gözüm kapanıyor..okullar tatıle gırsın o zaman sabahlarız bile
sizlerle sohbet guzel oluyor her nekadar topik tup bebek olsada aklım dagılıyor,zaman cabuk gecıyor.iyiki varsınız
kızlar sohbet güzel ama sabah dr a gideceğiz ürologa erken uyumam lazım
hadi size iyigecelerrrr Allah rahatlık versin yarın görüşürüz yine akşam çayında
Kızlar sanırım deprem oldu:18::18::18: inşallah bana öyle gelmiştir korktum ya
yok yok canım korkma olmadı.ben radar gibiyim duymadım.zaten yakınız bizde duyardık herhalde:26::26:
Inşallah canım :18::18:açlıktan başım döndü herhalde
yok yok canım olmadı korkma.
Kız olmuş deprem arkadaşlar yazmış :18::18:
Kuzum bende çıkıyorum iyi geceler yarın görüşürüz öptüm
nerde oturuyorsun il olarak ankaraya uzak sanırım ezanınız geç okunuyorramazanda yandınız valla
Ne güzel demissin yine,çok haklisin....allah senijngonlune göre versin iyi yürekli arkadaşım.suan senin için okadar içten dua ediyorum ki anlatamam.innnnnnsallah saglili,sıhhatli,hayırlı bir evladin olur...bide doğru dua et hayirli ise olsun deme,hayırlısıyla olsun de
Canım benim düşüncelerin için çok çok teşekkür ederim inanır mısın sen bana iyi insan olmam konusunda beni müthiş yüreklendiriyor arka çıkıyorsun, biliyorsun bazen insanlar iyi yürekli olmayı unutabiliyor.
Ve asıl söylemem gereken şey şu; asıl o senin iyi yürekliliğin, güzelliğin sen iyi yürekli ve güzellik içinde olmasan bende ki o dediklerini asla göremezdin.
Dua etmenede o kadar çok sevindim ki bu gün benim doğum günün bana en güzel hediyeyi verdin sağ ol arkadaşım
bide doğru dua et hayirli ise olsun deme,hayırlısıyla olsun de: KATILIYORUM ARKADAŞIM HAKLISIN
dondurma yedi yaaaaa
halley daha masumdu
Ay evet canim gecenin ucünde yemek yemistim ay Karnım açıktı pizzami siparis versem desdo kızar ama
yemedım canım ya çünkü ben burgercıyım
vallahı acayıp uykum geldı sizler calısmıyonuz mu kız:26::26:
Canlarım gece yazışmalarınızı okudum açıkçası kıskandımevet evet hatırladımmmm
bende herhangi bi saat yiyebilirim mc.d ve b.king
ben desdoya patates çalması için iştah kabartırdım ama bilmiyom yicek mi
yoo gitmedik ama sen gidiyorsun belli ki
hadi iyigeceler Allah rahatlık versin
Ceydaaa canım doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu, sağlıklı yılların olsun. Bu yaşın sana gönlündekini getirsin, en mutlu yaşın olsun inşallah.
Canım benim düşüncelerin için çok çok teşekkür ederim inanır mısın sen bana iyi insan olmam konusunda beni müthiş yüreklendiriyor arka çıkıyorsun, biliyorsun bazen insanlar iyi yürekli olmayı unutabiliyor.
Ve asıl söylemem gereken şey şu; asıl o senin iyi yürekliliğin, güzelliğin sen iyi yürekli ve güzellik içinde olmasan bende ki o dediklerini asla göremezdin.
Dua etmenede o kadar çok sevindim ki bu gün benim doğum günün bana en güzel hediyeyi verdin sağ ol arkadaşım
bide doğru dua et hayirli ise olsun deme,hayırlısıyla olsun de: KATILIYORUM ARKADAŞIM HAKLISIN
İyiki doğdun ceyde,iyi doğdun ceyda iyiki doğdun iyiki doğdun,mutlu yıllar sanaaaaa.
Bu yeni yaşında herşey gönlünce olsun ve sağlıklı bebeği olsun canim
Vallahi bugün yorucuydu,okul öğleden sonraya kadardı,sonra annemi izmite yolcu ettim,arkadaşla çarşı dolandik eve geldim,esimde maça gitti bende vurdum kafayı yattim.kucukaga için uyandım))) ne kadar salak dizi izliyon demeyinde
Canım monicim Allah razı olsun, doğum günümü ilk kutlayan sensin arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?