2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
aman ye gitsin yaaaa.ne olcak reji yapar zayıflarız nasılsa

hişşşttt sakın desdo duymasın gizli gizli yiyelim dövecek inanki..eee hamburger dedi azdırdı bizi şimdi..
Evet o başladı masum atıştırmalıktan burger dedi canımız çekti
ister ınanın ister ınanmayın eşimde ısrar ettı ama yemedım,yemem dersem yemem okadar ulennnnnnnnnnnnnnn.ne kızım banane yiyin yarın öbur gun sızde eşinizden tosunum lafını fuyunda görün
Sende suçu ilaçlara at ben öyle yapıyorum yoksa görüyorsunuz hayatta bu saatte yemem tek suçlu ilaçlar
Kız gaza gelmek üzereyim ama bu saatte olmaz ya en iyisi yarın akşam yemeğe burgerlara davet ettireyim kendimi

Çok haklısın kuzum burası süper bir topik hepinizi seviyorum iyi geceler canım

kızlar sohbet güzel ama sabah dr a gideceğiz ürologa erken uyumam lazım
hadi size iyigecelerrrr Allah rahatlık versin yarın görüşürüz yine akşam çayında

Iyi geceler canim yarın işleriniz su gibi gitsin bizi habersiz bırakma

Kızlar sanırım deprem oldu:18::18::18: inşallah bana öyle gelmiştir korktum ya

Canım benim düşüncelerin için çok çok teşekkür ederim inanır mısın sen bana iyi insan olmam konusunda beni müthiş yüreklendiriyor arka çıkıyorsun, biliyorsun bazen insanlar iyi yürekli olmayı unutabiliyor.

Ve asıl söylemem gereken şey şu; asıl o senin iyi yürekliliğin, güzelliğin sen iyi yürekli ve güzellik içinde olmasan bende ki o dediklerini asla göremezdin.

Dua etmenede o kadar çok sevindim ki bu gün benim doğum günün bana en güzel hediyeyi verdin sağ ol arkadaşım

bide doğru dua et hayirli ise olsun deme,hayırlısıyla olsun de: KATILIYORUM ARKADAŞIM HAKLISIN

Ceydaaa canım doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu, sağlıklı yılların olsun. Bu yaşın sana gönlündekini getirsin, en mutlu yaşın olsun inşallah.

dondurma yedi yaaaaa
halley daha masumdu

Ay evet canim gecenin ucünde yemek yemistim ay Karnım açıktı pizzami siparis versem desdo kızar ama

yemedım canım ya çünkü ben burgercıyım
vallahı acayıp uykum geldı sizler calısmıyonuz mu kız:26::26:

Canlarım gece yazışmalarınızı okudum açıkçası kıskandım neyse başka akşam beraber oluruz.
Şimdi size niye yazdım söyleyeyim, kızlar tedavi sürecindeyiz asla konuştuğunuz bu tür şeyler yemeğin sağlıklı beslenen yediğimiz her zararlı şey bize eksi olarak geri dönecektir. Lütfen sağlıklı beslenin, doğal meyveler sebzeler yiyin, hamburgerden, pizzadan, patates kızartmasından, koladan, market yoğurt ve ayranlardan, sosis, salamdan, fazla ekmekten, tuz ve tatlıdan kesinlikle ama kesinlikle uzak durun

Ceydaaa canım doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu, sağlıklı yılların olsun. Bu yaşın sana gönlündekini getirsin, en mutlu yaşın olsun inşallah.

Canım monicim Allah razı olsun, doğum günümü ilk kutlayan sensin arkadaşım

İyiki doğdun ceyde,iyi doğdun ceyda iyiki doğdun iyiki doğdun,mutlu yıllar sanaaaaa.
Bu yeni yaşında herşey gönlünce olsun ve sağlıklı bebeği olsun canim

Kızlar doğum günüme hepiniz davetlisiniz. Sizlere pasta yaptım hepimiz yiyelim
Bu arada 36 oldum

İyiki doğdun ceyde,iyi doğdun ceyda iyiki doğdun iyiki doğdun,mutlu yıllar sanaaaaa.
Bu yeni yaşında herşey gönlünce olsun ve sağlıklı bebeği olsun canim

Teşekkür ederim canımmmm beniim
Allah hepimizi sevindirsin inşallah inşallah

Sen İzmitlisin değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…