2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kız senin ki 1 gram olmuş maşallah, İnşallah doğum günlerimizde doğarlar demek o yüzden benim kisi tutmadı annesi gibi ikizler olmak istiyor demek

evet ya yarın kalp atışına gitcez heyecandan ölcem ya geçmiyo günler inşallah rabbim yardımcımız olurda duyulur devamı gelir aminnnnnnnnn.inşallahta senin ikizler burcu bebeğin bi an önce gelir kız bide ikiz gelirmiş haha

Ah cnm o zeynep kamilinde hic biseyi bitmiyor umarim ozelde yaptirirsin.

bakalm canm ya artık kısmet neresiyse orda yaptırırım

Kızlar doğum günüme hepiniz davetlisiniz. Sizlere pasta yaptım hepimiz yiyelim
Bu arada 36 oldum

Eki Görüntüle 1153254

kuzuuummmmm ceydamm canmmm iyi ki dogdun canm arkadaşım musmustu seneler geçir inşallah vee dogum gününde dogur inşallaaah sonra butun hediyeler kızceye gitsin çoook seviyoom seni

Günaydın kızçelerim...
Anneme geçtim sabahın körü kahvaltı yapıp alışverişe gidiciiizzzz...

günaaydııın ohh kahvaltılar anadan

günaydınlar canlarrr

günaayydııınnnn kuzum

bekledim ama eşimde hiçbişey almamış yapmamış kutlamadı bile ve daha 2.senemiz.yazık valla bu erkeklere verdiğimiz emeklere..

o da yorulmustur canm tedavi süreci fln gelmemiştir aklına öle sıkmak yok canını bizde de hep ben süpriz yaparım genelde kocam arada sırada yapar

Kız deme öyle utanıyorum

AAAAAAAAAAA NEDEN UTANIYORSUN YÜREĞİN (yüreğiniz)ÇOK GÜZEL VE BEN BÖYLE GÜZEL DOSTLAR BULDUĞUM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM HATTA KK SAYESİNDE BU DOSTLUĞU ÇOK DAHA İLERİ GÖTÜRÜP GÖRÜŞTÜĞÜM DOSTLARIM VAR TELDE YÜZYÜZE SİZİ SEVİYORUM ÜLENNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

38 misiiin? Bilmiyordum kız maşallah 25 yaşında gibisi ben hep öyle hissettim. Hem 36 ile 38 arasında sanki dağlar var peeh

kızlaaarrr sizin kimlikleri bayaa erken almıslar heralde taş gibi hatunlarsınız ya ne 36sı ne 38i 25lik çıtırlarım benmm

ayyy inşallah kuzum pıt pıtları duyar gelirsin yarın canm benm maşallah size

bizde seviyoruz kiiiii

teşekürler canımmmmm

o da yorulmustur canm tedavi süreci fln gelmemiştir aklına öle sıkmak yok canını bizde de hep ben süpriz yaparım genelde kocam arada sırada yapar

kız yok benmki bildiğin yalancı..neymiş efendim sen unuttun sanmıştım hatırlatıp üzmek istemedim.hediye alamadım param yoktu...yalan söylüyor ya sigaraya para buluyorda tek bi gülemi bulamicak.gerçekten çok üzgünüm ya

bekledim ama eşimde hiçbişey almamış yapmamış kutlamadı bile ve daha 2.senemiz.yazık valla bu erkeklere verdiğimiz emeklere..

Canım ya bu sene sen hamile olduğun için onun daha hassas davranması gerekirdi haklısın tabii. Ama benim önerim, böyle özel günlerde sessizce bir sürpriz beklemek yerine bizim gibi yapın. Biz 1 hafta kadar önceden konuşuruz, "yıldönümümüz yaklaşıyor, şu güne denk geliyor, ne yapsak?" diye. Çıkarız sevdiğimiz bir mekana gidip bir yemek yer döneriz. Mayıs'ta 3. yılımız doldu. Benim eşim de bana hediye almamış ama işyerime çok güzel bir çiçek gönderdi, notla beraber. Beni mutlu etti, onore etti. Daha ne olsun dedim ben de. Akşam da yemeğe gittik geldik. Planlı bir şey olduğu için "bakalım hatırlayacak mı, beni dışarı çıkaracak mı" stresi yok :) Doğum günleri öncesinde de aynı şeyi yapıyorum, kafam rahat :))

Ne güzel olur değil mi hem ikiz hem ikiz burcu

anaaammm kalp atışı zamanı mı geldi
ay ne kadar güzel maşallah yaaa.... Allah bize de göstersin o günleri

herkeze günaydın mutlu günler olsun inşallah şu mübarek günlerde rabbım herkezın ellerını gerı cevırmesın gönlümüzü ferahlatsın dünkü yazdıklarınızın hepsını okudum hepınıze teşekkurler desteklerınız ıcın kızlar

Son düzenleme:

Akşam seni konuştuk ama sen yoktun canım.
İyiki doğdun güzeller güzeli arkadaşım.iyi ki varsın.senin gibi iyi yürekli birini tanıdığım için çok şanslıyım..
Sen herşeyin en iyisini hakediyorsun.allahım gönlüne göre istediğini hayırlısıyla versin inş..

anaaammm kalp atışı zamanı mı geldi
Ay ne kadar güzel maşallah yaaa.... Allah bize de göstersin o günleri

kesinlikle bende öyle yapcam bundan sonra aşkım bu sene napıyoruz dicem yoksa adam sürprizden anlamıyo yani Kalp atışlarını değil doğumunu görcez senin az sabrettte

kizlar nasilsiniz.ben bildiginiz gibi beklemedeyim.sehir disindayim tahlilimi yeniletemiyorum.cumayi beklemek zorundayim.ooooofffff benim gibi 12.gun degeri 22 olup yukseken varmi aranuzda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…