rica ederim yüreği güzel arkadaşım
38 misiiin? Bilmiyordum kız maşallah 25 yaşında gibisi ben hep öyle hissettim. Hem 36 ile 38 arasında sanki dağlar var peeh
Kız senin ki 1 gram olmuş maşallah, İnşallah doğum günlerimizde doğarlar demek o yüzden benim kisi tutmadı annesi gibi ikizler olmak istiyor demek
Ah cnm o zeynep kamilinde hic biseyi bitmiyor umarim ozelde yaptirirsin.
Kızlar doğum günüme hepiniz davetlisiniz. Sizlere pasta yaptım hepimiz yiyelim
Bu arada 36 oldum
Eki Görüntüle 1153254
Günaydın kızçelerim...
Anneme geçtim sabahın körü kahvaltı yapıp alışverişe gidiciiizzzz...
günaydınlar canlarrr
bekledim ama eşimde hiçbişey almamış yapmamış kutlamadı bile ve daha 2.senemiz.yazık valla bu erkeklere verdiğimiz emeklere..
Kız deme öyle utanıyorum
yaşı 38 olmuş birisi 36 yaşındaki birisiyle dalga geçemez yaş konusundatabiki sevdiklerinle yaşa 86 96 ları belin bükülmüş elinde baston gözünde kavanoz dibi gözlüklerinle etrafında torunlarınla Pamuk şekeri gibi bir nine ol
38 misiiin? Bilmiyordum kız maşallah 25 yaşında gibisi ben hep öyle hissettim. Hem 36 ile 38 arasında sanki dağlar var peeh
evet ya yarın kalp atışına gitcez heyecandan ölcem ya geçmiyo günlerinşallah rabbim yardımcımız olurda duyulur devamı gelir aminnnnnnnnn.inşallahta senin ikizler burcu bebeğin bi an önce gelir kız bide ikiz gelirmiş haha
AAAAAAAAAAANEDEN UTANIYORSUN YÜREĞİN (yüreğiniz)ÇOK GÜZEL VE BEN BÖYLE GÜZEL DOSTLAR BULDUĞUM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM HATTA KK SAYESİNDE BU DOSTLUĞU ÇOK DAHA İLERİ GÖTÜRÜP GÖRÜŞTÜĞÜM DOSTLARIM VAR TELDE YÜZYÜZE SİZİ SEVİYORUM ÜLENNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bakalm canm ya artık kısmet neresiyse orda yaptırırım
kuzuuummmmm ceydamm canmmm iyi ki dogdun canm arkadaşım musmustu seneler geçir inşallah vee dogum gününde dogur inşallaaah sonra butun hediyeler kızceye gitsinçoook seviyoom seni
günaaydııın ohh kahvaltılar anadan
günaayydııınnnn kuzum
o da yorulmustur canm tedavi süreci fln gelmemiştir aklına öle sıkmak yok canınıbizde de hep ben süpriz yaparım genelde kocam arada sırada yapar
kızlaaarrr sizin kimlikleri bayaa erken almıslar heralde taş gibi hatunlarsınız ya ne 36sı ne 38i 25lik çıtırlarım benmm
Ayyy inşallah kuzum pıt pıtları duyar gelirsin yarın canm benm maşallah size
o da yorulmustur canm tedavi süreci fln gelmemiştir aklına öle sıkmak yok canınıbizde de hep ben süpriz yaparım genelde kocam arada sırada yapar
25 gösteriyorum değilmiaman 38 olsam 50 olsam ne
bekledim ama eşimde hiçbişey almamış yapmamış kutlamadı bile ve daha 2.senemiz.yazık valla bu erkeklere verdiğimiz emeklere..
evet ya yarın kalp atışına gitcez heyecandan ölcem ya geçmiyo günlerinşallah rabbim yardımcımız olurda duyulur devamı gelir aminnnnnnnnn.inşallahta senin ikizler burcu bebeğin bi an önce gelir kız bide ikiz gelirmiş haha
Canlarım gece yazışmalarınızı okudum açıkçası kıskandımneyse başka akşam beraber oluruz.
Şimdi size niye yazdım söyleyeyim, kızlar tedavi sürecindeyiz asla konuştuğunuz bu tür şeyler yemeğin sağlıklı beslenen yediğimiz her zararlı şey bize eksi olarak geri dönecektir. Lütfen sağlıklı beslenin, doğal meyveler sebzeler yiyin, hamburgerden, pizzadan, patates kızartmasından, koladan, market yoğurt ve ayranlardan, sosis, salamdan, fazla ekmekten, tuz ve tatlıdan kesinlikle ama kesinlikle uzak durun
ne güzel olur değil mi hem ikiz hem ikiz burcu
canım ya bu sene sen hamile olduğun için onun daha hassas davranması gerekirdi haklısın tabii. Ama benim önerim, böyle özel günlerde sessizce bir sürpriz beklemek yerine bizim gibi yapın. Biz 1 hafta kadar önceden konuşuruz, "yıldönümümüz yaklaşıyor, şu güne denk geliyor, ne yapsak?" diye. çıkarız sevdiğimiz bir mekana gidip bir yemek yer döneriz. Mayıs'ta 3. Yılımız doldu. Benim eşim de bana hediye almamış ama işyerime çok güzel bir çiçek gönderdi, notla beraber. Beni mutlu etti, onore etti. Daha ne olsun dedim ben de. Akşam da yemeğe gittik geldik. Planlı bir şey olduğu için "bakalım hatırlayacak mı, beni dışarı çıkaracak mı" stresi yok :) doğum günleri öncesinde de aynı şeyi yapıyorum, kafam rahat :))
anaaammm kalp atışı zamanı mı geldi
Ay ne kadar güzel maşallah yaaa.... Allah bize de göstersin o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?