Yaaaaaa gercekmi çok üzüldüm,allahım sabrını versin.ben o resmi öylesine sanıyordum.ne acılar var vallahi olmuyor diye uzuluyoz ama.sağlıkla sihhatle olur insallah.allahım yüzünü guldursun kafunderin...
Demistim,tup bebekte randevu yok,cunku kimse regl gununu onceden kestiremez.ben orda rapor cikartip ilk denememi yaptirdim.pek hijyen yok,kalabalik evet ama dr lar bence gayet iyi.tuttu da ama gelisemedi ve kurtaj oldum simdi ozelde yaptirdim.zaten ozelde de kimse dr la rahat rahat konusamiyo,gordugum kadariyla..raporsuz yaptiracaksan 1500tl civarinda tedavi masrafi+ilac parasi veriyorsun.ama rapor cikartirsan 409tl+ilac katki payi(700-1000tl) oduyorsun. Reglin 2.3.gunu gidersen kan verir,vajinal usg,ekg,tiroid usg,akciger rontgeni cektirip dosyani hazirlamaya baslarsin..gebe kaldigimda anamam vardi,sagolsunlar cok da yardimci ve destek olmuslardi,cok moral vermislerdi bana...[/QUOTE
Sanirim raporsuz dha maliyetli oluyo bide raporu ckardgnda tekrarna grek yok dme ozelde bile kullaniyosn oyle okumustm bi yerde cnm inslh rabbim.sifani verir cok Sağol
Yanınıda bana ayır,ekmeksiz etinden bolca yeriz ama ben Adanadayim burda ki kebab gibi lezzetli olur umarim
Tamam daha önce bahsetmiştin. Annen her halde abine gitti.
Gel otur yanımaay Adana'nın kebaplarindan sonra bizimkini begenmezsin :18::18: eee idare et bugunluk üstümde mangal koktu parti kızı nerdesin:84::84::84::84::84::84:
Allh razi olsun cnm devltteki muameleyi cok ii bilirim ama muhtaclik iste uyardgn icin sagol cnm tup.bebek hakknda hc fkrim yok dha yeni ogrendk azoyu once kndmde.prblem dye hc esme test ypmamstk sanrm.once gdip sureci ogrenmem lazim nerde yaptriyisn suan peki rabbim snada gonlndekini nasip etsn
Gündüz sıcak ya oyüzden katılım az aksama bizim kızlarda gelir parsen mybayb parti kaldığı yerden devam eder hadi biz oynayalımay buradayım kızım bağırma kulaklarım patladı
koca bahçeyi açtım katılım çok az
Gündüz sıcak ya oyüzden katılım az aksama bizim kızlarda gelir parsen mybayb parti kaldığı yerden devam eder hadi biz oynayalım:118::118:
Hayatım ben havuza giriyorum çıkınca yemek yiğcem
:118:
çıstak çıstak çıstak
:118::118::118::118::118::118:
Hayatım ben havuza giriyorum çıkınca yemek yiğcem
:118:
çıstak çıstak çıstak
:118::118::118::118::118::118:
Allahım yarabbim ofisten okuduğum şeylere bak :) basıcam istifayı şimdi. İki ekmek bi süt alırsınız artık her gün bana.
Alırız kuzum hatta bir gün bana bir gün melindama bir gün ensuya bir gün mybaby ye vs vs gelirsin yedirir içerir geçindiririz seni hayatım
Allahım yarabbim ofisten okuduğum şeylere bak :) basıcam istifayı şimdi. İki ekmek bi süt alırsınız artık her gün bana.
Bende arkandan atliyorum hoöoooooop cupsss Ohhh serinledimKarnım açıktı ben mangal tarafina geçiyorum:125::125:
Allah razı olsun valla bunu bilmek de güzel. Mecbur değilim demek çalışmaya. :)
Takıl bize hayatını yaşaay şekerim alırız tabi hadi bas istifayı gel havuza bende fazla bikini var 👙🏊🏄🍼🍶🍼Bak bugünkü sütun benden
Topiğe gelen ziyaretçiler nereye düştük böyle, nasıl bir tüp bebek yapacaklar topiği burası, bunlar deli midir nedir diyecekleraslında biz mangal için tüp yapıyoruz da selamlar
biri mangalmı dediiiiiiiiii ben yakarım ben yakarım
Kizlar bu parti supermis valla..canim cekti resmen bi havuza atlayim,bi ceyrek arasi mangal et....Dans dans dans,gercekten kendimi havuz basinda hissettim,zaten yan gelip yatiyorum su an:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?