2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Yaaaaaa gercekmi çok üzüldüm,allahım sabrını versin.ben o resmi öylesine sanıyordum.ne acılar var vallahi olmuyor diye uzuluyoz ama.sağlıkla sihhatle olur insallah.allahım yüzünü guldursun kafunderin...

Amin canım inşallah yüzünü güldürür Allahım

Yanınıda bana ayır,ekmeksiz etinden bolca yeriz ama ben Adanadayim burda ki kebab gibi lezzetli olur umarim

Gel otur yanıma ay Adana'nın kebaplarindan sonra bizimkini begenmezsin :18::18: eee idare et bugunluk üstümde mangal koktu parti kızı nerdesin:84::84::84::84::84::84:

Gel otur yanıma ay Adana'nın kebaplarindan sonra bizimkini begenmezsin :18::18: eee idare et bugunluk üstümde mangal koktu parti kızı nerdesin:84::84::84::84::84::84:

ay buradayım kızım bağırma kulaklarım patladı
koca bahçeyi açtım katılım çok az

canım öncelikle tüp bebek bölümüne adetin 2.yada 3.günü git ama sabah 8 de z.kamilde ol.Sana bir kağıt verecekler adetliyken hormon testlerin,ultrason muayenen vb.işlemler yapılacak. adetten sonra jinekoloji bölümüne randevu alıp smear,kültür vb. işlemler yapılacak. Bide adetliyken gittiğinde rahim filmi çekilmediysen gün al adet bitiminde çekiliyor çünkü(bu arada parantez açayım ben z.kamilde çektirdim hiçbir sıkıntı yaşamadım özellere para bayılmana gerek yok.hafif sızı sadece bunun dışında bir acısı yok emin ol ben hikayelere aldanıp büyük stresle gittim işlem bitince acısından ağrısından değil psikolojik olarak ağladım rahatlamış hissettim kendimi) eşin için 2-3 adet sperm testi istenir onun da hormon testleri felan.tüm evraklarını tamamladığında dosyan açılır. bu arada sgk nın şartları var tüp bebek için bunları netten araştır.z.kamile gittiğinde de sağlık kuruluna uğra şartları detaylı öğren. çünkü 3 yıl evli olmak size gerekmez çünkü hiç sperm çıkışı yok. ama sgk şartları olması gerekiyor 5 yıllık sigorta girişi ve 900 iş günü prim ödenmiş olması lazım.

Aklına takılan bişey olursa sor canm hepimiz bu yollardan geçiyoruz. Bende burdaki arkadaşlardan destek alarak öğrendim.

İstanbul Eurofertilde denedim 2 denememi de önermem aklında bulunsun. fiyatı ucuz cazip geliyor ama iş yok orda.laboratuvar ıyı değil. doktorla birebir irtibat yok. hemşireler seni tanımıyor. bide klasik tedavi uygulanıyor. herkese aynı yani olmazsa olmadı diyor bir çözüm aramıyor.ben raporumu alıp ya istanbul tüp bebek emre bey (tercihim daha çok bu yönde)yada medicana beylikdüzü selman bey e gitmeyi düşünüyorum. imkan olsa şişli memorial nur dokuzeylül hastane başarısı çok yüksek.

ay buradayım kızım bağırma kulaklarım patladı
koca bahçeyi açtım katılım çok az
Gündüz sıcak ya oyüzden katılım az aksama bizim kızlarda gelir parsen mybayb parti kaldığı yerden devam eder hadi biz oynayalım :118::118:

Gündüz sıcak ya oyüzden katılım az aksama bizim kızlarda gelir parsen mybayb parti kaldığı yerden devam eder hadi biz oynayalım :118::118:

Hayatım ben havuza giriyorum çıkınca yemek yiğcem

:118:
çıstak çıstak çıstak
:118::118::118::118::118::118:

çıstak çıstak çıstak

Allahım yarabbim ofisten okuduğum şeylere bak :) basıcam istifayı şimdi. İki ekmek bi süt alırsınız artık her gün bana.

çıstak çıstak çıstak

Bende arkandan atliyorum hoöoooooop cupsss Ohhh serinledim Karnım açıktı ben mangal tarafina geçiyorum:125::125:

Son düzenleme:
Allahım yarabbim ofisten okuduğum şeylere bak :) basıcam istifayı şimdi. İki ekmek bi süt alırsınız artık her gün bana.

Alırız kuzum hatta bir gün bana bir gün melindama bir gün ensuya bir gün mybaby ye vs vs gelirsin yedirir içerir geçindiririz seni hayatım

Alırız kuzum hatta bir gün bana bir gün melindama bir gün ensuya bir gün mybaby ye vs vs gelirsin yedirir içerir geçindiririz seni hayatım

Allah razı olsun valla bunu bilmek de güzel. Mecbur değilim demek çalışmaya. :)

Takıl bize hayatını yaşa ay şekerim alırız tabi hadi bas istifayı gel havuzabende fazla bikini var 👙🏊🏄🍼🍶🍼Bak bugünkü sütun benden

Bende arkandan atliyorum hoöoooooop cupsss Ohhh serinledim Karnım açıktı ben mangal tarafina geçiyorum:125::125:

Topiğe gelen ziyaretçiler nereye düştük böyle, nasıl bir tüp bebek yapacaklar topiği burası, bunlar deli midir nedir diyecekler aslında biz mangal için tüp yapıyoruz da selamlar

Allah razı olsun valla bunu bilmek de güzel. Mecbur değilim demek çalışmaya. :)

Hiç değilsin canım istifanı bas gel, yarımız çalışıyoruz ekmek parası kazanıyoruz yarımız da yemek yapar yer içer gül gibi geçiniriz.

Takıl bize hayatını yaşa ay şekerim alırız tabi hadi bas istifayı gel havuzabende fazla bikini var 👙🏊🏄🍼🍶🍼Bak bugünkü sütun benden

Topiğe gelen ziyaretçiler nereye düştük böyle, nasıl bir tüp bebek yapacaklar topiği burası, bunlar deli midir nedir diyecekler aslında biz mangal için tüp yapıyoruz da selamlar

Kizlar bu parti supermis valla..canim cekti resmen bi havuza atlayim,bi ceyrek arasi mangal et....Dans dans dans,gercekten kendimi havuz basinda hissettim,zaten yan gelip yatiyorum su an:))

biri mangalmı dediiiiiiiiii ben yakarım ben yakarım

Kiiz bu mangal konusunda sana ihtiyacim var galiba kac zamandir hatta yildir canim mangal et istiyor.ama esim mangal yapmiyor bana".bi arada ankaraya geldigimde bulusalim da sen bana yap bari arkadasim:)

ne haber fıstıklar işlerimi bitirdim çay yaptım geldim

Kizlar bu parti supermis valla..canim cekti resmen bi havuza atlayim,bi ceyrek arasi mangal et....Dans dans dans,gercekten kendimi havuz basinda hissettim,zaten yan gelip yatiyorum su an:))

Resimleri gördün mü? Havuz masa resimlerini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…