2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
anaaaammmm geç kaldım bana pasta kalmadı mııııı

Rabbim yüreğinden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin inşalllaaahhhhhhh mutlu musmutlu yılların olsun, sağlıkla yaşlan.....

kıjııııııım benim pastam çok büyük tüm topiğe göre yaptım gel ye bir tanem

Canım iyi ve güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum

Canım tese ameliyatını senden yumurta toplandığı gün yapıyorlar.

Kızlarrr naber? 4 aydır yoktum neler oldu anlatın ? durumları var mı herkeste? Ben bu ay 2 adet dondurmamı aldım 21 Haziran test tarihim

Geçmişi pek okuyamadım işten ama doğum günü partine yetiştim galiba :)
İyki doğdun canım dilediğin gibi olsun yeni yaşında her şey. Öpüyorum :)

Canım çok teşekkür ederim parta akşama kadar devam edecek. Bikinini giy gel havuz partimiz var 3 te mangal yapacağız

Kızlar saat 3 de bikinilerinizi giyin gelin havuz partisi var mangal da yapacağız

Kızlar saat 3 de bikinilerinizi giyin gelin havuz partisi var mangal da yapacağız

Mutlu yillar canim..yeni yasinda hersey gonlunce olsun..hep mutlu ol yuzun hep gulsun insallahhh...♡♥♡♥♡♥♡♥ hepiyde bort dey tu yuuu :)))

ne partisi kız senin doğumgünün mü canım tebrik ederim aslında 30 undan sonra pek tebrik edilecek bir durum değil ama naparsın adet olmuş bende bir 34 olarak bu 30 lara hiç ısınamadım

YOLA ÇIKTIm bile👙🎹🎷🎺🎤📷🎈🍰🍦🍕🍭🍧🍗🍖🍡🍔🍫🍷🍷🍸🍻 ben parti için hazırım

Mutlu yillar canim..yeni yasinda hersey gonlunce olsun..hep mutlu ol yuzun hep gulsun insallahhh...♡♥♡♥♡♥♡♥ hepiyde bort dey tu yuuu :)))
Teşekkür ederim canım
ne partisi kız senin doğumgünün mü canım tebrik ederim aslında 30 undan sonra pek tebrik edilecek bir durum değil ama naparsın adet olmuş bende bir 34 olarak bu 30 lara hiç ısınamadım
Olsun be uzun ömrümüz olsun yaş önemli değil
YOLA ÇIKTIm bile👙🎹🎷🎺🎤📷🎈🍰🍦🍕🍭🍧🍗🍖🍡🍔🍫🍷🍷🍸🍻 ben parti için hazırım

aferin tatlım harika parti var

Allh razi olsun cnm devltteki muameleyi cok ii bilirim ama muhtaclik iste uyardgn icin sagol cnm tup.bebek hakknda hc fkrim yok dha yeni ogrendk azoyu once kndmde.prblem dye hc esme test ypmamstk sanrm.once gdip sureci ogrenmem lazim nerde yaptriyisn suan peki rabbim snada gonlndekini nasip etsn

Anladm cnm o zamn bn sadece kndme randevu alaym cmrtesi adet olmam lazm pazrtsi alablrsem cok ii olcak cok sagol
Sagol cnm Raporlu raporsuz ayrmini hic bilmiyorum cnm sanırım oraya gdip fikir almam lazim nolur nolmaz randevu alicam inslh guzel seyler olur rabbim yrdmcmz olsn sen ordami tup yaptrdn memnunmusn

Avatar resiminde ki kızı biliyor musun annesinin parmağını tutmuş yawrum.

Yaaaaaa gercekmi çok üzüldüm,allahım sabrını versin.ben o resmi öylesine sanıyordum.ne acılar var vallahi olmuyor diye uzuluyoz ama.sağlıkla sihhatle olur insallah.allahım yüzünü guldursun kafunderin...

Sagol cnm Raporlu raporsuz ayrmini hic bilmiyorum cnm sanırım oraya gdip fikir almam lazim nolur nolmaz randevu alicam inslh guzel seyler olur rabbim yrdmcmz olsn sen ordami tup yaptrdn memnunmusn

Demistim,tup bebekte randevu yok,cunku kimse regl gununu onceden kestiremez.ben orda rapor cikartip ilk denememi yaptirdim.pek hijyen yok,kalabalik evet ama dr lar bence gayet iyi.tuttu da ama gelisemedi ve kurtaj oldum simdi ozelde yaptirdim.zaten ozelde de kimse dr la rahat rahat konusamiyo,gordugum kadariyla..raporsuz yaptiracaksan 1500tl civarinda tedavi masrafi+ilac parasi veriyorsun.ama rapor cikartirsan 409tl+ilac katki payi(700-1000tl) oduyorsun. Reglin 2.3.gunu gidersen kan verir,vajinal usg,ekg,tiroid usg,akciger rontgeni cektirip dosyani hazirlamaya baslarsin..gebe kaldigimda anamam vardi,sagolsunlar cok da yardimci ve destek olmuslardi,cok moral vermislerdi bana...

Yok canim ama üniv.orda okudum abimle beraber abim orda kaldı,bide kuzenimi orda bi arkadaşımla tanistirdim oraya gelin verdik)) bağını koparmadim yani orayla

Tamam daha önce bahsetmiştin. Annen her halde abine gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…