anaaaammmm geç kaldım bana pasta kalmadı mııııı
Rabbim yüreğinden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin inşalllaaahhhhhhhmutlu musmutlu yılların olsun, sağlıkla yaşlan.....
Arkadaşlar esim azosperm bugun doktra gtti ultrason sonucnu gotrdu hersey normal amadogal yoldan çocuğunuz olmaz zeynp kamil hst.nin tup bebek bölümüne gidin demis bn hcbisi anlamdm bu adamn spermi yokki önce tese olmasi gerekmiyor mu bide bu bolmden ikimizde randevu alcakmyz bu hastnye giden varmi nasl bi süreç izliyo
Geçmişi pek okuyamadım işten ama doğum günü partine yetiştim galiba :)
İyki doğdun canım dilediğin gibi olsun yeni yaşında her şey. Öpüyorum :)
Kızlar saat 3 de bikinilerinizi giyin gelin havuz partisi var mangal da yapacağız
Kızlar saat 3 de bikinilerinizi giyin gelin havuz partisi var mangal da yapacağız
Teşekkür ederim canımMutlu yillar canim..yeni yasinda hersey gonlunce olsun..hep mutlu ol yuzun hep gulsun insallahhh...♡♥♡♥♡♥♡♥ hepiyde bort dey tu yuuu :)))
Olsun be uzun ömrümüz olsun yaş önemli değilne partisi kız senin doğumgünün mü canım tebrik ederim aslında 30 undan sonra pek tebrik edilecek bir durum değil ama naparsın adet olmuş bende bir 34 olarak bu 30 lara hiç ısınamadım
YOLA ÇIKTIm bile 👙🎹🎷🎺🎤📷🎈🍰🍦🍕🍭🍧🍗🍖🍡🍔🍫🍷🍷🍸🍻 ben parti için hazırım
Allh razi olsun cnm devltteki muameleyi cok ii bilirim ama muhtaclik iste uyardgn icin sagol cnm tup.bebek hakknda hc fkrim yok dha yeni ogrendk azoyu once kndmde.prblem dye hc esme test ypmamstk sanrm.once gdip sureci ogrenmem lazim nerde yaptriyisn suan peki rabbim snada gonlndekini nasip etsncanım o aşamalara gelene kadar önce evraklarınızı toplamanız lazım tüp bebek bölümüne randevu almadan gidiyorsun eğer bikaç aydır değişiklik olmadıysa. canım baştan seni uyarayım hastane süreci çok sorunlu aynı zamanda çalışanlarda, buna göre git, ilgi hiç bekleme soruna cevap verirlerse şükret gibi bir durum var orda böyle iç karartıcı konuştum ama kusura bakma lütfenyaşadıklarım bunlar ben bilmeden gittim çok stres oldum niye diye sorguladım herşeyi sen öyle yapma diye diyorum canım benim.
2 aşılama yaptırdım orda tutmadı dışarda da 2 tüp yaptırdım yine olmadı. Şimdi raporumu çıkarmak için 3 yılımın dolmasını bekliyorum. Ağustos ayında süresi geçen evraklarımı yenilemek için gideceğim z.kamile. evrak süreci biraz yıpratıyor insanı evraklarını tamamladığında herşey tıkırında gidiyor.
Rabbim yolunu açık etsin çok uğraştırmadan bebişini sana nasip etsin inşallah
Anladm cnm o zamn bn sadece kndme randevu alaym cmrtesi adet olmam lazm pazrtsi alablrsem cok ii olcak cok sagolCanım zaten bildiğim kadarıyla tüp bebek merkezlerinde tese ameliyatı yapılıyor sen hastaneyi ara ve randevunu al adetin 2. ya da 3. günü için gittiğinde eşinin durumunu da söylersin senin yumurtalarının toplanma aşamasında eşinden de sperm alıyorlar
Sagol cnm Raporlu raporsuz ayrmini hic bilmiyorum cnm sanırım oraya gdip fikir almam lazim nolur nolmaz randevu alicam inslh guzel seyler olur rabbim yrdmcmz olsn sen ordami tup yaptrdn memnunmusnCanim z.kamil de tup bebek bolumune randevu ile gidilmiyor..raporlarinizla bigun gorusmeye gidin bence.orda yonlendirirler..rapor cikartacak misiniz,raporsuz mu tup yaptiracaksiniz ona gore bir karar verirsiniz.tabi orda gerekiyorsa tese ile de sperm cikartiyorlar..aksam 4e kadar orda doktor oluyor.ben esimle ilk gittigimde oylesine gorusmeye gitmistim.ogleden sonra,sansimiza kimse yoktu.dr. Oturup guzel guzel ne yapmamiz gerektigini anlatmisti..orda bisii yapmaya karar verirseniz ben yol gostermeye calisirim...
Canım tese ameliyatını senden yumurta toplandığı gün yapıyorlar.
Vallahi acıktım ben çok yerim)))
Sen İzmitlisin değil mi?
Avatar resiminde ki kızı biliyor musun annesinin parmağını tutmuş yawrum.
Sagol cnm Raporlu raporsuz ayrmini hic bilmiyorum cnm sanırım oraya gdip fikir almam lazim nolur nolmaz randevu alicam inslh guzel seyler olur rabbim yrdmcmz olsn sen ordami tup yaptrdn memnunmusn
Ohhh söyle havuzbasindan yerimi alayım :82:👙
Desto kuzum buyur gel karnını doyur🍖🍧🍡🍗
Yok canim ama üniv.orda okudum abimle beraber abim orda kaldı,bide kuzenimi orda bi arkadaşımla tanistirdim oraya gelin verdik)) bağını koparmadim yani orayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?