hadi ozaman sarmalarla beraber gel partiye
kaçtım kaçtım atla hadi hadi bakalım kaçma sırası sende
Hooooop cupss Ohh çok iyi oldu
Kız Beni gaza getirdin hafta sonu için Çeşme veya kusadasindan Otel bakıyorumhavuz deniz Kum güneş istiyorum
başımla beraber isterseniz mersin sahilde istersenin annemin köyünde sıkmalar ayranlarla
anammmm su anda orada olmak vardii canim mersin cektiii:))
Yaa ama bu havuz sanki yunan adalari gibi,kimse bakmaz ki
Çok ileri atlama denize düşersin
Ben mersini çok severim güzel bir yer erdemlide halamın yazdığı var bekarken her yaz ordayım 2 kerede kocisle gittik bu yaz belki gelme ihtimali var
aY SEN ORALARA YAKINSIN DİMİ
Kızım.sırf böyle yerlere gitmek için survivora mi katılsam diyen insanım ben)))
Bu yaz tedavilerden tatil yapmayacak iyi geldi bana vallahi bugün.iyi ki varsın gülüm benim
nar ekşili asma yaprağı eşliğinde Eki Görüntüle 1153757 Eki Görüntüle 1153758
ne güzel olur canım
evet gormedim onu ama olsun,ama henuz o kadar yaslanmadim yaw bi 30sene sonra oyle porsumus olurum ama
Evet şekerim ayıptır söylemesi ikiyerde 1 saat zaten hafta sonları boş geçmez yazın burda gel bebeğimberaber gidelim
evet gormedim onu ama olsun,ama henuz o kadar yaslanmadim yaw bi 30sene sonra oyle porsumus olurum ama
Kızlarrr naber? 4 aydır yoktum neler oldu anlatın ?durumları var mı herkeste? Ben bu ay 2 adet dondurmamı aldım 21 Haziran test tarihim
offf bu ne yaaa ben kendimi nerelere atam
kısır dedin yaaaa bizde böyle
ben adanadayim canim arada mersin sahile kahvaltıya geliyoz bide foruma gezip gidiyoz.çok yakın arkadaşlarimda var ama ev gezmesi sevmiyom mersinde;(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?