canım benim çok teşekkür ederimDediğin gibi peşi sıra hepimize güzellerimiz tez zamanda gelsin inşallah inşallah.
evet canım normal korkma
mrb cnm bende kaan beyin hastasıyım irenbede biz daha iğnelere başlamadık önümüzdeki ay başlıcaz ama kaan bey bize ilk konuştuğumuzda söylemişti dondurulmuş embriyonun tutma olasılığının daha yüksek olduğunu düşünüyorum büyük ihtimal bu ay toplar önümğzdeki ay koyarız demişti ahmet bey söylemedimi daha önceden aynı mantıktır heralde seninkide sen yinede yarın ara telde sor istersen bu arada maşallah epey toplanmış yumurtan inşallah hepsi döllenir
canım öncelikle tüp bebek bölümüne adetin 2.yada 3.günü git ama sabah 8 de z.kamilde ol.Sana bir kağıt verecekler adetliyken hormon testlerin,ultrason muayenen vb.işlemler yapılacak. adetten sonra jinekoloji bölümüne randevu alıp smear,kültür vb. işlemler yapılacak. Bide adetliyken gittiğinde rahim filmi çekilmediysen gün al adet bitiminde çekiliyor çünkü(bu arada parantez açayım ben z.kamilde çektirdim hiçbir sıkıntı yaşamadım özellere para bayılmana gerek yok.hafif sızı sadece bunun dışında bir acısı yok emin ol ben hikayelere aldanıp büyük stresle gittim işlem bitince acısından ağrısından değil psikolojik olarak ağladım rahatlamış hissettim kendimi) eşin için 2-3 adet sperm testi istenir onun da hormon testleri felan.tüm evraklarını tamamladığında dosyan açılır. bu arada sgk nın şartları var tüp bebek için bunları netten araştır.z.kamile gittiğinde de sağlık kuruluna uğra şartları detaylı öğren. çünkü 3 yıl evli olmak size gerekmez çünkü hiç sperm çıkışı yok. ama sgk şartları olması gerekiyor 5 yıllık sigorta girişi ve 900 iş günü prim ödenmiş olması lazım.
Aklına takılan bişey olursa sor canm hepimiz bu yollardan geçiyoruz. Bende burdaki arkadaşlardan destek alarak öğrendim.
İstanbul Eurofertilde denedim 2 denememi de önermem aklında bulunsun. fiyatı ucuz cazip geliyor ama iş yok orda.laboratuvar ıyı değil. doktorla birebir irtibat yok. hemşireler seni tanımıyor. bide klasik tedavi uygulanıyor. herkese aynı yani olmazsa olmadı diyor bir çözüm aramıyor.ben raporumu alıp ya istanbul tüp bebek emre bey (tercihim daha çok bu yönde)yada medicana beylikdüzü selman bey e gitmeyi düşünüyorum. imkan olsa şişli memorial nur dokuzeylül hastane başarısı çok yüksek.
canım maşallahAllahım ikisini de kucağında sevdirsin inşallah :)
darısı bizeeeeeeeeeeeeee
ayy ne güzel ikiz bebiş hayırlı olsun keseciklerin
sağlıklı gebelikler...
maşallahhhh
bende sevindim şimdi senin adına
Rabbim meleklerini kucagına almayı nasip etsinn
Ben Adanadayim canim arada mersin sahile kahvaltıya geliyoz bide foruma gezip gidiyoz.çok yakın arkadaşlarimda var ama ev gezmesi sevmiyom mersinde;(((
bende tarsusdayım ama adanaya ve mersine yolum düşüyor
başımla beraber isterseniz mersin sahilde istersenin annemin köyünde sıkmalar ayranlarla
Canlarım gece yazışmalarınızı okudum açıkçası kıskandımneyse başka akşam beraber oluruz.
Şimdi size niye yazdım söyleyeyim, kızlar tedavi sürecindeyiz asla konuştuğunuz bu tür şeyler yemeğin sağlıklı beslenen yediğimiz her zararlı şey bize eksi olarak geri dönecektir. Lütfen sağlıklı beslenin, doğal meyveler sebzeler yiyin, hamburgerden, pizzadan, patates kızartmasından, koladan, market yoğurt ve ayranlardan, sosis, salamdan, fazla ekmekten, tuz ve tatlıdan kesinlikle ama kesinlikle uzak durun
Kızlar doğum günüme hepiniz davetlisiniz. Sizlere pasta yaptım hepimiz yiyelim
Bu arada 36 oldum
Eki Görüntüle 1153254
Çok teşekkür ederim canım benim, Allah razı olsun, Senin de benim de tüm isteyenlerin de kucağında sevindirsin inşallah
Iyi geceler canim yarın işleriniz su gibi gitsin bizi habersiz bırakma
Canım bugun benımde kontrolum vardı transferın 19. gunu ama gebelık takvımıne gore bende 4+7 gunlugum keseyı dr gordu yolk kesesınıde haftaya goruruz dedı sınırlerını bozmaSelam hanımlar birşey sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevinirim .
4+6 günlük ultrasonda kese gördük 10mm yazıyordu tüp bebekle hamile kaldım.
Kağıtta yolk saç ve fetal pol izleyemedi yazıyor.
Erkenmi yoksa problemi var sordum mal mal yüzüme baktı bu doktorlar erken deyip gönderdiler sinirlerim bozuldu
Arkadaşlar iyiki bu forum sıtesı var hiçbirinizi tanımasamda ınanın acılarınızıda sevınclerınızıde sızlerı tanımadan yasıyorum ve her duamnda sızlerede yer verıyorumAllah ım hepimizin kalbinden gecırdıgını önümüze cıkarsın
Selam hanımlar birşey sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevinirim .
4+6 günlük ultrasonda kese gördük 10mm yazıyordu tüp bebekle hamile kaldım.
Kağıtta yolk saç ve fetal pol izleyemedi yazıyor.
Erkenmi yoksa problemi var sordum mal mal yüzüme baktı bu doktorlar erken deyip gönderdiler sinirlerim bozuldu
canım bugün gittik ürologa detaylıca incelemiş testlerimizi muayene falan etmiş dr
lakin daha önceki semen testlerimizi begenmemiş bunlar öğlen yapılmış testler demiş sabah yapılan test daha sağlıklı sonuç verir demiş
o yüzden 1 test daha istedi 3günlük perhizle, o sonuca göre diğer testleri(kültür dna hasar vs) isteyeceğim degerlendirmenizi profösör ile yapacagım demiş pazartesi tekrar gideceğizinşallah ehrşey yolunda gider bu morfolojiyi bozan şey nedir bi öğrenseydikkk :26:
Canım bugun benımde kontrolum vardı transferın 19. gunu ama gebelık takvımıne gore bende 4+7 gunlugum keseyı dr gordu yolk kesesınıde haftaya goruruz dedı sınırlerını bozma
Arkadaşlar iyiki bu forum sıtesı var hiçbirinizi tanımasamda ınanın acılarınızıda sevınclerınızıde sızlerı tanımadan yasıyorum ve her duamnda sızlerede yer verıyorumAllah ım hepimizin kalbinden gecırdıgını önümüze cıkarsın
canım böyle düşünme üzme bebişi :) daha yeni hamilesin :) bir dahaki kontrolde görürsün :) ben hamileliğimde hiç sormamıştım 2 boşluk gösterdi ikiz dedi anlamadım çıktım sonra gittiğimizde birinin kalbi atıyor dedi dinletmedi anlamamıştım stres yapma oluruna bırak hersey güzel olacak hamileliğin tadını çıkar :)
Sürekli stres içindeyim
Amin canımAllah razı olsun.iyiki burası var gerçekten acılarımız sevinçlerimiz ortak
Hepimizin tedavisinde Rabbim kolaylıklar versin karşımıza hayırlı doktorlar çıkarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?