2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Yok canım bize bisey demedi ama yumurtaların aşırı uyarilmasindan kaynaklı bi şey olabilir dedi ama ben oek anlamadım. .. inşallah senin de toplanır biran once... hayirlisi artik..

Allah senden razi olsun o kadar güzel anlatmissinki cok cok sagol cnm inslh en hayrli en ii doktoru sifayi rbbim karsina cikartsin aklma takilan bisi olursa yine rahatsız ederm seni

Ben Adanadayim canim arada mersin sahile kahvaltıya geliyoz bide foruma gezip gidiyoz.çok yakın arkadaşlarimda var ama ev gezmesi sevmiyom mersinde;(((

bende tarsusdayım ama adanaya ve mersine yolum düşüyor

anaaaaaaaaaaaa hemşerilerim varmışşşşş adana mersin hep bizzzzzz :) özledim valla :) kaldık bozkırda temmuz başında memleketimdeyim inşallahhhhhhhhhhhhhh :)

başımla beraber isterseniz mersin sahilde istersenin annemin köyünde sıkmalar ayranlarla

canım ben de 2 gündür sahurda sıkma yapıyorum süpeeeeeeeeeeer oluyorrrrrrr

oyyyy canımm bizide düşünmüş çok incesin arkadaşım
Tşk ederim tavsiyelerin için aynen dediğin gibi uyuyorum arada bi kaçamak oluyor okdar

Kızlar doğum günüme hepiniz davetlisiniz. Sizlere pasta yaptım hepimiz yiyelim
Bu arada 36 oldum

Eki Görüntüle 1153254

İyiki dogdun canım
dogum günün kutlu olsun
sağlıklı mutlu nice yaşların olsun
gelecek sene kucagında bebeğin olsun hayırlısıyla

Iyi geceler canim yarın işleriniz su gibi gitsin bizi habersiz bırakma

canım bugün gittik ürologa detaylıca incelemiş testlerimizi muayene falan etmiş dr
lakin daha önceki semen testlerimizi begenmemiş bunlar öğlen yapılmış testler demiş sabah yapılan test daha sağlıklı sonuç verir demiş
o yüzden 1 test daha istedi 3günlük perhizle, o sonuca göre diğer testleri(kültür dna hasar vs) isteyeceğim degerlendirmenizi profösör ile yapacagım demiş pazartesi tekrar gideceğiz inşallah ehrşey yolunda gider bu morfolojiyi bozan şey nedir bi öğrenseydikkk :26:

Son düzenleme:
Selam hanımlar birşey sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevinirim .
4+6 günlük ultrasonda kese gördük 10mm yazıyordu tüp bebekle hamile kaldım.
Kağıtta yolk saç ve fetal pol izleyemedi yazıyor.
Erkenmi yoksa problemi var sordum mal mal yüzüme baktı bu doktorlar erken deyip gönderdiler sinirlerim bozuldu

Arkadaşlar iyiki bu forum sıtesı var hiçbirinizi tanımasamda ınanın acılarınızıda sevınclerınızıde sızlerı tanımadan yasıyorum ve her duamnda sızlerede yer verıyorum Allah ım hepimizin kalbinden gecırdıgını önümüze cıkarsın

Canım bugun benımde kontrolum vardı transferın 19. gunu ama gebelık takvımıne gore bende 4+7 gunlugum keseyı dr gordu yolk kesesınıde haftaya goruruz dedı sınırlerını bozma

Allah razı olsun.iyiki burası var gerçekten acılarımız sevinçlerimiz ortak
Hepimizin tedavisinde Rabbim kolaylıklar versin karşımıza hayırlı doktorlar çıkarsın inşallah

canım böyle düşünme üzme bebişi :) daha yeni hamilesin :) bir dahaki kontrolde görürsün :) ben hamileliğimde hiç sormamıştım 2 boşluk gösterdi ikiz dedi anlamadım çıktım sonra gittiğimizde birinin kalbi atıyor dedi dinletmedi anlamamıştım stres yapma oluruna bırak hersey güzel olacak hamileliğin tadını çıkar :)

canım inşallah kontroller iyi geçer ve sonraki tedavinde bebişin gelir :)

Canım bugun benımde kontrolum vardı transferın 19. gunu ama gebelık takvımıne gore bende 4+7 gunlugum keseyı dr gordu yolk kesesınıde haftaya goruruz dedı sınırlerını bozma

Teşekkür ederim çok saol görürüz inşallah dinleniyorsunuz ben sürekli dana gibi yatıyorum bunaldım bu doğuranların nasıl canı varmış maşallah eşim diyorki arkadaşların nasıl hemen çabuk gecti benim için saatler bile gecmiyor

amin canım :) hepimizin gönlündeki belli :) rabbim kucaklarımızı hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebişler ile doldursun :)

Allah razı olsun.iyiki burası var gerçekten acılarımız sevinçlerimiz ortak
Hepimizin tedavisinde Rabbim kolaylıklar versin karşımıza hayırlı doktorlar çıkarsın inşallah
Amin canım canım hadıımı asmassam sana bısey dıcem profıl resmını degıstırırmısın görunce ıcım acıyor sankı cok mutsuzmusun
gıbı gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…