İstanbuldayim,o yuzden boyle rahat atiyorumsen de ist. Di mi?
yemin ederim yutkundum yani
canım benim yolun düşerse beklerim kız benim yemekten hemen kalmış olsamda midemde 1 kase kısır için hep yerim vardır
Canım benim sağolasınAdana da güzel plajlar koylar var mı canım?
ayy hoşgeldin bende de 2 dondurma var, test tarihim 20 haziran
nasılsın neler yaptın görüşmeyeli?
pörsümek de ne gönül yazar TAŞBEBEK miişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşbenim favorim AJDAAA
bende tarsusdayım ama adanaya ve mersine yolum düşüyor
Adanada karatas,yumurtalık felan var ama hiccc gitmedim,yazlık var didim altinkum da oraya gidiyoruz genelde.çok sıkılınca da Didime yakın yerler var sirince,urla,bodrum,kuşadası oralara gidiyoz,bir yerde uzun kalmayı sevmiyoz biz esimlen..ama bu sene hiç tatil olamayacak.
Haftaya dondurulmuş transferi var temmuz başında onun sonucunu öğreneceğiz,olmadıysa laporoskopi olacam ki korkmaya başladim,ensu biraz ağrı çekmiş ya,sonra tekrar tüp deneyecek ahada okul açıldı;((((
canim yolun düştüğünde mutlaka beklerim,çok güzel adana kebab ismarlarim
ya hakkaten benim de favorim ajda,allah hepimize 70 yasinda boyle dipdiri popo bacak nasip etsin...
adanada karatas,yumurtalık felan var ama hiccc gitmedim,yazlık var didim altinkum da oraya gidiyoruz genelde.çok sıkılınca da didime yakın yerler var sirince,urla,bodrum,kuşadası oralara gidiyoz,bir yerde uzun kalmayı sevmiyoz biz esimlen..ama bu sene hiç tatil olamayacak.
Haftaya dondurulmuş transferi var temmuz başında onun sonucunu öğreneceğiz,olmadıysa laporoskopi olacam ki korkmaya başladim,ensu biraz ağrı çekmiş ya,sonra tekrar tüp deneyecek ahada okul açıldı;((((
hamile olanlar... Lutfen cevap verin.. Benım karnım ağrıyor devamlı, sizde de oluyormu..doktorada gidemedim daha.. Normal mi..
Hamile olanlar... lutfen cevap verin.. benım karnım ağrıyor devamlı, sizde de oluyormu..doktorada gidemedim daha.. normal mi..
Ağustosta Ayvalıktayım beklerim seni
Tekrardan nice mutlu senelere bitanemKızlar ben çıkıyorum, annemde yemekteyiz bu akşam, eşimde Boludan geliyor bu hafta bir gece kaldı orada. Akşam açamaya bilirim yarın sabah gene görüşürüz. Sevgiler ve saygılar, en güzel günler en güzel geceler sizin olsun GÖRÜŞMEK ÜZERE...
merhaba arkadaşlar... bugün irenbedeydim yumurta toplama işlemim vardı. 28 tane yumurtam toplanmış. doktorum Ahmet Zeki IŞIK. fakat doktorum transfer işleminin hemen olmayacağını söyledi. 2. adetim olduğu zaman yani bir buçuk ay kadar sonra olacakmış. neden bu kadar çok bekliyoruz ki.... kendimi hazırlamıştım oysa beş gün sonra transfer olur diye. bu arada döllenen yumurtalar için de arayacaklarını söylediler. inşallah bi sorun olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?