2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım benim sağolasın Adana da güzel plajlar koylar var mı canım?

Adanada karatas,yumurtalık felan var ama hiccc gitmedim,yazlık var didim altinkum da oraya gidiyoruz genelde.çok sıkılınca da Didime yakın yerler var sirince,urla,bodrum,kuşadası oralara gidiyoz,bir yerde uzun kalmayı sevmiyoz biz esimlen..ama bu sene hiç tatil olamayacak.
Haftaya dondurulmuş transferi var temmuz başında onun sonucunu öğreneceğiz,olmadıysa laporoskopi olacam ki korkmaya başladim,ensu biraz ağrı çekmiş ya,sonra tekrar tüp deneyecek ahada okul açıldı;((((

ayy hoşgeldin bende de 2 dondurma var, test tarihim 20 haziran
nasılsın neler yaptın görüşmeyeli?

Ayy sizleri görmek ne güzel mi desem Allah kahretsin yine mi burdayız desem bilemedim Ne yapayım şekerim 4 ay boyunca gezip durdum...Buarada aklımda hep adetlerim düzene girsin dondurmalarımı alıcam diyodum...Bu arada ''Ben çocuk sahibi olmak istemiyorum.''Ayy gençliğimi heba edemem'' diyen bir sürü arkadaşım hamile kaldı ben de 21 Haziranda sonucu öğrencem ama herzamanki gibi umutlu değilim...Sen neler yaptın Monica'cığım...

Kızlar ben çıkıyorum, annemde yemekteyiz bu akşam, eşimde Boludan geliyor bu hafta bir gece kaldı orada. Akşam açamaya bilirim yarın sabah gene görüşürüz. Sevgiler ve saygılar, en güzel günler en güzel geceler sizin olsun GÖRÜŞMEK ÜZERE...

Allahın izniyle olacak canım dualarımda olacaksın her zaman. Hatta bu sayfada ki tüm arkadaşlar için Allah izin verirse Salat ı Tefriciye okuyacağım 4444 tane

canim yolun düştüğünde mutlaka beklerim,çok güzel adana kebab ismarlarim

hasan ustadan isterim amaŞAKA TABİKİ teşekürederim canım benim eşimin tedavisi çukurova ünvrt oluyor bizim tedvilerde başkentte o yüzden sık sık adanaya yolumuz düşüyor inş bir gün görüşürüz

Son düzenleme:
ya hakkaten benim de favorim ajda,allah hepimize 70 yasinda boyle dipdiri popo bacak nasip etsin...

evet hatun taş gibi ama yanağındaki gamze göbeymiş biliyorsun değilmi vicudununu gerdirmekten göbeği yanağına çıkmış

inşşş hamiş olursunda yazı evde geçeirirsin

Hamile olanlar... lutfen cevap verin.. benım karnım ağrıyor devamlı, sizde de oluyormu..doktorada gidemedim daha.. normal mi..

hamile olanlar... Lutfen cevap verin.. Benım karnım ağrıyor devamlı, sizde de oluyormu..doktorada gidemedim daha.. Normal mi..

canım kasık arısı oluyor diyor hamişler ama bilemeyeceğim

Tekrardan nice mutlu senelere bitanemParti için teşekkürler Herşey çok güzeldi öptüm yarın görüşürüz

merhaba arkadaşlar... bugün irenbedeydim yumurta toplama işlemim vardı. 28 tane yumurtam toplanmış. doktorum Ahmet Zeki IŞIK. fakat doktorum transfer işleminin hemen olmayacağını söyledi. 2. adetim olduğu zaman yani bir buçuk ay kadar sonra olacakmış. neden bu kadar çok bekliyoruz ki.... kendimi hazırlamıştım oysa beş gün sonra transfer olur diye. bu arada döllenen yumurtalar için de arayacaklarını söylediler. inşallah bi sorun olmaz...

mrb cnm bende kaan beyin hastasıyım irenbede biz daha iğnelere başlamadık önümüzdeki ay başlıcaz ama kaan bey bize ilk konuştuğumuzda söylemişti dondurulmuş embriyonun tutma olasılığının daha yüksek olduğunu düşünüyorum büyük ihtimal bu ay toplar önümğzdeki ay koyarız demişti ahmet bey söylemedimi daha önceden aynı mantıktır heralde seninkide sen yinede yarın ara telde sor istersen bu arada maşallah epey toplanmış yumurtan inşallah hepsi döllenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…