2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
aksamları dınlenıyorum cunku calısıyorum ama hep yatma bebısın buyumesı ıcın kan dolasımı olması gereklı kalp atıslarını hayırlısıyla duyalım ondan sonrası cabuk gecer evelallah

aksamları dınlenıyorum cunku calısıyorum ama hep yatma bebısın buyumesı ıcın kan dolasımı olması gereklı kalp atıslarını hayırlısıyla duyalım ondan sonrası cabuk gecer evelallah

Ay hadi inşallah sendemi tüp bebek.bebeğin kalbini duyacak diye benim kalbim duracak nerdeyse

İyi akşamlar arkadaşlar şimdiden berat kandilinizi kutlarım bugecenin hatırına rabbim anne olmak isteyen herkesin yuzunu guldurur inşşşş..benim meselem ise transferin 10,gunundeyim ve 4gundur testlerim pozitif cuma gunu kanda bakılacak nasipse inşallah oda pozitif çıkar dua edin ne olur hani bişe olmasa idrarda neden çıksın değilmi .....

tşk ederim canım.Allah hepimizn tedavisinde kolaylıklar versin su gibi aksın zaman bebeklerimize kavuşalım hemencik
sen nasılsın ne durumdasın neler yapıyorsun

Amin canım canım hadıımı asmassam sana bısey dıcem profıl resmını degıstırırmısın görunce ıcım acıyor sankı cok mutsuzmusun
gıbı gelıyor

hımm ben onu negatif aldıgım gün koymuştumevet o gün okadar çok mutsuzdum ki insanlara paylaço gibi mutlu görünmek adına saçma sapan gülümsemeler saçıyordum ama içim ağlıyordu hıçkıra hıçkıra. o gün kimse beni teselli etmesin kimse bana acımasın diye arayanlara soranlara ziyaretime gelenlere hep sahte sahte gülümsedim ve bu profil resmiyle tam kendimi anlatıyordum.

ama artık geçti gitti zaman profil resmim şuan beni anlatmıyor elbette yeni umutlar peşindeyim
ozaman hemen kendime yeni bi profil resmi koyayım iyiki hatırlattın canım

100 er tane elhMdülillah sübhanallah allahuekbermi? Bende başlayayım iyice boşladım saol hatırlattığın iyi oldu

tabıkı onlarda ıyı gelır benALLAH (CC)Isimlerini cekıyorum ya latif129,ya mücib55,ya vekil66,ya kayyum156,ya vahid1000,ya zahir1106 kere cekıyorum kımı zaman hepsını cekemyorum ama ne kadar cekersem okadar ferah oluyorum

bu yasadıklarını bılmıyordum ama ınan kı hıssetım ama cookk sevındım canım guzel ıkı tane bebıs resmı koy allah sana ınsallah bı kız bı erkek cocuk nasıp eder

bu yasadıklarını bılmıyordum ama ınan kı hıssetım ama cookk sevındım canım guzel ıkı tane bebıs resmı koy allah sana ınsallah bı kız bı erkek cocuk nasıp eder

amin canım Allah ım hepmize versin çifter çifter isteyen nerde varsa versin inşallah
bu nasıl daha iyi dimi

Misafir ol gel bana börekler acamam sana ama yetere de söyledim,çok güzel kebab ismarlarim...temmuzun sıcağında ne işin var ama adana sıcağı hiç çekilmiyor biliyorsundur;((((

Ya canim sen şu Estrofemi hiç ictinmi ben günde 3 defa içiyorum perişan oldum,midem başım bi garip ya hiç içmek istemiyom artık.

Ya canim sen şu Estrofemi hiç ictinmi ben günde 3 defa içiyorum perişan oldum,midem başım bi garip ya hiç içmek istemiyom artık.

evet tedavide içmiştim bende.
yumi toplama günü başlamıştım ve 1 kutu bitene kdr günde 1 tane içmiştim.
ama bende çok şükür içtiğim ilacın ,vuruldugum iğnenin hiçbir yan etkisi olmadı
başka içen varsa belki yardımcı olur prospektüsünde ne diyor peki :26:

Amannn ne bileyim belki 3 defa içiyorum ağır geldi sanirsam;(((
Şimdiye kadar bendede hiç bi ilac yan etki yapmamisti

Amannn ne bileyim belki 3 defa içiyorum ağır geldi sanirsam;(((
Şimdiye kadar bendede hiç bi ilac yan etki yapmamisti

üzülme geçicek hepsi bebişin için hazırlık bunlar biliyorsun

süperrr valla gözümüz neyı görürse kalbımız neyı isterse olur bence ask dolu bebısle suslenmıs bı tablo

tüm kalbimle istiyorummmm
birgün bu tablo gerçek olucak ben inanıyorum umudum hep var. Rabbim yeterki ol desin...

Son düzenleme:
Arada beni aklına getirip benim için dua et olur mu. Bende sana evlatlarını sağlıkla kucağına alman için dua edeceğim. Birbirimizin duasına çok ihtiyacımız var.
Nezaman okusam aklıma geliyosun zaten canım benim, İsmini boşuna öğrenmedim, isminle dua ediyorum Allah kabul etsin inşallah, Allah kendiliğinden hayırlısıyla gebe kalmanı nasip etsin

Bende haftaya alacam buz bebeğimi)) insallah bunlar son denemelerimiz olur.
Dr kullanmanız için hangi ilaçları verdi canim merak ettim

Ben regliden önce lucrin ve elevit kullanmaya başladım.reglinin 2.gününden itibaren estrofem başladım bunlara ek.transfere 3 gün kalada crinone jele başladım estrofem 3 e çıktı birde elevit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…