aksamları dınlenıyorum cunku calısıyorum ama hep yatma bebısın buyumesı ıcın kan dolasımı olması gereklı kalp atıslarını hayırlısıyla duyalım ondan sonrası cabuk gecer evelallahTeşekkür ederim çok saol görürüz inşallah dinleniyorsunuz ben sürekli dana gibi yatıyorum bunaldım bu doğuranların nasıl canı varmış maşallah eşim diyorki arkadaşların nasıl hemen çabuk gecti benim için saatler bile gecmiyor
canım böyle düşünme üzme bebişi :) daha yeni hamilesin :) bir dahaki kontrolde görürsün :) ben hamileliğimde hiç sormamıştım 2 boşluk gösterdi ikiz dedi anlamadım çıktım sonra gittiğimizde birinin kalbi atıyor dedi dinletmedi anlamamıştım stres yapma oluruna bırak hersey güzel olacak hamileliğin tadını çıkar :)
canım inşallah kontroller iyi geçer ve sonraki tedavinde bebişin gelir :)
aksamları dınlenıyorum cunku calısıyorum ama hep yatma bebısın buyumesı ıcın kan dolasımı olması gereklı kalp atıslarını hayırlısıyla duyalım ondan sonrası cabuk gecer evelallah
Aynen canım İnşalahhhhhh ınsanlar bı hamıle gorunce ayy bana dua et hamılenın duası kabul olur derler ya bız aslında coookk sanslıyızamin canım :) hepimizin gönlündeki belli :) rabbim kucaklarımızı hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebişler ile doldursun :)
evet canım tup bebek ben hergun tesbıh cekmeye calısıyorum ondan olsa gerek ıcım cok rahat tavsıye ederımAy hadi inşallah sendemi tüp bebek.bebeğin kalbini duyacak diye benim kalbim duracak nerdeyse
evet canım tup bebek ben hergun tesbıh cekmeye calısıyorum ondan olsa gerek ıcım cok rahat tavsıye ederım
canım böyle düşünme üzme bebişi :) daha yeni hamilesin :) bir dahaki kontrolde görürsün :) ben hamileliğimde hiç sormamıştım 2 boşluk gösterdi ikiz dedi anlamadım çıktım sonra gittiğimizde birinin kalbi atıyor dedi dinletmedi anlamamıştım stres yapma oluruna bırak hersey güzel olacak hamileliğin tadını çıkar :)
canım inşallah kontroller iyi geçer ve sonraki tedavinde bebişin gelir :)
Amin canımcanım hadıımı asmassam sana bısey dıcem profıl resmını degıstırırmısın görunce ıcım acıyor sankı cok mutsuzmusun
gıbı gelıyor
100 er tane elhMdülillah sübhanallah allahuekbermi? Bende başlayayım iyice boşladım saol hatırlattığın iyi oldu
bu yasadıklarını bılmıyordum ama ınan kı hıssetımtşk ederim canım.Allah hepimizn tedavisinde kolaylıklar versin su gibi aksın zaman bebeklerimize kavuşalım hemencik
sen nasılsın ne durumdasın neler yapıyorsun
hımm ben onu negatif aldıgım gün koymuştumevet o gün okadar çok mutsuzdum ki insanlara paylaço gibi mutlu görünmek adına saçma sapan gülümsemeler saçıyordum ama içim ağlıyordu hıçkıra hıçkıra. o gün kimse beni teselli etmesin kimse bana acımasın diye arayanlara soranlara ziyaretime gelenlere hep sahte sahte gülümsedim ve bu profil resmiyle tam kendimi anlatıyordum.
ama artık geçti gitti zaman profil resmim şuan beni anlatmıyor elbette yeni umutlar peşindeyim
ozaman hemen kendime yeni bi profil resmi koyayım iyiki hatırlattın canım
inşşş hamiş olursunda yazı evde geçeirirsin
bu yasadıklarını bılmıyordum ama ınan kı hıssetımama cookk sevındım canım guzel ıkı tane bebıs resmı koy allah sana ınsallah bı kız bı erkek cocuk nasıp eder
anaaaaaaaaaaaa hemşerilerim varmışşşşş adana mersin hep bizzzzzz :) özledim valla :) kaldık bozkırdatemmuz başında memleketimdeyim inşallahhhhhhhhhhhhhh :)
canım ben de 2 gündür sahurda sıkma yapıyorum süpeeeeeeeeeeer oluyorrrrrrr
tşk ederim canım.Allah hepimizn tedavisinde kolaylıklar versin su gibi aksın zaman bebeklerimize kavuşalım hemencik
sen nasılsın ne durumdasın neler yapıyorsun
hımm ben onu negatif aldıgım gün koymuştumevet o gün okadar çok mutsuzdum ki insanlara paylaço gibi mutlu görünmek adına saçma sapan gülümsemeler saçıyordum ama içim ağlıyordu hıçkıra hıçkıra. o gün kimse beni teselli etmesin kimse bana acımasın diye arayanlara soranlara ziyaretime gelenlere hep sahte sahte gülümsedim ve bu profil resmiyle tam kendimi anlatıyordum.
ama artık geçti gitti zaman profil resmim şuan beni anlatmıyor elbette yeni umutlar peşindeyim
ozaman hemen kendime yeni bi profil resmi koyayım iyiki hatırlattın canım
Ya canim sen şu Estrofemi hiç ictinmi ben günde 3 defa içiyorum perişan oldum,midem başım bi garip ya hiç içmek istemiyom artık.
evet tedavide içmiştim bende.
yumi toplama günü başlamıştım ve 1 kutu bitene kdr günde 1 tane içmiştim.
ama bende çok şükür içtiğim ilacın ,vuruldugum iğnenin hiçbir yan etkisi olmadı
başka içen varsa belki yardımcı olur prospektüsünde ne diyor peki :26:
amin canım Allah ım hepmize versin çifter çifter isteyen nerde varsa versin inşallah
bu nasıl daha iyi dimi
Amannn ne bileyim belki 3 defa içiyorum ağır geldi sanirsam;(((
Şimdiye kadar bendede hiç bi ilac yan etki yapmamisti
süperrr valla gözümüz neyı görürse kalbımız neyı isterse olur bence ask dolu bebısle suslenmıs bı tablo
Nezaman okusam aklıma geliyosun zaten canım benim, İsmini boşuna öğrenmedim, isminle dua ediyorum Allah kabul etsin inşallah, Allah kendiliğinden hayırlısıyla gebe kalmanı nasip etsinArada beni aklına getirip benim için dua et olur mu. Bende sana evlatlarını sağlıkla kucağına alman için dua edeceğim. Birbirimizin duasına çok ihtiyacımız var.
Bende haftaya alacam buz bebeğimi)) insallah bunlar son denemelerimiz olur.
Dr kullanmanız için hangi ilaçları verdi canim merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?