2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar dua edin banada insaAllah bizde 14 ünde Transfer yaptırdık 24 unu bekliyoruz kan testi için

s-4

benn hiç dayanamammmmmmmmmmmm vala

Tabii cnm ben almanyadayim turkiyedede denedim olmadi cok sukur burda ilk denememde oldu yumurtalar gelismiyodu ignelerle ilaclarla oldu 9 yumurta elde ettiler valla ben problemliydim polistik over sendromu varmis bende yumurta toplami isleminden sonra yumurrtaliklarda cok buyume oluyo oyuzden islemden sonra bir ay kadar bekledik yumurtalarin siskinlik biraz inmesi icin sonra dondurulmus embriyolarim transferi gerceklesti

aman bişey omaz korkma.ben zaten öyle çok yiyen biri değilim ama tatlı ya dayamıyorum işte.denicem bakalım.gerçekten zayıflatıyormu.sen kaçıncı gündesin.bide hangi sebzeleri yedin?

cnmm ben ramazanda da kılo alıyorum maleseff.
o yüzden sonra diyet..

ben ramazanda çok zayıflıyorum yaaa
o iftar bana eziyet gibi geliyo töbe yarabbim hiç bişi yiyesim gelmiyo
sahurdada pek yiyemiyorum o nedenle kilo veriyorum
aslında kilomu korusam güzel olur ama işte iştah kesiliyo ramazanda

canlar aranızda devlet hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı ? bir kaç şey soracağım da...

aman bişey omaz korkma.ben zaten öyle çok yiyen biri değilim ama tatlı ya dayamıyorum işte.denicem bakalım.gerçekten zayıflatıyormu.sen kaçıncı gündesin.bide hangi sebzeleri yedin?

sana özelden atıcam linke gel ordan konuşalım olur mu

ben gene iftarda çok acıktım dıe..sahurda da acıkmayayım die çok yiyorum..
sonucc kilo
e bunyemız de müsait anacım kılo almaya

beeeeeennn babyyyy yaptırdım ama olmadı

ah canım ya işte ben de ondan başvurdum.Özelde de denicem devlette de tutmassa diye.Aslında baştan devlete başvurduk baktık işler uzuyor.ÖZele karar verdik.Bugünde belgeler tamamdı.test sonucunu almaya gidince aldılar hepsini..Bana bir kart verdiler adetin 21.günü tahlil yapacakalrmış eşimi de çağırdılar.Merak ettiğim haftaya çağırdıklarında görüşmemi yapılacak acaba yoksa tahlilmi.Ve bu tahlillerden ne kadar sonra çağırıyorlar acaba.ona göre karar vereceğim. bir anlam veremedim sordum.tahlil yapılacak dedi açıklama yapmadılar.Nasıl ilerliyor olay anlatabilirmisin canım.Çünkü her gittiğimde yeni bir şey istiyorlar.

tabi canım yiyip yatarsak kilo olarak geri dönüyor.
zaten ben sahurda yedikten sonra midem çok ağrıyor,yiyip yatmak hiç yaramıyor bana acı çekiyorum resmen yaa

kuzucumm yiyip yatmasak keşke ama ne yapcan mecbur yatıyosun..
ben işe giderken erken kalkıyorum 05:50 de..
ee ramazan da sahur yapıp hemen yatıorum o yüzden.uyuyabiliyormusun de çok zor ama ne yapalım..
keşke bende ramazanı evde geçirebilsem..
sen çalışmıyorsun demi

ben gene iftarda çok acıktım dıe..sahurda da acıkmayayım die çok yiyorum..
sonucc kilo
e bunyemız de müsait anacım kılo almaya

hahhaha cnım yaaa
aslında ne kadr çok yersen ye sahurda sabah uyandıgında aç oluyorsun değil mi
yani ben öyle oluyorum...
aman boşver sende ye gitsin bende yerim yani hiç ugraşamam da
bu sefer ben kocişime inat ettim de ondan görsün bakalım
nasılsa verdikten sonra geri almasını da biliirm

aynen canımm hem ısı bıtmez hem gelen gideni..
ama artık şöyle yapcaz hem erken rezervasyon hemde 2 tane tatil :)
3 bin 4 bine 2 kere tatil yapmış olcan

Ohhh sefan olsun ama birde şu var otele tıkılıp kalmayın çevreyide gezin koylar keşfedin köylerine gidin

valla canım ben okadar çok gittim geldimki artık bıktım yani.ben ocakta başvurdum ancak mayısta yapıldı tüp bebek.çok uzun ve yorucu günler geçirdim.allaha büyük lafım olmasın ama bir daha devlette yaptırmak idtemiyorum,eşimde özeli istemiyor.şuan her konusu açıldığında tartışıyoruz,ama sen nerdeyse sonuna gelmişsin güzel 21.günü yapılsn hormon testlerinden sonra adetin ikinci günü çağırıyorlar.ve ilaç raporun çıkıp başlıyorsun.ama sizin kuruldan rapor çıktımı..çünkü onunda çıkması bir ay sürüyor..
sen bana istediğini sor ben sana ayrıntılı anlatırım tatlım.yaş kaç senin,bide sorun ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…