2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Tabi var hayatım hatta şu sıralar turlar kaynıyor, gidecekseniz gidin derim yemekleri enfes. Yani ben diyorum ki sırf oralara yemek yemek için bile gidilir ötesi yok yani

canım benim eşim on gün iznini tüp bebek için harcadı,biliyosun izmirde yaptırmıştık.
şimdi iznimiz taaa eylüle kaldı..

iyi düşünmüşsünüz cnm ya bence de satın yanı..
yazlık almak cok akıllıca deıl zaten yaa düşünsene çalışıyorsun yazın 15-20 gun tatılın olcak ta gitcen..bütün kış boş kalıyor.hem masrafları da bıtmıyor..
her sene başka yere otele gitsen tatıl yaptığını anlıyorsun bari..
kuzucum 2 kişilik fiyat evet ve herşey dahil..türk hamamı saunası falan da yani..
ama suan baktım ben eylül için 2.300 fiyat verdı..
erken rezervasyon en akıllıca

Kurban olurum bugun tam 17 . Gun dun kani verdim aradilar 531 hamileymisim cnm allahim herkese nasip eder insallah

Çok sevindim canıııım Allah seni ne güzel sevindirdi inşallah en kısa zamanda da bizi sevindirir mevlam

nasıl yapılıyor tam anlatsana bende yapıyım.

bende internetten buldum canım kafama göre yani
ama bgn 2.günüm inan zor durumdayım yanii
tek tip beslenme 5 gün yapıosun işte
kk da da var topiği ^^5 günde 5 kilo diyeti deneyimleriniz^^ ismi
internette de var azcık zor bi diyett
hatta bana baya baya zor geldi
ama bunla verebildiğim kadarını verip geri kalanını dikkat ederek vermeyi düşünüyorum
o yüzden 5 gün dayanmak zorundayım mecbur

Kurban olurum bugun tam 17 . Gun dun kani verdim aradilar 531 hamileymisim cnm allahim herkese nasip eder insallah

Allah ım kucagına almayı nasip etsin Maşallah

canım benim eşim on gün iznini tüp bebek için harcadı,biliyosun izmirde yaptırmıştık.
şimdi iznimiz taaa eylüle kaldı..

Olsun hayatım eylülde hem fiyatlar uygun olur hem havalar lokum gibi olur yemede yanında yat olur yani

onyedi gün nasıl dayandın...helal olsun yaaa
çok tebrik edrim allah tamamına erdirsin canım

Nasil zor oldu cnm bir bilsen dun sabaha kadar uyumadim bugun haberi alacagim diye allahim kurban oldugum herkeze nasip eder insallah ben 9 yildan sonra boyle bir haber aldim ilk defa allahim herkeze nasip eder insallah

Kesinlikle erken rezervasyon en iyisi bende Bodruma öyle gitmiştim.
Yazlık eve gelince birde işin kötü tarafı yıl boyunca ev kapalı olduğunda temizlikle uğraş dönerken evi kapamayla uğraş yemektir alışveriştir aman zor yani tatilimden bir şey anlamıyorum anlayacağın

Nasil zor oldu cnm bir bilsen dun sabaha kadar uyumadim bugun haberi alacagim diye allahim kurban oldugum herkeze nasip eder insallah ben 9 yildan sonra boyle bir haber aldim ilk defa allahim herkeze nasip eder insallah

bende dokuz yıldır bekliyorum.lütfen banada dua et olurmu..,
sen de hayırlısıyla bebişini kucsğına al.sev kokla..seni çok iyi anlıyorumm

Cok saol canim benim allahim isteyen herkese versin yarabbim

dur şimdi bakıp yazıcam o diyeti.bakim nasılmış ya:18:

Rabbim kucagında sevdirsin. çok sevindim senin adına
9 yıl sonra hediyen gelmiş Rabbim e şükürler olsun,darısı bizlerin başına inşallah
kısaca kaçıncı tedavin ve sorun nedir bahsedermisin? nerde yaptırdın vs.

aynen canımm hem ısı bıtmez hem gelen gideni..
ama artık şöyle yapcaz hem erken rezervasyon hemde 2 tane tatil :)
3 bin 4 bine 2 kere tatil yapmış olcan

dur şimdi bakıp yazıcam o diyeti.bakim nasılmış ya:18:

zor valla zor bana da basit gibi geldi başladım ama yok yok kolay değil
dayanamam ben dersen hiç başlama eziyet etme kendine
bi bak tabi de sen de araştır biliyorsun bu diyet işleri dr kontrolünde olmalı ben kafama göre yaptım

bende öyle düşündüm ama ramazanda kilo almayız üstüne inşallah..
bi arkadaşla konuştuk,istediğimiz kiloya gelip platese gideriz dedik sıkılaşmak için..
ama ramazandan sonra tabi

cnmm ben ramazanda da kılo alıyorum maleseff.
o yüzden sonra diyet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…