2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ay canım ya, ben de çok yedim tabiri caizse -ki caiz- pek insan gibi yemedim nası yedim tahmin et, 2 kilo aldım.....

anamm kız bende 2 kılo aldım o kadar da yüzdüm oysa kı..
ama benım akıllı kocam hergun 1 saat sopar yaptı otelın spor salonun da..bende güneşlendim

otel pek güzelmiş gerçekten.... eminim yetmemiştir :92::92::92::92:

canımm gerçekten guzeldı..
suan yer bulmak sıkıntı ama ayrıca fiyatta pahalı biz erken rezervasyonla gittik baya uyguna ama keşke eylül içinde rezervasyon yaptıraydık..
seneye ınsallah gene oraya gıtcez aklında olsun muhakkak

anamm kız bende 2 kılo aldım o kadar da yüzdüm oysa kı..
ama benım akıllı kocam hergun 1 saat sopar yaptı otelın spor salonun da..bende güneşlendim

Otel gerçekten çok iyiymiş. Kaça kaldınız ve kaç gün kaldınız canım?

Plajı baya genişmiş çok güzel çok beğendim

Bir arkadaşın bu gün sonucu çıkacaktı ne oldu acaba haberi olan var mı?

ohh ne güzelll iyi yapmışsın dönmek istemiyor insan tatile gidince de
ben öyle oluyorum yani evde yemek yap topla temizle tatil dönüşü daha bi zorrr
işte bahane aradım buldum ne bileyim azcık deneyim olmazsa bırakırım zaten canım
çok zayıf değilimde işte azcık gitse fena olmaz diyorum bende

eylül ekimde bizde başlıcaz inşallah gerek kalmaz ozamana kdr bebişlerimiz kendisi gelir

Çıkıcam canım Ağustosta Ayvalığa (evimiz var) oradan da Datçaya oradan da Simi Adasına

HE AYVALIKTA EVINIZ mı varrr kız...
bızım de ören de var..ama eşimle ablası zamanında almışlarrrr genelde biz pek gidemiyoruz..hem suyu soğuk oranın ya..
ama datça güzel

Otel gerçekten çok iyiymiş. Kaça kaldınız ve kaç gün kaldınız canım?

canım biz 5 gece 6 gün kaldık 1.500 e..
baya uygun fiyat ıle kaldık ama ben rezervasyonu aralıkta yaptırmıştım 2013 te

ayy simiye benide götür.en çok gitmek istediğim yerler yunan adaları yaaaa

Yaaa, gel hayatım ne demek sen gel oraya yeter gideriz beraber. Biz geçen yılda Datçadaydık gidecektik oraya benim yarı yolda pasaportları evde unuttuğumu fark ettik tabi dönemedik. Neyse bari fiyatları soralım dedik epey pahalı ya, özel tekne tutup gidiyorsun 10 dk mesafeyi tekne ile seni 200 tl götürüyor kişi başı üstelik

yaaa pahalıymış
peki komple yunan adalarına tekne turu varmıdır.oda çok pahalımıdır..
bende eşime bari karadeniz turuna gidelim dedim ama bakalım olacak mı?

Ama Ayvalıkta ki evi satmaya çalışıyoruz, zor satılıyor ama Rum evi eşim restore etti. Satılırsa kendimize ev alacağız kirada oturuyoruz çünkü kiramızda çok yüksek. E senede 15 gün gidip kalıyoruz anca bizde satıp kiradan kurtulalım dedik.
Bu arada otelin fiyatı iyiymiş canım hem de iki kişilik fiyatsa çok iyi

yaaa pahalıymış
peki komple yunan adalarına tekne turu varmıdır.oda çok pahalımıdır..
bende eşime bari karadeniz turuna gidelim dedim ama bakalım olacak mı?

Tabi var hayatım hatta şu sıralar turlar kaynıyor, gidecekseniz gidin derim yemekleri enfes. Yani ben diyorum ki sırf oralara yemek yemek için bile gidilir ötesi yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…