ay canım ya, ben de çok yedim tabiri caizse -ki caiz- pek insan gibi yemedimnası yedim tahmin et, 2 kilo aldım.....
otel pek güzelmiş gerçekten.... eminim yetmemiştir:92::92::92::92:
kuzucum bence sen gerçek anlamda bı tatıle çık eşinleeeeee
anamm kız bende 2 kılo aldımo kadar da yüzdüm oysa kı..
ama benım akıllı kocam hergun 1 saat sopar yaptı otelın spor salonun da..bende güneşlendim
benim köy karcabeye yarım saat bi 7-8 km ilerisinde de yeniköy boğaz diye bi yer var, işte denizi var bi de evler var. çok keşfedilmediğinden fazla bozulmamış.serin, bol ıhlamur kokulu... güzel bi yer. kvnin de orda evi var. kocam iş çıkışı gidelim diyince ona da hayır yorucu olur demedim. reddemeyeceğim bi teklifle geldi çünkü: hem yemekleri de dışarda yeriz sen de uğraşmazsınnnncanım kocam benimm:127::127: sabahları erken kalkıyoruz ama akşam yemek yapmamaya saycam artık onu da
evet akşamları bi kaç gündür evde değildim o yüzden gelemedim canım
evet sevmiyoo bizi
Çıkıcam canım Ağustosta Ayvalığa (evimiz var) oradan da Datçaya oradan da Simi Adasına
evet kuzucumm tatil yaptım geldim..çok güzel geçti yaa ama maalesef kı bıttı...
senın esın de alemmıs yanı..
ideal kılonun altındaysan neden kılo vermeye çalışıyorsun kı..kafanı başka şekilde de dağıtabılırsın bence..çok zayıf olmakta hoş olmuyor..
tedaviye gelince doktorum hemen gel başlayalım dedı ama ama esım yaz geçsin diyor..sanırım eylül ekim adetinle başlıcam
Kizlar burdan sizlere guzel haberlker vermek istiyorum yarin insalah herkezin bebegi olur allah buyuk dualarinizi esirgemeyin benim dualarimda sizlerle
tembel teneke seni
bende öleyim ya hiçbişi yapasım yok hele ki 2 gündür diyete girdim valla sersem gibiyim
Çıkıcam canım Ağustosta Ayvalığa (evimiz var) oradan da Datçaya oradan da Simi Adasına
Otel gerçekten çok iyiymiş. Kaça kaldınız ve kaç gün kaldınız canım?
alla alla o nerden çıktı yaa
seviyorum tabiside
ayy simiye benide götür.en çok gitmek istediğim yerler yunan adaları yaaaa
of ya diyet deme valla sinir oluyorum.benimde biraz zayıflamam lazım.
bendemi başlasam
ben en zor diyetle başladım şuan çok açım çok
5 de 5 diyetiama bilmiyom ben bırakabilrm her an
Yaaa, gel hayatım ne demek sen gel oraya yeter gideriz beraber. Biz geçen yılda Datçadaydık gidecektik oraya benim yarı yolda pasaportları evde unuttuğumu fark ettik tabi dönemedik. Neyse bari fiyatları soralım dedik epey pahalı ya, özel tekne tutup gidiyorsun 10 dk mesafeyi tekne ile seni 200 tl götürüyor kişi başı üstelik
HE AYVALIKTA EVINIZ mı varrr kız...
bızım de ören de var..ama eşimle ablası zamanında almışlarrrr genelde biz pek gidemiyoruz..hem suyu soğuk oranın ya..
ama datça güzel
canım biz 5 gece 6 gün kaldık 1.500 e..
baya uygun fiyat ıle kaldık ama ben rezervasyonu aralıkta yaptırmıştım 2013 te
of ya diyet deme valla sinir oluyorum.benimde biraz zayıflamam lazım.
bendemi başlasam
yaaa pahalıymış
peki komple yunan adalarına tekne turu varmıdır.oda çok pahalımıdır..
bende eşime bari karadeniz turuna gidelim dedim ama bakalım olacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?