2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

yok canım ben evdeyim allahtan.
senin işin daha zor.işte manevi olarak tutmak mecburiyetindeyiz..
allah sana ve çalışanlara kolaylık versin canım inşallah mükafatnı ahirette kat kat alırsın

Cnm benim insallah allahim sanada bu sevinci nasip eder insallah allahim duam seninle cnm benim

ayy varya içime heyecan doldu yemin edrim..hissediyorum dualarında unutma benide.
amin amin inşallah,burdaki tüm arkadaşlarıma tez elden hayırlısıyla evlat ver yarabbim(amin)

Canım neden o kadar erken kalkıyorsun iş yerin evine çok mu uzak?

ayy varya içime heyecan doldu yemin edrim..hissediyorum dualarında unutma benide.
amin amin inşallah,burdaki tüm arkadaşlarıma tez elden hayırlısıyla evlat ver yarabbim(amin)

Amin Allahım 2. dememizde inşallah artık bizde hamile kalırız.

biz baştan tüm evrakalrı hazırladık gittik.sperm testi eksik dediler onun için randevuydu sonucu almaktı falan filan.bugün gittim son sperm testini aldım.evrakları tüp bebek bölümüne verdim.Bana bir kart verdi.ayın 25.de gel diye.Tahlil yapılacakmış.Heyet raporu ne zaman çıkıyorki.Daha yeni verdim evrakları.Heyet raporu çıkması nasıl oluyor.Arayıp bilgimi veriyorlar.Hiç bişey anlamadı ben bu işten.Ben de eşime bişey diyemiyorum.Özel ile görüştük.Temmuzda başlayacağız.Eğer buradan temmuzun birine kadar sonuç gelirse ilkini devlette yaptırırım.daha istedikleri bişey varmıki.Her gittiğimde yeni bişey çıkıyor ya ondan merak ettim.eşimde artık bir sürü laf ediyor.uğraşma devlette diye.bizim sorun eşimde varikosel var...ben de de yumurta rezervinde azalma var.rapor çıktığını nasıl ahber aldınız peki siz.Ayrıca sizde ne sorun vardı.nerede yaptırdınız.

sen şuan evrakları teslim ettin raporun çıkıp çımayacagını mı bekliyorsun canım
yani raporun çıkıp çımadıgı konusunda bilgin varmı?
bizde de eşimde morfoloji ve bende amh düşüklüğü varda o yüzden rapor çıktı mı diye merak ettm

Eşin devletle uğraşma diyorsa sen niye uğraşıyorsun canım asla özeldeki gibi seni memnun etmez devlet fakülteleri hatta bütün sinir sayını hat saf faya çıkarır

tatlım bende bütün evrakları verdim.şu gün gel kurula gircen dediler,şaka gibi gittm bişey yapmadım bana bi fotokopi çektirdiler,öğleden sonra ara kuruldan geçip geçmidiğini öğren dediler aradım evraklar tam olduğu için geçtik.sonra adetin ikinci günü gel dediler o kadarrr.bizim sebepsiz infertil.izmir ege doğum evinde yaptırdık..
tamam işte senin sorun değil hangisi önce olursa ona gidersin.ne güzel işte

inşallah canım arkadaşalrım yaa..
ben sanırm yılbaşına kadar yaptırmayacağım.siz ne düşünüyorsunuz kızlar

muhtemelen eylül en geç ekimde 2.deneme için start vereceğiz canım biz
yaniii tek istegim ozamana kdr kendiliğinden olması ama
olmazsada şansımızı deneyeceğiz tekrar hem eylüle kdr anca birikir tüp parası
senin yılbaşına kdr bekleme sebebin maddi açıdan mı yoksa kendin mi öle istiyorsun

evrakları yeni teslim ettim.Raporun nasıl çıktığını inan ben de bilmiyorum.Benim de amh düşük.Sen de yaptırdımı devlette.Daha önce yazışmıstık öyle hatırlıyrum

yok ya maddi açıdan sorun yok..
çok uğraştım çok izmire gittim geldim.biraz dinlenmek istiyorum.
bide eşimle anlaşamıyoruz.ben özele gidelim diyorum o olmaz diyorrr..
konunun şimdilik üstünü örttüm ama fırtına öncesi sessizlik gibi duruyor..

bende aşkla yanaşıyorum ama adamın hiç umuru değil yaaa..
şimdide ben yanaşmıyorum geçti zaten yumurtlama mumurtlama sinir oldum gene

Haydaaaa o yumurtaları kafasına fırlata verseydin
Sen senin adama keçiboynuzu pekmezi yedir
Bunu daha önce kimseye söylemedim söylerken de çok utanacağım ama söylemem gerek şuan mevsimi değil ama "kaldırık" yemeği yap yedir. Adı üstünde Bak gör sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…