kuzucumm yiyip yatmasak keşke ama ne yapcan mecbur yatıyosun..
ben işe giderken erken kalkıyorum 05:50 de..
ee ramazan da sahur yapıp hemen yatıorum o yüzden.uyuyabiliyormusun de çok zor ama ne yapalım..
keşke bende ramazanı evde geçirebilsem..
sen çalışmıyorsun demi
Cnm benim insallah allahim sanada bu sevinci nasip eder insallah allahim duam seninle cnm benim
kuzucumm yiyip yatmasak keşke ama ne yapcan mecbur yatıyosun..
ben işe giderken erken kalkıyorum 05:50 de..
ee ramazan da sahur yapıp hemen yatıorum o yüzden.uyuyabiliyormusun de çok zor ama ne yapalım..
keşke bende ramazanı evde geçirebilsem..
sen çalışmıyorsun demi
ayy varya içime heyecan doldu yemin edrim..hissediyorum dualarında unutma benide.
amin amin inşallah,burdaki tüm arkadaşlarıma tez elden hayırlısıyla evlat ver yarabbim(amin)
Amin Allahım 2. dememizde inşallah artık bizde hamile kalırız.
valla canım ben okadar çok gittim geldimki artık bıktım yani.ben ocakta başvurdum ancak mayısta yapıldı tüp bebek.çok uzun ve yorucu günler geçirdim.allaha büyük lafım olmasın ama bir daha devlette yaptırmak idtemiyorum,eşimde özeli istemiyor.şuan her konusu açıldığında tartışıyoruz,ama sen nerdeyse sonuna gelmişsin güzel 21.günü yapılsn hormon testlerinden sonra adetin ikinci günü çağırıyorlar.ve ilaç raporun çıkıp başlıyorsun.ama sizin kuruldan rapor çıktımı..çünkü onunda çıkması bir ay sürüyor..
sen bana istediğini sor ben sana ayrıntılı anlatırım tatlım.yaş kaç senin,bide sorun ne.
inşallah canım inşallah
hatta 2.denemeye kalmadan kendiliğinden olsa süper olur
Amin Allahım 2. dememizde inşallah artık bizde hamile kalırız.
biz baştan tüm evrakalrı hazırladık gittik.sperm testi eksik dediler onun için randevuydu sonucu almaktı falan filan.bugün gittim son sperm testini aldım.evrakları tüp bebek bölümüne verdim.Bana bir kart verdi.ayın 25.de gel diye.Tahlil yapılacakmış.Heyet raporu ne zaman çıkıyorki.Daha yeni verdim evrakları.Heyet raporu çıkması nasıl oluyor.Arayıp bilgimi veriyorlar.Hiç bişey anlamadı ben bu işten.Ben de eşime bişey diyemiyorum.Özel ile görüştük.Temmuzda başlayacağız.Eğer buradan temmuzun birine kadar sonuç gelirse ilkini devlette yaptırırım.daha istedikleri bişey varmıki.Her gittiğimde yeni bişey çıkıyor ya ondan merak ettim.eşimde artık bir sürü laf ediyor.uğraşma devlette diye.bizim sorun eşimde varikosel var...ben de de yumurta rezervinde azalma var.rapor çıktığını nasıl ahber aldınız peki siz.Ayrıca sizde ne sorun vardı.nerede yaptırdınız.
Ben bu ay bekliyorum zaten çünkü eşimle çocuk için değil aşk adına birlikte oldum
biz baştan tüm evrakalrı hazırladık gittik.sperm testi eksik dediler onun için randevuydu sonucu almaktı falan filan.bugün gittim son sperm testini aldım.evrakları tüp bebek bölümüne verdim.Bana bir kart verdi.ayın 25.de gel diye.Tahlil yapılacakmış.Heyet raporu ne zaman çıkıyorki.Daha yeni verdim evrakları.Heyet raporu çıkması nasıl oluyor.Arayıp bilgimi veriyorlar.Hiç bişey anlamadı ben bu işten.Ben de eşime bişey diyemiyorum.Özel ile görüştük.Temmuzda başlayacağız.Eğer buradan temmuzun birine kadar sonuç gelirse ilkini devlette yaptırırım.daha istedikleri bişey varmıki.Her gittiğimde yeni bişey çıkıyor ya ondan merak ettim.eşimde artık bir sürü laf ediyor.uğraşma devlette diye.bizim sorun eşimde varikosel var...ben de de yumurta rezervinde azalma var.rapor çıktığını nasıl ahber aldınız peki siz.Ayrıca sizde ne sorun vardı.nerede yaptırdınız.
inşallah canım arkadaşalrım yaa..
ben sanırm yılbaşına kadar yaptırmayacağım.siz ne düşünüyorsunuz kızlar
inşallah canım arkadaşalrım yaa..
ben sanırm yılbaşına kadar yaptırmayacağım.siz ne düşünüyorsunuz kızlar
sen şuan evrakları teslim ettin raporun çıkıp çımayacagını mı bekliyorsun canım
yani raporun çıkıp çımadıgı konusunda bilgin varmı?
bizde de eşimde morfoloji ve bende amh düşüklüğü varda o yüzden rapor çıktı mı diye merak ettm
Ben bu ay bekliyorum zaten çünkü eşimle çocuk için değil aşk adına birlikte oldum
ayyyy alemsin yaaaa :))
inşallah tabii neden olmasın kiRabbim ol dediyse olur
muhtemelen eylül en geç ekimde 2.deneme için start vereceğiz canım biz
yaniii tek istegim ozamana kdr kendiliğinden olması ama
olmazsada şansımızı deneyeceğiz tekrar hem eylüle kdr anca birikir tüp parası
senin yılbaşına kdr bekleme sebebin maddi açıdan mı yoksa kendin mi öle istiyorsun
bende aşkla yanaşıyorum ama adamın hiç umuru değil yaaa..
şimdide ben yanaşmıyorum geçti zaten yumurtlama mumurtlama sinir oldum gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?