2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

maşallah sen güzel hazırlanıyorsun tedaviye
ben bişey kullanmıyorum yaa:26: belki kür yaparım adetim gelince

maşallah sen güzel hazırlanıyorsun tedaviye
ben bişey kullanmıyorum yaa:26: belki kür yaparım adetim gelince

Hazırlanıyorum da ama bakalım ne olacak o kadar hazırlanıp elim boş olunca üzüntü oluyor

ben çıkıyorum kızlarrr
kocişe yemek hazırlayım sonrada markete gideceğiz
ordan da yürüyüşeeee
hadi görüşürüzzzzz akşam gelirim eve gelinceee
kendinize iyi bakın

güle güle gene görüşürüz

kk nın guzellleri bilmem hatırlarmısınız geçen hafta aşılama tüp bebek denemelerimden bahsettım adetim gecikti diye dert yanddım sizkere sağolun cokta yardımcı oldunuz.pazar günü öğrendim ki meleğim benimleymiş derdimi paylastım mutluluğumuda paylaşayım dedim sizinle Rabbim isteyen herkese nasip etsin tüm gebelerede sağlıkla kucagına almaya nasip etsin insallah :)

Canim benim
Evet dün yazdı bak aynen şöyle dedi...

Arkadaşının mailini gördüm.

Cevap yazacağım

Selamlar
Teşekkür ederim kuzum
si z l er i çok sev i yorum. . .
Bende bende çok seviyorum seni

VALLA CANIM ya sorma :)
tmm bakalımm verde eşin görsün inadını

Ohhh sefan olsun ama birde şu var otele tıkılıp kalmayın çevreyide gezin koylar keşfedin köylerine gidin

kuzucumm ınan otelde bir dakıka bıle sıkılmadım..
dışarı çıkıp gezceksek herşey dahıl otele gıtmenın anlamı yok dıyor esım haklı da..
bende otelde kalıp dinlenmekten yanayım ama etrafıda gezmek hoş fikir..

yok canım ben evdeyim allahtan.
senin işin daha zor.işte manevi olarak tutmak mecburiyetindeyiz..
allah sana ve çalışanlara kolaylık versin canım inşallah mükafatnı ahirette kat kat alırsın

anladım canımmmmm....
ohh vala sefa sür kızz.insan çalışınca eve hasret kalıyor..evde olunca da işi özlüyor tuhaf biraz ama....
amın canımm allahım kabul etsin hepimizinkini...

Canım neden o kadar erken kalkıyorsun iş yerin evine çok mu uzak?

canım iş başı 07:30 bizim..
bende servisi kullanıyorum servise 06:35 de biniyorum..ee erken kalkıyorum cnku anca hazırlanıyorum sen benı görsen pek süslüyüm

Canim benim

Teşekkür ederim kuzum

Bende bende çok seviyorum seni

Kız çok erken kalkıyorsun ya üzüldüm sana

Kardeşimin iş başvurusunu iletecem kendisine bi de bana tüp yapsanız hatta phala arkadaşım var onun elinden de tutsanız diyebilirmiyim tabiki hayır

BELEDİYE BAŞKANINA ÇIKACAN (bu çıkacan lafını hep kulanmak istemişidir )KARDEŞİNE İŞ KENDİNE TÜP BEBEK VE BİRDE PHALA YA TÜP BEBEK BÖYLE ÜST DÜZEY BİR GÖRÜŞMEYE BU KADAR AZ İSTEKLEMİ GİDİLİR

Son düzenleme:
Benim sabah koyduğumda aplikator bu sefer kan değil kahverengi leke oldu peçetemdede kan man yok ama çok korkuyorum genede hemşiremi aradım sana ne desilerse bamada onu dediler cnm allah yardımcımız olsun

Korkma canım inş bir şey olmaz benim 5 gün önce sadece bir kere söylediğim şekilde oldu bir daha da hiç bir şey olmadı zaten netten de baktığımda tahripten ötürü böyle sorun yaşayanları da okudum. Allah'ın izni ile birşey olmaz inş.

İnşşş cnm ya teşekkur ederim senin yransferin kaçıncı gunu

Ceyda nasılsın? Özledim seni ))))) pek guremiyorum bugünlerde yorgunusabah okula gidiyorum öğleden sonrada ev işi malum annem yok arada gelip yardım ediyordu şimdi tek bana kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…