Ohh maşallah cnm ya ben daha çok yeniyim ama çok korkuyorum bişey olcak diye daha oncede duşuğum oldu rabbim kimseye yaşatmasın sağlıcakla alalım kucaklarımıza seninkide tupbebekmi?
Canım benim 8+3 günlük oldu bebeğim.
İnşş rabbim banada o gunlere gelmeyi nasip eder kalp atışlarını falan duymuşundur heralde ay ne guzel ama bugun lekem mekem yok sadece jelin artığı biraz kahverengiydi inşş bidahada gelmez dun karnım ve belimde çok ağrıodu şukur bugun daha iyiyim
Canım benim 8+3 günlük oldu bebeğim.
Evet canım tüp bebek. Aslında 2. Denememiz ama ben Birinci'yi saymıyorum çünkü o doktorum sadece 1 yumurta elde edebilmişti ve onun akıbetinden de hiç bir bilgimiz yok halbuki o da özelde olduğu halde. Bu tedavi bizim için ilk oldu gibi bir şey. Şükür Rabb'ime o da tutundu bana. Sen hangi aşamadasın? Nerede yaptırdın?
.
Canım bende aynı durumla karşı karşıya kaldım 1 Haziran'da transferim olacak diye beklerken embriyolarim donduruldu simdi adetimin 21. Gunünü bekliyorum dondurulmus tedavine başlayacağım. Ama eğer tedavin ertelendiyse gercekten bi sorun oluyor ben vücudum şişmedi herhangi birsey yok diyordum ki 1 hafta sonraki Halime bende şaşırdım ben tedavi ile oyle bi su toplamisim ki iyi ki transferim olmamışBugün transfer olacaktı. Çok yumurta toplandığı icin embriyolar dondurularak gelecek ay transfer olacak.
Böyle bir durum ile karşılaşan oldu mu.
Teansfer olacak güzel haber alacağım icin umutluydum şimdi hayal kırıklığı var. Saskinim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım 6+5 de kalp atışı da görüldü. Yaklaşık 2 hafta önce. 4 hafta sonra da kontrole çağırdı. O jlerin artıkları sıkıntı değil canım. Zaten kahverengi şeklinde artıklar hep geliyor. Senin bebeğin ne kadarlık?
Tupbebek normal gebeliğe gore aynı hesaplanıyorsa 4+4 gunluk oluyo heralde 12 mayıs adet tarihim 2 haziran transfer 13hazirn test gunumdu bide sen hesapla yanlışım varsa duzelt cnm
30 la 1 i arası git dedi hemşirem bilemedim şimdi nasıl 5+1 oldu şimdi bu :)Bi siteden baktım 5+1 görünüyor canım. Doktora ne zaman gideceksin keseyi görmeye? O zaman ultrasonda net çıkar zaten
30 la 1 i arası git dedi hemşirem bilemedim şimdi nasıl 5+1 oldu şimdi bu :)
Jiinekoloji ve gebelik.com da hesaplaşdım canım ven.
Canım bende aynı durumla karşı karşıya kaldım 1 Haziran'da transferim olacak diye beklerken embriyolarim donduruldu simdi adetimin 21. Gunünü bekliyorum dondurulmus tedavine başlayacağım. Ama eğer tedavin ertelendiyse gercekten bi sorun oluyor ben vücudum şişmedi herhangi birsey yok diyordum ki 1 hafta sonraki Halime bende şaşırdım ben tedavi ile oyle bi su toplamisim ki iyi ki transferim olmamış
A
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hangi merkeze ve doktora gidiyorsun
Dondurulmustan transferde neler verildi
21. Gün mu transfer oluyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gozunaydin sekerim hayirli oslsun...Kurban olurum bugun tam 17 . Gun dun kani verdim aradilar 531 hamileymisim cnm allahim herkese nasip eder insallah
Ahh bende sendenim ramazanda bi gzel kilo alirim ..ama dietisyene gixip kilo verdigim icin yeme duzenim degisti tabi ramazanda ayni beslenme seklimi korurmuyum bilmem..cnmm ben ramazanda da kılo alıyorum maleseff.
o yüzden sonra diyet..
kk nın guzellleri bilmem hatırlarmısınız geçen hafta aşılama tüp bebek denemelerimden bahsettım adetim gecikti diye dert yanddım sizkere sağolun cokta yardımcı oldunuz.pazar günü öğrendim ki meleğim benimleymiş derdimi paylastım mutluluğumuda paylaşayım dedim sizinle Rabbim isteyen herkese nasip etsin tüm gebelerede sağlıkla kucagına almaya nasip etsin insallah :)
Ben o arkadaşa senin ismini vermiştim canım
Neyse canım 6 yumurtamız var, hadi adet ol da hemen onları al.
oyyy ohss ye teslimmi oldun sen..
östrojen hormonu kendini kaybediyor bazen benimkide tedaviye başlayınca coşuyor tutabilene aşkolsun
kaç doz kullanmıştın sen acaba:44::44:
canım peki nasipse transferin ne zaman ???
Tupbebek normal gebeliğe gore aynı hesaplanıyorsa 4+4 gunluk oluyo heralde 12 mayıs adet tarihim 2 haziran transfer 13hazirn test gunumdu bide sen hesapla yanlışım varsa duzelt cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?