ben 18 gündür lucrin ve 7 gündür gonalf ve merional kullanıyorum bugün yumurta akı gibi akıntı gelmeye başladı bu normal mi sizce tecrübeli arkadaşlar yazarsanız sevinirim :44::44::44::44::44::44:
biz baştan tüm evrakalrı hazırladık gittik.sperm testi eksik dediler onun için randevuydu sonucu almaktı falan filan.bugün gittim son sperm testini aldım.evrakları tüp bebek bölümüne verdim.Bana bir kart verdi.ayın 25.de gel diye.Tahlil yapılacakmış.Heyet raporu ne zaman çıkıyorki.Daha yeni verdim evrakları.Heyet raporu çıkması nasıl oluyor.Arayıp bilgimi veriyorlar.Hiç bişey anlamadı ben bu işten.Ben de eşime bişey diyemiyorum.Özel ile görüştük.Temmuzda başlayacağız.Eğer buradan temmuzun birine kadar sonuç gelirse ilkini devlette yaptırırım.daha istedikleri bişey varmıki.Her gittiğimde yeni bişey çıkıyor ya ondan merak ettim.eşimde artık bir sürü laf ediyor.uğraşma devlette diye.bizim sorun eşimde varikosel var...ben de de yumurta rezervinde azalma var.rapor çıktığını nasıl ahber aldınız peki siz.Ayrıca sizde ne sorun vardı.nerede yaptırdınız.
Kız çok erken kalkıyorsun ya üzüldüm sana
Gozunaydin sekerim hayirli oslsun...
Ahh bende sendenim ramazanda bi gzel kilo alirim ..ama dietisyene gixip kilo verdigim icin yeme duzenim degisti tabi ramazanda ayni beslenme seklimi korurmuyum bilmem..
Gozunaydin arkadasim...sira bizlere gelsin insl..
Cnm gunaydin bende ayni oldum..37 yumos toplandi... 6 tane 3.gun donduruldu..ohss oldum..4 gun sistim..6 aylik hamile gbi gezdim...bugun biraz sisim indi..hic moral bozma rahim vucut dinlenmis olarak transfer olmak daha iyi diyor doktor..tabi kismet olduktan sonra taze donmus fark etmiyo..Rabbim gonlumuzdekini hakkimizda hayirli eylesin...
Nasil zor oldu cnm bir bilsen dun sabaha kadar uyumadim bugun haberi alacagim diye allahim kurban oldugum herkeze nasip eder insallah ben 9 yildan sonra boyle bir haber aldim ilk defa allahim herkeze nasip eder insallah
Ceyda nasılsın? Özledim seni))))) pek guremiyorum bugünlerde yorgunusabah okula gidiyorum öğleden sonrada ev işi malum annem yok arada gelip yardım ediyordu şimdi tek bana kaldı
Günaydın canım
günaydın kızlar nasılsınız aile hekimine gitmiştim ellerimde uyuşukluk oluyor geceleri uyurken dr boyun fıtığı olabilirisin nörolojiye git dedi
cnm Allah kısmet ederse 14-17 hazıran gıbı gözukuo sımdılıkkk
aynen cnm cok dırendım ama kıyından döndummm...ben gunde 300 gonalf aldım cnm
sağol canım gideceğim
GÜNAYDIN CNM..
bence ihmal etme hemen git doktora...geçmiş olsun
Günaydın eyyyyy birbirinden doğurgan kızçelerim:44::44::44:
Evrene doğurgan olduğumuz enerjisini yayalım
Uyandım lakin hiç uyumamış gibi hissediyorum kendimi
Bir sürü rüya görüyorum hiç birini hatırlamıyorum ve rüyalardaki koşturmamdan dolayı yorgun kalkıyorum
Canim ben z.kamilde rapor cikartmistim.bu tahlil icin cagirmayi anlamadim ama.sonrasina bisii kalmiyo sanirim sizin.dosya acilmasi icin tum evraklarin tam olmasi gerek.bence sizin hirmon tahlillerinize gore dahiliye genel cerrahi filan onay aldiniz mi? Dosya tamamlaninca esinle gidip dosyayi dr aciyor.sonra kurula giriyor.kuruldan ciktigi zaman tlf acip soruyorsun..
Bence sizin biseyiniz kalmamis..rapor cikarsa en azindan ilaclari devlet odemis olur.
Günaydın eyyyyy birbirinden doğurgan kızçelerim:44::44::44:
Evrene doğurgan olduğumuz enerjisini yayalım
Uyandım lakin hiç uyumamış gibi hissediyorum kendimi
Bir sürü rüya görüyorum hiç birini hatırlamıyorum ve rüyalardaki koşturmamdan dolayı yorgun kalkıyorum
günaydın kızlar nasılsınız aile hekimine gitmiştim ellerimde uyuşukluk oluyor geceleri uyurken dr boyun fıtığı olabilirisin nörolojiye git dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?