2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ben 18 gündür lucrin ve 7 gündür gonalf ve merional kullanıyorum bugün yumurta akı gibi akıntı gelmeye başladı bu normal mi sizce tecrübeli arkadaşlar yazarsanız sevinirim :44::44::44::44::44::44:

İyi aksamlar,ne guzel yumurtalarin buyumusler.normal zamanda da catlama zamani olur ya,ayni onun gibi..folikuller buyumus artik catlama onleyici ilaci vurmaya baslarsin sanirim.normalden cok daha fazla folikul olustugu icin akintinda cok olur,kolay gelsin:))

Canim ben z.kamilde rapor cikartmistim.bu tahlil icin cagirmayi anlamadim ama.sonrasina bisii kalmiyo sanirim sizin.dosya acilmasi icin tum evraklarin tam olmasi gerek.bence sizin hirmon tahlillerinize gore dahiliye genel cerrahi filan onay aldiniz mi? Dosya tamamlaninca esinle gidip dosyayi dr aciyor.sonra kurula giriyor.kuruldan ciktigi zaman tlf acip soruyorsun..
Bence sizin biseyiniz kalmamis..rapor cikarsa en azindan ilaclari devlet odemis olur.

Kız çok erken kalkıyorsun ya üzüldüm sana

evet canımmm zor valla..alıştım ama kaç senedir
yalnız ramazan da bu durum çok zorluyor beni..napalım Allahım yardım etsin..

ya canım bende diyetisyene gideyim diorum ama uygulayamam biliyorum..ınsallah sen ramazan da kilo almazsın

geçmiş olsun ballım ben yeni gördüm bu yazdıklarını.
Geç olsun da güç olmasın inşallah, önümüzdeki ay yavruların sana tutunsun 9 ay bırakmasın...

Nasil zor oldu cnm bir bilsen dun sabaha kadar uyumadim bugun haberi alacagim diye allahim kurban oldugum herkeze nasip eder insallah ben 9 yildan sonra boyle bir haber aldim ilk defa allahim herkeze nasip eder insallah

Selin gözünaydın tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin.
Bugün benim de 13. günüm. Ben de 15'e kadar sabrediyorum cuma günü kan vereceğim... Git gide daha zorlaşıyor beklemek.

Ceyda nasılsın? Özledim seni ))))) pek guremiyorum bugünlerde yorgunusabah okula gidiyorum öğleden sonrada ev işi malum annem yok arada gelip yardım ediyordu şimdi tek bana kaldı

Merhaba Selmacım bende özledim canım arkadaşım bende sadece iş yerinde giriyorum akşam tabletle çok zor oluyor fırlatıp atasım geliyor. Bende çok yorgunum hele bu sabah o kadar zor kalktım ki.

günaydın kızlar nasılsınız aile hekimine gitmiştim ellerimde uyuşukluk oluyor geceleri uyurken dr boyun fıtığı olabilirisin nörolojiye git dedi

Günaydın eyyyyy birbirinden doğurgan kızçelerim:44::44::44:
Evrene doğurgan olduğumuz enerjisini yayalım
Uyandım lakin hiç uyumamış gibi hissediyorum kendimi
Bir sürü rüya görüyorum hiç birini hatırlamıyorum ve rüyalardaki koşturmamdan dolayı yorgun kalkıyorum

DOĞURGANMI 10 YILDA BİR KEZ BİLE DOĞURAMADIMM AMMMAAAAAAAAAAAAAAAAA BUNDAN SONRA DOĞURAMAYACAĞIM ANLAMINA GELMEZ KİM BİLİR BELİKDE ÜÇÜZ YAPIP ARAYI KAPATIRIM

günaydın canım yazdığını yeni okudum.Evet senle daha önce de konuşmuştuk.ben süleymaniye doğum evine başvurdum.hormon tahlili adetimin 21.günü yumurtlama ile ilgili tahlilmiş.Yani bundan sonra bişey kalmıyorsa,ilkini orda yaptırabilirim.Tutmazda ikinciyi özelde yaptırırım.En azından tüp bebeğe ne kadar verimliyiz onu görmüş olurum.O gün eşim ile birlikte çağırdılar.ama o dahiliye genel cerrahi falan ne oluyor bilmiyorum.Ben sadece listedeki evrakları hazırladım.Dosyayı verdim.Bir dahaki gittiğimizde de onlarımı çıkartacaklar başımıza.. oradaki görevliye de sordum.2-3 haftada rapor çıkıyor dedi.özelde de yaptırsam 2-3 haftada çıkarsa ilaçlarımı alabilirim.

Dün akşam annemde kaldım eşcağzım Boluda. O yüzden sabah annem kaldırdı beni, hani elektrik süpürgesinin fişini çekersin ya makinenin sesi yüksekken birde düşüşe geçer ve kapanır bende işte bu sabah öyle kalktım. Annem hadi kalk kızım dedi bende o sırada rüyamda İspanyol bir parça dinliyordum şarkı ve ortam muhteşemdi rüyanın tam ortasındayım içime çekiyorum o havayı bütün benliğimle hissediyorum sonra annemim sesi ile sanki fişten çekilmiş gibi pısssss diye uyandım. Sonra kardeşim atladı yatağa oradan babam annemde geldi kardeşim selfi yaptı yarı açılmış gözlerimle

günaydın kızlar nasılsınız aile hekimine gitmiştim ellerimde uyuşukluk oluyor geceleri uyurken dr boyun fıtığı olabilirisin nörolojiye git dedi

aaaa hemen git o zaman tatlım gerçi bende yeni evliydim sabahları kalktığımda elleri mi kapatamıyor hiç bir şey tutamıyordum hayatta ilk defa böyle bir şey başıma geldi, mümkün değil kapanmıyordu ama akşam üstüne doğru geçiyordu neyse sonra Doktora gittim film çektiler baktılar ettiler hiç bir şey çıkmadı sonra memlekete taşındık geçti. Galiba stresten oluyordu belki senin kişide stres birikmesinden olabilir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…