2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Sen ne gördüğünün farkındasın şarkılar vs...ben ne gördüğümü hatırlamıyorum bir sürü karışık rüya ortaya karışık görüyorum ben rüyalarımı ikimiz içinde hayırlara vesile olsun inşallah

ben 18 gündür lucrin ve 7 gündür gonalf ve merional kullanıyorum bugün yumurta akı gibi akıntı gelmeye başladı bu normal mi sizce tecrübeli arkadaşlar yazarsanız sevinirim :44::44::44::44::44::44:

günaydınn tüp bebeğin hangi aşamasındasın ? Bir de listede ismini gördüm süleymaniye doğum evinde tedaviye başlayacağın yazıyor...oraya gittinmi bilgi yazabilirmisin.Senin soruna cvp vermedim kusura bakma çünkü daha tüp bebeğin başındayım bilgim yok.

Amin inşallah canım

ve yüzlerce fare ve böcek gördüm
Fare ne anlama gelirmiş baktım
Çok sayıda fare görmek; ömrünüzün uzun olacağına…
diye yazıyor
Çok böcek görmekte
Eğer memursanız, görevinize son verileceğine diye yazıyor
Rüyada Şarkı Duymak

Rüyada şarkı duymak, şarkının niteliğine bağlı olarak tabir edilir. Rüya sahibi dinlediği şarkıyı sevip ondan zevk alırsa kişinin hayatında pek çok olumlu gelişmeler yaşanacağı anlamına gelir.

STERS BENİM KANKAM CANIM BENİM KALSİYUMUM EKSİK BİRAZ ASLINDA KAN TAHLİLİNDE NORMAL ÇIKIYOR FAKAT KAN VERDİĞİMDE (bir kaç defa ihtyaç olunca kan verdim hemK ırmızı hemde beyaz kan )BAĞLI OLDUĞUMUZ MAKİNALAR SİNYAL VERİYOR DÜŞÜK DEĞERLERLE İLİGİLİ OLRAK DR ÇOK SIK KAN VERME VE BEYAZ ( trombosit)KAN HİÇ VERME DEDİ UYUŞUKLUK ONDAN OLABİLİR DEMİŞTİ O DR AMA EDİŞELENDİM BİRDE BENİM BABAM PARKİNSON HAS İDİ BENİM KORKULARIM VAR BUNUNLA İLİGİ GENETİK BİR HAS OLMADIĞINI SÖYLESEDE DR PSKOLOJİ İŞTE DİREK AKLIMA O GELİYOR

Böcükleri çıkarıyoruz rüyadan şarkıyla bağlıyoruz..
Sen şarkıdan gayet zevk aldığından olumlu gelişmeler seni bekliyor

O zaman sen bu kansızlığın için pekmez ye ara sıra

kızlar oyun kulübü nerede yaaaaaa:26::26::26::26::26::26::26:bayan egunal :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: Siz sorumlusunuz değilmi beni aydınlatırsınız

Böcükleri çıkarıyoruz rüyadan şarkıyla bağlıyoruz..
Sen şarkıdan gayet zevk aldığından olumlu gelişmeler seni bekliyor

Aynen öyle şarkıyla çıktım rüyamdan ilginç taraf hepsini hatırlıyorum. Sen ne zaman başlayacaksın tedaviye bizi beklettiğin yeter artık

kızlar oyun kulübü nerede yaaaaaa:26::26::26::26::26::26::26:bayan egunal :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: Siz sorumlusunuz değilmi beni aydınlatırsınız

kapatılmış dün söyledi çok dedikodu oluyormuş sayfada

O zaman sen bu kansızlığın için pekmez ye ara sıra

KIZ PEKMEZMİ NEFRET EDERİM BAK ARAMIZDA KALSIN YUMURTA SÜT YOĞUR PEYNİR (Kahvaltı harıç)HİÇ SEVMİYORUM YAAA YOKSA BURADA EL YAPIMI PEKMEZ YAPIYORLAR KÖYDE HEM ÜZÜM HEMDE KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ

Azcık bizlede konuş ya hep tedavi hep tedavi olmaz ki

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz belediyebaşkanı ile görüşmen nasıl geçtiii faydalı sonuçlar çıktımı görüşmeden

KIZ PEKMEZMİ NEFRET EDERİM BAK ARAMIZDA KALSIN YUMURTA SÜT YOĞUR PEYNİR (Kahvaltı harıç)HİÇ SEVMİYORUM YAAA YOKSA BURADA EL YAPIMI PEKMEZ YAPIYORLAR KÖYDE HEM ÜZÜM HEMDE KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ

seni valla
Aşk olsun sana ne demek pekmez sevmem yiğceksin
yumurta sütü kahvaltıda yiğiyorsan tamam zaten öğle akşam yiğcek değilsin
Yoğurt hele bak çok kızarım, annene selamı mı söyle

seni valla
Aşk olsun sana ne demek pekmez sevmem yiğceksin
Yumurta sütü kahvaltıda yiğiyorsan tamam zaten öğle akşam yiğcek değilsin
yoğurt hele bak çok kızarım, annene selamı mı söyle

yok bebeğim kahvaltıda peynir sadece yumruta kekte falan birde biliyormusun annem köyden keçi sütü keçi yoğurdu getiriyor el yapımı ve köy yumurtası ama ben yemiyorum ne kadar kötüyüm ben ya dayaklığım valla

Napim canım tam karar aşamasındayım araştırma yapıyorum...1 temmuzda adet günüm başlayacağım da ondan şekerim küstünüz mü bana yoksa

Yok küsmedik de ne bileyim
Şaka şaka şakacıktan laf atayım dedim.
Sen keyfine bak hayatım güzelce araştır çok önemli bu aşamalar

Napim canım tam karar aşamasındayım araştırma yapıyorum...1 temmuzda adet günüm başlayacağım da ondan şekerim küstünüz mü bana yoksa

İNŞ İÇİNE SİNEN YERİ BULURSUN VE MELEĞİNE KAVUŞURSUN

Yok küsmedik de ne bileyim
Şaka şaka şakacıktan laf atayım dedim.
Sen keyfine bak hayatım güzelce araştır çok önemli bu aşamalar

KIZ PHALA BİZ ARAŞTIMAYI BIRAKTIK DOĞAL YAPACAĞIZ DEĞİLMİİİ HEMDE ÜÇÜZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…