Dün akşam annemde kaldım eşcağzım Boluda. O yüzden sabah annem kaldırdı beni, hani elektrik süpürgesinin fişini çekersin ya makinenin sesi yüksekken birde düşüşe geçer ve kapanır bende işte bu sabah öyle kalktım. Annem hadi kalk kızım dedi bende o sırada rüyamda İspanyol bir parça dinliyordum şarkı ve ortam muhteşemdi rüyanın tam ortasındayım içime çekiyorum o havayı bütün benliğimle hissediyorum sonra annemim sesi ile sanki fişten çekilmiş gibi pısssss diye uyandım. Sonra kardeşim atladı yatağa oradan babam annemde geldi kardeşim selfi yaptı yarı açılmış gözlerimle
ben 18 gündür lucrin ve 7 gündür gonalf ve merional kullanıyorum bugün yumurta akı gibi akıntı gelmeye başladı bu normal mi sizce tecrübeli arkadaşlar yazarsanız sevinirim :44::44::44::44::44::44:
Sen ne gördüğünün farkındasın şarkılar vs...ben ne gördüğümü hatırlamıyorum bir sürü karışık rüya ortaya karışık görüyorum ben rüyalarımıikimiz içinde hayırlara vesile olsun inşallah
Sen ne gördüğünün farkındasın şarkılar vs...ben ne gördüğümü hatırlamıyorum bir sürü karışık rüya ortaya karışık görüyorum ben rüyalarımıikimiz içinde hayırlara vesile olsun inşallah
aaaa hemen git o zaman tatlım gerçi bende yeni evliydim sabahları kalktığımda elleri mi kapatamıyor hiç bir şey tutamıyordum hayatta ilk defa böyle bir şey başıma geldi, mümkün değil kapanmıyordu ama akşam üstüne doğru geçiyordu neyse sonra Doktora gittim film çektiler baktılar ettiler hiç bir şey çıkmadı sonra memlekete taşındık geçti. Galiba stresten oluyordu belki senin kişide stres birikmesinden olabilir canım.
ve yüzlerce fare ve böcek gördüm
Fare ne anlama gelirmiş baktım
Çok sayıda fare görmek; ömrünüzün uzun olacağına
diye yazıyor
Çok böcek görmekte
Eğer memursanız, görevinize son verileceğine diye yazıyor
Rüyada Şarkı Duymak
Rüyada şarkı duymak, şarkının niteliğine bağlı olarak tabir edilir. Rüya sahibi dinlediği şarkıyı sevip ondan zevk alırsa kişinin hayatında pek çok olumlu gelişmeler yaşanacağı anlamına gelir.
STERS BENİM KANKAMCANIM BENİM KALSİYUMUM EKSİK BİRAZ ASLINDA KAN TAHLİLİNDE NORMAL ÇIKIYOR FAKAT KAN VERDİĞİMDE (bir kaç defa ihtyaç olunca kan verdim hemK ırmızı hemde beyaz kan )BAĞLI OLDUĞUMUZ MAKİNALAR SİNYAL VERİYOR DÜŞÜK DEĞERLERLE İLİGİLİ OLRAK DR ÇOK SIK KAN VERME VE BEYAZ ( trombosit)KAN HİÇ VERME DEDİ UYUŞUKLUK ONDAN OLABİLİR DEMİŞTİ O DR AMA EDİŞELENDİM BİRDE BENİM BABAM PARKİNSON HAS İDİ BENİM KORKULARIM VAR BUNUNLA İLİGİ GENETİK BİR HAS OLMADIĞINI SÖYLESEDE DR PSKOLOJİ İŞTE DİREK AKLIMA O GELİYOR
Böcükleri çıkarıyoruz rüyadan şarkıyla bağlıyoruz..
Sen şarkıdan gayet zevk aldığından olumlu gelişmeler seni bekliyor
kızlar oyun kulübü nerede yaaaaaa:26::26::26::26::26::26::26:bayan egunal :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: Siz sorumlusunuz değilmi beni aydınlatırsınız
O zaman sen bu kansızlığın için pekmez ye ara sıra
günaydınn tüp bebeğin hangi aşamasındasın ? Bir de listede ismini gördüm süleymaniye doğum evinde tedaviye başlayacağın yazıyor...oraya gittinmi bilgi yazabilirmisin.Senin soruna cvp vermedim kusura bakma çünkü daha tüp bebeğin başındayım bilgim yok.
kapatılmış dün söyledi çok dedikodu oluyormuş sayfada
KIZ PEKMEZMİ NEFRET EDERİM BAK ARAMIZDA KALSIN YUMURTA SÜT YOĞUR PEYNİR (Kahvaltı harıç)HİÇ SEVMİYORUM YAAA YOKSA BURADA EL YAPIMI PEKMEZ YAPIYORLAR KÖYDE HEM ÜZÜM HEMDE KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ
Azcık bizlede konuş yahep tedavi hep tedavi olmaz ki
seni valla
Aşk olsun sana ne demek pekmez sevmem yiğceksin
Yumurta sütü kahvaltıda yiğiyorsan tamam zaten öğle akşam yiğcek değilsin
yoğurt hele bak çok kızarım, annene selamı mı söyle
Napim canım tam karar aşamasındayım araştırma yapıyorum...1 temmuzda adet günüm başlayacağım da ondan şekerimküstünüz mü bana yoksa
Napim canım tam karar aşamasındayım araştırma yapıyorum...1 temmuzda adet günüm başlayacağım da ondan şekerimküstünüz mü bana yoksa
Yok küsmedik dene bileyim
Şaka şakaşakacıktan laf atayım dedim.
Sen keyfine bak hayatım güzelce araştır çok önemli bu aşamalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?