2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
oldu olduuuu ben de okudum da çok ilginççççç

yazı çok ilginç yaa spor yapamayı bile yazmışlar yahu biz elimizden gelse tuvalete bile gitmeyiz yatağa yatar kalırız bişey olmasın diye
Yani öyle işte koca merakından degıl yanı
Biz burda bılımsel çalıyoz

benim ilk merkezim özellikle transferden 2 gün sonra cinsel ilişkiye girmemi önermişti.... araştırmalar bu yönde diye.... sonra ben de nette araştırınca hem girin hem girmeyin diyenler olduğunu gördüm. o yüzden ben şaşırmadım..... ha etkisi var mıdır???? benim fikrim şu, ne kadar kendini kassan da 12-15 gün yatsan hiç kalkmasan da yada çok rahat davranıp hoplayıp zıplasan da vakti gelen bebiş bi şekilde sen de kalıyo.... diğer türlüsünde de ne kadar rahatta olsan yada çok da dikkat etsen vakti gelmemişse olmuyo. bu kadar basit aslında :)

burda transferinin hemen ertesinde pikniğe giden dans eden yalın ayak toprağa basmaya can atan vede bunu yapan hatta ve hatta yapılmaması gereken 100 hareket diye bi liste yapılsa 98ini kesin yaptım, dolayısıyla mümkün değil tutmaz diye bakan bi arkadaş vardı, ilk deneme de ikizlere gebe kalmıştı, muhtemelen doğurmuştur.....

ayyy ne güzellll maşallah size.... sağlıkla, güle oynaya büyütün inşallahhhhh

Son düzenleme:

Çok teşekkürler canim Allah isteyen herkese versin inşallah çok güzel bir duygu azicik yorucu ama cok güzel :)

Insallah hadı bellımı olur...ne efsanevı hıkayeler duyuyoruz 46 sına kadar kaç tane tüp bebek yapmış olmamış sonra kendılıgınden kalmış dıye,belim senın hıkayenıde boyle anlatırız

daha 27 yaşındayım 46ıma kdr tüp bebek denemek istemiorum
benim hikayemi 27 sine kdr istemiş ama olmamış sonra dogal yolla kalmış desek
ayyyyy neden olmasın kızım ya hadi inşallah

inşallah tatlım ya valla
şu fal baktırdıgım şey hergün bebek bebek,büyük müjde,aileye büyük haber diyip duruyo
ondan bu merakım
ben hamile değilsem ailede kim hamile:44:
acaba ablamlardan birimi

canım ne ara oldun kız maşallah sonu güzel olsun inşallah aminnnnnnnnnnnnnn..kuzum çok yatmayacaksın transfer olduğunu unutacaksın yiyebiliyorsan akşamları bir ince dilim ananas 5 gün sadece ye.sonrası gez toz

ya ne bileyim sonuçta farzetki bilmiyorduk gibi bi mantık çok saçma
onun içesi varmış bahanesi olmuş bence
bence de...
haklıısn cnm ama yani boşveremiş gibi davranmak zor biizm için sanki her harekette bişey olacak gibi düşünürüz ama doğru düşünmeden yaşamak o 12 günü hem kendimiz hemde bebeğimiz için çok daha ii olur bakalım ogünlere geleyim ben ne olurum acaba:26::26:

inşallah tatlım ya valla
şu fal baktırdıgım şey hergün bebek bebek,büyük müjde,aileye büyük haber diyip duruyo
ondan bu merakım
ben hamile değilsem ailede kim hamile:44:
acaba ablamlardan birimi

kız sen ne alemsin olabilir neden olmasın fala inanma kız boşver kısmette ne varsa o rabbim elbette bi zaman belirlemiştir.bende rüyamda devamlı bebek görüyom

Ya aslında rahîimde ki kasılmalar bebegın tutunmasını engeller dıye cınsel ılıskı onermıyorlar bizde kasılmayız olmazmı...çok utandım

amin güzelim dualarında bizleri unutma
aman ii olsun dur daha yeni ya annemi üzmeyeyim diyo bi kaç ay sonra görürüm seni

haha inşallah o günleri hepiniz göreceksiniz canı gönülden inanıyorum dualarım hep sizinle

canım transferin hayırlı olsun ilk fırsatta güncelleyecem durumunu..
En sonunda hamileee diye yazmak nasip olsun bana inşallah..

kız sen ne alemsin olabilir neden olmasın fala inanma kız boşver kısmette ne varsa o rabbim elbette bi zaman belirlemiştir.bende rüyamda devamlı bebek görüyom

ayy yok inandıgımdan değilde bi atsam buraya yaptıgı yorumları pes dersin
hatta arkadaşımla kahve içtik ona bahsettim bana müjdeli haber diyo bebek diyo habire dedim
yolladık fallarımızı bekliyorduk
bi geldi yine bebek diyorrrrrr yok artık ya dedim
bu kdr denk gelmez sanırım
dediğim ben değilsem kesin ablalarımdan biri hamileee

ya ne bileyim sonuçta farzetki bilmiyorduk gibi bi mantık çok saçma
onun içesi varmış bahanesi olmuş bence
ben de aynı rahatlıkta olcam muhtemelen bu defa... gerçi içermiyim içmem ama bunun da transferle ilgisi olmaz.... özel günlerde ki sofralarda daha çok aksesuar olarak kalan kadehlerim var deviremiyom ben onları onun dışında almam gereken ilaçlar hariç hayatıma + şunu yapıyım diye bakmıycam...

nereye yolluyorsun şu falları bana özelden yaz merak ettim

Kızlaaaarrrrr napıyonuuuuzzzzzz

hoşgeldin canım bak sana cuma duamı yollayım hemen

Yüce Rabbim bizlere sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,
anne baba kardeş sevgisi olan,
kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,
huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,iyi ahlaklı,terbiyeli,vefalı,merhametli
eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,
aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver Ya RABBİM...
analı babalı büyütmeyi nasip et Ya RABBİM...
huzurla, berektle, mutlulukla,sağlıkla,sevgiyle,büyütmeyi nasip et Ya RABBİM....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Ya RABBİM...
Sen duaları kabul edensin, yoktan var edensin Dualarımızı kabul Allah ım...
İsteyen nerde kim varsa hasretlerini dindir Allah ım...

flyingmom hatun idrar testi yapmışmı bu sabah haber varmı kızçelerim

testi yokmuş ama alcak gelcekmiş hemen 2 tane daha yapcakmış beklemedeyiz

canım ne ara oldun kız maşallah sonu güzel olsun inşallah aminnnnnnnnnnnnnn..kuzum çok yatmayacaksın transfer olduğunu unutacaksın yiyebiliyorsan akşamları bir ince dilim ananas 5 gün sadece ye.sonrası gez toz

Ymiyorum canım dün başladım zaten ananas,kivi,elma bıde taze fasulye yıyorum

Kızım nerden aklımda getirdin kahveyı canımı çekti yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…