evet cnm bende çıktı dr.um transferden sonra iğne ve hap kullanacaksın dedi..anlıcan boşverrr iğne yemeğe alışık bünyeler iğneye devam derizkız bebiş nasıl bakim
Merhaba mesajinizi aldim ancak cevap veremiyorum sayidan dolayi. Kusura bakmayin biraz geciktim size yanit yazmakta, erken dogum yaptim daha ancak toparlaniyorim. Ben suleymaniyeden direkt dis heyet raporu aldim tedavimi orada baslatmadim. Email adresinizi gonderebilirseniz ordan da yazisabiliriz. Ya da uzun uzun tedavi surecimizi takip etmek isterseniz bambaskabiryolculuk...............tr den blogumu da okuyabilirsiniz. Sormak istedikleriniz icin dedigim gibi email adresinizi yollarsaniz elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisirim.
hoşgeldin haticim
canım herşey yolunda olur Allah ın izniyle
pıhtılaşma vardı diye biliyorum sende zaten belki onla alakalıdır
sen iğnede kullanıyordun değil mi?
doktoruna hemencik ulaşırsın inşallah hemencik için ferahlar
yok hayatım testim kalmadı alıcam bugün idrarımı tutup yapıcam hatta 2 tane alıp yarın teste giderken de yapıcam...
amin güzelim dualarında bizleri unutmakız acıyo artık ya heryer delik deşikbebeiş iyi sesi çıkmıyo sorun yoktur inşallah rabbime emanet ettim valla hamdolsun rabbim sizlerede nasip etsin
hayırlı cumalar arkadaşlarpıhtılaşma için kan vermiştim sonuç 0-0,1 arası olmalıyken benmki 0,21 çıkmış anlayan varmı ya doktoruma ulaşamadımda yüksek yazıyo :44:
hoşgeldin canım hayırlı cumalar sanada
nassın bakalımmmm?
yazı çok ilginç yaa spor yapamayı bile yazmışlar yahu biz elimizden gelse tuvalete bile gitmeyiz yatağa yatar kalırız bişey olmasın diye
tatlım doğum yaptın mı sen??? hayırlı uğurlu, uzun ömürlü, sağlıklı olsun inşallah.... 2013 kasım topiğindeydin yanlış hatırlamıyorsam. inşallah bebişinin sağlık durumunda bir problem yoktur tatlım...
yok ailede varda bende varmı bilmiyorum demiştim bakalım aricam 5 dk ya tekrarsen nasılsın kuzum
oldu olduuuu ben de okudum da çok ilginççççç
olmuş cnm şimdi okucam yazıyı
hoşgördük.... aslında yoğun, bi bakıp kaçıcam genelde olduğu gibi(((
yok artık daha nelerrtüp bebek tedavimde çok ilginç bişey anlatayım size
ben dr a muayene olmak için beklerken yanıma bir bayan oturdu
sohbet ettik hamile kalmış ilk denemede
sohbetimiz koyulaşınca neler yaptın nelere dikkat ettin diye sordum meraklı meraklı
kadın bana dediki
çok rahttım 2 gün sonra gezmeye gittim hatta eşimle alkol aldık 1 bardak bira içtim
ben şok oldummmmmmmmm
nasıl yani yaaaa dedim
dediki sonuçta normal bi gebelik olsaydı ben onun rahimde oldugunu bilmeyip içebilirdim yine dedi
ee ama biliyorsun dedim bilmiyomuşum gibi davrandım dedi
bölee yaniiiiiiiiiiiiiiii
ay yerim senin bilimselliğiniYani öyle işte koca merakından degıl yanı
Biz burda bılımsel çalıyoz
hımm ben karıştırdım ozamanidare et karıştırmak bizim işimiz @phala & @mybaby
bende iyiyim napimmm canımmm işte aynı tas aynı hamam
bu ay dogal yolla gebe kaldıgımı düşünüyorum
üTeşekkürler canim evet sali gunu biraz acil bir şekilde doguma gittik kosa kosa 33+3ken :) cok şükür bebeklerde ben de iyiyiz kuveze de girmediler gayet saglikli dogdular sadece azicik minikler :) her kıyafetleri kocaman kocaman duruyor uzerlerinde
Teşekkürler canim evet sali gunu biraz acil bir şekilde doguma gittik kosa kosa 33+3ken :) cok şükür bebeklerde ben de iyiyiz kuveze de girmediler gayet saglikli dogdular sadece azicik minikler :) her kıyafetleri kocaman kocaman duruyor uzerlerinde
hımm ben karıştırdım ozamanidare et karıştırmak bizim işimiz @phala & @mybaby
bende iyiyim napimmm canımmm işte aynı tas aynı hamam
bu ay dogal yolla gebe kaldıgımı düşünüyorum
yok artık daha nelerrbiz günü gelemden en planlar yapıyoruz şöle yatarım böle kalkarım diye millette düşünmüyor üstüne yemeğe içmeye bile dikkat etmi,yor vay vayyyy
ay yok ben o kadar da rahat olamam aklım benden gitmediği müddetçe benim aklım ordadır hep...
ay yerim senin bilimselliğini
Teşekkürler canim evet sali gunu biraz acil bir şekilde doguma gittik kosa kosa 33+3ken :) cok şükür bebeklerde ben de iyiyiz kuveze de girmediler gayet saglikli dogdular sadece azicik minikler :) her kıyafetleri kocaman kocaman duruyor uzerlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?