görev aşkından değil sadece evladın için demiAşkolsun ben ve bahane katiyen sadece gözümü kapayip çocuğum için yapacaktim
Görev icabı yani
Aşkolsun ben ve bahane katiyen sadece gözümü kapayip çocuğum için yapacaktim
Görev icabı yani
sanada hayırlı cumalar cnm ..şimdi ebnde kan pıhtılaşması için verdiğim testte homozigot ,heterezigot gibi yazılar yazıyor bu değerleri bilmiyorum hiç ama hemen korkma kan pıhtılaşması bile olsa bi iğne hap bitti herşey yoluna girerhayırlı cumalar arkadaşlarpıhtılaşma için kan vermiştim sonuç 0-0,1 arası olmalıyken benmki 0,21 çıkmış anlayan varmı ya doktoruma ulaşamadımda yüksek yazıyo :44:
Kızlar günaydın
:) kan testi yaptıramadım dünyarın yaptırıcam çünkü ben ısrar edince eşim doktorumu aradı sağolsun dr'um da 10 gün bekledi 2 gün daha beklesin dedi dün 4 saat idrarımı tutmadan predictor early yaptım ince ama koyu bir çizgi vardı :) Allahımm nolur kimyasal olmasın yarabbimmm (((((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Di mi ama? inşallah canım! evet yarın test günüm eşim olmayacak gidip vericem kanımı ve hiç heyecanlanmadan beklicem bakalım ne olacak?
DİLİMİZE DÜŞEN KALBİMİZDEN GEÇEN BİZİM BİLEMEDİĞİMİZ AMA BİZİM İÇİN HAYIRLI OLAN NE VARSA DUA OLUP RABBİM KABUL ETSİN İNŞŞŞ HAYIRLI BEREKETLİ cumalar
Bu gün yaptın mı idrar testi canım?
sanada hayırlı cumalar cnm ..şimdi ebnde kan pıhtılaşması için verdiğim testte homozigot ,heterezigot gibi yazılar yazıyor bu değerleri bilmiyorum hiç ama hemen korkma kan pıhtılaşması bile olsa bi iğne hap bitti herşey yoluna girer
Canım kaç gündür okuyorum ama cevap yazamadım,ne manyak bı kızsın dıyecem kusuruma bakmaama cıft cızgı işte hiç öylen kimyasal falan düşünme yanı.ıyı buz bı tüp bebek yaptık negatıf oldu bundan sonrasında zaten negatıf olur dıye denemeyelım mı yanı...ne güzel işte erkenden ıdrar testınte pozıtıf çıktı bebeğin sana erkenden tutunmuş demek..
Yarın dua inşallah güzel güzel degerlerını yazarsın burda
hayırlı cumalar arkadaşlarpıhtılaşma için kan vermiştim sonuç 0-0,1 arası olmalıyken benmki 0,21 çıkmış anlayan varmı ya doktoruma ulaşamadımda yüksek yazıyo :44:
evet cnm bende çıktı dr.um transferden sonra iğne ve hap kullanacaksın dedi..anlıcan boşverrr iğne yemeğe alışık bünyeler iğneye devam derizhaaa benmkinde anti faktör Xa yazıyo sadce bende anlamadım ama dediğin gibi varsa bişey iğne hapla hallolur inşallah :)))) allah razı olsun gülüm benim
hayırlı cumalar arkadaşlarpıhtılaşma için kan vermiştim sonuç 0-0,1 arası olmalıyken benmki 0,21 çıkmış anlayan varmı ya doktoruma ulaşamadımda yüksek yazıyo :44:
Canım çok az fark var...Telaş yapma doktorunu bekle ama bence bir sorun yoktur
İstanbula gel canım burada çok var
Canım çok az fark var...Telaş yapma doktorunu bekle ama bence bir sorun yoktur
olmuş cnm şimdi okucam yazıyı
aydın günlerimiz olsun inşallah kızlaaarrrhayırlı cumalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?