2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Aşkolsun ben ve bahane katiyen sadece gözümü kapayip çocuğum için yapacaktim
Görev icabı yani
görev aşkından değil sadece evladın için demi
kız oda ilginç ya nasıl oluyor ilişkiye girin demeleri dr.lar niye demiyor..:26:

hayırlı cumalar arkadaşlar pıhtılaşma için kan vermiştim sonuç 0-0,1 arası olmalıyken benmki 0,21 çıkmış anlayan varmı ya doktoruma ulaşamadımda yüksek yazıyo :44:
sanada hayırlı cumalar cnm ..şimdi ebnde kan pıhtılaşması için verdiğim testte homozigot ,heterezigot gibi yazılar yazıyor bu değerleri bilmiyorum hiç ama hemen korkma kan pıhtılaşması bile olsa bi iğne hap bitti herşey yoluna girer

Bu gün yaptın mı idrar testi canım?

Di mi ama? inşallah canım! evet yarın test günüm eşim olmayacak gidip vericem kanımı ve hiç heyecanlanmadan beklicem bakalım ne olacak?

Canım kaç gündür okuyorum ama cevap yazamadım,ne manyak bı kızsın dıyecem kusuruma bakma ama cıft cızgı işte hiç öylen kimyasal falan düşünme yanı.ıyı buz bı tüp bebek yaptık negatıf oldu bundan sonrasında zaten negatıf olur dıye denemeyelım mı yanı...ne güzel işte erkenden ıdrar testınte pozıtıf çıktı bebeğin sana erkenden tutunmuş demek..
Yarın dua inşallah güzel güzel degerlerını yazarsın burda

haaa benmkinde anti faktör Xa yazıyo sadce bende anlamadım ama dediğin gibi varsa bişey iğne hapla hallolur inşallah :)))) allah razı olsun gülüm benim

Kaç günlerdir gördüğüm en güzel cevap bu evet di mi yaa çok manyağım haklısın hayırlısıysa olsun!

hayırlı cumalar arkadaşlar pıhtılaşma için kan vermiştim sonuç 0-0,1 arası olmalıyken benmki 0,21 çıkmış anlayan varmı ya doktoruma ulaşamadımda yüksek yazıyo :44:

hoşgeldin haticim
canım herşey yolunda olur Allah ın izniyle
pıhtılaşma vardı diye biliyorum sende zaten belki onla alakalıdır
sen iğnede kullanıyordun değil mi?
doktoruna hemencik ulaşırsın inşallah hemencik için ferahlar

haaa benmkinde anti faktör Xa yazıyo sadce bende anlamadım ama dediğin gibi varsa bişey iğne hapla hallolur inşallah :)))) allah razı olsun gülüm benim
evet cnm bende çıktı dr.um transferden sonra iğne ve hap kullanacaksın dedi..anlıcan boşverrr iğne yemeğe alışık bünyeler iğneye devam derizkız bebiş nasıl bakim

Canım çok az fark var...Telaş yapma doktorunu bekle ama bence bir sorun yoktur

İstanbula gel canım burada çok var

Merhaba mesajinizi aldim ancak cevap veremiyorum sayidan dolayi. Kusura bakmayin biraz geciktim size yanit yazmakta, erken dogum yaptim daha ancak toparlaniyorim. Ben suleymaniyeden direkt dis heyet raporu aldim tedavimi orada baslatmadim. Email adresinizi gonderebilirseniz ordan da yazisabiliriz. Ya da uzun uzun tedavi surecimizi takip etmek isterseniz bambaskabiryolculuk...............tr den blogumu da okuyabilirsiniz. Sormak istedikleriniz icin dedigim gibi email adresinizi yollarsaniz elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…