2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
desdo canım haklısın bunun adı Paternal Lenfosit İmmünizasyonu (Lenfosit Aşısı) olarak geçiyor..
ben bunu kendimde araştırmıştım lenfosit testlerim sorunsuz çıkınca vazgeçmiştim..

Lenfosit testi yaptırayım ben o zaman devlet hastanesinde yapılıyor mu acaba?

Dur kız ben bunu doktoruma mail atayım ne diyecek

yok işteeeee ühüüüüü :'((( ama sen beni dövebilirsin haticimm :)))

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende 10.gün test hiç koyulaşmayınca korktum kimyasal dedim bitti herşey.kan verdim uçtum O yüzden boşuna endişeleniyorsun.nasipten öte yol yok yarın kan ver tamammı

Monicanın haberini alınca buraya da yazdım... Malum ofisten takip etmek zor oluyor. Bir de burada herkesin sevinci ve paylaşımı o kadar güzel o kadar çok ki sayfalar doluyor :) Kaçıyor gözden daima...

30+ için yazdıklarına %100 katılıyorum. Kadın kadın oluyor...
Tip olarak hiç şüphem yok :) Aynı sanırım durum... Ofisteyken daha formal giyinildiği için eh işte 30larda seyrediyoruz, hafta sonları 2 örgü olsa 20 başlangıç serisi oluruz :) Ufalıp cebe gireceğiz neredeyse ama yalan yok

3 gün var aramızda rivayete göre su grubu yengeç oluyormuşuz. Hiç anlamıyorum burçlardan... Yükseleni de varmış ayrıca. En temizinden takılıp gidiyorum her burçtanım diyerek

Bana dün sordular kaç yaşındasın diye 36 dedim yok daha neler dedi olsa olsa 23 sün dediler.
Sonra bir gün grupla gezideyiz gruptakilerle tanıştık evliyim deyince şaşırdılar benim üniversite öğrencisi sanmışlar

Canım olmuyor ya valla beceriksizligim üzerimde bugün nedense kafa karışık tabi ondan :)

Son düzenleme:
bende 10.gün test hiç koyulaşmayınca korktum kimyasal dedim bitti herşey.kan verdim uçtum O yüzden boşuna endişeleniyorsun.nasipten öte yol yok yarın kan ver tamammı

Korkuyorum bilgisayarımdan çıkıp beni döveceksin diye :))) tamam ama kimyasal gebelik geçirdiğin için beni anlarsın beybi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim testim çook daha silikti ama 1 saat sonra kanda 201 di...gözün aydın:)

Yaaa onu bir de bana sor arkadaşım Kimyasal gebelik geçirdiğim için o kadar huzursuzum ki...O yüzden testlerimi koyup duruyorum topiğe...

Lenfosit testi yaptırayım ben o zaman devlet hastanesinde yapılıyor mu acaba?

canım lenfosit aşısını çok az yer yapıyor.. kesinliği kanıtlanmış birşey değil.. o yüzden çoğu doktor sıcak bakmıyor bu konuya..
üç ay her adetinde ayrı ayrı gidip üç defa yaptırmak gerekli.. ben bir kaç yerde lösemi yapabiliyor diye okuduğum için istemedim açıkcası sonrada zaten testlerim temiz çıktı.. lenfosit testlerimi memorial yaptı canım ücretsiz olarak inceleme amaçlı..

evet canım bu topiği takip etmek imkansız sayfalar maşallah hızla akıp gidiyor..
bende bir yerinden konuya giriyorum arada:) sohbetler çok hoş
sendeki yaşam enerjisine bakılırsa canım 18 gibisin bence:)

Evet 2.si kalan idrardan yaptım bi de işte 1 saat önce yaptım...Sabah testi değil yani...

Bunlarla uğraşacağına canım gidip kan ver için rahatlasın

Aboooo aman uzak olsun o zaman

Eurofertil :26:tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyorum önerirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…