Hiç bişey anlamadım neden çok geç..
desdo canım haklısın bunun adı Paternal Lenfosit İmmünizasyonu (Lenfosit Aşısı) olarak geçiyor..
ben bunu kendimde araştırmıştım lenfosit testlerim sorunsuz çıkınca vazgeçmiştim..
Ayyyyyy bak dalga geçiyor cıddıyım kız ben,hatta benım bı arkadaşım Adana'da hıc oyalanma bız 4 sene denmedik burda olmadı sonran istanbula gıttık bana esımın kanını enjekte ettıler ıkı ay mı uç aymı herneyse sonra bebek tutunmuş bı tane 13 yasında kızı var..tabı kanı işlemden geçirip enjekte edıyorlar.lenfosit aşısı mı ne denılıyor
yok işteeeee ühüüüüü :'((( ama sen beni dövebilirsin haticimm :)))
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
duygucuğum canımm ne güzel seni görmek..
yaşımı çok seviyorum aslında anladımki 30 dan sonra bir bayan daha güzel oluyor.. ruhu, giyimi, tarzı herşeyi oturuyor yayduğımız enerji daha güzel oluyor.. ama işte bu tüp bebek konuları pek yaşı sevmiyor:)
gerçi görsenizzz tip olarak 27 mi yoksa 28 mi dersiniz:))
canım sende yengeçsinn demek su grubuyuz..
Eki Görüntüle 1163382
Yaaaa çok istemiştim bu sefer olcak demiştim...Kızlar bakın nasılda silik testlerim öfffffff :'((((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Monicanın haberini alınca buraya da yazdım... Malum ofisten takip etmek zor oluyor. Bir de burada herkesin sevinci ve paylaşımı o kadar güzel o kadar çok ki sayfalar doluyor :) Kaçıyor gözden daima...
30+ için yazdıklarına %100 katılıyorum. Kadın kadın oluyor...
Tip olarak hiç şüphem yok :) Aynı sanırım durum... Ofisteyken daha formal giyinildiği için eh işte 30larda seyrediyoruz, hafta sonları 2 örgü olsa 20 başlangıç serisi oluruz :) Ufalıp cebe gireceğiz neredeyse ama yalan yok
3 gün var aramızda rivayete göre su grubu yengeç oluyormuşuz. Hiç anlamıyorum burçlardan... Yükseleni de varmış ayrıca. En temizinden takılıp gidiyorum her burçtanım diyerek
Eki Görüntüle 1163382
Yaaaa çok istemiştim bu sefer olcak demiştim...Kızlar bakın nasılda silik testlerim öfffffff :'((((
bende 10.gün test hiç koyulaşmayınca korktum kimyasal dedim bitti herşey.kan verdim uçtumO yüzden boşuna endişeleniyorsun.nasipten öte yol yok yarın kan ver tamammı
Eki Görüntüle 1163382
benim testim çook daha silikti ama 1 saat sonra kanda 201 di...gözün aydın:)
İkisinide bu gün mü yaptırdın?
Lenfosit testi yaptırayım ben o zaman devlet hastanesinde yapılıyor mu acaba?
Monicanın haberini alınca buraya da yazdım... Malum ofisten takip etmek zor oluyor. Bir de burada herkesin sevinci ve paylaşımı o kadar güzel o kadar çok ki sayfalar doluyor :) Kaçıyor gözden daima...
30+ için yazdıklarına %100 katılıyorum. Kadın kadın oluyor...
Tip olarak hiç şüphem yok :) Aynı sanırım durum... Ofisteyken daha formal giyinildiği için eh işte 30larda seyrediyoruz, hafta sonları 2 örgü olsa 20 başlangıç serisi oluruz :) Ufalıp cebe gireceğiz neredeyse ama yalan yok
3 gün var aramızda rivayete göre su grubu yengeç oluyormuşuz. Hiç anlamıyorum burçlardan... Yükseleni de varmış ayrıca. En temizinden takılıp gidiyorum her burçtanım diyerek
Evet2.si kalan idrardan yaptım bi de işte 1 saat önce yaptım...Sabah testi değil yani...
canım lenfosit aşısını çok az yer yapıyor.. kesinliği kanıtlanmış birşey değil.. o yüzden çoğu doktor sıcak bakmıyor bu konuya..
üç ay her adetinde ayrı ayrı gidip üç defa yaptırmak gerekli.. ben bir kaç yerde lösemi yapabiliyor diye okuduğum için istemedim açıkcası sonrada zaten testlerim temiz çıktı.. lenfosit testlerimi memorial yaptı canım ücretsiz olarak inceleme amaçlı..
Aboooo aman uzak olsun o zaman
Hemen hemen her kadın köşeye bişiler atıyordur
Hoşgeldin tatlım..
Nerede başlıyorsun tedaviye..
A nın yanındada S var ben basıp amaSyaa yazıyormuyum
harfleri israf ediyorsun gereksiz kullanıp hiç caiz değil
Ama sende o isimle dalga geçenlerdenmisin üzüldüm bak
Bir insanın ismi ile dalga geçilmemeli yaaa yütfeennn...
Hem isminin açıklaması dinimizle ilgili günaha girme kuzum
He valla 1558752 yıllık kk kariyerimde senin sayende farketmiştim sallananların bayrak olmadığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?