2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım benim ekim de raporum çıkacak tedavimde kasım da olacak. Merkez arayışındayım bu arada da bitkisel ve doğal denemeyle gelmesini bekliyoruz Rabbim büyüktür umut hep var çok şükür

slm arkadaşlar ben de tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdim yaşım 26 3 senelik evliyim şu an rapor almaya çalışıyorum inşallah alabilirim yoksa tüp bebek tedavisi bayaga masraflı oluyo

doğuma az kaldı şekerim diyeydin

canım benim ekim de raporum çıkacak tedavimde kasım da olacak. Merkez arayışındayım bu arada da bitkisel ve doğal denemeyle gelmesini bekliyoruz Rabbim büyüktür umut hep var çok şükür

umut olsun her daim canım..
inşallah doğal yolla gelir kuzun..

slm arkadaşlar ben de tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdim yaşım 26 3 senelik evliyim şu an rapor almaya çalışıyorum inşallah alabilirim yoksa tüp bebek tedavisi bayaga masraflı oluyo

selam hoşgeldin tatlım..
rapor olması önemli ciddi bir rakamı ödemiyorsun..
2 kez kullandım ben..
ilk denemede bebeğine yavuşursun inşallah..
hemen bilgilerini listeye ekliyorum

Kızıltoprak florence nightingale canım ya da diğer adıyla Ferticenter...Doktorum Nuri Delikara...

Canim istanbuldami bu merkez? Ben yurtdisinda yasiyorum allahin izniyle eylulde trkiyede yaptirtmak istiyorum ama merkezde daha karar kilamadim su an seceneklerde bi tek memorial var.senin ilk denemenmiydi?

hoşbulduk. inşallah alabilirim raporu . rapor aldığım an hemen tedavilere başlayacam inşallah

Bizde arkadaşımla bir kağıda numaralar yazmıştık önümüze tutup fotograf çektirmiştik yurt bize hapisane gibi geldiği için kendimizi mahkum gibi görürdük. Hey gidi gençlik hey

Canim istanbuldami bu merkez? Ben yurtdisinda yasiyorum allahin izniyle eylulde trkiyede yaptirtmak istiyorum ama merkezde daha karar kilamadim su an seceneklerde bi tek memorial var.senin ilk denemenmiydi?

Ah canım keşke ilk denemem olsa bu 3. ilk deneme Maslak Acıbadem Bülent Tıraş...Ben sevmedim çok baştan savma ve bir an önce başlarından atma çabalarındalar...Kötülemek değil ama her hastasıyla bireysel ilgilenemiyor Bülent bey...2. ve 3. denemem Ferticenterda oldu 2. denemede 7 yumurtadan 5'i döllendi 1 tanesi gelişmedi 4 embriyo oldular.2 tanesini dondurdular...2. Denemem kimyasal oldu ama donmuşlarımdan 1 mucizem inşallah tutunmuş görünüyo Nuri bey çok şeker ve pozitif bir insan...Bireysel ilgilenmenin dibine vurmuş bir hastane mesela az önce zeynep hanım gelmediniz başka yerde mi verdiniz kanınızı diye aradılar :) Ben Kızıltoprak Florence Nightingale tavsiye ederim ama iyice araştır heryeri bilgi al herkesten ve kendin karar ver

Hayır canım gelmedigelince Hemen yazıcam sana

Bak sen ne yap sadece hormon sonuçlarını en son yaptırdığını birde eşinin sperm analizini gönder yani sadece 2 sayfa ve maili sen yaz sizden cevap bekliyordum fakat gelmedi o yüzden sizi çok meşkul etmemek için daha az evrakla tekrar yazmak istedimde.

gozunaydin guzelimmmm bak bebegin anne ben burdayim dedi sana artik kendinide benide uzme diyoooo sonuna kadar saglikla gitsinn darisi bizlere ...

Allah razı olsun canım inşallah böyle devam eder dua edicem buradaki herkese en kısa zamanda burada doğurmayan kalmayacak bakın görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…