- 27 Şubat 2013
- 14.848
- 42.425
- 798
Sizlerden başka kimse bilmiyo kızlar benim için o kadar acı ki anneme söyleyememekpazartesiyi beklemem lazım 400'lü rakamları görmek için
Kızlar listeye eklediğim ama bilgileri epey bi eksik olanlar var bir zahmet listeye bakıp bana bilgilerinizi yazarmısınız..
Bu arada listeye eklenmek isteyenlerde yazsın lütfen bugün boştayım ekleyim yoksa yine kalacak
Ay sende mi aynen bende kinim kiniyorumevet öyle
dün geceden bugünümün içine etti...
kınım kınım kınıyorum kendisini
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr değerim 213.2
Kızlar atış serbest istediğiniz kadar dövebilirsiniz
Sen hangi merkezde tedavi goruyodun?
çok teşekkür ederim kızlar Allah hepimizin yüzünü güldürsün...Hepinizi çok seviyorum...Desteğinizden dolayı sonsuz teşekkürler
Eşime telefonda söyledim keşke size burda taklidini yapabilsem...Değer kaç?Kaç haftalık hamilesin?Nasıl yani? böyle saçmalayıp durdu yavrum
canım benim ekim de raporum çıkacak tedavimde kasım da olacak. Merkez arayışındayım bu arada da bitkisel ve doğal denemeyle gelmesini bekliyoruzRabbim büyüktür umut hep var çok şükür
slm arkadaşlar ben de tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdim yaşım 26 3 senelik evliyim şu an rapor almaya çalışıyorum inşallah alabilirim yoksa tüp bebek tedavisi bayaga masraflı oluyo
Kızıltoprak florence nightingale canım ya da diğer adıyla Ferticenter...Doktorum Nuri Delikara...
umut olsun her daim canım..
inşallah doğal yolla gelir kuzun..
selam hoşgeldin tatlım..
rapor olması önemli ciddi bir rakamı ödemiyorsun..
2 kez kullandım ben..
ilk denemede bebeğine yavuşursun inşallah..
hemen bilgilerini listeye ekliyorum
Aklima ne geldi,ben yurtta kalirken koridorda sigara icerdik,ayakta yorulunca da duvara yaslanip comerdik.eger yeni birileri varsa sen neden dustun buralara derdik okudugu bolumu kastederekcok eglenirdik.yurt bi nevi hapis gibi gelirdi bize gece girisleri 11diye,hey gidi gunler,genclik iste
Canim istanbuldami bu merkez? Ben yurtdisinda yasiyorum allahin izniyle eylulde trkiyede yaptirtmak istiyorum ama merkezde daha karar kilamadim su an seceneklerde bi tek memorial var.senin ilk denemenmiydi?
Hayır canım gelmedigelince Hemen yazıcam sana
phalam darısıda sana inş ssenin kuzuyun güzel günlerinide buradan kutlarız canım
gozunaydin guzelimmmm bak bebegin anne ben burdayim dedi sana artik kendinide benide uzme diyoooo sonuna kadar saglikla gitsinn darisi bizlere ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?