- 7 Mart 2014
- 459
- 72
- 43
- 35
Ah canım keşke ilk denemem olsabu 3. ilk deneme Maslak Acıbadem Bülent Tıraş...Ben sevmedim çok baştan savma ve bir an önce başlarından atma çabalarındalar...Kötülemek değil ama her hastasıyla bireysel ilgilenemiyor Bülent bey...2. ve 3. denemem Ferticenterda oldu 2. denemede 7 yumurtadan 5'i döllendi 1 tanesi gelişmedi 4 embriyo oldular.2 tanesini dondurdular...2. Denemem kimyasal oldu ama donmuşlarımdan 1 mucizem inşallah tutunmuş görünüyo Nuri bey çok şeker ve pozitif bir insan...Bireysel ilgilenmenin dibine vurmuş bir hastane mesela az önce zeynep hanım gelmediniz başka yerde mi verdiniz kanınızı diye aradılar :) Ben Kızıltoprak Florence Nightingale tavsiye ederim ama iyice araştır heryeri bilgi al herkesten ve kendin karar ver
Bak sen ne yap sadece hormon sonuçlarını en son yaptırdığını birde eşinin sperm analizini gönder yani sadece 2 sayfa ve maili sen yaz sizden cevap bekliyordum fakat gelmedi o yüzden sizi çok meşkul etmemek için daha az evrakla tekrar yazmak istedimde.
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr değerim 213.2
Haklısın bitanem pazartesiye kadar bekliyeyim ozamana kadar cevap gelmezse yazarım zaten daha zaman var Eylül gibi düşünüyorum havalar çok sıcak
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr değerim 213.2
Ah canım keşke ilk denemem olsabu 3. ilk deneme Maslak Acıbadem Bülent Tıraş...Ben sevmedim çok baştan savma ve bir an önce başlarından atma çabalarındalar...Kötülemek değil ama her hastasıyla bireysel ilgilenemiyor Bülent bey...2. ve 3. denemem Ferticenterda oldu 2. denemede 7 yumurtadan 5'i döllendi 1 tanesi gelişmedi 4 embriyo oldular.2 tanesini dondurdular...2. Denemem kimyasal oldu ama donmuşlarımdan 1 mucizem inşallah tutunmuş görünüyo Nuri bey çok şeker ve pozitif bir insan...Bireysel ilgilenmenin dibine vurmuş bir hastane mesela az önce zeynep hanım gelmediniz başka yerde mi verdiniz kanınızı diye aradılar :) Ben Kızıltoprak Florence Nightingale tavsiye ederim ama iyice araştır heryeri bilgi al herkesten ve kendin karar ver
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah.hepimiz coookk zor bi imtihandan geciyoruz rabbim yardimcimiz olsun.bende iki defa asilama ve bibtupbebek tedavisi gordum sonuc alamadim(
Oyyy kuzum maşallah nasıl sevindim anlatamam resmen gözlerim doldu boğazım düğümlendi. Çok çok tebrik ediyorum seni
Bak testlerinin hiç biri kimyasal değilmiş o kadar inat ettin, dedik sana kimsayasala hiç benzemiyor diye
eeeee be manyak uzuldugune deydımı......çok sevındım canım tebrıkler vallahı yorulmuştum bıraz evı supurdum resmen canlandım şuan....allah devamını getırsın sağlıkla kucağına al ınsallah
Kız şunu ekim yapta beraber hastaneye gidelim, hatta bursada buluşur gezeriz
doğuma az kaldı şekerim diyeydin
Olacak canım olacak inan bana...
İhihihihihihiiphalam önce sen beni döv hep dedin bu kimyasal değil diye
Hahahahahah e be manyakhahahahah vallahi manayğım desdo çok teşekkür ederim rabbim devamını getirsin inşallah
benimde test yaptırasım geldi
İdrar testi yaptırma kuzum yaptıracaksan kan testi yaptır birde seninle uğraşmayalım
Günaydın canım
Sana birşey soracağım blgk adlı bir arkadaş vardı hiç haber alamıyoruz sen biliyor musun durumunu
transferi sayarsan bugun 3.gün kesin çıkar dimi
İdrar testi yaptırma kuzum yaptıracaksan kan testi yaptır birde seninle uğraşmayalım
çıkmazzzzzzz yaptırma sakın transfer günü sayılmıyoooo!!!
Kız şunu ekim yapta beraber hastaneye gidelim, hatta bursada buluşur gezeriz
sazanımmmmm benım şaka yaptım zaten.senın kı pozıtıf çıkınca benım de yapasım geldı ama bılıyorum cıkmayacagını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?