2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar devletten rapor almak için koşullar ne biliyor musunuz. bide rapor almak kolay mı ben inşallah pazartesi gidecem fakülteye . umarım hemen verirler

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah.hepimiz coookk zor bi imtihandan geciyoruz rabbim yardimcimiz olsun.bende iki defa asilama ve bibtupbebek tedavisi gordum sonuc alamadim (

Haklısın bitanem pazartesiye kadar bekliyeyim ozamana kadar cevap gelmezse yazarım zaten daha zaman var Eylül gibi düşünüyorum havalar çok sıcak

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr değerim 213.2

Oyyy kuzum maşallah nasıl sevindim anlatamam resmen gözlerim doldu boğazım düğümlendi. Çok çok tebrik ediyorum seni
Bak testlerinin hiç biri kimyasal değilmiş o kadar inat ettin, dedik sana kimsayasala hiç benzemiyor diye

Haklısın bitanem pazartesiye kadar bekliyeyim ozamana kadar cevap gelmezse yazarım zaten daha zaman var Eylül gibi düşünüyorum havalar çok sıcak

Kız şunu ekim yapta beraber hastaneye gidelim, hatta bursada buluşur gezeriz

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr değerim 213.2

eeeee be manyak uzuldugune deydımı......çok sevındım canım tebrıkler vallahı yorulmuştum bıraz evı supurdum resmen canlandım şuan....allah devamını getırsın sağlıkla kucağına al ınsallah

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah.hepimiz coookk zor bi imtihandan geciyoruz rabbim yardimcimiz olsun.bende iki defa asilama ve bibtupbebek tedavisi gordum sonuc alamadim (

Olacak canım olacak inan bana...

İhihihihihihii phalam önce sen beni döv hep dedin bu kimyasal değil diye

Hahahahahah e be manyak hahahahah vallahi manayğım desdo çok teşekkür ederim rabbim devamını getirsin inşallah

Ayyy sana kıyamam ben dövermiyim hiç hatta pamuklara sarmalar bakarım ben sana

İdrar testi yaptırma kuzum yaptıracaksan kan testi yaptır birde seninle uğraşmayalım

şaka bı yanada bıraz once evı supurdum bıraz eşya cektım ama oyle agır degıldı,sımdı ıslaklık hıssettım kullandığım jel gerı akmış acaba ters bısey mı yaptım:26::26:

sazanımmmmm benım şaka yaptım zaten.senın kı pozıtıf çıkınca benım de yapasım geldı ama bılıyorum cıkmayacagını

Evde yalnızım ve kafam yerinde değil anam böyle şakalar yapmazsak zaten yarım olan aklım tamamen gitmez :)))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…