Geç kaldın yaptım bıle dayanamadım vallahı ılık soğuk arası suyla yaptım.
Günaydın hafta sonu şekerlerim
Güzel haberler aldığımız kendimizi şahane hissettiğimiz kocalarımızın bizi sinir etmediği huzurlu günler diliyorum
günaydın canım listede ben yokum ama,daha karar vermedim karar verince söylerim eklersin...kocaların sinir etmediği hee hahahhhhhaaa çok güldüm ya..haftada bir gün evde birlikte geçiriyoruz o bir gün yetiyor
Eurofertil :26:tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyorum önerirmisiniz
Günaydınnnnnnn şekerim sanada iyi hafta sonları konu koca olunca huzurlu gün aramak zor olurGünaydın hafta sonu şekerlerim
Güzel haberler aldığımız kendimizi şahane hissettiğimiz kocalarımızın bizi sinir etmediği huzurlu günler diliyorum
hoşgeldin canım bak sana cuma duamı yollayım hemen
Yüce Rabbim bizlere sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,
anne baba kardeş sevgisi olan,
kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,
huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,iyi ahlaklı,terbiyeli,vefalı,merhametli
eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,
aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver Ya RABBİM...
analı babalı büyütmeyi nasip et Ya RABBİM...
huzurla, berektle, mutlulukla,sağlıkla,sevgiyle,büyütmeyi nasip et Ya RABBİM....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Ya RABBİM...
Sen duaları kabul edensin, yoktan var edensin Dualarımızı kabul Allah ım...
İsteyen nerde kim varsa hasretlerini dindir Allah ım...
testi yokmuş ama alcak gelcekmiş hemen 2 tane daha yapcakmış beklemedeyiz
Günaydınnnnnnn şekerim sanada iyi hafta sonları konu koca olunca huzurlu gün aramak zor olur
Günaydın hafta sonu şekerlerim
sanada günaydın güzel bayan
kocandan yana bi şikayet mi oldubenımkı bana bişey dedığınde bak senı kadınlar kulubundekılere soylerım neler sayarlar sana dıyorum
Kızlar günaydın
Hiç umudum olmayarak bugün kan vermeye gideceğim...Sonucu buraya yazarım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pazartesi opu...... Var.:18::18::18::18::18::18::18:
Sevgili editorum z önce hastaneden geldim dondurulmuş bebeğini alarak,ben umutluyum insallah sonuçta güzel olur.benim kini 3. Gün dondurmislardi dün çözdüler bugün transfer ettiler gelişimi iyiymiş ama anlamadığım şimdi kaçın gün embeiyosu olduğu:26::26:
dün gece dellendirdi beni...
maddi manevi yıpratıcı bir misillemem olacak tabii
belli zaten tatlımmmm...aman ben artık duymuyorum vallahı.ben ılk denememde transferden hemen sonra lavaboya koşmuştum,bugun youtube dan bısey dınlettım.ılk 20-30 dakıka kalkmadan yatanlarla hemen ayağa kalkanlar arasında gebelık basarısı arasında bayagı fark varmış..bunu duydu ya bana o zaman ılk çocuğumuzu sen oldurdun dıyor tabı şaka olarak....hey alllahım ya dedım.
salla yanı canım benım
canım soruyu şimdi cevaplıyorum alıntı mesajlarına yeni cevap verebiliyorum ancak kusura bakma lütfen...
3.gün embriyosu dondurulmuş çözüldüğünde de 3.gün oluyor yani 3.gün embriyosu transfer edildi canım normal tüp süreci gibi değişen bişi yok...
herkese güzel huzurlu haftasonları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?