2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydın hafta sonu şekerlerim
Güzel haberler aldığımız kendimizi şahane hissettiğimiz kocalarımızın bizi sinir etmediği huzurlu günler diliyorum

Listeye el atmam lazım teeee topikin 5800 lü sayfaların 1.sayfasına kim gitcek şimdi çok yol var

Son düzenleme:
Güzel haberler aldığımız kendimizi şahane hissettiğimiz kocalarımızın bizi sinir etmediği huzurlu günler diliyorum

günaydın canım listede ben yokum ama,daha karar vermedim karar verince söylerim eklersin...kocaların sinir etmediği hee hahahhhhhaaa çok güldüm ya..haftada bir gün evde birlikte geçiriyoruz o bir gün yetiyor

günaydın canım listede ben yokum ama,daha karar vermedim karar verince söylerim eklersin...kocaların sinir etmediği hee hahahhhhhaaa çok güldüm ya..haftada bir gün evde birlikte geçiriyoruz o bir gün yetiyor

Olsun tatlım beklemede olanlar kararsızlarda listede sen yaz bana bilgilerini olanı kadar ben eklerim
yaş ,deneme sayısı,merkez,infertilite sebebi,aşama...
hafta sonu demek koca demek o sebeple güzel geçirin inşallah temennisinde bulundum
şahsen ben kendilerini boğmak istiyorum şu an ama sırf mapıs damlarına düşmeyim geçnliğim 4 duvar arasında çürümesin diyerekten susuyorum

Eurofertil :26:tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyorum önerirmisiniz

olumlu yorumlar okudum genelde iyi bir merkez eşinle birlikte içinize sinmesi önemli doktorla olan diyalog hemşireler herşey etken olabiliyr seçimde..

Günaydınnnnnnn şekerim sanada iyi hafta sonları konu koca olunca huzurlu gün aramak zor olur

Amin
Ne güzel bir dua
flyingmom hatun farklı marka test yapıp diğer testlerle kıyaslarsa yanılır..
her testin hcg hassasiyeti başkadır..
kızım sana söylüyorum gelinim sen anla
kan vermeye gitmiş güzel bir değerle gelecek ama inatla negatif düşünüyor..
neyse değeri görünce kapak olur kendisine

sanada günaydın güzel bayan
kocandan yana bi şikayet mi oldubenımkı bana bişey dedığınde bak senı kadınlar kulubundekılere soylerım neler sayarlar sana dıyorum

sanada günaydın güzel bayan
kocandan yana bi şikayet mi oldubenımkı bana bişey dedığınde bak senı kadınlar kulubundekılere soylerım neler sayarlar sana dıyorum

dün gece dellendirdi beni...
maddi manevi yıpratıcı bir misillemem olacak tabii

Pazartesi opu...... Var.:18::18::18::18::18::18::18:

bence korkma canım,bana rahim filminden farklı değildir gibi geliyor.Sen uyuyacaksın işlem yapılacak.uyanacaksın...inşallah en yakın zamanda bize müjdeli haberi verirsin haberlerini bekliyoruz.
hastaye ben de çarşamba günü geleceğim.pazartesi çağırsalardı keşke sana desteğe gelirdim valla dün hastaneyi aradım sağlık raporumu alıp geleyimmi diye oradaki kız bana daha sonuç belli olsun öyle alırsınız dedi.dış heyet raporu için.Ama çarşamba günü neden kan tahlili yapacaklarını inan anlayamadım.Çünkü bana dedi sonucunuz ne der bilemeyiz.belki tedavi öderir belki raporu onaylar dedi.kafam karıştı..

canım soruyu şimdi cevaplıyorum alıntı mesajlarına yeni cevap verebiliyorum ancak kusura bakma lütfen...
3.gün embriyosu dondurulmuş çözüldüğünde de 3.gün oluyor yani 3.gün embriyosu transfer edildi canım normal tüp süreci gibi değişen bişi yok...

dün gece dellendirdi beni...
maddi manevi yıpratıcı bir misillemem olacak tabii

belli zaten tatlımmmm...aman ben artık duymuyorum vallahı.ben ılk denememde transferden hemen sonra lavaboya koşmuştum,bugun youtube dan bısey dınlettım.ılk 20-30 dakıka kalkmadan yatanlarla hemen ayağa kalkanlar arasında gebelık basarısı arasında bayagı fark varmış..bunu duydu ya bana o zaman ılk çocuğumuzu sen oldurdun dıyor tabı şaka olarak....hey alllahım ya dedım.
salla yanı canım benım

çok biliyolar çocuğu kendilerinden önce biz istiyoruz o kadar iğneyi ilacı ye sonra bebeği sen öldürdün de şaka bile olsa
bugün hissediyorum yumi çatlama günüm ve ben kendisine bırak dokunmayı görmek bile istemiyorum o derece gerginim..
hep te gerilimli günlere dek geliyo yumi çatlaması

cozdurdukten sonra benı arayıp sağlıklı bısekılde gerı dondu dedıler...ertesı günde gelısımıne bakıp transfer ettıler ettıler bence 4.gun yaaaaa

Kahvaltı yapmadım açıııımmmm...
Gidip kendime bol bol patates kızartıp bol bol da ketçap mayonez ile kalori yüklemesi yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…