cozdurdukten sonra benı arayıp sağlıklı bısekılde gerı dondu dedıler...ertesı günde gelısımıne bakıp transfer ettıler ettıler bence 4.gun yaaaaa
çok biliyolar çocuğu kendilerinden önce biz istiyoruz o kadar iğneyi ilacı ye sonra bebeği sen öldürdün de şaka bile olsa
bugün hissediyorum yumi çatlama günüm ve ben kendisine bırak dokunmayı görmek bile istemiyorum o derece gerginim..
hep te gerilimli günlere dek geliyo yumi çatlaması
aaa ben yanlış anladım o zaman..çözdürdükleri gün transfer ettilerse 3.gün oluyor ertesi günse 4.gün tabii..
hatta bu daha iyi çözülüp beklemesi ve gelişimin devam etmesi umut verici çok beğendim bu durumu
herkese güzel huzurlu haftasonları...
anammmmmm delırme ben kus olsamda yapar gerı kuslugume devam ederdım...nasıl olsa sonunda barışacaksınız boşver bugun görmezden gel.belkı hıc bır masrafa ıgneye gerek kalmadan olur cocugun ben ınanıyorum böyle şeylere.
ayyyyy şimdi bende seni beğendimmmmm.yerim seni vallahı
Gunaydin kizlar.stresten uzak iyi hafta sonlari diliyorum hepinize.
Gunaydin kizlar.stresten uzak iyi hafta sonlari diliyorum hepinize.
herkese günaydınlar
Olsun tatlım beklemede olanlar kararsızlarda listede sen yaz bana bilgilerini olanı kadar ben eklerim
yaş ,deneme sayısı,merkez,infertilite sebebi,aşama...
hafta sonu demek koca demek o sebeple güzel geçirin inşallah temennisinde bulundum
şahsen ben kendilerini boğmak istiyorum şu an ama sırf mapıs damlarına düşmeyim geçnliğim 4 duvar arasında çürümesin diyerekten susuyorum
ahhhahhhaaaa ben de bazen böyle gıcık oluyorum.... bilgilerimi yazıyorum yaş 35, daha denemedik hiç merkez olarak kararsızım..sebep eşimde varikosel ben de yumurta rezerv azlığı var. aşama yolun başındayım yeterlimi şekerim
kizz ben sinir olurdum koridorda sigara icenlere kokusu odaya geliyordu:)) demek sendin o hain koftee:) ay bizim yurt cok eglenceliydi acaba karma yurt oldugu icinmiay bizim giris 9 du be hepten fenaymis anca hafta sonu 11..
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr değerim 213.2
tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inşallah gözünüz aydınkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr değerim 213.2
veeee beklenen son:124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118:
Allah tamamına erdirsin hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah, bak boşuna üzdün kendini :))
tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inşallah gözünüz aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?