2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
cozdurdukten sonra benı arayıp sağlıklı bısekılde gerı dondu dedıler...ertesı günde gelısımıne bakıp transfer ettıler ettıler bence 4.gun yaaaaa

aaa ben yanlış anladım o zaman..çözdürdükleri gün transfer ettilerse 3.gün oluyor ertesi günse 4.gün tabii..
hatta bu daha iyi çözülüp beklemesi ve gelişimin devam etmesi umut verici çok beğendim bu durumu

anammmmmm delırme ben kus olsamda yapar gerı kuslugume devam ederdım...nasıl olsa sonunda barışacaksınız boşver bugun görmezden gel.belkı hıc bır masrafa ıgneye gerek kalmadan olur cocugun ben ınanıyorum böyle şeylere.

ayyyyy şimdi bende seni beğendimmmmm.yerim seni vallahı

tabiki küslük devam etmeyecek çok kez benzerlerini yaşadık ama hata bendeymiş gibi bi de ödüllendirmek işime gelmiyor..
bu gibi durumlarda beni hemen opuya alsalar ve tüp yapsam diyorum
yumi boşa gitmesin ekşın yapmadan küs küs bebek yapsak keşke

ayyyyy şimdi bende seni beğendimmmmm.yerim seni vallahı

çözülme sırasında kalite kaybı olabiliyor seninkinin maşallahı var annesi

ahhhahhhaaaa ben de bazen böyle gıcık oluyorum.... bilgilerimi yazıyorum yaş 35, daha denemedik hiç merkez olarak kararsızım..sebep eşimde varikosel ben de yumurta rezerv azlığı var. aşama yolun başındayım yeterlimi şekerim

Yeterli canım...
İnşallah ilk denemede gelir meleğin uğraşmazsın benim gibi..

Kızlar listeye eklediğim ama bilgileri epey bi eksik olanlar var bir zahmet listeye bakıp bana bilgilerinizi yazarmısınız..
Bu arada listeye eklenmek isteyenlerde yazsın lütfen bugün boştayım ekleyim yoksa yine kalacak

kizz ben sinir olurdum koridorda sigara icenlere kokusu odaya geliyordu:)) demek sendin o hain koftee:) ay bizim yurt cok eglenceliydi acaba karma yurt oldugu icinmi ay bizim giris 9 du be hepten fenaymis anca hafta sonu 11..

Ay evet haklisin,simdi bende cok rahatsiz oluyorum o kokudan,keske yapmasaymisim o zaman bu arada bizimde 10du galiba.bizimki once sadece kizdi,sonra karma olmustu..istanbul,maslak yurdu idi benim:))

Sizlerden başka kimse bilmiyo kızlar benim için o kadar acı ki anneme söyleyememek pazartesiyi beklemem lazım 400'lü rakamları görmek için

veeee beklenen son:124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118:

Allah tamamına erdirsin hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah, bak boşuna üzdün kendini :))

tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inşallah gözünüz aydın

çok teşekkür ederim kızlar Allah hepimizin yüzünü güldürsün...Hepinizi çok seviyorum...Desteğinizden dolayı sonsuz teşekkürler

Eşime telefonda söyledim keşke size burda taklidini yapabilsem...Değer kaç?Kaç haftalık hamilesin?Nasıl yani? böyle saçmalayıp durdu yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…